Εδώ και λίγο καιρό η Νατάσα Καλογρίδη βιώνει τον απόλυτο έρωτα, όπως παραδέχτηκε σε τηλεοπτική της συνέντευξη.

Η γνωριμία τους ξεκίνησε από ένα κοινό φίλο. Ο Νίκος Κοκλώνης εδώ και χρόνια έχει δικηγόρο τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, με τον οποίο στην πορεία ανάπτυξαν και φιλική σχέση.

Η ηθοποιός και πρώην παίκτρια του Nomads, δεν έκρυψε στον φίλο της Νίκο Κοκλώνη, με τον οποίο βρέθηκε στη Βενετία για τα γυρίσματα της εκπομπής Celebrity Travel, πως είναι ερωτευμένη με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο τονίζοντας όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά του γνωστού και έγκριτου ποινικολόγου που την έκαναν να γοητευτεί από εκείνον.

Αν και η δημοσιότητα που πήρε η νέα σχέση είχε ρυθμούς αυτόματης ανάφλεξης, αυτό δεν έκανε το νέο ζευγάρι να περιορίσει τις κοινές εξόδους του.

Μπορεί η Νατάσα Καλογρίδη να αποφεύγει να μιλάει γενικότερα για τη σχέση της όμως δεν έκρυψε τα πλούσια συναισθήματά της για τον σύντροφό της με τον οποίο συναντήθηκε σε μία δύσκολη, για εκείνον, περίοδο, λόγω του ξαφνικού χαμού της γυναίκας της ζωής του, Ζωής Λάσκαρη. Όπως και να έχει, η Νατάσα παραδέχτηκε ότι διανύει μία πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της, έχοντας στο πλευρό της τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο.