Η κόντρα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στον Δημήτρη Παπανώτα και τη Ραμόνα Βλαντή φαίνεται πως θα πάρει τη νομική οδό. Εμφανιζόμενη στην εκπομπή της Σάσα Σταμάτη, η Ραμόνα είπε πως θα κινηθεί νομικά κατά του δημοσιογράφου και μάλιστα, στο τέλος αποχώρησε πολύ εκνευρισμένη. Αιτία είναι τα σχόλια – απάντηση που έκανε ο Δημήτρης Παπανώτας στο Happy Day, μετά από συνέντευξη που έδωσε η νικήτρια του My Style Rocks σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

Μπαίνοντας στο πλατό του Ooh La La! η Ραμόνα Βλαντή είπε: «Αυτή η εβδομάδα δεν ήταν και ό,τι καλύτερο, έχω στεναχωρηθεί λιγάκι. Όλοι κρινόμαστε γι’ αυτά που λέμε και γι’ αυτά που κάνουμε και όπως ξέρουμε όλα έχουν συνέπειες. Φυσικά και θα κινηθώ νομικά. Είναι λυπηρό γιατί έχω και δυο παιδιά στο σπίτι και με έχει στεναχωρήσει λιγάκι παραπάνω. Καμία γυναίκα δεν πρέπει να έχει αυτή τη συμπεριφορά από κανέναν.

Δεν έχω να συζητήσω κάτι με τον συγκεκριμένο, ούτε με το κανάλι, ούτε με κανέναν. Με έχει στεναχωρήσει πάρα πολύ. Ελπίζω τα παιδιά μου να μην ακούσουν κάτι. Θα πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης, όπως πρέπει να γίνει. Και να μην είχα παιδιά, το ίδιο πράγμα θα έκανα».

Μετά το τέλος της στήλης της, την ώρα που έφευγε, η Ραμόνα είπε εκνευρισμένη: «Εγώ δεν έχω δώσει δικαίωμα σε κανέναν να μιλήσει έτσι, σε κανέναν! Σε κανέναν! Μην επιμένετε! Είναι τραγικό που υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι! Δεν θέλω να το συζητήσω άλλο»!

ΤΙ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ

Ο Δημήτρης Παπανώτας απαντά στη Ραμόνα Βλαντή: «Εγώ δεν πάω σε κω…μπαρα»!

Ένα σχόλιο που είχε κάνει ο Δημήτρης Παπανώτας για τη Ραμόνα Βλαντή, πήρε απάντηση από τη νικήτρια του My Style Rocks, αλλά η συνέχεια, στο πλατό του Happy Day, ήταν σκληρή. «Ποιος είναι ο Παπανώτας; Δεν τον γνωρίζω τον κύριο», είπε η Ραμόνα Βλαντή και αφού αναρωτήθηκε αν είναι δημοσιογράφος στην Ελλάδα του 2018, κατέληξε λέγοντας την άκομψη φράση: «Ο άδειος τενεκές κάνει θόρυβο, όχι ο γεμάτος». Ο Δημήτρης Παπανώτας, αφού άκουσε τη δήλωση, σε ήρεμο ύφος, «έσφαξε με το βαμβάκι» το… κορίτσι της μόδας…

«Βγήκε από μέσα το… από «τσο» αρχίζει. Δεν φταίει η κυρία που ήρθε οικονομική μετανάστρια από τη Ρουμανία του Τσαουσέσκου στη χώρα μας για να κάνει δήθεν μόδα. Επίσης δεν φταίει που δεν ξέρει ποιοι έκαναν εδώ τηλεόραση τόσα χρόνια. Φταίνε οι άνθρωποι της τηλεόρασης που ξαφνικά, έχει δύο χρόνια που μας γέμισαν κυρίες οι οποίες σύχναζαν όχι σε σικ κλαμπ της Αθήνας, αλλά φαντάζομαι σε μέρη που δεν συχνάζω εγώ. Που να με ξέρει η κοπέλα; Εγώ δεν πάω σε καζίνο ποτέ, δεν πάω σε στριπτιτζάδικα, δεν πάω σε κω…μπαρα, δεν πάω σε σκυλάδικα του 17ου χιλιομέτρου της εθνικής οδού… Για να μην με ξέρει, μάλλον συχνάζουμε κάπου αλλού.

Να μάθω ποια είναι τι; Να πάω να κάνω έρευνα στο Βουκουρέστι; Κάποια κανάλια περιθάλπουν αυτούς τους ανθρώπους και κάποια στιγμή θα το πληρώσουν αυτό. Είναι λίγο βηταρία. Έχει το ίδιο επίθετο με τον Κόμη Δράκουλα, από που θα ‘ναι; Είναι ντροπή! Κάποιος να τις μαζέψει και κάποιος να μαζέψει και τους συγκεκριμένους κυρίους που υποτίθεται ότι ξέρουν τηλεόραση και κάνουν αυτά τα εγκλήματα».

Σχόλια

σχόλια