Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 87χρονος άνδρας, αντιπτέραρχος ε.α. της Πολεμικής Αεροπορίας, άνοιξε πυρ εναντίον της συζύγου του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.


(UPD) Λεωφόρος Βουλιαγμένης: Άνδρας πυροβόλησε γυναίκα και μετά αυτοπυροβολήθηκε

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διαφορές τους είχαν να κάνουν με περιουσιακά στοιχεία και με το ίδιο το σπίτι. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η γυναίκα ήταν Ρωσίδα και όχι Βουλγάρα και πως γνώριζε τον ηλικιωμένο αρκετά χρόνια, αλλά είχαν παντρευτεί πρόσφατα.

Στο σημείο -στην πάροδο της λεωφόρου Βουλιαγμένης 88- έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Τόσο ο άνδρας όσο και η γυναίκα, μεταφέρθηκαν από το ΕΚΑΒ σε πολύ κρίσιμη κατάσταση στο Ασκληπιείο της Βούλας και εξέπνευσαν λίγο αργότερα. 

Το όπλο που χρησιμοποίησε ο 87χρονος αντιπτέραρχος ε.α. είναι ένα 22αρι πιστόλι, ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Μπήκε σε ταξί για να διαφύγει η 59χρονη 

«Είδα το ταξί μέσα τα αίματα, τη γυναίκα στο πεζοδρόμιο πεσμένη και ο άνδρας ήταν νεκρός στο σπίτι. Είδα το σώμα του στην πόρτα του σπιτιού. Από τη γειτονιά έχω ακούσει πως τσακώνονταν καθημερινά. Ζούσαν μαζί και έφτιαχναν το σπίτι τους», λέει κάτοικος της περιοχής.

Σύμφωνα με περίοικους, η 59χρονη είχε παντρευτεί πρόσφατα τον 87χρονο. Πρόκειται για τη γυναίκα που φρόντιζε την πρώτη του σύζυγο η οποία έχει πεθάνει.

«Η κυρία μπήκε μέσα στο αυτοκίνητο για να τη σώσω, ήταν μέσα στα αίματα. Της λέω “τι κάνετε κυρία μου;” και μου απαντά “με σκότωσε”. Κόλλησα εκείνη τη στιγμή, βγήκα από το αυτοκίνητο και της λέω “κυρία περάστε έξω”. Άκουσα δύο πιστολιές», λέει οδηγός ταξί που βρισκόταν στο σημείο για να παραλάβει πελάτη.