Με αρκετή σκόνη (ως το Μ. Σάββατο) και γενικά καλό καιρό θα κυλήσει το επόμενο τριήμερο, ενώ τοπικές βροχές ή όμβροι θα σημειώνονται τις απογευματινές κυρίως ώρες, τη Μ. Παρασκευή στα κεντρικά και βόρεια ορεινά, το Μ. Σάββατο στα ηπειρωτικά ορεινά, στη Θεσσαλία και στη Μακεδονία και την Κυριακή του Πάσχα στα βόρεια ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, και στα ανατολικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ με στροφή την Κυριακή σε νοτίων διευθύνσεων με την ίδια ένταση.

Τέλος, η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε σχετικά υψηλά για την εποχή επίπεδα.

Πιο αναλυτικά, σήμερα Μ. Παρασκευή:

Στην Αττική, γενικά καλός καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις, ασθενείς άνεμοι και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 11 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ήλιος με τοπικές νεφώσεις και πρόσκαιρες βροχές κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία από 6 έως 25 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, ηλιοφάνεια με παροδική συννεφιά και το θερμόμετρο από 10 έως 25 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, σκόνη και παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές στα ηπειρωτικά ορεινά τις απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία από 9 έως 27 βαθμούς.

Στην Πάτρα, ήλιος, σκόνη και λίγα σύννεφα.

Στην Πελοπόννησο, ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις, σκόνη και ο υδράργυρος από 7 έως 26 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, καλός καιρός και η θερμοκρασία έως 21 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, ήλιος με λίγα σύννεφα, σκόνη, άνεμοι βορειοανατολικών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 13 έως 24 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, ήλιος με πρόσκαιρες νεφώσεις και λίγες βροχές το πρωί, άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 24 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις και λίγες βροχές στα ορεινά το απόγευμα. Ο υδράργυρος από 8 έως 27 βαθμούς.