Αδιαμφισβήτητα, ο RGB φωτισμός είναι μια από τις τάσεις του PC Hardware που ήρθε για να μείνει και σταδιακά εξαπλώνεται και σε άλλες κατηγορίες προϊόντων.

Η Vertagear έρχεται να πρωτοπορήσει και στα πλαίσια της CES 2018 αποκάλυψε την PL4500, την πρώτη καρέκλα με RGB φωτισμό στον κόσμο. Πλέον μπορείτε να προσαρμόσετε και το χρώμα της καρέκλας σας, ώστε να ταιριάζει με το ποντίκι, το πληκτρολόγιο και τα ακουστικά σας.

Η PL4500 συγκαταλέγεται στη racing σειρά των gaming καρεκλών της εταιρείας και είναι εφοδιασμένη με μπαταρίες για τον RGB φωτισμό. Όσον αφορά τα φώτα τώρα, υπάρχουν δύο στην πλάτη της καρέκλας και ένα κάτω από το πιστόνι στη βάση της. Ο φωτισμός μπορεί να μείνει αναμμένος μέχρι και για 30 ώρες με μια πλήρης φόρτιση. Για την προσαρμογή των RGB χρησιμοποιείται το NZXT CAM λογισμικό και ένα ασύρματος USB δέκτης που συνδέεται στον υπολογιστή σας.

Η τιμή και η ημερομηνία διάθεσης της ιδιαίτερης αυτής καρέκλας παραμένουν άγνωστα. Παρακάτω θα βρείτε το σχετικό βίντεο που συνόδευσε την ανακοίνωση.

 

Σχόλια

σχόλια