Η Euroleague ξεκινάει νέα πειθαρχική διαδικασία σε βάρος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με αφορμή ανάρτηση του «ισχυρού άνδρα» του Παναθηναϊκού στο Instagram.

Σύμφωνα με τη διοργανώτρια αρχή, το σχόλιο του Γιαννακόπουλου θεωρήθηκε ειρωνικό και είχε στόχο τον υπεύθυνο διαιτησίας της Euroleague, Ρίτσαρντ Στόουκς.

O Γιαννακόπουλος κατά το παρελθόν έχει τιμωρηθεί τόσο με πρόστιμο όσο και με αποκλεισμό από τα γήπεδα της διοργάνωσης, για αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η ανάρτηση:

«Πέντε ημέρες μετά την επίσημη διαμαρτυρία από μια από τις συμμετέχουσες ομάδες για όσα παράξενα συμβαίνουν στη διαιτησία της διοργάνωσης και ο CEO της Euroleague δεν έχει τίποτα να πει… Στη χώρα μου αυτό λέγεται “ένοχη σιωπή”. Για το Instagram θέλετε μόνο κάποιες ώρες για να αντιδράσετε, αλλά για σοβαρά ζητήματα, όπως η ακεραιότητα της διοργάνωσης είστε τυφλοί και κουφοί. Τουλάχιστον πείτε μας με ποια κριτήρια επιλέχθηκε ως υπεύθυνος διαιτησίας ο κ. Στόουκς και όχι ένας γνωστός διαιτητής που εμπνέει σεβασμό όπως σε όλες τις διοργανώσεις σε όλο τον κόσμο;»