Σε συνέντευξή του στη Guardian ο Μάικλ Κέιν, κάτοχος Οσκαρ Β’ Ανδρικού Ρόλου για το «Η Χάνα και οι Αδελφές της» του Γούντι Άλεν ενώνεται με όσους ηθοποιούς δήλωσαν ότι δεν θα ξανασυνεργαστούν με τον σκηνοθέτη.

«Είμαι μέλος της NSPCC για την προστασία των παιδιών και έχω πολύ ισχυρές απόψεις για την παιδοφιλία. Δεν μπορώ να δεχθώ την κατηγορία, γιατί αγαπούσα τον Γούντι και πέρασα υπέροχα μαζί του. Ήμουν εγώ που τον σύστησα στην Μία Φάροου. Δεν μετανιώνω που δούλεψα μαζί του, πράγμα που έκανα σε συνθήκες απόλυτης αθωότητας. Αλλά δεν θα ξαναδούλευα μαζί του, όχι

Με αυτά τα λόγια, ο Μάικλ Κέιν, που συνεργάστηκε με τον Γούντι Άλεν στο «Η Χάνα και οι Αδελφές του» κερδίζοντας το Όσκαρ Β’ Ανδρικού Ρόλου, έρχεται να προστεθεί στη μεγάλη λίστα των ηθοποιών που καταδικάζουν τον Γούντι Άλεν εξαιτίας των κατηγοριών της θετής του κόρης ότι την κακοποίησε όταν ήταν μικρή, σε μια υπόθεση που έχει λήξει από πλευράς της δικαιοσύνης αλλά παραμένει ανοιχτή από την πλευρά της Ντίλαν Φάροου, η οποία υποστηρίζει πως κανείς δεν την πιστεύει όλα αυτά τα χρόνια.

Από την Γκρέτα Γκέργουιγκ μέχρι τη Μίρα Σορβίνο, τον Τίμοθι Σαλαμέ, τον Κόλιν Φερθ και την Ρεμπέκα Χολ, είναι πολλοί όσοι ηθοποιοί έχουν δηλώσει πως δεν θα συνεργάζονταν ξανά ποτέ με τον Γούντι Άλεν.

Διαβάστε επίσης:

Γούντι Άλεν: «Πήγε» με όλες, τον καταγγέλλουν οι μισές

Σχόλια

σχόλια