Γενικά καλός θα είναι ο καιρός το επόμενο διήμερο σε όλη τη χώρα, με ηλιοφάνεια, παροδικές νεφώσεις και τοπικές ομίχλες τη νύχτα και νωρίς το πρωί.

Από τη Δευτέρα το απόγευμα και την Τρίτη οι νεφώσεις θα αυξηθούν.

Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, ενώ στα ανατολικά θα είναι μεταβλητών διευθύνσεων με την ίδια ένταση.

Τέλος, η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Πιο αναλυτικά, σήμερα Κυριακή:

Στην Αττική, ήλιος με πρόσκαιρες νεφώσεις, νοτιάδες 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 4 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ήλιος με λίγες νεφώσεις και η θερμοκρασία από μείον 3 έως 15 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, γενικά αίθριος καιρός και το θερμόμετρο από 0 έως 15 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις, νοτιοανατολικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 1 έως 18 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, καλός καιρός και ο υδράργυρος από 0 έως 18 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, ηλιοφάνεια και η θερμοκρασία έως 17 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, ήλιος με λίγες νεφώσεις, νοτιοανατολικοί άνεμοι 3 με 4 μποφόρ και το θερμόμετρο από 8 έως 18 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, γενικά αίθριος καιρός, άνεμοι νοτίων διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και θερμοκρασία έως 19 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, γενικά καλός καιρός και ο υδράργυρος από μείον 1 έως 18 βαθμούς.