Καλός θα είναι ο καιρός το επόμενο τριήμερο στις περισσότερες περιοχές της χώρας, με ηλιοφάνεια και λίγες νεφώσεις, ενώ τοπικές βροχές ή μπόρες θα σημειώνονται τις απογευματινές ώρες στα ορεινά τμήματα της ηπειρωτικής χώρας.

Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ, ενώ από τη Δευτέρα θα στραφούν σε βόρειους 3 με 5 και στο Αιγαίο ως 6 μποφόρ.

Τέλος, η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο.

Πιο αναλυτικά, σήμερα Κυριακή:

Στην Αττική, γενικά αίθριος καιρός, άνεμοι μεταβλητών διευθύνσεων 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 19 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις και παροδικές βροχές τις απογευματινές ώρες κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία από 14 έως 31 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, καλός καιρός και το θερμόμετρο από 18 έως 30 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις τις θερμές ώρες στα ηπειρωτικά και πρόσκαιρες βροχές στα ορεινά, βορειοδυτικοί άνεμοι 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία από 14 έως 30 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, καλός καιρός με λίγα σύννεφα τις απογευματινές ώρες και τοπικές βροχές στα ορεινά. Ο υδράργυρος από 14 έως 31 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, ήλιος και θερμοκρασία έως 28 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, γενικά αίθριος καιρός, μεταβλητοί άνεμοι 3 με 4 μποφόρ και το θερμόμετρο από 20 έως 29 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, ήλιος, άνεμοι βορείων διευθύνσεων 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 29 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, ηλιοφάνεια με πρόσκαιρες νεφώσεις και λίγες βροχές στα βόρεια ορεινά το απόγευμα. Ο υδράργυρος από 17 έως 32 βαθμούς.