Η μουσική παράσταση «Γοργόνες και Μάγκες», ολοκλήρωσε τις πετυχημένες παραστάσεις της σε όλη την Κύπρο, με ένα απρόοπτο στην τελευταία παράσταση στην Λευκωσία. 

Η Μαρία Κορινθίου που ενσάρκωνε τον ρόλο της Μάρθας Καραγιάννη από την ομότιτλη ταινία, είχε ένα μικρό ατύχημα επί σκηνής. 

Κατά την διάρκεια του τραγουδιού «ο άντρας που θα παντρευτώ», η ηθοποιός μαζί με το μπαλέτο, έκαναν τα βήματα της χορογραφίας, ενώ σε κάποια στιγμή έπεσε από τα χέρια των παρτενέρ της με την ίδια να φωνάζει «σακατευτήκαμε, με σκοτώσατε».

Η όμορφη ηθοποιός αντιμετώπισε με επαγγελματισμό το όλο περιστατικό, ενώ δεν σταμάτησε να γελά μέχρι δακρύων, με το κοινό να την αποθεώνει με ένα δυνατό χειροκρότημα.

Η Μαρία Κορινθίου ανέβασε το απόσπασμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, γράφοντας μάλιστα: «Δεν θα μπορούσε να κλείσει από ένα πέσιμο (με σκοτώσανε), από ένα γέλιο μέχρι δακρύων και από εσάς να με χειροκροτάτε και να γελάτε μαζί μου! Σας αγαπώ! Μεγάλη αγάπη μου δείξατε όλες αυτές τις μέρες και σας αγαπώ διπλά γι’ αυτό! Σε ευχαριστώ Κύπρο μου για όλα! Εις το επανιδείν! Μεγάλη υπόκλιση σε όλους σας!».

Δείτε το απόσπασμα:

Δε θα μπορούσε να κλείσει καλύτερα η περιοδεία μας στη Κύπρο από ένα πέσιμο( με σκοτώσανε 😂), από ένα γέλιο μέχρι δακρύων και από εσας να με χειροκροτάτε και να γελάτε μαζί μου! Σας αγαπώ! Μεγάλη αγάπη μου δείξατε όλες αυτές τις μέρες και σας αγαπώ διπλά γι αυτό! Σε ευχαριστώ Κύπρο μου για όλα! Εις το επανιδείν! Μεγάλη υπόκλιση σε όλους σας! ______________ #blessed #cyprus #theater #theatro #onstage @gorgones.kai.magkes #musical #comedy #singing #dancing #love #👏🏼

A post shared by ᗰᗩᖇIᗩ KOᖇIᑎTᕼIOᑌ Official (@mariakorinthiou) on

Σχόλια

σχόλια