ΚΡΙΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Κριέ, με τον πλανήτη της επικοινωνίας, Ερμή, να κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σου θα πρέπει να υπάρχει μεγαλύτερη προσοχή στην σκέψη και την έκφραση. Καλό είναι να μην υποκύπτεις σε παιχνίδια του μυαλού που σε κάνουν να χάνεις τον ορθολογισμό σου. Το καλό είναι ότι με τον Ήλιο στο ζώδιό σου μπορείς να εκπληρώσεις κάθε σου επιθυμία. Οι φιλοδοξίες σου στα επαγγελματικά μπορούν να ξεκινήσουν να υλοποιούνται και έτσι να αναπτερωθεί και το ηθικό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά θα πρέπει να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο και αν θέλεις να κάνεις τις αλλαγές που έχεις στο μυαλό σου, πρέπει να επενδύσεις στον τομέα της επικοινωνίας. Μην αφήνεις τρίτους να παρεμβάλλονται και να χαλούν την ισορροπία. Με τον Άρη στον Αιγόκερω, πλέον κινείσαι αξιοποιώντας την εμπειρία του παρελθόντος. Οπότε, είτε είσαι μόνος, είτε όχι, η εποχή αυτή έχει ωριμότητα στα αισθηματικά, πράγμα που θα σου χαρίσει ικανοποίηση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στην εργασία τα πράγματα πάνε αρκετά καλά και δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι τόσο πολύ. Η πίεση μόνο αρνητικά αποτελέσματα μπορεί να έχει στην απόδοσή σου. Άφησέ την στην άκρη και με αυτοπεποίθηση εμπιστεύσου τις δυνάμεις σου και προχώρα με τα σχέδιά σου. Κάποιοι συνάδελφοι θα θελήσουν να σε βοηθήσουν και αυτό θα σου δώσει ανάσα. Τα οικονομικά χρειάζονται αυτοέλεγχο, για αυτό μην ξοδεύεις αλόγιστα. Μόνο έτσι θα βρεις την επιθυμητή ισορροπία.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Φίλε Ταύρε, η εβδομάδα αυτή θα κυλήσει αρκετά καλά, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα αισθηματικά. Βέβαια, θα είναι γεμάτη υποχρεώσεις και θα χρειαστεί να οργανωθείς καλά για να τα βγάλεις πέρα. Τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν και στα οποία μπορείς να στηριχθείς, θα αποδειχθούν μεγάλη βοήθεια για εσένα. Η αρμονία στις σχέσεις σου, σού χαρίζει ηρεμία και καθαρό μυαλό για να ασχοληθείς με απαιτητικές υποχρεώσεις. Τα οικονομικά επωφελούνται.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά θα έχεις μια καλή περίοδο καθώς η σχέση σου θα διανύσει ημέρες ηρεμίας και αρμονίας. Μπορείς να εκφραστείς στο ταίρι σου και να του μιλήσεις για αυτά που σε απασχολούν, έχοντας πάντα στο μπροστινό μέρος του μυαλού ότι αυτό που σας ενώνει είναι η αγάπη. Το συναίσθημα θα σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα χωρίς ένταση και αμφιβολία. Αν είσαι μόνος, η εβδομάδα αυτή είναι ιδανική για νέες γνωριμίες, για αυτό τόλμησέ το.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στην εργασία χρειάζεται συγκέντρωση και οργάνωση, γιατί υπάρχουν αρκετές απαιτήσεις που πρέπει να φέρεις εις πέρας. Ασχολήσου με τις συνεργασίες και επένδυσε σε αυτές. Είναι καλή περίοδος για να τις προωθήσεις και να τις βελτιώσεις. Υπάρχει σταθερότητα που σου χαρίζει η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σου. Τα οικονομικά μπορούν να ευνοηθούν, αρκεί και εσύ να κινηθείς με τον κατάλληλο τρόπο. Κάνε λίγη οικονομία και προσπάθησε να κλείσεις εκκρεμότητες άμεσα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι προβλέψεις σας

Φίλε Δίδυμε, ο ανάδρομος Ερμής στον Κριό φέρνει επιπολαιότητα και κάνει τα πράγματα λίγο άστατα. Αν περιμένεις κάποιες εξελίξεις καλό είναι να μην βιαστείς ακόμη για αυτές. Ίσως εξαπατηθείς από κάποια νέα, για αυτό τις ημέρες αυτές μην υπολογίζεις όσα ακούς. «Κράτα μικρό καλάθι» , έτσι ώστε να παραμείνεις ήρεμος και πρακτικός. Τα επαγγελματικά σου θα έχουν κάποιες καθυστερήσεις, αλλά δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι, γιατί θα είναι παροδικές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά θα πρέπει να είσαι ευθύς με τον σύντροφό σου και να αποφύγεις τα «διπλά παιχνίδια». Είτε είσαι μόνος, είτε όχι, υπάρχει η τάση να μπερδεύεις τις καταστάσεις και να επιδιώκεις τις παράλληλες σχέσεις. Καλό είναι να παραμείνεις πιστός στον σύντροφό σου, ειδάλλως μίλα με ειλικρίνεια και βγες από μια σχέση που δεν σε ικανοποιεί. Αν πάλι είσαι μόνος και σε ενδιαφέρει κάτι νέο, καλό είναι να είσαι ειλικρινής για αυτά που ζητάς. Προσοχή σε καταστάσεις που εξαπατούν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

τα επαγγελματικά θα έχεις να αντιμετωπίσεις αρκετά προβλήματα, για αυτό πρέπει να οργανωθείς εκ των προτέρων και να εργαστείς με υπομονή και ψυχραιμία. Κάποιες καθυστερήσεις θα δοκιμάσουν την υπομονή σου, αλλά δεν χρειάζεται να σε παίρνει από κάτω και να αγχώνεσαι. Οι επαφές, οι διαπραγματεύσεις και τα ταξίδια θα αποφέρουν τους καρπούς που θέλεις, αλλά με κάποιο βαθμό δυσκολίας. Στα οικονομικά προσπάθησε να είσαι λιγότερο σπάταλος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Φίλε Καρκίνε, η εβδομάδα αυτή εκπέμπει δυναμισμό και πάθος. Ο Ήλιος στον Κριό, ενισχύει τον πυρήνα σου και σου δίνει την ενέργεια που χρειάζεσαι για να αντιμετωπίσεις τα δύσκολα, αλλά και να ξεπεράσεις τις προκλήσεις. Παράλληλα με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, ούτως ή άλλως διανύεις μια περίοδο που έχεις ανάγκη να αναδομήσεις τη ζωή σου, μόνο που πλέον μπορείς να το πραγματοποιήσεις έχοντας την απαιτούμενη σοφία. Η εμπειρία είναι σύμβουλος στις αποφάσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου είναι καλή περίοδος για να αφήσεις πίσω σου προβλήματα και εμπόδια. Είσαι πιο δυνατός και με μεγαλύτερη αυτογνωσία. Μπορείς να ξεκαθαρίσεις αυτά που θέλεις, είτε στον σύντροφό σου, είτε σε εσένα τον ίδιο. Αν έχεις λοιπόν, σχέση μπορείς να την κάνεις καλύτερη γνωρίζοντας τί είναι αυτό που θα σε κάνει ευτυχισμένο. Αν ψάχνεις τον ιδανικό σύντροφο, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και ξέρεις τί αναζητάς και που θα το βρεις. Έχεις τη δύναμη να το κάνεις και το αξίζεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στην εργασία διανύεις μια δημιουργική περίοδο και μπορείς να κάνεις πραγματικότητα πολλές ιδέες σου. Η συνεργασία θα είναι το κλειδί για την επιτυχία, για αυτό απόφυγε να δουλέψεις μόνος. Τα οικονομικά σε προβληματίζουν, αλλά δεν έχεις άλλη επιλογή από το να ανασυγκροτηθείς. Μην κλείνεις τα μάτια στην κατάσταση, γιατί τώρα είναι η κατάλληλη εποχή, να κάνεις υποχωρήσεις και να κλείσεις τις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Τα πράγματα βελτιώνονται σταδιακά.

ΛΕΩΝ

Οι προβλέψεις σας

Λάμπεις φίλε Λέων! Ο κυβερνήτης σου Ήλιος, βρίσκεται στον Κριό. Αυτό σημαίνει δυναμισμός και ενέργεια που πηγάζει από τον πυρήνα της ύπαρξής σου. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι θα βρεις την δύναμη να αντιμετωπίσεις δύσκολες καταστάσεις και να ξεπεράσεις εμπόδια που στο παρελθόν σε έκαναν να αγχώνεσαι ή να φοβάσαι. Το μόνο που χρειάζεται είναι να προσέχεις με ποιόν μοιράζεσαι τις σκέψεις σου, γιατί με τον ανάδρομο Ερμή από τον Κριό, ίσως είσαι λίγο παρορμητικός.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά θα τα πας πολύ καλά. Γνωρίζοντας τί είναι αυτό που σου δίνει ικανοποίηση, θα μπορέσεις να το ζητήσεις από τον σύντροφό σου, ενώ θα μπορέσεις να κοντρολάρεις τον εαυτό σου και να μην τον αφήσεις να κάνει σκέψεις που δημιουργούν θλίψη. Απόλαυσε στιγμές ονειρικές με το ταίρι σου. Θα ανακαλύψεις την ομορφιά σε απλά πράγματα, ενώ οι αλλαγές που σε περιμένουν – όποια και αν είναι η προσωπική σου κατάσταση – θα γίνουν με πλήρη συνειδητοποίηση και ξεκάθαρους όρους.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στην εργασία μην προχωρήσεις με νέα σχέδια ακόμη. Πρέπει να ασχοληθείς με την ολοκλήρωση κάποιων εκκρεμοτήτων, γιατί μόνο έτσι θα αφήσει το πεδίο ελεύθερο για νέες δράσεις. Στις συνεργασίες δώσε προσοχή στις λέξεις και στο ύφος σου. Κάποιες καθυστερήσεις στον τομέα αυτό είναι αναμενόμενες, αλλά δεν έχουν μόνιμο χαρακτήρα. Στα οικονομικά έρχεται σιγά σιγά αρμονία. Με την Αφροδίτη στον Ταύρο, έρχεται σταθερότητα και αυτό θα σε ικανοποιήσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Παρθένε, με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία από τον Κριό, η εβδομάδα αυτή συνεχίζει να σου δημιουργεί αδράνεια στον τομέα της επικοινωνίας και των μεταφορών. Ίσως ένα ταξίδι που ήθελες να κάνεις να αναβάλλεται ή κάποιες συζητήσεις που δρομολογούσες, κυρίως στα επαγγελματικά, φαίνεται ότι δεν θα πραγματοποιηθούν μέσα στην εβδομάδα αυτή. Η υπογραφή συμβολαίων ή γενικότερα η επικύρωση εγγράφων, δεν θα είναι καλή ιδέα τις ημέρες αυτές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου θα είναι αυτά που θα σου χαρίσουν ισορροπία και θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα, καθώς τα άγχη της καθημερινότητας σε πιέζουν και σε κάνουν να νιώθεις δυσφορία. Η αγάπη του συντρόφου σου θα σε κάνει να χαλαρώσεις και να απολαύσεις όμορφες στιγμές. Δείξε με τον τρόπο σου θετική ανταπόκριση και πρόσφερέ του τη χαρά. Αν είσαι μόνος και απολαμβάνεις την ελευθερία σου, καλό είναι να γίνεις πιο ανοιχτός σε νέες γνωριμίες, μιας και οι ημέρες ευνοούν μια τέτοια στάση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στην εργασία τα πράγματα πηγαίνουν αρκετά καλά, αλλά κάποιες αλλαγές που θέλεις να κάνεις θα πρέπει να τις κάνεις μόνος. Στις συνεργασίες υπάρχει ένα κλίμα που δεν ευνοεί τα πράγματα να πάνε παρακάτω. Πρέπει να περιμένεις για λίγο. Με τον Άρη στον Αιγόκερω, θα εκμεταλλευτείς τη γνώση του παρελθόντος με τον κατάλληλο τρόπο, έτσι ώστε να ενεργήσεις σωστά. Η ικανότητα αυτή θα σου φανεί εξαιρετικά χρήσιμη στον οικονομικό τομέα, που θα κληθείς να πάρεις αποφάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Φίλε Ζυγέ, την εβδομάδα αυτή θα δώσεις μεγαλύτερη σημασία στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν και θα καταφέρεις να πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου μέσα από την δική τους στήριξη, δεδομένου ότι η Αφροδίτη στον Ταύρο δημιουργεί ευνοϊκό κλίμα. Εκείνοι που σε αγαπούν θα παίξουν καθοριστικό ρόλο, γιατί με τις συμβουλές και την βοήθειά τους θα μπορέσεις να ξεμπλοκάρεις κάποιες υποθέσεις σου. Λίγη προσοχή στις συζητήσεις σου όμως, γιατί ο Ερμής κινείται ανάδρομα από τον Κριό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου είναι καλή συμβουλή να συμπεριφερθείς με περισσότερη διαλλακτικότητα, έτσι ώστε να διατηρήσεις τις καταστάσεις υπό έλεγχο. Απόφυγε συζητήσεις που ξέρεις ότι θα φέρουν αναστάτωση και κανένα ιδιαίτερο αποτέλεσμα. Αν είσαι ελεύθερος, το πλανητικό σκηνικό σε βοηθάει να κάνεις επαφές με νέα πρόσωπα, καθώς η ηρεμία που εκπέμπεις σε κάνει ελκυστικό στα μάτια του άλλου φύλου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά χρειάζεται αρκετή ψυχραιμία την εβδομάδα αυτή, γιατί δεν θα λείψουν οι στιγμές ένταση. Απόφυγε τις μεγάλες αλλαγές και τις νέες συμφωνίες. Συμβόλαια και επικυρώσεις επίσημων εγγράφων φαίνεται να καθυστερούν για λίγο. Μην υποκύπτεις στο άγχος και διατήρησε τον αυτοέλεγχό σου. Τα οικονομικά σου απαιτούν μεγάλη προσοχή γιατί τα έξοδά σου δείχνουν να αυξάνονται, ενώ τα έσοδά σου παραμένουν σταθερά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Φίλε Σκορπιέ, ο Δίας συνεχίζει να κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σου, δημιουργώντας κάποιες καθυστερήσεις ή τουλάχιστον δεν σε βοηθάει να εξελίξεις κάποια πράγματα που έχεις κατά νου. Η τύχη ίσως να μην είναι τόσο βοηθητικό όσο θα ήθελες, αλλά κάνε λίγο υπομονή. Σύντομα θα έρθουν οι νέες ευκαιρίες που ζητάς. Ο Ήλιος στον Κριό, σου φέρνει ζωντάνια και ενέργεια, αλλά ταυτόχρονα σε κάνει παρορμητικό και περισσότερο καχύποπτο. Διατήρησε την ισορροπία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου θα καταφέρεις αν βρεις την εσωτερική σου αρμονία, χάρη στην καλή επαφή που θα έχεις με τον σύντροφό σου. Χρειάζεται όμως να τα πεις λίγο και με τον εαυτό σου « κατ’ ιδίαν» για να ξεκαθαρίσεις κάποιες σκέψεις. Ο Ερμής ανάδρομος από τον Κριό, σε κάνει παρορμητικό στην σκέψη, για αυτό φρόντισε να μην μιλάς χωρίς σκέψη. Είναι κρίμα να χαλάσεις το καλό κλίμα. Ακόμη και αν είσαι μόνος, έχε κατά νου αυτή τη συμβουλή γιατί θα την χρειαστείς με τις νέες γνωριμίες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Τα επαγγελματικά πηγαίνουν καλά σε γενικές γραμμές, ενώ οι συνεργασίες φαίνεται να χαρακτηρίζονται από αρμονία. Τα σχέδιά σου θα εξελιχθούν πολύ καλά χάρη σε αυτές, για αυτό επένδυσε χρόνο. Ως προς τα οικονομικά δεν χρειάζεται βιασύνη. Κάποιες συμφωνίες χρειάζονται χρόνο. Μόνο έτσι θα δεις τα θετικά οικονομικά αποτελέσματα που θέλεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι προβλέψεις σας

Φίλε Τοξότη, ο Ήλιος συνεχίζει να βρίσκεται στον Κριό, οπότε η θέρμη του σου χαρίζει πάθος στα αισθηματικά και δυναμισμό για να επιτύχεις τα σχέδιά σου σε κάθε τομέα. Έχεις την ενέργεια που χρειάζεσαι για να εργαστείς επάνω σε ένα νέο εγχείρημα, αλλά και ανυπομονησία που σε κάνει παρορμητικό. Προσπάθησε να συμβιβάσεις τα πράγματα και να διοχετεύσεις όλη αυτή τη ζωντάνια σε μια δημιουργική κατεύθυνση. Με τον Ουρανό στον Κριό, οι ανακατατάξεις θα είναι άμεσες και χωρίς δεύτερες σκέψεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η περίοδος θα είναι αρκετά έντονη και ειδικά οι σκέψεις μέσα στο κεφάλι σου θα είναι αντικρουόμενες. Αν δεν καταφέρεις να τις ελέγξεις μόνο άγχος θα δημιουργήσεις στον εαυτό σου και εντάσεις στην σχέση. Ο ανάδρομος Ερμής στον Κριό, σε κάνει να λες και να σκέφτεσαι πράγματα που ξέρεις ότι δεν ισχύουν. Δείξε αυτοέλεγχο και κράτα τις αποστάσεις σου αν το κρίνεις απαραίτητο, προκειμένου να μην δημιουργήσεις προβλήματα στην σχέση. Η καλή, κοινή παρέα με φίλους θα εκτονώσει την ένταση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά οι υποθέσεις σου έχουν μπει σε έναν ρυθμό και τα αποτελέσματα που επιδιώκεις δεν θα αργήσουν να έρθουν. Σε κάποια δύσκολη στιγμή θα λάβεις την στήριξη που χρειάζεσαι μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον και αυτό θα σου δώσει ικανοποίηση, αλλά και κίνητρο να συνεχίσεις. Τα οικονομικά σου επίσης χρειάζονται προσοχή και όχι έξοδα που θα σε αποσυντονίσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι προβλέψεις σας

Φίλε Αιγόκερε, αυτή την εβδομάδα θα πρέπει αν είσαι πιο προσεκτικός στις συζητήσεις σου. Ο Ερμής κινείται ανάδρομα στον Κριό, γεγονός που κάνει τις κοινωνικές σου επαφές πιο αυθόρμητες, αλλά και επιπόλαιες. Με τον Άρη στον Αιγόκερω, οι πράξεις σου αποκτούν υπευθυνότητα και σοβαρότητα. Καταφέρνεις να διατηρήσεις μια πιο υπεύθυνη στάση και να ελέγξεις τον αυθορμητισμό σου. Έτσι καταφέρνεις να δράσεις στοχευμένα και αποτελεσματικά. Το καλό είναι ότι οι κόποι σου δεν θα πάνε χαμένοι , πράγμα που θα σε γεμίσει αυτοπεποίθηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά θα πρέπει να είσαι περισσότερο ειλικρινής την εβδομάδα αυτή, έτσι ώστε να αποφύγεις τις εντάσεις από τη μία, αλλά και την κακή διάθεση από την άλλη. Θα καταφέρεις να αποφύγεις, επίσης, το άγχος και τις ενοχές που πηγάζουν από το ψέμα. Περιόρισε τον αυθορμητισμό σου, γιατί με τον ανάδρομο Ερμή στον Κριό, δεν θα δυσκολευτείς να ξεστομίσεις πράγματα που θα πληγώσουν. Στην περίπτωση που είσαι μόνος και θέλεις να βρεις ένα πρόσωπο να σε συγκινήσει μη μένεις σπίτι. Η Αφροδίτη στον Ταύρο δίνει αρμονία στις επαφές σου και μπορείς τώρα να ξεκινήσεις μια σταθερή σχέση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στην εργασία σου θα δεις τα σχέδιά σου να μπαίνουν σε μια σειρά και οι υποθέσεις σου να αποκτούν ροή. Οι εξελίξεις θα σε δικαιώσουν και θα σε κάνουν να νιώσεις ανακούφιση. Αν η δουλειά σου σχετίζεται με το εμπόριο, ίσως να υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις, αλλά δεν χρειάζεται να πανικοβάλλεσαι γιατί δεν θα κρατήσουν πολύ. Προσοχή στα οικονομικά ρίσκα που σκέφτεσαι να πάρεις γιατί χρειάζονται σκέψη και καλό προγραμματισμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Φίλε Υδροχόε, την εβδομάδα αυτή θα πρέπει να δείξεις περισσότερη ψυχραιμία από ό,τι συνήθως και να προσπαθήσεις να προσγειωθείς στην πραγματικότητα. Όσο ανεξάρτητη φύση και αν είσαι, θα πρέπει να συμπεριφερθείς με περισσότερη υπευθυνότητα. Η επιπολαιότητα που δείχνεις σε κάποια πράγματα δεν πρόκειται να σου βγει σε καλό. Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα από τον Κριό, τα κουτσομπολιά θα δίνουν και θα παίρνουν, για αυτό μην κάνεις την χάρη στους άλλους να μπεις και εσύ σε αυτό το παιχνίδι. Κράτα τις αποστάσεις σου, αν θέλεις να διατηρήσεις την ηρεμία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά τα πράγματα θα είναι αρκετά καλά παρά τα εμπόδια της καθημερινότητας. Η Αφροδίτη βρίσκεται στον Ταύρο και έτσι η προσωπική σου σχέση αποκτάει αρμονία και σταθερότητα. Η θέση αυτή της Αφροδίτης προσφέρει ηρεμία, ευαισθησία και αισθησιασμό. Αξιοποίησε, λοιπόν, την επιρροή αυτή, όποια και αν είναι η κατάστασή σου. Αν βρίσκεσαι σε σχέση δείξε την αγάπη και την τρυφερότητά σου στον άνθρωπό σου. Αν πάλι αναζητάς έναν σύντροφο, άφησε την ζεστασιά που εκπέμπεις να προσελκύσει μια νέα ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στην εργασία μπορείς να κινηθείς πιο αποφασιστικά αυτή την εβδομάδα. Με τον Ήλιο να βρίσκεται στον Κριό έχεις δυναμισμό και υπεροχή. Ξέρεις τί αναζητάς και πώς να το πάρεις. Φρόντισε μόνο να είσαι πιο ευέλικτος στις διαπραγματεύσεις σου και να αποφύγεις τις κατά μέτωπο συγκρούσεις. Οι συνεργασίες μπορούν να κάνουν κάποια βήματα μπροστά, αλλά απόφυγε να υπογράψεις νέες συμφωνίες. Στα οικονομικά αναμένεται σταθερότητα, γεγονός που σου χαρίζει ηρεμία.

ΙΧΘΕΙΣ

Οι προβλέψεις σας

Φίλε Ιχθύ, ο κυβερνήτης σου Ποσειδώνας βρίσκεται στο ζώδιό σου και αυτό σημαίνει συναισθηματική σταθερότητα για εσένα. Η διαίσθησή σου σε βοηθάει να πάρεις αποφάσεις και να οργανώσεις τις επόμενες κινήσεις σου. Αν σε όλα αυτά συνυπολογίσεις ότι ο Ήλιος βρίσκεται στον Κριό, την εβδομάδα αυτή μπορείς να κάνεις πραγματικότητα κάθε σου σκέψη. Έχεις αυτοπεποίθηση και κάθε σου βήμα αποπνέει σιγουριά, σταθερότητα και φιλοδοξία. Η σεξουαλικότητά σου ενισχύεται, οπότε φρόντισε να την αξιοποιήσεις κατάλληλα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Την εβδομάδα αυτή φρόντισε να απολαύσεις κάθε στιγμή στην αισθηματική σου ζωή. Θα έχεις την ευκαιρία να έρθεις κοντά με τον άνθρωπό σου και να αναζωπυρώσεις την σχέση σου. Το πάθος θα σε κατευθύνει και θα μπορέσεις να βγάλεις προς τα έξω ένα πρόσωπο πιο δυναμικό, αλλά και πολύ γοητευτικό. Στην περίπτωση που είσαι μόνος και αναζητάς μια νέα πρόκληση, μην μείνεις σπίτι. Βάλε τα καλά σου και άφησε την λάμψη σου να σαγηνεύσει!

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στην εργασία θα καταφέρεις να συνεργαστείς με σύνεση και αποτελεσματικότητα. Είναι καλές ημέρες για να εξελίξεις τις συνεργασίες σου και να τις κατευθύνεις προς μια συμφέρουσα για εσένα κατεύθυνση. Νέα ξεκινήματα ίσως καθυστερήσουν λίγο, για αυτό φρόντισε να είσαι υπομονετικός. Κάποιο επαγγελματικό ταξίδι που περίμενες είναι πιθανό να αναβληθεί, αλλά όχι για πολύ. Στα οικονομικά οι κινήσεις σου θα είναι αρκετά προσεκτικές και έτσι θα καταφέρεις να επιτύχεις σπουδαία πράγματα στον τομέα αυτό. Βάλε ως προτεραιότητα την ολοκλήρωση των εκκρεμοτήτων σου.

Σχόλια

σχόλια