Ο μεγάλος τελικός του Survivor ολοκληρώθηκε και μαζί του ένα υπέροχο ταξίδι πέντε μηνών, τόσο για τους παίκτες όσο και για το τηλεοπτικό κοινό. Το ημερολόγιο έγραφε 13 Φεβρουαρίου όταν προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης και σήμερα έπεσε η αυλαία με την ανάδειξη του μεγάλου νικητή.

Νικητής με του δημοφιλέστερου παιχνιδιού της ελληνικής τηλεόρασης στέφθηκε το φαβορί Γιώργος Αγγελόπουλος! 

Στο κατάμεστο αμφιθέατρο του άλσους Βεΐκου, ο Ντάνος προκάλεσε «κύμα» ενθουσιασμού και καταχειροκροτήθηκε από το κοινό κερδίζοντας 100.000.000 € !!!

Γιώργος Αγγελόπουλος:

«Δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ ή να στεναχωρηθώ που τελειώνει όλο αυτό. Γιατί για εμένα ήταν ένα ταξίδι μαγικό και ευλογημένο από το Θεό. Πάντως αν και επίσημα η ημερομηνία σήμερα σημαίνει το τέλος, για εμένα δεν θα τελειώσει ποτέ και ποτέ δεν πρόκειται να ξεχάσω ό,τι έζησα εκεί. Θα τα έχω πάντα μαζί μου.»

Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης:

«Σάκη είναι τιμή μου και είμαι πολύ περήφανος που βρίσκομαι σε αυτή τη θέση. Ένα ταξίδι με δυσκολίες, με χαρές, με λύπες. Μια πορεία που θα μείνει χαραγμένη στη ζωή μου για πάντοτε. Τελευταία μέρα του Survivor. Νομίζω πως σήμερα που τελειώνει όλο αυτό, γνωρίζω βαθιά μέσα μου ότι με έχει κάνει καλύτερο άνθρωπο και νομίζω αυτό είναι το πιο σπουδαίο για μένα.»

Σχόλια

σχόλια