Θύμα επίθεσης από δύο αγνώστους έπεσε ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Α. Μητρόπουλος, όπως ο ίδιος κατήγγειλε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Όπως είπε ο γνωστός εργατολόγος, την περασμένη Τετάρτη, δύο άτομα τον χτύπησαν και τον απείλησαν, καλώντας τον να μην βγει ξανά σε τηλεοπτικές εκπομπές και να σταματήσει τις επιθέσεις εναντίον της κυβέρνησης.

«Εγώ θα συνεχίσω να βγαίνω στις τηλεοπτικές εκπομπές για όσο με καλούν. Ενημέρωσα την Πέμπτη τον αξιότιμο κύριο πρωθυπουργό ότι δέχομαι απειλές γι’ αυτά που υποστηρίζω, γιατί όλοι μας είμαστε κοντά στους δανειολήπτες, στους επιχειρηματίες που καλούνται για 15 – 20 χρόνια πίσω να απολογηθούν», είπε.

Συνέχισε μάλιστα λέγοντας ότι δεν είναι η πρώτη φορά που δέχεται τέτοια επίθεση.

«Από τότε που κατέρρευσε η σκευωρία του φορολογικού ελέγχου με δύο φοβερές αποφάσεις του ΣτΕ πριν από δύο μήνες, έχω ξαναδεχθεί επιθέσεις. Ξεκαθαρίζω ότι θα συνεχίσω όσο με τιμούν οι τηλεοπτικές εκπομπές να δίνω μάχη για τους πολίτες, κυρίως γι’ αυτούς οι οποίοι εξαθλιώνονται χωρίς καμία προοπτική», είπε και πρόσθεσε:

«Περάσαμε από φυλακές στη Χούντα για να περάσει ο λαός καλύτερες μέρες και να μην απειλούμεθα για τις αλήθειες που λέμε. Ο κύριος πρωθυπουργός ενημερώθηκε και για άλλες επιθέσεις που έχω δεχθεί. Θα συνεχίσω όσο είμαι όρθιος μα λέω αυτά που πιστεύω. Δεν έχω δειλιάσει παρά μόνο μια φορά όταν αιμόφυρτος, γυρίζοντας σπίτι είπα σε τηλεοπτικό σταθμό ότι κινδυνεύω να καταλήξω σε απονενοημένη απόφαση αν συνεχίσουν να μου επιτίθενται. Καλώ τον κύριο πρωθυπουργό να με αφήσει ελεύθερο».

Σχόλια

σχόλια