Γενικά καλός θα είναι ο καιρός το επόμενο διήμερο στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Πρόσκαιρες βροχές αναμένονται την Κυριακή στα νότια, τη Δευτέρα στα δυτικά, ενώ την Τρίτη βροχές θα σημειωθούν στη δυτική, στη νότια και στην ανατολική νησιωτική χώρα.

Οι άνεμοι θα πνέουν την Κυριακή από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ στα νοτιοανατολικά, ενώ από τη Δευτέρα θα στραφούν σε δυτικών διευθύνσεων 3 με 5 και την Τρίτη ως 6 μποφόρ.

Τέλος η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή άνοδο.

Πιο αναλυτικά, σήμερα Κυριακή:

Στην Αττική, ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις, βόρειοι άνεμοι 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 7 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ήλιος με τοπικές νεφώσεις και η θερμοκρασία από μείον 2 έως 12 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, καλός καιρός με το θερμόμετρο από 4 έως 12 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ηλιοφάνεια με παροδική συννεφιά, βορειοδυτικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 1 έως 14 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, ήλιος με λίγες παροδικές νεφώσεις και ο υδράργυρος από 0 έως 15 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, λίγα σύννεφα και η θερμοκρασία έως 15 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, νεφώσεις με παροδικές βροχές και βελτίωση το απόγευμα, βοριάδες 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 10 έως 15 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τοπικές νεφώσεις με λίγες βροχές στα νότια ως το μεσημέρι, άνεμοι βορείων διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ στα νότια και θερμοκρασία έως 16 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, γενικά καλός καιρός με λίγα σύννεφα και ο υδράργυρος από 0 έως 14 βαθμούς.