Ξεκίνησε στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών η δίκη για την υπόθεση απαγωγής και δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου.

Συγγενείς και φίλοι του νέου είχαν συγκεντρωθεί έξω από τα δικαστήρια ενώ ένταση επικράτησε κατά την προσέλευση των κατηγορουμένων.

Στο δικαστήριο έχουν καταθέσει δύο άτομα από το περιβάλλον του Μάριου Παπαγεωργίου ενώ μάρτυρας κλειδί δεν εμφανίστηκε, με τους δικηγόρους της οικογένειας να ζητούν τη βίαιη προσαγωγή του. Σύμφωνα με το anikolouli.gr, η Έδρα εξετάζει το αίτημα της οικογένειας.

Η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου, Βαρβάρα Θεοδωράκη, απάντησε σε ερωτήσεις των δικηγόρων και μόλις ολοκλήρωσε απευθύνθηκε στον βασικό κατηγορούμενο ρωτώντας τον: «δολοφόνε, που έχεις πετάξει το παιδί μου;».

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο καταδίκασε τον Μάρτιο του 2014 σε ισόβια κάθειρξη και 18 χρόνια τον βασικό κατηγορούμενο και τη σύζυγό του σε 18 χρόνια φυλάκιση, χωρίς να αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό. Εκτός από τους δυο βασικούς κατηγορούμενους το δικαστήριο έκρινε ένοχους για την εμπλοκή τους στην υπόθεση ακόμη τέσσερις και τους καταδίκασε σε ποινές από 2 έως 6 χρόνια κάθειρξη με αναστολή ενώ δυο κατηγορούμενοι αθωώθηκαν.

Ο Μάριος Παπαγεωργίου εξαφανίστηκε στις 9 Αυγούστου 2012 από το Παλαιό Φάληρο.