Με τοπικές νεφώσεις θα κυλήσει ο καιρός το επόμενο τριήμερο, ενώ στο Ιόνιο, στα ηπειρωτικά και στο βόρειο Αιγαίο τις απογευματινές κυρίως ώρες θα εκδηλώνονται σποραδικές βροχές ή καταιγίδες, οι οποίες την Κυριακή στα βόρεια τοπικά θα είναι έντονες. Την Τρίτη τα φαινόμενα θα επηρεάσουν όλη τη χώρα.

Οι άνεμοι θα πνέουν την Κυριακή από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ με στροφή σε βορείων διευθύνσεων από τη Δευτέρα.

Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση την Τρίτη.

Πιο αναλυτικά, σήμερα Κυριακή:

Στην Αττική, παροδικά αυξημένες νεφώσεις με βροχές, σποραδικές καταιγίδες και βελτίωση το βράδυ, άνεμοι μεταβλητών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, σποραδικές βροχές και καταιγίδες με βελτίωση το βράδυ. Η θερμοκρασία από 14 έως 30 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, τοπικές βροχές ή καταιγίδες με σταδιακή βελτίωση και το θερμόμετρο από 19 έως 30 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με παροδικές νεφώσεις και τοπικές βροχές ή καταιγίδες στα ηπειρωτικά κυρίως ορεινά ως το απόγευμα. Η θερμοκρασία από 16 έως 32 βαθμούς.

Στην Πάτρα, ηλιοφάνεια με πρόσκαιρες νεφώσεις και πιθανή βροχή νωρίς το πρωί.

Στην Πελοπόννησο, ήλιος με παροδική συννεφιά και λίγες τοπικές βροχές. Ο υδράργυρος από 15 έως 33 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, ηλιοφάνεια με λίγα σύννεφα και η θερμοκρασία έως 29 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, ήλιος με παροδικές νεφώσεις και τοπικές βροχές, άνεμοι δυτικών διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 20 έως 30 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις και βροχές ή καταιγίδες στα βόρεια με σταδιακή βελτίωση, άνεμοι από νοτιοδυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 30 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, τοπικές βροχές και καταιγίδες με βελτίωση το βράδυ. Ο υδράργυρος από 18 έως 32 βαθμούς.

Ακολουθήστε μας στο Facebook