Την Κυριακή, καλός θα είναι γενικά ο καιρός στις περισσότερες περιοχές, όμως τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν στα δυτικά και βόρεια με παροδικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα βορειοδυτικά. Τη Δευτέρα, ο καιρός θα βελτιωθεί, ενώ την Τρίτη τοπικές βροχές ή καταιγίδες αναμένονται στα κεντρικά και βόρεια.

Οι άνεμοι θα πνέουν την Κυριακή από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο ως 6 μποφόρ, με στροφή από τη Δευτέρα σε βορείων διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ.

Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο την Κυριακή και πτώση τη Δευτέρα.

Πιο αναλυτικά, σήμερα Κυριακή:

Στην Αττική, ήλιος με πρόσκαιρη συννεφιά το απόγευμα, βαθμιαία δυτικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 20 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και στα λοιπά ορεινά. Η θερμοκρασία από 12 έως 32 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, ηλιοφάνεια, βαθμιαία συννεφιά με τοπικές βροχές στα ορεινά και το θερμόμετρο από 18 έως 31 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, παροδικές βροχές ή όμβροι στα βόρεια και τα υπόλοιπα ορεινά. Άνεμοι δυτικών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 14 έως 31 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, ήλιος με τοπικές νεφώσεις και ο υδράργυρος από 13 έως 35 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, καλός καιρός και η θερμοκρασία έως 30 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, αίθριος καιρός, δυτικοί άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 19 έως 32 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, ηλιοφάνεια, άνεμοι δυτικών διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ και θερμοκρασία έως 32 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις το απόγευμα και λίγες βροχές στα βόρεια ορεινά. Ο υδράργυρος από 16 έως 36 βαθμούς.

 

Σχόλια

σχόλια