Σύμφωνα με όσα αναφέρει το msn.com, όλα ξεκίνησαν το 2016 όταν ο ενήλικος γιος του ζευγαριού, μετακόμισε στο πατρικό του σπίτι έπειτα από το διαζύγιο με τη σύζυγό του, μεταφέροντας στο σπίτι των γονιών του όλα του τα υπάρχοντα, συμπεριλαμβανομένων δύο ιδιαίτερα ασυνήθιστων συλλογών: μίας συλλογής με πορνοταινίες και μίας συλλογής με ερωτικά βοηθήματα και sex toys.

Περίπου, δύο χρόνια αργότερα όμως, όταν ο 29χρονος πλέον άντρας αποφάσισε να μετακομίσει στο δικό του σπίτι, διαπίστωσε ότι μεταξύ των πραγμάτων που του είχαν στείλει οι γονείς του δεν περιλαμβάνοντας οι 14 κούτες με τις δύο παραπάνω συλλογές.

Μάλιστα, μεταξύ όσων παρέλαβε ο άτυχος γιος από τους γονείς του, ήταν και μία επιστολή στην οποία ο πατέρας του, τού εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους κατέστρεψε τις δύο συλλογές.

Το γεγονός αυτό, όχι μόνο δεν ηρέμησε τον 29χρονο άντρα αλλά τον εξώθησε στα άκρα, καταγγέλοντας τους γονείς του για κλοπή και ζητώντας αποζημίωση ύψους 29.000 δολαρίων, καθώς στη συλλογή με τις ερωτικές ταινίες υπήρχαν εξαιρετικά σπάνιες παραγωγές συλλεκτικής αξίας.

Σύμφωνα με την αγωγή, ο γιος άρχισε να στέλνει e-mails στους γονείς του.

«Αν είχατε κάποιο πρόβλημα με τα υπάρχοντά μου, θα έπρεπε να μου το είχατε πει εκείνη την εποχή και θα είχα πάει αλλού».

Σύμφωνα με την αγωγή, ο πατέρας του φέρεται να απάντησε: «Πιστέψτε το ή όχι, ένας λόγος για τον οποίο κατέστρεψα το πορνό σου ήταν για τη δική σας ψυχική και συναισθηματική υγεία … Θα είχα κάνει το ίδιο αν έβρισκα και ένα κιλό κοκαΐνης ή κρακ». Κάποια μέρα, ελπίζω να καταλάβεις».

Βέβαια, ο αρμόδιος εισαγγελέας δεν φάνηκε να συμμερίζεται την οργή του μηνυτή, βάζοντας στο αρχείο την υπόθεση χωρίς να απαγγελθούν κατηγορίες, ενώ ο πατέρας του άντρα με νεότερη επιστολή του ανέφερε πως «ελπίζω ότι κάποια μέρα θα μπορέσεις να καταλάβεις ότι το έκανα για το καλό σου. Οι πορνοταινίες καταστρέφουν την πνευματική και συναισθηματική σου υγεία. Θα έκανε το ίδιο αν έβρισκα ναρκωτικά…».