ΚΡΙΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Κριέ, η εβδομάδα αυτή με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα μέχρι την Πέμπτη θα είναι γεμάτη εκπλήξεις κι ανατροπές για σένα, καθώς κάποιες συμφωνίες για τις οποίες είχες αφιερώσει χρόνο και είχες επενδύσει στην επιτυχία τους θα σε απογοητεύσουν. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον κάποια άτομα που μέχρι τώρα είχες απομακρύνει από τη ζωή σου θα σε πλησιάσουν κι αυτό θα είναι η αρχή για να επιλυθούν παρεξηγήσεις του παρελθόντος και να γίνουν νέα βήματα. Προτάσεις για εξόδους θα σε βοηθήσουν να κάνεις σημαντικές γνωριμίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο εγωισμός ή μερικές φορές το πείσμα ή η αδιαλλαξία κάνουν πολύ μεγάλο κακό σε μια σχέση, γι΄αυτό προσπάθησε αυτή την εβδομάδα να κρατήσεις ισορροπίες και να αποφύγεις εκρήξεις θυμού σε σχέση με το ταίρι σου. Οι εντάσεις είναι πολύ πιθανό να σε οδηγήσουν σε λάθος αποφάσεις, γι΄ αυτό πριν κάνεις ή πεις κάτι για το οποίο θα μετανιώσεις καλό είναι να το σκεφτείς καλά, αν αυτό είναι που σε εκφράζει πραγματικά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά σου όλα δείχνουν να είναι στρωμένα όπως σε εκφράζουν και σε ικανοποιούν. Έχεις βάλει τα όρια και κρατάς τις ισορροπίες στις σχέσεις με τους συναδέλφους, συνέχισε έτσι και θα δεις ότι όλα θα λειτουργήσουν υπέρ σου. Οικονομικά τα πράγματα αν και δεν είναι και τόσο ρόδινα, μην αγχώνεσαι γιατί πολύ σύντομα κάποια έσοδα που θα προκύψουν θα σε τονώσουν και θα σε ανακουφίσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Ταύρε, η εβδομάδα αυτή με την πλανητική αύρα και την αστρική της εύνοια με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία από την Πέμπτη και μετά θα σου προσδώσει μια σειρά από νέες εμπειρίες, ενδιαφέρουσες συναντήσεις, πολύτιμες γνωριμίες. Προσπάθησε να ακούσεις καλά, να επεξεργαστείς πολύ σοβαρά προτάσεις που θα σου προκύψουν αυτές τις μέρες, μη βιαστείς να δεχτείς αν προηγουμένως δεν αξιολογήσεις τα υπέρ και τα κατά. Στην οικογένειά σου ένα πολύ αγαπημένο σου πρόσωπο θα περάσει μια περιπέτεια που καλό είναι να του συμπαρασταθείς και να το βοηθήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι σε σχέση κι έχεις δοκιμάσει την αντοχή και τα όρια του συντρόφου σου, καλό θα είναι αυτές τις μέρες να δοκιμάσεις να εκπλήξεις το ταίρι σου και να ανανεώσεις τη σχέση σας, κάνοντας ένα μικρό και σύντομο ταξίδι προκειμένου να έρθετε ακόμα πιο κοντά. Εσύ που ακόμα ψάχνεις να βρεις το ταίρι σου, μη βιάζεσαι καθώς η Αφροδίτη στα σχέδιά της για σένα κρατά δυνατή την αίσθηση ενός έρωτα που θα σε συνταράξει. Χαλάρωσε και προσπάθησε να διασκεδάσεις τις μέρες αυτές, ο έρωτας μπορεί να εμφανιστεί από το πουθενά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα εργασιακά σου καλό είναι να βάλεις σε προτεραιότητα τους στόχους σου καθώς είναι μια πολύ καλή  περίοδος για να υλοποιήσεις τα σχέδια σου. Στα οικονομικά σου η εικόνα αρχίζει πολύ θετικά καθώς θα προκύψουν εξτρά έσοδα που θα σε φέρουν μπροστά σε μεγάλη χαρά κι έκπληξη. Μη βιαστείς να κάνεις ακόμη κάποια επένδυση προσπάθησε να βρεις ακόμα καλύτερες ευκαιρίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Δίδυμε, όσο κι αν σου φταίνε μερικές φορές όλα και κάνεις διάφορες σκέψεις ανακατεύοντας το μυαλό σου, αυτή την εβδομάδα με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία από την Πέμπτη και μετά θα νιώσεις σίγουρος για πολλά πράγματα, θα ικανοποιηθείς από τα αποτελέσματα και τους στόχους που θα πετύχεις τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον θα υπάρξει αρμονία και κάποια θέματα που έχεις προς επίλυση θα δρομολογηθούν στα μέτρα και τα σταθμά που σε ικανοποιούν. Ένα ταξίδι θα σε φέρει κοντά σε πολύ ενδιαφέροντα πρόσωπα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το ταίρι σου, τις τελευταίες ημέρες έχει εκφράσει αρκετά παράπονα κι αυτό σε έχει προβληματίσει, αν λοιπόν θες να κρατήσεις ζωντανή, ενδιαφέρουσα και τρυφερή τη σχέση σου καλό είναι να αφήσεις τα μικροπείσματα και να προσφέρεις στο ταίρι σου χωρίς εγωισμούς την ευχαρίστηση που του αρέσει να εισπράττει από σένα. Ένας ρομαντικός περίπατος, μια βόλτα σε ένα όμορφο τοπίο, ένα άγγιγμα είναι ικανό να ξαναφουντώσει τον έρωτά σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Έχεις υπέροχες ιδέες στα επαγγελματικά σου, κι αυτό μετράει πολύ στον εργασιακό σου χώρο καθώς η αναγνώρισή σου από τους συναδέλφους σου σε τιμά και σε κάνει να νιώθεις ικανοποίηση. Μια νέα θέση είναι πολύ πιθανό να σε κερδίσει και αυτό θα σε φέρει πιο κοντά στους στόχους σου. Στα οικονομικά, έχεις ξεφύγει αρκετά από το πλάνο και τον προγραμματισμό σου, προσπάθησε να μαζέψεις λίγο τις υποχρεώσεις σου και μην ανοίγεσαι, υπάρχουν πολλοί κίνδυνοι!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Καρκίνε, η εβδομάδα αυτή ξεκινά με την αίσθηση μιας έντονης ανακούφισης, καθώς τα πολλά τρεξίματα του τελευταίου διαστήματος σε είχαν κουράσει. Θα νιώσεις τη χαρά της χαλάρωσης και θα αρχίσεις να αφιερώνεις χρόνο σε σένα και τα θέλω σου! Θα κάνεις πράγματα που σε γεμίζουν, έξοδοι με φίλους, νέες γνωριμίες και παρέες, οικογενειακές συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα, συμμετοχή σε κοινωνικά προγράμματα θα κερδίσουν την προσοχή σου και τα ενδιαφέροντά σου. Θα νιώσεις αρκετά τυχερός καθώς η πλανητική εύνοια των ημερών με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία από την Πέμπτη και μετά θα σε γεμίσει θετική ενέργεια και καλή διάθεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου διανύει ένα πολύ όμορφο διάστημα καθώς έχεις βρει με το ταίρι σου τη χρυσή τομή στο να περνάτε όμορφα και να προσπερνάτε τις δυσκολίες ή τα εμπόδια που προκύπτουν. Σύντομα θα νιώσετε από κοινού την ανάγκη να επισημοποιήσετε τη σχέση σας, ή να δρομολογήσετε εκ νέου τα όνειρα και τα θέλω σας. Εσύ που είσαι μόνος, να είσαι βέβαιος ότι η Αφροδίτη θα σου στείλει αυτό το πρόσωπο που αναζητάς στον ονειρικό σου κόσμο, πολύ σύντομα ένας δυνατός έρωτας θα σε απογειώσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα εργασιακά σου η αλήθεια είναι ότι έχεις κουραστεί αρκετά, αλλά δεν το βάζεις κάτω, αυτή η εβδομάδα θα έχει αρκετές πιέσεις κι εντάσεις από την άποψη των απαιτήσεων και των υποχρεώσεων, μην πτοείσαι γιατί το δυναμικό σου είναι γεμάτο ενέργεια και δράση. Στα οικονομικά σου δεν έχεις κανένα λόγο να αισθάνεσαι περίεργα ή άβολα, αφού η εικόνα τους σημειώνει άνοδο και αύξηση.

ΛΕΩΝ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Λέοντα, η εβδομάδα αυτή με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία από την Πέμπτη και μετά θα κινηθεί με πολλά θετικά καθώς η διάθεσή σου είναι ανανεωμένη και νιώθεις δυνατός και ακμαίος. Προβλήματα του παρελθόντος φαίνεται να έχουν πάρει την οριστική σου λύση, ωστόσο αν για οποιοδήποτε λόγο αρχίσουν συζητήσεις με πρόσωπα που σε είχαν στεναχωρήσει ή πιέσει καλό είναι να αλλάξεις πορεία και να μην εμπλακείς σε καμία συζήτηση. Σου αξίζει ηρεμία και ξεκούραση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έχεις πολλές απαιτήσεις από το σύντροφό σου κι αυτό είναι γεγονός ότι χαλάει την αρμονία στη σχέση σας. Προσπάθησε να αφήνεις το ταίρι σου να εκφράζει τα θέλω και τις επιθυμίες του. Εσύ πάλι που είσαι μόνος, όσο κι αν το τελευταίο διάστημα απορρίπτεις τα φλερτ που προκύπτουν, πολύ σύντομα θα δεις ότι ένα πρόσωπο θα σε κερδίσει και θα σε ταρακουνήσει το πέρασμά του στη ζωή σου. Ο έρωτας είναι δίπλα σου έτοιμος να βάλει φωτιά στις πιο δυνατές επιθυμίες σου

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα εργασιακά σου όλα κυλούν ήρεμα και αρμονικά. Οι ιδέες σου και οι πρωτότυπες σκέψεις σου ανανεώνουν τον εργασιακό σου χώρο κι αυτό προσφέρει θετική διάθεση και αύρα στο κλίμα της συνεργασίας σου με τους συναδέλφους σου. Μια νέα θέση θα σε κερδίσει σύντομα, ενώ οι αποδοχές σου στην αύξηση που θα λάβουν θα σε γεμίσουν ικανοποίηση και ευχαρίστηση, αφού θα μπορείς πλέον να κάνεις αυτό που από καιρό είχες στο μυαλό σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Παρθένε, η εβδομάδα αυτή με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία από την Πέμπτη και μετά σου υπόσχεται χαμόγελα και πολλές στιγμές χαράς και ικανοποίησης. Η επίτευξη ενός πολύ σημαντικού στόχου σου σε έκανε να γεμίσεις αυτοπεποίθηση, να τονώσεις τα συναισθήματα της αυτοεικόνας σου και τώρα επιτέλους θα απολαύσεις αυτό που λένε κάνω δώρο στον εαυτό μου. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον αρκετά πράγματα έχουν επιλυθεί και οι σχέσεις με κοντινά πρόσωπα του περιβάλλοντός σου έχουν βρει το δρόμο και τη χρυσή τομή τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ένα ταξιδάκι θα ανανεώσει κατά πολύ τη σχέση σου και τους όρκους περί αγάπης, το ταίρι σου σου εκφράζει έντονα και τρυφερά όλα τα συναισθήματά του κι αυτό σε πλημμυρίζει με τη βεβαιότητα πως η σχέση σου περπατά σε σωστό δρόμο. Εσύ που είσαι μόνος στις εξόδους σου με τους φίλους και τις παρέες σου πολύ σύντομα θα γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου αφού η πλανητική συναστρία σε θέλει σύντομα με το ταίρι που θα σου γεμίσει τη ζωή.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά όπως και να έχει τα άστρα σε ευνοούν να πραγματοποιήσεις τις επιθυμίες σου και τους στόχους σου. Πολύ σύντομα θα πάρεις τη θέση που από καιρό θες να κερδίσεις. Τίποτα δε σου χαρίζεται αφού ξέρεις πως έχεις δουλέψει σκληρά και συνεχίζεις να δουλεύεις ακατάπαυστα. Στα οικονομικά σου προσπάθησε να βάλεις  τάξη, μην ανοίγεσαι και μην δημιουργείς νέες εκκρεμότητες που πολύ πιθανό να σε εκθέσουν.

ΖΥΓΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Η διάθεσή σου αυτή την εβδομάδα θα είναι ανάμικτη με συναισθήματα που θα σε πνίγουν αλλά και θα σε ικανοποιούν. Τις τελευταίες ημέρες έχεις μια ένταση μέσα σου κι αυτό δυσχεράνει την επικοινωνία σου με το περιβάλλον σου, προσπάθησε να συγκρατήσεις τα νεύρα σου, να μη θες να περνάει πάντα το δικό σου, δεν είναι όλα κομμένα και ραμμένα όπως εσύ τα θες, σκέψου ότι και οι άλλοι έχουν τη θέση τους δεν μπορεί να επιμένεις πως εσύ έχεις πάντα δίκιο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το ταίρι σου δεν έχει παράπονα από σένα γενικά αφού σχεδόν πάντα ικανοποιείς την κάθε του επιθυμία, αυτές τις μέρες θα σου κάνει καλό κι εσένα και στο ταίρι σου μια μικρή απόδραση από τη ρουτίνα και την καθημερινότητα κι αυτό γιατί το έχετε ανάγκη να έρθετε ακόμα πιο κοντά και να ηρεμήσετε απ΄όλα κι απ΄όλους. Εσύ που είσαι ακόμα μόνος, πολύ σύντομα θα έχεις το πρόσωπο που θες δίπλα σου, αφού και τα μηνύματα έχει λάβει και η έλξη σου το πλημμυρίζει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα εργασιακά σου το κοφτερό σου μυαλό αμείβεται για όλα. Πολύ σύντομα μια νέα πρόταση για δουλειά, ή ένα νέο συμβόλαιο θα σε γεμίσει ανακούφιση και ικανοποίηση. Στα οικονομικά σου έχεις αρκετά πιεστεί το τελευταίο διάστημα, ωστόσο μην απογοητεύεσαι η αλλαγή των επαγγελματικών σχεδίων σου θα σου αποδώσει έσοδα που θα σε βοηθήσουν να καλύψεις υποχρεώσεις και εκκρεμότητες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Σκορπιέ, την εβδομάδα αυτή με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία από την Πέμπτη και μετά θα μπορέσεις με βεβαιότητα να πεις ότι οι καρποί των προσπαθειών σου είναι αυτοί που περίμενες και σε ικανοποιούν. Η αύξηση του κύκλου των γνωριμιών σου θα σε βοηθήσει στο να πάρεις ρίσκα κοινωνικά, προσωπικά και επαγγελματικά. Ακόμη και μια μετακόμιση που σε άλλες περιπτώσεις θα θεωρούσες δύσκολη, τώρα θα τη δεχτείς με μεγάλη ικανοποίηση και θετική αλλαγή στη ζωή σου. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον μια ένταση με συγγενικά σου πρόσωπα θα σε στεναχωρήσει αρκετά, καλό είναι να μην δώσεις και ιδιαίτερη σημασία ή προσοχή γιατί μπορεί τα πράγματα να οξυνθούν ακόμα πιο πολύ. Κράτα αποστάσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το ταίρι σου δεν έχει κανένα παράπονο από σένα, εκδρομές, βόλτες, αποδράσεις σε κοντινά όμορφα και ρομαντικά μέρη ανανεώνουν τη σχέση σας και σε κάνουν ακόμα πιο ερωτικό. Εσύ που είσαι μόνος, προσπάθησε να γεμίζεις τις μπαταρίες σου με εξόδους, καλές παρέες, τρυφερά φλερτ. Άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο και χαλαρό, ο έρωτας θα βρει το δρόμο και τον τρόπο να σε συναντήσει, καλώς να τον δεχτείς λοιπόν, γιατί πολύ γρήγορα θα σου χτυπήσει την πόρτα της καρδιάς σου και θα στην κλέψει!

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Η εργατικότητα, η μέθοδος και το πρόγραμμα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που σε ικανοποιούν και σε γεμίζουν. Αυτό είναι ιδιαίτερα αναγνωρίσιμο στον εργασιακό σου χώρο γι΄αυτό μια νέα πρόταση θα αποτελέσει επαγγελματική πρόκληση που καλό είναι να τη δεις πιο σοβαρά και να την αξιολογήσεις απ΄όλες τις δυνατές απόψεις. Στα οικονομικά σου τα πράγματα είναι αρκετά περίεργα αφού ενώ περνούν χρήματα από τα χέρια σου, αυξάνεις τις υποχρεώσεις σου και δημιουργείς εκ νέου ανοίγματα και εκκρεμότητες! Πρόσεχε περισσότερο τη διαχείριση των εσόδων σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Τοξότη, η εβδομάδα αυτή με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία από την Πέμπτη και μετά θα κυλήσει όμορφα και αρμονικά στη σκέψη και τη διάθεσή σου. Θα έχεις αρκετές συναντήσεις με παλιούς και νέους φίλους, θα έχεις έντονη κοινωνική δράση τις προσεχείς μέρες που σε συνδυασμό με τη διάθεσή σου να βοηθάς και να συμαπραστέκεσαι στους άλλους θα γεμίσεις αυτοπεποίθηση και ικανοποίηση. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον, ένα θέμα κληρονομικό θα πάρει τη λύση του και θα τακτοποιηθούν πια ζητήματα που χρονοτριβούσαν και σε ταλαιπωρούσαν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι σε σχέση τις μέρες αυτές θα νιώσεις την ανάγκη να έρθεις ακόμα πιο κοντά στο ταίρι σου, να τολμήσεις ακόμα πιο μεγάλα βήματα στην εξέλιξη της σχέσης σας. ίσως ήρθε ο καιρός να πάρεις τα πράγματά σου και να συγκατοικήσεις με το ταίρι σου, να προχωρήσεις επίσημα στην ζωή σου την κοινή σας παρουσία και ίσως και την απόφαση να περάσετε τη σχέση σας σε άλλο επίπεδο, γάμου κλπ. Ό,τι και να αποφασίσετε, να ξέρεις πως η καρδιά σου βαδίζει στο σωστό το δρόμο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Η πλανητική εύνοια, κάνει κάθε σου επαγγελματική σκέψη και όνειρο πραγματικότητα. Επιτέλους θα πάρεις αυτό που θες κι αξίζεις. Η θέση εργασίας που θα αναλάβεις τις προσεχείς ημέρες είναι αυτή που μόχθησες να κερδίσεις. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα εσύ που απεναντίας νιώθεις πως η δουλειά σου δε σε γεμίζει να πάρεις τα ρίσκα σου και να αναζητήσεις μια νέα δουλειά, μη φοβηθείς διότι αυτές οι κινήσεις σε κάνουν ακόμα πιο μάχιμο και δυναμικό. Στα οικονομικά σου όλα είναι σταθερά και χωρίς απρόοπτα στις υποχρεώσεις σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Αιγόκερε, η εβδομάδα αυτή αν και πέρασες αρκετή πίεση τις προηγούμενες ημέρες θα σου προκαλέσει αρκετές εντάσεις και θα σε προβληματίσει αρκετά. Σίγουρα η αυτοκριτική σου πολλές φορές αγγίζει πολύ βαθιά το είναι σου, όμως πρέπει να καταλάβεις ότι δεν μπορείς να αλλάξεις όλο τον κόσμο, κράτα τον εαυτό σου σε ισορροπία, μην κλείνεσαι και βρες να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι σε σχέση αυτές τις μέρες θα νιώσεις πολύ δυνατή την ανάγκη να ζήσεις με το ταίρι σου τρυφερές και χαλαρές στιγμές. Προσπάθησε  να βρεις λίγο περισσότερο χρόνο και να τον μοιράζεσαι με το σύντροφό σου, αυτό θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να ευχαριστηθείς το ταξίδι στην αγάπη. Εσύ που είσαι μόνος και ξέρεις ακριβώς τι ψάχνεις για να έχεις δίπλα σου πολύ γρήγορα ένα πρόσωπο που θα συναντήσεις θα σε γεμίσει ικανοποίηση καθώς θα σε φέρει κοντά σε όλα όσα θες κι επιθυμείς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά σου η πλανητική αύρα και εύνοια σε οδηγούν κοντά σε κάθε σου επαγγελματική σκέψη εξέλιξης και ανέλιξης. Η προαγωγή που περιμένεις εδώ και καιρό, θα έρθει πολύ σύντομα να σε γεμίσει με σιγουριά και ικανοποίηση. Στα οικονομικά σου πρόσεχε το ύψος των εξόδων σου, τον τελευταίο καιρό έχεις ξεπεράσει τον πήχη, προσπάθησε να μετριάσεις τα έξοδά σου κι όλα σιγά σιγά θα καλυφθούν!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Υδροχόε, η εβδομάδα αυτή θα είναι γεμάτη εκπλήξεις, πρόσωπα αγαπημένα από το οικογενειακό σου περιβάλλον που ζουν στο εξωτερικό θα έρθουν κοντά σου και θα σε βοηθήσουν στα σχέδια και τους στόχους που έχεις βάλει. Στην κοινωνική σου ζωή θα λάβεις μια πρόσκληση που θα σε γεμίσει χαρά. Παράλληλα η αύξηση του κύκλου των γνωριμιών σου θα σε γεμίσει αισιοδοξία και χαρά. Νομικές υποθέσεις θα πάρουν το δρόμο που επιθυμείς, ενώ η λήψη κάποιων νομικών εγγράφων θα σου δώσει ικανοποίηση αφού θέματα που χρόνιζαν κλείνουν σιγά σιγά ένα ένα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα λάθη του παρελθόντος στη σχέση σου πέρασαν ουσιαστικά στο παρελθόν, τώρα πια η σχέση σου περπατά στο δρόμο που επιθυμείς και θες. Πολύ σύντομα μπορεί να πάρεις την απόφαση να προτείνεις στο ταίρι σου επόμενα βήματα στη σχέση σας. Καλό είναι να αποδράσετε σε ένα κοντινό και όμορφο προορισμό ώστε να έρθετε ακόμα πιο κοντά σα ζευγάρι και να απολαύσετε τις επιθυμίες σας μακριά από την καθημερινότητα και τη ρουτίνα. Εσύ που είσαι στη διαδικασία ανεύρεσης του προσώπου που θα σε συγκινήσει, μήπως ψάχνεις αλλού; Κοίτα καλύτερα γύρω σου και θα δεις ότι ένα άτομο που είναι κοντά σου τρέφει πολύ τρυφερά συναισθήματα για σένα… καιρός να προτείνεις μια έξοδο…ή να δεχτείς την πρότασή του!

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά σου επικρατεί αρμονία και ηρεμία καθώς τίποτα το διαφορετικό δε θα υπάρξει αυτή την εβδομάδα. Όλα θα κυλήσουν ήρεμα και ωραία, ίσως κάποια έξοδος με συνεργάτες και συναδέλφους γίνει η αφορμή να κερδίσεις ακόμα πιο καλή κριτική από τους γύρω σου για την εργατικότητα και την εντιμότητα που σε διακρίνει. Στα οικονομικά σου υπάρχει κίνδυνος αν δεν κάνεις σωστούς υπολογισμούς να βγεις εκτός προγράμματος, κινήσου με σύνεση και θα δεις ότι θα τα τακτοποιήσεις όλα άμεσα!

ΙΧΘΕΙΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Ιχθύ, η εβδομάδα αυτή θα είναι ενδιαφέρουσα από κάθε άποψη αφού θα ικανοποιήσεις στόχους και επιθυμίες που έχεις μέσα σου τόσο δυνατά κι έντονα. Νέες γνωριμίες, πρόσωπα με θέσεις που θα σε βοηθήσουν στην κοινωνική σου ανέλιξη, συναντήσεις με αγαπημένους φίλους θα είναι στο προσκήνιο των ημερών. Στο μεταξύ η τακτοποίηση μιας οικογενειακής υπόθεσης θα σου δώσει ικανοποίηση σε μεγάλο βαθμό. Προσπάθησε να απολαύσεις κάθε νέα στιγμή που σε δικαιώνει και σε γεμίζει σε κάθε επίπεδο και τομέα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου έχει δοκιμαστεί αρκετά και για πολύ χρονικό διάστημα. Μήπως ήρθε η ώρα να πάτε και παρακάτω είτε μέχρι το δημαρχείο, ή την εκκλησία, ή να σκεφτείτε την αύξηση των μελών ανάμεσά σας; Είναι καιρός να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σας. Όλα δείχνουν πως έχεις βρει το κατάλληλο πρόσωπο για να μοιραστείς τη ζωή σου, μη σε φοβίζει τίποτα. Εσύ πάλι που είσαι μόνος, μη φοβάσαι να γνωρίσεις, να ανοιχτείς, να φλερτάρεις, η Αφροδίτη θα σε ανταμείψει σε όλες τις επιθυμίες σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Η δουλειά σου είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι από τη ζωή σου, αυτές τις μέρες κάποια μικροεμπόδια και μικροεντάσεις που θα προκύψουν ανάμεσα σε συναδέλφους σου ή συνεργάτες σου είναι γεγονός ότι θα σε απογοητεύσουν λίγο, ωστόσο με τη σοφία που διαθέτεις και τη μαγική δύναμη της υπομονής μη δίνεις σημασία σε μικρότητες, προχώρα παρακάτω και μη χαλάς τη διάθεσή σου με ασήμαντα πράγματα. Στα οικονομικά σου, έχεις κάθε λόγο να χαμογελάς, καθώς πολλές από τις υποχρεώσεις σου καλύπτονται και σου προσδίδουν ανακούφιση και ασφάλεια.

Σχόλια

σχόλια