Η τηλεοπτική μεταφορά θα περιλαμβάνει νέες ιστορίες πριν την περίοδο του διάσημου δαχτυλιδιού, από το πρώτο μυθιστόρημα που ήταν η βάση της τριλογίας ταινιών του Πίτερ Τζάκσον.

Η μεταφορά του Lord of the Rings κυκλοφορούσε εδώ και καιρό ως φήμη, αλλά την Δευτέρα η Amazon επιβεβαίωσε ότι απέκτησε δικαιώματα για το έργο του Tolkien και θα ακολουθούσε η σειρά με πιθανό spin-off.

«Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών είναι ένα πολιτιστικό φαινόμενο που έχει καταγράψει την φαντασία μίας ολόκληρης γενιάς των οπαδών της ταινίας, μέσω της λογοτεχνίας και της μεγάλης οθόνης«, δήλωσε ο Sharon Tal Yguado, ο νέος επικεφαλής προγραμματισμού της Amazon, ο οποίος ανέλαβε την σημαντική αυτή θέση μετά την παραίτηση του Roy Price τον περασμένο μήνα εν μέσω κατηγοριών για σεξουαλική παρενόχληση.

«Είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε με το Tolkien Estate και το Trust, το HarperCollins και την New Line για αυτή την συναρπαστική συνεργασία για την τηλεόραση και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα «ταξιδέψουμε» τους οπαδούς του Lord of the Rings σε ένα νέο επικό ταξίδι στη Μέση Γη«.

Διαβάστε επίσης:

Ο Πλάτων και το Ένα Δαχτυλίδι του Tolkien

Σχόλια

σχόλια