Υλικά

  • 800 γραμμάρια στήθη κοτόπουλου
  • 1 κόκκινη πιπεριά
  • 1 κίτρινη πιπεριά
  • 1 κρεμμύδι
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 200 ml γάλα καρύδας
  • 40 γραμμάρια άμυλο καλαμποκιού
  • Τζίντζερ σε σκόνη
  • Φρέσκο μαϊντανό
  • 4 κ. γλυκού κάρυ
  • 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • Αλάτι

Εκτέλεση

Κόβουμε τις πιπεριές σε κομμάτια. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και τα σοτάρουμε για 4 λεπτά σε μια κατσαρόλα μαζί με λάδι. Στη συνέχεια προσθέτουμε τις πιπεριές και μαγειρεύουμε για λίγα λεπτά.

Εν τω μεταξύ, αλευρώνουμε το κοτόπουλο με το άμυλο καλαμποκιού και μετά το προσθέτουμε στη κατσαρόλα με τις πιπέρι μαζί και το τζίντζερ και συνεχίζουμε να μαγειρεύουμε σε υψηλή θερμοκρασία για 1-2 λεπτά.

Όταν το κοτόπουλο έχει πάρει λίγο χρώμα προσθέτουμε το κάρυ, το γάλα καρύδας και μαγειρεύουμε για άλλα 15 λεπτά, σε χαμηλή φωτιά, ώστε να σχηματιστεί μια κρεμώδης σάλτσα. Σερβίρουμε προσθέτοντας λίγο μαϊντανό και απολαμβάνουμε.