Προκλητική αναφορά κατά βουλευτή και στελέχους άλλου κόμματος έκανε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής για την κύρωση σύμβασης σχετικά με το μεταναστευτικό.

Αφού κατηγόρησε τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά ότι «άνοιγε τα σύνορα» και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο ότι «ευχαριστούσε τους λαθρομετανάστες», υπενθύμισε ότι η Τασία Χριστοδουλοπούλου δήλωσε ως αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής ότι «οι μετανάστες λιάζονται και έχουν δικαίωμα στο δημόσιο χώρο».

Δεν έμεινε όμως σε αυτό αλλά πρόσθεσε: «Κι εμείς όταν βγούμε, να βάλουμε Χριστοδουλοπούλου σε βραχονησίδα να την βλέπουν το βράδυ σαν σκιάχτρο, να λένε »Παναγιά μου τι είναι αυτό» και να γυρίζουν να φεύγουν»!

«Είσαι σκιάχτρο, Δεν απαντώ σε νεοναζί κανίβαλο»!

Λίγες ώρες αργότερα, η κυρία Χριστοδουλοπούλου ανέβηκε στο βήμα της Βουλής και απάντησε στις ύβρεις του Κασιδιάρη, αποκαλώντας τον «νεοναζί κανίβαλο»: «Δεν θα απαντήσω στο παραλήρημα που ακούστηκε στη Βουλή από τον νεοναζι κανίβαλο. Θα πω μόνο ότι ελπίζω η ελληνική δικαιοσύνη να κάνει της δουλειά της για να ξεβρωμίσει η Βουλή από αυτό το φασιστικό, σεξιστικό, ρατσιστικό, ξενοφοβικό λόγο που ακούμε παρακολουθούμε και δεν μπορούμε να αντιδράσουμε», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Γ. Λαμπρούλης ζήτησε να διαγραφούν από τα πρακτικά οι προσβλητικές εκφράσεις που ακούστηκαν στην αίθουσα και αφορούσαν την κα Χριστοδουλοπούλου. «Να έχουμε παρακαλώ αντανακλαστικά όταν ακούγονται αυτές οι χυδαιότητες. Δεν μπορεί να είναι απλώς ατομικό δικαίωμα του καθενός», απάντησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖA.

Σχόλια

σχόλια