Νεκρό αγοράκι που ήταν παγιδευμένο σε πηγάδι της Ινδίας για 4 μέρες

Νεκρό ανασύρθηκε το 2χρονο αγοράκι που είχε πέσει σε εγκαταλελειμμένο πηγάδι στη βόρεια Ινδία και έμεινε παγιδευμένο επί 4 ημέρες.

«Το παιδί δεν ζει πια. Ανασύρθηκε στις 05:00 σήμερα» από τους διασώστες, δήλωσε στο AFP ο Βιτζάι Ίντερ Σίνγκλα, ένας βουλευτής της Παντζάμπ. Το αγοράκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ένα ελικόπτερο πρώτων βοηθειών όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο Φατεχβίρ Σινγκ έπεσε την Πέμπτη στο πηγάδι βάθους 33 μέτρων και διαμέτρου 23 εκατοστών, την ώρα που έπαιζε στο χωράφι, το οποίο βρίσκεται κοντά στο σπίτι του στην περιοχή Σανγκρούρ, εξήγησε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Βιτζάι Ιντέρ Σινγκλά, ένας βουλευτής του τοπικού κοινοβουλίου.

«Το πηγάδι το είχαν καλύψει με έναν σάκο με άμμο, όμως φαίνεται πως το παιδί περπάτησε πάνω του, γλίστρησε και έπεσε μέσα» περιέγραψε ο αξιωματούχος.

Στην επιχείρηση διάσωσης συμμετείχαν ένα ελικόπτερο πρώτων βοηθειών, γερανοί και εκσκαφείς. Οι διασώστες προσπάθησαν να τοποθετήσουν έναν αγωγό διαμέτρου περίπου ενός μέτρου παράλληλα με το πηγάδι για να φθάσουν στο βάθος που παρέμενε εγκλωβισμένο το παιδί.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com