Καλό μήνα με υγεία! Ξεκινώντας τις προβλέψεις αριθμολογίας του Ιουλίου, θα υπενθυμίσουμε εν τάχει μέσω ενός παραδείγματος, πώς βρίσκουμε τον προσωπικό μας αριθμό.

Ας υποθέσουμε πως κάποιος είναι γεννημένος στη 1/7/2019, προσθέτουμε ένα-ένα τα ψηφία της ημερομηνίας γεννήσεώς του μέχρι να καταλήξουμε σε μονοψήφιο αριθμό : 1+7+2+0+1+9 = 20 = 2+0 = 2. Άρα ο προσωπικός αριθμός αυτού του ατόμου είναι το 2. Οι προσωπικοί αριθμοί είναι εννέα από το 1 έως το 9, όσοι δηλαδή και οι μονοψήφιοι αριθμοί. Ο προσωπικός μας αριθμός μας δίνει πληροφορίες τόσο για την προσωπικότητα όσο και για το πεπρωμένο μας.

Παρακάτω δίνονται οι προβλέψεις για τους εννέα προσωπικούς αριθμούς για τον μήνα Ιούλιο του 2019:

Προσωπικός αριθμός ΕΝΑ

 

Αυτός ο μήνα θα ευνοήσει κυρίως τους ελεύθερους και τις ελεύθερες, που θέλετε να κάνετε μία καλή γνωριμία, αλλά και τους χωρισμένους και τις χωρισμένες, που επιθυμείτε να επανασυνδεθείτε με το προηγούμενο ταίρι σας. Ξεκινώντας από τους ελεύθερους και τις ελεύθερες, θα πούμε ότι σας προκύπτει μία γνωριμία με τη δύναμη ενός ισχυρού μαγνήτη! Με το άτομο δηλαδή που θα γνωρίσετε, θα νιώσετε αμοιβαία μία δύναμη ένωσης. Η γνωριμία σας θα εξελιχθεί με μία υπέροχη διαδοχή γεγονότων, αρκεί εσείς να μην βγάλετε κάποια αντίδραση. Η αλήθεια είναι ότι ενώ από την μία θα νιώσετε τυχεροί και ικανοποιημένοι με αυτήν τη γνωριμία, από την άλλη θα σας βγουν και κάποια δυσάρεστα συναισθήματα. Ο λόγος είναι ότι θα αισθανθείτε πως απειλείται η ελευθερία σας και η ατομικότητά σας!

Στην περίπτωση αυτή ελπίζουμε ότι δεν υπάρχει καλύτερο «φάρμακο» από την ειλικρίνεια! Εξηγείστε δηλαδή με ευγένεια στον άνθρωπο που θα γνωρίσετε ότι ενώ νιώθετε όμορφα με την παρουσία του, χρειάζεστε ωστόσο λίγο χρόνο προσαρμογής από τη φάση της μοναξιάς στη φάση του μοιράσματος. Στις περισσότερες περιπτώσεις ο άλλος αυτό θα το εκτιμήσει.

Οι χωρισμένοι και οι χωρισμένες θα βρεθείτε μπροστά σε μία νέα ευκαιρία να ξανασμίξετε με το ταίρι σας. Αυτό εξίσου μπορεί να προέλθει από δική σας πρωτοβουλία ή από πρωτοβουλία της άλλης μεριάς. Η επιτυχία της επανασύνδεσης είναι βέβαιη για τις περισσότερες περιπτώσεις! Ο χρόνος της  απώλειας του άλλου, έκανε τον καθένα σας να καταλάβει ότι ήταν πιο ευτυχισμένος στη σχέση! Καλό θα είναι να αποφύγετε τα τετριμμένα λάθη που σας οδήγησαν στον χωρισμό και ίσως κάποιες κακές συνήθειες.

Όσοι βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο θα έρθετε αρκετά κοντά και πιθανότατα θα αναπληρώσετε ένα κενό επαφής, που είχατε το προηγούμενο διάστημα. Προβλέπονται πολλές και ποιοτικές στιγμές που θα περάσετε μαζί!

Στα επαγγελματικά σας ενδέχεται να προκύψουν νέες συνεργασίες ή νέες προσλήψεις στον επαγγελματικό σας χώρο. Είναι πιθανόν για ορισμένους να αλλάξετε εργοδότη στην δουλειά στην οποία βρίσκεστε, ή να ενημερωθείτε για την συγχώνευση του επαγγελματικού χώρου σας με κάποιον άλλον χώρο. Αυτές οι εξελίξεις τείνουν να σας ευνοήσουν, αρκεί να μην τις εκλάβετε ως προσωπική σας υπόθεση, αλλά ως κάτι που αφορά στο ευρύτερο πλαίσιο της εργασίας σας.

Όσοι ψάχνετε για δουλειά, θα εισέλθετε σε έναν απαιτητικό χώρο, με την βοήθεια πιθανά ενός δικού σας προσώπου. Οι απαιτήσεις αυτού του χώρου θα εστιάζονται κυρίως στο γεγονός ότι θα πρέπει να λειτουργήσετε σύμφωνα με το τυπικό της εργασίας σας, και μάλλον χωρίς να έχετε πολλά περιθώρια να εκφραστείτε επαγγελματικά με τον δικό σας προσωπικό τρόπο. Παρόλα αυτά θα είναι ένας αξιόπιστος χώρος και θα αμείβεστε ικανοποιητικά και στην ώρα σας.

Προσωπικός αριθμός  ΔΥΟ

 

Αυτόν το μήνα έχετε την τάση να ασκείτε αυστηρή κριτική στο περιβάλλον σας. Πιθανόν να σας ενοχλούν κάποια πράγματα και η συμπεριφορά ορισμένων ανθρώπων. Επειδή ωστόσο αποφεύγετε να μπείτε στην θέση τους, κινδυνεύετε να χάσετε την ισότητα στις σχέσεις σας, προβάλλοντας τον εαυτό σας ως πιο σωστό και πιο ευφυή.

Εάν βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο, θα σας βγει η τάση να διορθώσετε τα λάθη που γίνονται και δημιουργούν δυσλειτουργίες στη σχέση με το ταίρι σας. Ακόμα κι αν η πρωτοβουλία σας αυτή είναι δίκαιη και την πιστεύετε, καλό θα είναι να δώσετε βαρύτητα και στον τρόπο που θα γίνει, ώστε να αποφύγετε να προσβάλετε το άλλο σας μισό. Δεδομένου ότι θέλετε να κάνετε καλό στη σχέση σας κι όχι να δημιουργήσετε επιπλέον αρνητικότητα. Για να λειτουργήσει αυτό πρακτικά θα συμβουλεύαμε να κάνετε ορισμένες φορές το χατίρι του ή της συντρόφου σας και μάλιστα με καλή διάθεση. Κάτι τέτοιο θα σας κρατήσει μακριά από την πεποίθηση ότι εσείς εκπροσωπείτε το σωστό και ο άλλος το λάθος.

Όσοι κι όσες είστε χωρισμένοι και χωρισμένες θα δεχτείτε την  προσέγγιση της ή του πρώην σας. Ενδέχεται να δείξετε επιφυλακτικότητα, την οποία πολύ πιθανόν να την εισπράξει η άλλη μεριά. Τελικά όμως, εάν πράγματι επιθυμείτε την επανασύνδεση, θα κρατήσετε θετική στάση. Το αποτέλεσμα θα είναι επιτυχημένο. Οργανώστε ταυτόχρονα τις κοινές διακοπές σας ή μία εκδρομή για να κάνετε κάτι πρακτικό και δημιουργικό από κοινού, παρά να αναλωθείτε σε αναλύσεις και επεξηγήσεις.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα γνωρίσετε ένα άτομο με ισχυρή προσωπικότητα, που θα σας γοητεύσει από την πρώτη στιγμή. Θα εξελιχθεί μία γνωριμία, η οποία θα χρειαστεί λίγο χρόνο μέχρι να ξεκαθαρίσει η ερωτική της πορεία. Αυτό δεν είναι αρνητικό. Αντιθέτως θα δημιουργήσει δυνατές βάσεις για το μέλλον μιας σχέσης. Αφεθείτε στην δυναμική της γνωριμίας αυτής να σας πάει από μόνη της, βάζοντας την καλή σας θέληση.

Στον επαγγελματικό σας τομέα θα έχετε σταθερότητα και θα νιώθετε ασφάλεια. Ίσως κάποιες αλλαγές στην εργασία σας να σας πιέσουν λίγο παραπάνω. Ωστόσο αυτό θα είναι κάτι που θα αφορά στο σύνολο των συναδέλφων σας, γι αυτό αποφύγετε να το πάρετε προσωπικά. Τα οικονομικά σας θα είναι σταθερά ή θα ανέβουν. Ευνοείστε όσοι εργάζεστε σε επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με τον νόμο και την τάξη, ή έχουν ένα ηθικό χρέος, όπως αστυνομικός-ίνα, security, κοινωνικός λειτουργός κτλ.

Όσοι αναζητάτε δουλειά, θα βρείτε εργασία σε έναν χώρο, όπου θα εγγυάται την οικονομική σας ασφάλεια και επάρκεια, αλλά πιθανόν να έχει αυστηρούς κανόνες και απαιτήσεις σχετικά με τις δεξιότητές σας. Θα χρειαστεί να δεχθείτε αυτούς τους κανόνες. Ωστόσο για να κάνετε πιο εύκολη την ζωή σας, αξίζει να ποντάρετε στην καλή επικοινωνία με τους συναδέλφους ή τους προϊσταμένους σας. Θα σας χρειαστεί να ακούτε περισσότερο τους άλλους και να μιλάτε λιγότερο!

Προσωπικός αριθμός ΤΡΙΑ

 

Αυτόν το μήνα θα νιώσετε την ανάγκη να καταπιαστείτε με τις λεπτομέρειες των πραγμάτων, πάνω στα ζητήματα που σας απασχολούν περισσότερο. Στην εργασία σας θα γίνετε πιο λεπτολόγοι, κι αν η δουλειά σας κρίνεται εκ του αποτελέσματος, θα προσπαθήσετε να αγγίξετε την τελειότητα. Δεν θα ήταν ατυχές, να σας παρομοιάσει κανείς με την αράχνη, που μεθοδικά και με δεξιοτεχνία υφαίνει τον ιστό της για να συλλάβει το θήραμά της, που στην δική σας περίπτωση το «θήραμα» είναι ο επαγγελματικός σας στόχος.

Ταυτόχρονα θα νιώσετε αυτοπεποίθηση για τις ικανότητές σας, αλλά θα δεχθείτε και την αναγνώριση των συνεργατών ή των ανωτέρων σας! Τα οικονομικά σας θα ανέβουν τόσο από τη δική σας προσπάθεια όσο κι από την εύνοια του παράγοντα της τύχης.

Όσοι αναζητάτε εργασία θα εισέλθετε σε έναν χώρο, που θα σας αντιπροσωπεύει. Το πιθανότερο είναι αυτό να γίνει κατόπιν κάποιου διαγωνισμού ή μίας σχετικής με τις ικανότητές σας αξιολόγησης. Ενδέχεται επίσης στον χώρο αυτό να σας δοθούν αργότερα οι δυνατότητες να ανέβετε ιεραρχικά, κάτι που αν σας ενδιαφέρει, καλό θα είναι να ξεκινήσετε να το «χτίζετε» από τώρα μέσω της επαγγελματικής σας αξίας.

Όσον αφορά την αισθηματική σας ζωή, ξεκινώντας από τους ελεύθερους και τις ελεύθερες, θα πούμε ότι πρόκειται να ερωτευτείτε μία γυναίκα ή έναν άντρα αντίστοιχα, που ενδέχεται να γνωρίσετε σε κάποιον κοινό και για τους δύο σας χώρο, όπως στον ευρύτερο χώρο της εργασίας σας, ή σε  ένα σεμινάριο, αλλά και σε ένα γυμναστήριο κτλ. Θα χρειαστεί να κινηθείτε μεθοδικά και με στρατηγική προκειμένου να πάρετε θετικά μηνύματα από το άλλο άτομο. Το αποτέλεσμα θα είναι να ξεκινήσει μία ενδιαφέρουσα ερωτική ιστορία. Αυτό που θα χρειαστεί να προσέξετε είναι να αποφύγετε τις βιαστικές κινήσεις, κυρίως στα πρώτα «κεφάλαια» αυτής της ιστορίας!

Όσοι βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο, θα «κλέψετε» χρόνο για κοινές αποδράσεις, έστω και της μίας ημέρας. Επίσης θα έχετε γενικότερα στο πρόγραμμά σας αρκετές χαλαρές στιγμές, που θα περνάτε μαζί. Παρόλα αυτά πιθανόν να σας βγει μία ανάγκη να αναλύσετε με το ταίρι σας ορισμένα θέματα γύρω από τον δεσμό ή τον γάμο σας. Υπάρχουν δύο πιθανές περιπτώσεις : η πρώτη είναι ο ή η σύντροφός σας να δείξει ενδιαφέρον, ώστε να γίνουν εποικοδομητικές συζητήσεις, με ακόμη πιο εποικοδομητικά συμπεράσματα. Η δεύτερη είναι το ταίρι σας να δείξει ότι βαριέται με όλα αυτά και ότι προτιμάει να αφεθεί στην ξενοιασιά του καλοκαιριού. Στην δεύτερη περίπτωση, παρότι είναι μία σεβαστή στάση, φαίνεται ταυτόχρονα κάποια έλλειψη συντονισμού με τον άνθρωπό σας.  Αυτό δυστυχώς μπορεί να προμηνύει ένα χάσμα που τείνει να επεκταθεί ανάμεσά σας. Συμβουλευτικά θα λέγαμε να επιμείνετε στην άποψή σας για ουσιαστική συζήτηση, αλλά να περιοριστείτε μόνο στο θέμα ή στα θέματα που θεωρείτε αναγκαία! Αποφύγετε να καταπιαστείτε με το παραμικρό ζήτημα.

Προσωπικός αριθμός ΤΕΣΣΕΡΑ

 

Αυτός ο μήνας θα κυλίσει ανάμεσα στις επιλογές και στο πεπρωμένο σας. Αρκετές φορές θα σκεφτείτε αν είναι σωστό ή όχι να κάνετε κάτι, ή να πάρετε κάποια απόφαση. Ίσως δεν είναι κακή ιδέα να ρωτήσετε τη γνώμη ενός ανθρώπου  που εμπιστεύεστε. Από την άλλη μεριά δεν είναι λάθος να αφεθείτε στη μοίρα σας, οπότε να κάνετε υπομονή, μέχρι να σας οδηγήσει εκείνη στη λύση.

Όσοι κι όσες βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο θα κρατήσετε κάποιες  πίσω σκέψεις! Μπορεί φαινομενικά να περνάτε καλά με την ή τον σύντροφό σας στις καλοκαιρινές σας αποδράσεις, ωστόσο μέσα σας, σας ταλαιπωρούν ορισμένα ερωτήματα πάνω στη σχέση σας. Ίσως η εσωτερική σας αναζήτηση να μην μπορεί να κρυφτεί τόσο καλά και να δεχθείτε σχετικές ερωτήσεις από το ταίρι σας. Τι θα κάνετε αλήθεια; Θα πείτε αυτά που σας απασχολούν; Ή θα καθησυχάσετε τον άνθρωπό σας αποκρύπτοντας οτιδήποτε σας βασανίζει; Ίσως είναι προτιμότερο να κερδίσετε λίγο χρόνο, ώστε να συγκροτήσετε την σκέψη σας και να μιλήσετε αργότερα με τον σωστό τρόπο και με σαφείς έννοιες. Αν αποφασίσετε να πείτε τώρα αυτά που σκέφτεστε γύρω από το δεσμό ή τον γάμο σας, ενδέχεται να προκύψει απομάκρυνση ή ψυχρότητα. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, εφόσον θα είναι η αλήθεια σας. Εξάλλου η αντίδραση του ή της συντρόφου σας δεν είναι προεξοφλημένη.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα γνωρίσετε ένα άτομο, που αν και θα είναι αρκετά διαφορετικό από εσάς, θα τραβήξει το ερωτικό σας ενδιαφέρον. Ίσως αυτό το άτομο να συμπέσει με μία άλλη «σχέση» που έχετε, η οποία κατ’ ουσία είναι ελεύθερη και περιστρεφόμενη γύρω από το sex. Εδώ θα χρειαστεί να κινηθείτε άμεσα και προσεκτικά, ώστε να μην σας «ξεφύγει» μέσα από τα χέρια  το καινούριο άτομο. Καλό θα είναι να αποσιωπήσετε οτιδήποτε άλλο υπάρχει περιστασιακά στη ζωή σας. Όταν δείτε τούτη τη γνωριμία να προχωράει αλλά και να σας συναρπάζει όλο και περισσότερο, τότε  θα επικεντρωθείτε αποκλειστικά σ’ αυτήν.

Στα επαγγελματικά σας, υπάρχουν πράγματα στη δουλειά σας που σας δυσαρεστούν, αλλά δεν έχετε ακόμη αποφασίσει εάν θα φύγετε από αυτήν.  Αν δεν είστε σίγουροι για μία αποχώρηση, κάντε υπομονή ως το τέλος του καλοκαιριού, όπου η λύση θα έρθει από μόνη της. Τότε ή  θα βελτιωθούν τα πράγματα εκεί που είστε, ή  θα έχετε βρει κάτι άλλο, ανώτερο. Τα οικονομικά σας θα είναι σταθερά, ωστόσο θα έρθουν σε σας απρόβλεπτα χρήματα από απίθανη μεριά!

Εάν βρίσκεστε σε αναζήτηση εργασίας, θα έρθετε μπροστά σε μία πολύ καλή επαγγελματική ευκαιρία, η οποία θα σας βρει κάπως δύσπιστους. Υπάρχουν οι εξής δύο περιπτώσεις : η μία είναι να μην είστε αρκετά σίγουροι για τον εαυτό σας, οπότε να αφήσετε να προσπεράσει αυτή η ευκαιρία, προκειμένου να προεξοφλήσετε την αποτυχία σας. Η άλλη είναι να πιστέψετε στον εαυτό σας και να τολμήσετε. Το κλειδί για την σωστή απόφαση θεωρούμε ότι είναι η καλή ή όχι σχέση που θα έχετε με το αντικείμενο της δουλειάς αυτής. Εάν είναι κάτι που αγαπάτε και σας πάει, θα τα καταφέρετε! Εάν ωστόσο είναι κάτι που θα το κάνετε με μισή καρδιά, ίσως είναι προτιμότερο να το αφήσετε για κάποιον που το αγαπάει. Λίγο παρακάτω θα σας έρθει μία καινούρια, πιο ταιριαστή για εσάς ευκαιρία!

Προσωπικός αριθμός ΠΕΝΤΕ 

 

Το τελευταίο χρονικό διάστημα είχατε αφεθεί στη ρουτίνα και στη μέριμνα των καθημερινών αναγκών σας. Αυτό σας είχε απορροφήσει ολωσδιόλου, ώστε εντελώς ανυποψίαστους θα σας βρει ένας απρόσμενος έρωτας! Αν είστε ελεύθερος ή ελεύθερη τα οποιαδήποτε προβλήματά σας θα επισκιαστούν από έναν σαρωτικό έρωτα! Θα δείτε τη ζωή με αλλιώτικα, πιο ζωηρά χρώματα!

Το άτομο που θα αγγίξει τα βαθύτερα συναισθήματά σας, ενδέχεται να το γνωρίσετε σε κάποιον χώρο χαλάρωσης, διασκέδασης ή ψυχαγωγίας, όπως μία καφετέρια, ένα παραλιακό μπαρ, μία παραλία, μία πισίνα, μία καλοκαιρινή εκδήλωση, ένα θερινό σινεμά, ή ακόμα στις διακοπές σας! θα υπάρξει έρωτας με την πρώτη ματιά! Αν είστε άντρας δείξτε τον ενθουσιασμό σας αλλά με μέτρο, μέχρι να γνωρίσετε καλύτερα την  γυναίκα που σας ενθουσίασε. Αν είστε γυναίκα κρατήστε θετική στάση, αλλά μην είστε πολύ δοτική από την αρχή, ώστε να αφήσετε στον θαυμαστή σας χώρο για να σας κατακτήσει!

Για όσους κι όσες βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο υπάρχουν δύο ενδεχόμενα : ή να αναζωπυρωθεί το πάθος σας προς την ή τον σύντροφό σας, ή να ερωτευτείτε στα ξαφνικά ένα τρίτο άτομο! Στην πρώτη περίπτωση τα πράγματα είναι απλά, αρκεί να παρασύρετε και το ταίρι σας σ’ αυτό το πάθος! Στην δεύτερη περίπτωση ένα δαιδαλώδες ερωτικό κεφάλαιο μπαίνει στη ζωή σας, όπου από τη μία θα απογειώνεστε κι από την άλλη θα καταποντίζεστε, εξαιτίας των ενοχών σας και του φόβου ενός ερωτικού σκανδάλου! Επειδή η δύναμη του έρωτα είναι πολύ ισχυρή για να της αντισταθείτε, απλά θα μπορούσαμε να πούμε να κάνετε ότι καλύτερο μπορείτε, ώστε να κρατήσετε τις ισορροπίες που θέλετε!

Αρκετοί που είστε χωρισμένοι θα ξανασμίξετε με το ταίρι σας. Αυτό θα γίνει με ενθουσιασμό κι από τις δύο πλευρές. Θα συνιστούσαμε ωστόσο να δείτε αν ο ενθουσιασμός αυτός και η επανασύνδεση είναι μία πραγματική κατάσταση, ή αν είναι μία σπασμωδική κίνηση χωρίς την ανάλογη ανάληψη ευθύνης.

Στη δουλειά σας θα τα πάτε πολύ καλά. Αν έχετε να αντιμετωπίσετε τον οποιονδήποτε ανταγωνισμό, θα βγείτε νικητές! Θα έχετε την προτίμηση των πελατών. Ίσως χρειαστείτε στην εργασία σας μία διπλωματική συμπεριφορά, ώστε να μην εγείρετε τον φθόνο των άλλων. Τα οικονομικά σας θα πάνε καλύτερα από τις προσδοκίες σας και τους υπολογισμούς σας.

Όσοι αναζητάτε εργασία κι έχετε καθυστερήσει να βρείτε, θα νιώσετε τώρα δικαιωμένοι γιατί θα πάτε στην δουλειά που θέλετε. Αρκετοί θα καταφέρετε να μπείτε σε χώρο για τον οποίον το έχετε προσπαθήσει πολύ το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Είναι πιθανό να περάσετε από κάποιες εξετάσεις, στις οποίες θα τα πάτε πολύ καλά. Ευνοήστε επίσης αρκετά όσοι επιθυμείτε να ξεκινήσετε κάποιο ελεύθερο επάγγελμα. Θα έχετε πολύ όρεξη για δουλειά και θα επιτύχετε. Ευνοήστε τέλος όσοι είστε καλλιτέχνες και κάνετε τα πρώτα σας καλλιτεχνικά ανοίγματα.

 Προσωπικός αριθμός ΕΞΙ

 

Ήρθε για σας η ώρα της αλήθειας! Αυτόν το μήνα θα ξεκαθαρίσετε τα πράγματα που είναι μπερδεμένα στη ζωή σας, με ειλικρίνεια και υπευθυνότητα. Τίποτα δεν σας εμποδίζει πλέον να κοιτάξετε κατάματα τα προβλήματα σας και να πείτε την πικρή σας αλήθεια, αν αυτό χρειάζεται για να λυθούν. Όσοι κι όσες βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο, θα πάρετε δύσκολες πρωτοβουλίες, προκειμένου να αντιμετωπίσετε μία αρρωστημένη κατάσταση. Ίσως μέσα σε αυτές να συμπεριλαμβάνεται και η απόφαση ενός χωρισμού. Οι αντιδράσεις της ή του συντρόφου σας θα παίξουν καθοριστικό ρόλο. Εάν είναι αρνητική ή αρνητικός στο να συμμετέχει στην «θεραπεία» της σχέσης σας, τότε πιθανόν ο χωρισμός να είναι αναπόφευκτος. Αν ωστόσο δείξει υπευθυνότητα και αναλάβει το μέρος της ευθύνης της-του, τότε ήδη έχετε πετύχει να σώσετε το μέλλον του γάμου ή του δεσμού σας.

Αν είστε ήδη χωρισμένοι και προκύψει μία κίνηση προσέγγισης από τον ή την πρώην σας, το πιθανότερο είναι να το χειριστείτε με αυστηρότητα. Σας είναι δύσκολο, παρότι έχετε συναισθήματα, να δώσετε μία ευκαιρία άνευ όρων. Αυτό δεν είναι απαραίτητα λάθος, εάν είχατε αντιμετωπίσει μία άδικη συμπεριφορά στο παρελθόν από το ταίρι σας. Παρόλα αυτά θα χρειαστεί να δείτε και τα δικά σας λάθη, που ενδέχεται να επέτρεψαν στον ή στην πρώην σας να συμπεριφερθεί  αναλόγως.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε μία νέα γνωριμία με πολύ καλές προοπτικές. Αυτή η γνωριμία μπορεί να γίνει σε επαγγελματικό σας ταξίδι ή σε ταξίδι διακοπών. Αν γίνει στην επαρχία ή στην πόλη που μένετε, ίσως τότε  το άτομο που θα γνωρίσετε να έχει λόγους να ταξιδεύει συχνά. Θα διαπιστώσετε παρόλα αυτά ότι θέλετε αμοιβαία πράγματα!

Μιας και μιλάμε για μετακινήσεις, θα πούμε για όσους ψάχνετε εργασία ότι είναι πολύ πιθανόν να απασχοληθείτε σε χώρο που θα έχει σχέση με ταξίδια ή μεταφορές. Επίσης μπορεί να εργαστείτε ως οδηγοί ή ως εκπρόσωποι μίας εταιρίας όπου θα χρειάζεται να ταξιδεύετε συχνά. Ευνοείστε επίσης όσοι είστε πιλότοι, πλοίαρχοι, προσωπικό πλοίου, οδηγοί taxi, οδηγοί νταλίκας, αλλά και ταχυδρόμοι, ξεναγοί, πλανόδιοι πωλητές κτλ.

Όσοι εργάζεστε και είστε ικανοποιημένοι από τη δουλειά σας, θα τα πάτε ακόμα καλύτερα και είναι πιθανόν να αναλάβετε επιπλέον ευθύνες, με αντίστοιχη αύξηση των αποδοχών σας. Η περίπτωση μίας προαγωγής είναι επίσης  εξαιρετικά πιθανή. Από την άλλη, όσοι δεν είστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με την εργασία σας, κι ακόμα χειρότερα, είστε απογοητευμένοι, είναι πολύ πιθανόν να δηλώσετε την αποχώρησή σας. Κάτι τέτοιο δεν είναι ιδιαίτερα αρνητικό, καθώς πολύ σύντομα θα βρείτε μία νέα εργασία, που θα σας δικαιώσει! Αρκετοί θα έχετε ήδη υπόψη σας την καινούρια εργασία, προτού αποχωρίσετε από την παλιά σας δουλειά.

Προσωπικός αριθμός ΕΠΤΑ

 

Ο μήνας αυτός θα φέρει κυρίως την οργάνωση και την τάξη στον οικονομικό σας τομέα. Εάν έχετε νιώσει το προηγούμενο διάστημα, ότι τείνετε να χάσετε τον έλεγχο στα οικονομικά σας, αυτό θα αποφευχθεί και τελικά θα τα σώσετε! Όσοι κι όσες βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο, είναι πολύ πιθανόν να λάβετε υλική ή ηθική βοήθεια από την-τον σύντροφο ή την-τον σύζυγό σας. Αυτό ενδέχεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στην αποτροπή του οικονομικού αποσυντονισμού σας. Επίσης, άντρες και γυναίκες σε δέσμευση ή όχι, θα δεχθείτε οικονομική βοήθεια από γυναικείο πρόσωπο με δύναμη. Μπορεί να προέρχεται από το συγγενικό ή από το επαγγελματικό σας περιβάλλον.

Οι δεσμευμένοι που, όπως προαναφέρθηκε, πρόκειται να δεχθείτε   την συμπαράσταση του ή της συντρόφου σας, καλό θα είναι να ανταποδώσετε με ευγνωμοσύνη. Φροντίστε επίσης και σεις να είστε διαθέσιμοι, όταν σας χρειάζεται το ταίρι σας! Μέσα στις οικονομικές σκοτούρες, κλέψτε λίγο χρόνο για να περάσετε μαζί όμορφες προσωπικές στιγμές.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα γνωρίσετε, το πιθανότερο, μία γυναίκα ή έναν άντρα με καλό οικονομικό και επαγγελματικό επίπεδο, που θα σας γοητεύσει. Θα χρειαστεί ωστόσο, εφόσον η δική σας οικονομική κατάσταση θα  είναι κατώτερη, να προσέξετε μία αψυχολόγητη αντίδρασή σας, προερχόμενη από complex. Κάτι τέτοιο θα σταθεί εμπόδιο στην ομαλή εξέλιξη αυτής της γνωριμίας. Είναι προτιμότερο να κρίνετε τον άλλο με γνώμονα τον χαρακτήρα του, και όχι με βάση την οικονομική απόσταση που τον χωρίζει από εσάς!

Στην εργασία σας οι εξελίξεις θα είναι θεαματικές! Εάν οι απολαβές σας εξαρτώνται από την απόδοση και την ποσότητα της δουλειάς, θα αυξηθούν κατά πολύ. Δεν αποκλείονται πολύ συμφέρουσες συνεργασίες, που ενδέχεται να δώσουν έως και το φιλί της ζωής στην εργασία σας! Όσοι θεωρείτε ότι έχετε αδικηθεί στον επαγγελματικό σας χώρο, θα δείτε αυτό να αλλάζει και να βρίσκεται την δικαίωσή σας. Ίσως να απομακρυνθούν τα άτομα που ευθύνονται για  την αδικία που έχετε υποστεί.

Όσοι ψάχνετε για δουλειά, θα βρείτε εργασία σε έναν χώρο με καλές οικονομικές απολαβές, αλλά και ανάλογες υποχρεώσεις. Το βασικότερο είναι ότι ο χώρος αυτός θα σας εμπνέει εμπιστοσύνη και θα είστε ασφαλείς επαγγελματικά. Θα έχετε την δυνατότητα να παραμείνετε εκεί μόνιμα.

Προσωπικός αριθμός ΟΚΤΩ 

 

Ξαφνικά θα νιώσετε ότι αποσυντονίζεται η ζωή σας. Ο έλεγχος που θέλετε να έχετε πάνω στις δραστηριότητές σας θα χαλαρώσει, και είναι πιθανό  να αισθανθείτε μία ανασφάλεια γι αυτό. Κάτι γίνεται και ίσως δεν μπορείτε ακριβώς να προσδιορίσετε τι. Μιλώντας για έναν προσωπικό αριθμό σαν το δικό σας, που βάζει στόχους και επιμελείται την κάθε λεπτομέρεια για να τους πετύχει, αυτή η «ακαταστασία» θα σας κάνει να αναρωτηθείτε για πολλά πράγματα. Ίσως να αρχίσετε να μπαίνετε σε αχαρτογράφητα νερά!

Στα επαγγελματικά σας θα δείτε να αναδομούνται κάποιες βασικές αρχές, που ξέρατε μέχρι τώρα. Καλείστε να προσαρμοστείτε, μαθαίνοντας να ζείτε με νέα δεδομένα ή με νέα πρόσωπα. Η αντικατάσταση, για παράδειγμα,  ενός προϊσταμένου σας, ενδέχεται να επιφέρει αλλαγές στα ωράρια, ή στον τρόπο που εργάζεστε, ή σε θέματα αξιολόγησης κτλ. Το πόσο είστε καλοί στο να μπαίνετε σε νέους ρόλους και να «επιβιώνετε» σε καινούριες συνθήκες, θα κρίνει ίσως την πορεία σας στη δουλειά σας. Για να μην δείτε αρνητικά τις όποιες καινοτομίες, αναρωτηθείτε, εάν αυτές σας εξελίσσουν επαγγελματικά και πνευματικά. Άραγε σας προκαλούν να νιώσετε αποξένωση; Ή μήπως με μία βαθύτερη ματιά θα μπορούσατε να δείτε και τον εαυτό σας παρών μέσα σε αυτές;

Όσοι ψάχνετε για δουλειά θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε με κάτι καινοτόμο. Αυτό μπορεί να αφορά τόσο ως προς το αντικείμενο της εργασίας, όσο και ως προς τον τρόπο εργασίας. Για παράδειγμα μία εργασία σχετική με προγράμματα στο υπολογιστή, όπου πιθανόν να μπορείτε να απασχολείστε όποια ώρα θέλετε. Ή μία εργασία με ασυνήθιστο ωράριο, όπως μουσικός, που θα παίζετε μουσική σε κέντρο διασκέδασης, μόνο για τις Παρασκευές και τα Σαββατοκύριακα κτλ.

Στον προσωπικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι-ες και οι παντρεμένοι-ες ενδέχεται να περάσετε μία ανάλαφρη φάση στη σχέση με το ταίρι σας. Αυτό σημαίνει ότι εγκαταλείπετε, τουλάχιστον προσωρινά, το στερεότυπο του να είστε  συνέχεια μαζί, και επικεντρώνεστε, με την καλή έννοια, γύρω από τον εαυτό σας. Μέσα από τούτην την εξέλιξη θα ανανεωθείτε προσωπικά, ώστε αυτό λίγο παρακάτω θα ωφελήσει και την σχέση σας. Θα είναι καλό να δείτε με αγάπη και εμπιστοσύνη ο ένας τον άλλο σ’ αυτήν τη νέα συνθήκη, ώστε να ενισχυθούν  πραγματικά τα συναισθήματά σας, και να μην επικρατήσει απλά  η αντίληψη ότι ο ένας ανήκει στον άλλο.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα γνωρίσετε αντιστοίχως μία γυναίκα ή έναν άντρα, μάλλον σε έναν απίθανο χώρο, όπως ένα αρχαιολογικό μουσείο, μία υπαίθρια εκδήλωση, μία πορεία για την φροντίδα του περιβάλλοντος, έναν τοπικό μαραθώνιο με ποδήλατα κτλ. Θα υπάρξει έντονη έλξη και ενδέχεται σχετικά γρήγορα να γίνει sex. Αν και αυτό δεν είναι απαραίτητα λάθος, φροντίστε ωστόσο, εφόσον σας ενδιαφέρει να κάνετε σχέση, να μην περάσετε ο ένας στον άλλον την αίσθηση του εφήμερου. θα χρειαστεί να δείξετε ενδιαφέρον για την προσωπικότητα και τους ευσεβείς πόθους της γυναίκας ή του άντρα που θα γνωρίσετε, ώστε να εξελιχθεί μία ουσιαστική γνωριμία.

Προσωπικός αριθμός ΕΝΝΙΑ

 

Η ανανέωση και οι εκπλήξεις θα χαρακτηρίσουν τις εξελίξεις στη ζωή σας αυτόν το μήνα. Είναι πιθανόν να γίνουν νέα ξεκινήματα, που τα είχατε προγραμματίσει ή που θα προκύψουν απρόβλεπτα. Στην δουλειά σας μία νέα πρόταση, ως αναγνώριση της συνέπειάς σας, θα σας φέρει μπροστά σε μία ευχάριστη αλλαγή. Ορισμένοι μπορεί να δεχτείτε μία πρόταση από άλλη δουλειά και να την ακολουθήσετε ως μία καλύτερη επαγγελματική ευκαιρία.

Αυτές οι εξελίξεις θα φέρουν μαζί τους την άνοδο του οικονομικού σας επιπέδου. Για μερικούς μπορεί να υπάρξει ένα δίλλημα, αν δηλαδή σας συμφέρει να προχωρήσετε σε αλλαγές ή όχι. Ωστόσο γενικότερα η τάση στη ζωή σας είναι να πάρετε ρίσκα και να τολμήσετε.

Κάτι ανάλογο θα συμβεί και για όσους ψάχνετε για δουλειά. Θα σας προκύψει μία νέα εργασία, που είναι πιθανόν να σας φανεί αρκετά καλή για να είναι αληθινή! Παρόλα αυτά θα καταφέρετε να βρείτε την επαγγελματική σας αποκατάσταση σε αυτήν, εάν πιστέψετε ότι σας αξίζει, κι ότι είστε οι καταλληλότεροι για αυτήν τη θέση! Ξεκινώντας να εργάζεστε θα διαπιστώσετε πως τώρα είναι η σειρά σας για μία καλή ευκαιρία. Υποστηρίξτε το και αφεθείτε με εμπιστοσύνη  τόσο ως προς τον εαυτό σας, όσο κι ως προς τους συναδέλφους ή τους συνεργάτες σας.

Ως προς τον αισθηματικό σας τομέα, όσοι κι όσες βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο θα δεχθείτε μία ή περισσότερες εκπλήξεις από την ή τον σύντροφό σας. Θα της-του βγει μία ανεβασμένη διάθεση, σε συνδυασμό με ιδέες για κοινές δραστηριότητες και καλοκαιρινές αποδράσεις. Αυτό θα σας ενθουσιάσει και θα γεμίσει ενέργεια και τους δύο σας, ενώ ταυτόχρονα θα αναζωπυρωθεί το πάθος μεταξύ σας! Ίσως όμως για ορισμένους να σας αποκαλυφθεί κάτι για τον ή την σύντροφό σας, που θα σας φανεί απίθανο. Αν αυτό είναι κάποια πληροφορία για την παρουσία τρίτου προσώπου στη ζωή του ή της συντρόφου, τότε μην βγάλετε σε καμία περίπτωση βιαστικά συμπεράσματα. Έχετε αυτόν το μήνα την τάση να προτρέχετε!

Οι χωρισμένοι και οι χωρισμένες θα εκπλαγείτε από μία κίνηση επανασύνδεσης της ή του πρώην σας. Αν βρίσκεστε ήδη μέσα σε νέα γνωριμία, αυτό θα σας προκαλέσει εσωτερική τρικυμία. Αν είστε ακόμη μόνοι και μόνες θα δείξετε ενδιαφέρον, αλλά είναι πιθανόν να μην ανταποκριθείτε αμέσως και να χρειαστείτε λίγο χρόνο για να πάρετε την απόφασή σας.

Για τους ελεύθερους και τις ελεύθερες, έρχεται ένας νέος έρωτας! Αυτό θα γίνει ξαφνικά κι απρόβλεπτα και σε οποιονδήποτε χώρο! Θα ξεκινήσετε μία μοναδική γνωριμία με ενθουσιασμό και ερωτισμό. Ωστόσο για να εξελιχθεί σε σταθερή σχέση, καλό θα είναι να προσγειωθείτε όσο πιο σύντομα γίνεται. Αυτό θα σας προφυλάξει από την πιθανότητα να απογοητευτείτε πολύ γρήγορα, μόλις το άλλο άτομο κάνει κάτι που θα το απομυθοποιήσει στα μάτια σας. Όσο πιο μεγάλες οι προσδοκίες σας, τόσο πιο πολλές οι πιθανότητες να «ξενερώσετε», με αποτέλεσμα να χάσετε το παιχνίδι της σωστής διεκδίκησης.

Από τον Μανώλη Αναγνώστου

Ακολουθήστε μας στο Facebook