Να «τινάξει τη μπανκα στον αέρα» θέλει ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος εξέφρασε ανοιχτά σήμερα την επιθυμία του να παρατηθεί.

Μιλώντας με δημοσιογράφους, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων εξαπολύει επίθεση εναντίον του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, με αφορμή την κύρωση του νόμου για την αλλαγή φύλου στα 15. «Πιο πολύ από τον Τσίπρα, χρεώνω τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, που είναι θεματοφύλακας της ενότητας του λαού» είπε.

Επιπρόσθετα ο Β. Λεβέντης και αναφορικά με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί τόνισε: «Έχω μια ευκαιρία να τα τινάξω όλα στον αέρα, η μπάνκα να τιναχθεί στον αέρα. Δεν είμαι και αρχομανής, έχω κουραστεί κιόλας λίγο» δήλωσε στους δημοσιογράφους και πρόσθεσε χαρακτηριστικά: «Αηδιάζω εδώ μέσα».

Ειδικότερα, σχετικά με την παραίτησή του είπε: «Είναι ειλημμένη απόφαση να παραιτηθώ. Το πρώτιστο είναι ότι αηδιάζω εδώ μέσα, τώρα μέχρι να βγω έξω, τα πόδια μου από κάτω είναι σαν ηλεκτρική καρέκλα, δεν μπορώ, δεν μπορώ, δεν θέλω ρε παιδί μου».

Επιπλέον υπογραμμίσει: «Θα παραιτηθώ από βουλευτής, γιατί πρέπει στην Ελλάδα κάποιος να θυσιαστεί, για να ταρακουνηθεί αυτό το τέλμα. Ας χαίρονται τους μισθούς τους, αλλά θα κυκλοφορώ κι εγώ και θα κάνω λαϊκές συγκεντρώσεις και θα τους ξεφτιλίζω όλους… εγώ είμαι σκυλοντόγκ».

Προέβλεψε, δε, εκλογές μέχρι το Μάρτιο και εξήγησε: «Αφού πρέπει να δώσει μποναμά, πρέπει να κόψει 2,5 δισ. ακόμη (σ.σ. η κυβέρνηση).

Εν κατακλείδι ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων εξέφρασε τη θέση ότι θα εκλεγεί και θα μπει ξανά στη Βουλή.

Διαβάστε επίσης:

Λεβέντης: Σκέφτομαι να παραιτηθώ!

Σχόλια

σχόλια