ΚΡΙΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Γύρω στις 3 Ιουνίου, η Νέα Σελήνη στον τρίτο οίκο σας της επικοινωνίας θα γεμίσει πιθανώς την ατζέντα σας με κοινωνικά σχέδια και δεσμεύσεις. Πρέπει ίσως να θέσετε και τις προθέσεις σας, όσον αφορά τις σχέσεις σας με τους άλλους και το πώς εκφράζεστε. Οραματιστείτε τον στόχο σας, χαρτογραφήστε το σχέδιό σας και, στον δικό σας χρόνο, κάντε την κίνηση.

Από τις 4 έως τις 26 Ιουνίου, ο επικοινωνιακός Ερμής θα βρίσκεται στον τέταρτο Οίκο σας της οικιακής ζωής: Θα λαχταράτε περισσότερο χρόνο χαλάρωσης στο σπίτι και χρόνο σύνδεσης με τους αγαπημένους σας. Οι συζητήσεις με τους κοντινότερους ανθρώπους σας θα αποδειχθούν θεραπευτικές για τη ψυχή και τους δεσμούς σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Γύρω στις 3 Ιουνίου η Νέα Σελήνη θα είναι στον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος σας: Θα θέλετε να κάνετε έντονη έρευνα για ένα σχέδιο εξοικονόμησης και επένδυσης. Ό,τι μάθετε θα είναι πολύ θετικό για τη σύνταξη ενός οικονομικού σχεδίου, που στο τέλος θα ανανεώσει το χαρτοφυλάκιό σας.

Από τις 4 έως τις 26 Ιουνίου, ο Ερμής, προσανατολισμένος στην έρευνα, περνά από τον τρίτο οίκο σας της επικοινωνίας: Πυροδοτεί την περιέργεια και τη δημιουργικότητά σας. Καλά θα κάνετε να διοχετεύσετε αυτή την ενέργεια σε ζωηρές συζητήσεις με φίλους, συναδέλφους και αγαπημένους. Ο τρόπος με τον οποίο εκφράζεστε και οι ιδέες που μοιράζεστε τώρα, μπορούν να στηρίξουν τους δεσμούς σας και να οδηγήσουν σε δυνατές συνεργασίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι προβλέψεις σας

Γύρω στις 3 Ιουνίου η Νέα Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας. Θα είστε ιδιαίτερα στοχαστικοί σχετικά με τους προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους σας. Καλό θα είναι να αφιερώσετε χρόνο στη σκέψη της κατεύθυνσης που θέλετε να πάρετε και το σχέδιο που θα σας φτάσει εκεί. Θέστε τις προθέσεις σας, έπειτα μοιραστείτε τις με κάποιον αγαπημένο σας. Σύντομα θα μπορείτε να τις κάνετε πραγματικότητα.

Από τις 4 έως τις 26 Ιουνίου θα περνά ο επικοινωνιακός Ερμής από τον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος: Το κάνει ακόμα πιο εύκολο να εκφράσετε τις σκέψεις και τις επιθυμίες σας σχετικά με τα χρήματα. Πουλήστε το πρότζεκτ που σας παθιάζει ή κυνηγήστε αυτή τη δεύτερη δουλειά που τριγυρίζει στο μυαλό σας. Η επικοινωνία πυροδοτεί τη δράση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Από τις 4 έως τις 26 Ιουνίου, ο επικοινωνιακός Ερμής στο ζώδιό σας αυξάνει τη δημιουργικότητά σας. Θα γεμίσετε φανταστικές ιδέες που καλά θα κάνετε να μοιραστείτε με συναδέλφους και ανωτέρους. Αυτό που θα σας οδηγήσει στην επιτυχία, είναι να αγκαλιάσετε τη μοναδική οπτική σας.

Από τις 8 Ιουνίου έως τις 3 Ιουλίου, η ρομαντική Αφροδίτη θα περνά από τον δωδέκατο Οίκο σας της πνευματικότητας. Θα εμπνεύσει δέσμευση στην ευεξία του μυαλού και του σώματός σας. Θα χρειαστείτε χρόνο απομόνωσης και φροντίδας. Περάστε χρόνο κάνοντας διαλογισμό, γιόγκα και/ ή μιλήστε με έναν θεραπευτή. Θα νιώθετε περισσότερο κεντραρισμένοι συναισθηματικά και γενικά πιο ζωντανοί.

ΛΕΩΝ

Οι προβλέψεις σας

Ο επικοινωνιακός Ερμής περνά από τον δωδέκατο Οίκο σας της πνευματικότητας, από τις Ιουνίου έως τις 26. Μπορεί να σας τραβάνε πρακτικές όπως ο διαλογισμός ή η γραφή. Ο χρόνος που περνάτε επεξεργαζόμενοι τα συναισθήματά σας μέσα από αυτοέκφραση, θα είναι ιδιαίτερα θεραπευτικός και ανανεωτικός τώρα.

Από τις 8 Ιουνίου έως τις 3 Ιουλίου, η κοινωνική Αφροδίτη θα είναι στον ενδέκατο Οίκο σας της φιλίας. Θα σας εμπνεύσει να παρευρεθείτε σε πολλές εκδηλώσεις και μαζώξεις. Από μπαρ με συναδέλφους, σε μπάρμπεκιου με φίλους και πολλά άλλα. Θα νιώθετε ενεργοποιημένοι από αυτό τον ρυθμό… Αλλά αν νιώσετε την ανάγκη για πείτε «όχι» για να αφιερώσετε χρόνο στη φροντίδα του εαυτού σας, μην διστάσετε να θέσετε αυτό το όριο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Από τις 4 Ιουνίου έως τις 26, ο επικοινωνιακός Ερμής περνά από τον ενδέκατο Οίκο σας της φιλία. Θα σας ενθαρρύνει να καλλιεργήσετε και να εμβαθύνετε τις πλατωνικές σχέσεις σας. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει να σχεδιάζετε ομαδικά ραντεβού, να πηγαίνετε σε ομαδικά μαθήματα γυμναστικής και να κλείνετε διαδικτυακά ραντεβού με φίλους που μένουν μακριά. Αυτές οι δραστηριότητες δεν είναι μόνο διεγερτικές, θα σας βοηθήσουν και να δυναμώσετε τους δεσμούς σας.

Έπειτα η κοινωνική Αφροδίτη περνά από τον δέκατο Οίκο σας της καριέρας, από τις 8 Ιουνίου έως τις 3 Ιουλίου. Θα θέλετε να δουλέψετε μαζί με άλλους σε ένα επαγγελματικό πρότζεκτ. Αφήστε χώρο για δημιουργική ανταλλαγή ιδεών, η ποικιλία θα οδηγήσει στη συλλογική νίκη. Μην εκπλαγείτε αν αναγνωριστείτε από τους προϊσταμένους σας!

ΖΥΓΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Γύρω στις 3 Ιουνίου, η Νέα Σελήνη στον ένατο οίκο σας της περιπέτειας πυροδοτεί τη λαχτάρα για ασυνήθιστες και αποκαλυπτικές εμπειρίες. Καλά θα κάνετε να σχεδιάσετε ένα ταξίδι, ακόμα και ένα γρήγορο για το σαββατοκύριακο. Είτε να γραφτείτε σε ένα μάθημα που θα ανανεώσει το σετ των δεξιοτήτων σας. Όσο επενδύετε χρόνο ή ενέργεια στο να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας, θα νιώθετε ότι βρίσκεστε στον σωστό δρόμο και προχωράτε μπροστά.

Ο επικοινωνιακός Ερμής περνά από τον δέκατο οίκο σας της καριέρας από τις 4 Ιουνίου έως τις 26. Να περιμένετε πολλές συναντήσεις και παρουσιάσεις. Για την ακρίβεια, καλά θα κάνετε να εκμεταλλευτείτε αυτή τη φάση: Μιλήστε με ανωτέρους σας για να μοιραστείτε το όραμα και τους μακροπρόθεσμους στόχους σας. Αυτοί οι διάλογοι μπορούν να οδηγήσουν σε επαγγελματική εξέλιξη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Γύρω στις 3 Ιουνίου, η Νέα Σελήνη στον όγδοο Οίκο σας της σεξουαλικής οικειότητας πυροδοτεί την επιθυμία σας να θέσετε διαφορετικούς ρυθμούς στη σχέση σας. Η επικοινωνία είναι το κλειδί. Συζητήστε βαθιές επιθυμίες ή το πώς θα κάνετε μια φαντασίωση σας πραγματικότητα: Θα απολαύσετε καυτά αποτελέσματα.

Ο επικοινωνιακός Ερμής περνά από τον ένατο Οίκο σας της ανώτερης εκπαίδευσης από τις 4 έως τις 26 Ιουνίου. Μπορεί να έχετε την έμπνευση να παρακολουθήσετε ένα συνέδριο ή σεμινάριο για να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας. Αυτή η δίψα για μάθηση, μαζί με ανοιχτό μυαλό σχετικά με την εξέλιξη των επαγγελματικών στόχων σας, μπορεί να οδηγήσει στην προώθηση της καριέρα σας στο άμεσο μέλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι προβλέψεις σας

Γύρω στις 3 Ιουνίου η Νέα Σελήνη θα βρίσκεται στη ζώνη των σχέσεων σας. Θα έχετε ένα κύμα ενέργειας για να αναλάβετε ένα τολμηρό, φιλόδοξο πρότζεκτ μαζί με το ταίρι σας, έναν στενό φίλο ή συνάδελφο. Συζητήσεις για τις λεπτομέρειες θα διασφαλίσουν ότι έχετε τα ίδια πράγματα κατά νου. Το επόμενο βήμα: Σχεδιάστε την στρατηγική σας και βυθιστείτε. Η ομαδική δουλειά μπορεί να οδηγήσει σε αποτελέσματα που θα σας ανταμείψουν.

Ο επικοινωνιακός Ερμής περνά από τον όγδοο Οίκο σας της σεξουαλικής οικειότητας από τις 4 έως τις 26 Ιουνίου. Θα είστε περισσότερο πρόθυμοι να μιλήσετε για τις επιθυμίες και τις φαντασιώσεις σας. Για την ακρίβεια, συζητήσεις σχετικά με αυτά τα θέματα θα πυροδοτήσουν τον ενθουσιασμό σας. Ξεκινώντας και μόνο τη συζήτηση μέσω μηνυμάτων, θα κάνετε πυροτεχνήματα να εκραγούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι προβλέψεις σας

Γύρω στις 3 Ιουνίου, η Νέα Σελήνη στον έκτο Οίκο σας της ευεξίας και της ρουτίνας θα σας εμπνεύσει να αλλάξετε την προσέγγισή σας στην υγιή διατροφή και άσκηση. Το κλειδί: Δεν χρειάζεται να δράσετε άμεσα. Μπορείτε να ξεκινήσετε σιγά σιγά, κάνοντας έρευνα και μαζεύοντας πληροφορίες από έμπιστες πηγές. Και έπειτα να σκεφτείτε τι θα σας εξυπηρετήσει καλύτερα. Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας και θα ξέρετε πώς να προχωρήσετε.

Ο επικοινωνιακός Ερμής περνά από τον έβδομο οίκο σας των σχέσεων από τις 4 Ιουνίου έως τις 26. Θα έχετε την έμπνευση να μοιράζεστε τα ερωτικά συναισθήματά σας περισσότερο απ’ ό,τι συνήθως. Το να γράψετε στον εραστή σας ή το πιθανό ταίρι σας ένα όμορφα μέιλ ή ακόμα και ένα ερωτικό μήνυμα θα δυναμώσει τη σύνδεσή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Ο επικοινωνιακός Ερμής περνά από τον έκτο οίκο σας της ευεξίας από τις 4 Ιουνίου έως τις 26: Θα έχετε την έμπνευση να ερευνήσετε και να εξετάσετε τρόπους για να πάρετε μια πιο υγιεινή προσέγγιση στη ζωή σας. Βρείτε τρόπους να κάνετε ένα ακόμα μάθημα γιόγκα μέσα στην εβδομάδα ή να κατεβάσετε μια εφαρμογή διαλογισμού. Θα δείτε μεγάλη διαφορά στο πώς νιώθετε σωματικά, όπως και πνευματικά και συναισθηματικά.

Από τις 8 Ιουνίου έως τις 3 Ιουλίου, η Αφροδίτη προσανατολίζεται στις σχέσεις στον πέμπτο Οίκο σας του έρωτα: Θα αυξήσει την επιθυμία σας να συνδεθείτε με το αντικείμενο της έλξης σας με παιχνιδιάρικο, αυθόρμητο τρόπο. Όσο αφορά τα ραντεβού, ωστόσο, ή τις πιο χαλαρές συναντήσεις, ακολουθήσετε τη ροή. Ο χρόνος που περνάτε μαζί αυθόρμητα μπορεί να αποδειχθεί μαγικός.

ΙΧΘΕΙΣ

Οι προβλέψεις σας

Στις 5 Ιουνίου, η Σελήνη σχηματίζει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον μυστικιστικό Ποσειδώνα στο ζώδιό σας: Θα έχετε ακόμα μεγαλύτερη φαντασία απ’ ό,τι συνήθως. Θα θέλετε επίσης να μοιραστείτε τις ονειροπολήσεις σας με κάποιον ξεχωριστό. Λίγη απόδραση και αυθορμητισμός θα κάνουν την περίοδο αξέχαστη.

Έπειτα, η Αφροδίτη που προσανατολίζεται προς τις σχέσεις, περνά από τον τέταρτο οίκο σας της οικογενειακής ζωής από τις 8 Ιουνίου έως τις 3 Ιουλίου. Μπορεί να επιθυμείτε ακόμα περισσότερο χρόνο με τους αγαπημένους σας και χρόνο αφιερωμένο σε πρότζεκτ στο σπίτι. Κάντε ότι πρέπει για να αυξήσετε την αίσθηση ασφάλειας και άνεσής σας, καθώς θα είναι ιδιαίτερα σημαντικό και αναζωογονητικό τώρα.

Πηγή