ΚΡΙΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Κριέ, η εβδομάδα αυτή με την Αφροδίτη να κάνει την είσοδο της στον Αιγόκερω στις 4 θα είναι αρκετά δύσκολη κι απαιτητική καθώς θα πρέπει να πάρεις ουσιαστικές αποφάσεις για ζητήματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Τα διλήμματα και οι προβληματισμοί σου θα υποχωρήσουν στις 8 του μήνα που ο Ερμής θα πραγματοποιήσει θετική όψη με τον κυβερνήτη σου Αρη και θα λάβεις τη βοήθεια και την κατεύθυνση από πρόσωπα που σε νοιάζονται. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον θα υπάρξουν κάποιες μικροεντάσεις που με σωστούς χειρισμούς θα τις αμβλύνεις και θα εξομαλυνθούν τα όποια ζητήματα είχαν προκύψει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου προσπάθησε να κρατήσεις ισορροπίες όσο κι αν σου φαίνεται δύσκολο, τα γκρίζα σύννεφα που έχουν μπει ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου πολύ γρήγορα θα διαλυθούν και η αρμονία και η κατανόηση θα φωλιάσει και πάλι στη ζωή σας. Εσύ πάλι που είσαι μόνος μην απογοητεύεσαι καθώς η εύνοια του Άρη θα σε φέρει κοντά στο πρόσωπο από το παρελθόν σου που τον τελευταίο καιρό έχει κερδίσει ξανά την προσοχή σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά σου θα πρέπει να χαμηλώσεις λίγο τους τόνους σου, να σταματήσεις την κριτική προς τους άλλους και να κρατήσεις πιο χαμηλά το εργασιακό σου προφίλ. Υπάρχουν πολλά παρασκήνια που δε γνωρίζεις και καλό θα είναι αυτή την εβδομάδα να κάνεις τη δουλειά σου και να φεύγεις ήρεμος από τον εργασιακό σου χώρο, προσπαθώντας να προστατεύσεις τον εαυτό σου πάνω απ΄όλα. Στα οικονομικά σου όλα θα πάνε καλά αυτή την εβδομάδα, καθώς με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από την Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 4 στον Υδροχόο μια νέα εισοδηματική πηγή θα σου φέρει τα οφέλη που περίμενες. Μη βιαστείς να κάνεις επενδύσεις αν δεν αφήσεις πρώτα ένα μικρό διάστημα σταθερότητας να σε κάνει να νιώσεις ασφαλής για κάθε σου κίνηση.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Ταύρε, η εβδομάδα θα είναι σχετικά ήρεμη και χαλαρή για σένα με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από την Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 4 στον Υδροχόο. Σε όλους τους τομείς της ζωής σου θα νιώσεις την πληρότητα και την ικανοποίηση πως έχεις πάρει τις σωστές αποφάσεις. Θα έχεις την ευκαιρία συναντήσεων και ταξιδιών που θα σε ωφελήσουν να νιώσεις ακόμα πιο βέβαιος για τις μελλοντικές σου κινήσεις. Κάποιο πρόσωπο από το περιβάλλον σου θα σε πλησιάσει και θα σου προσφέρει ανέλπιστη συμπαράσταση σε ένα ζήτημα που σε απασχολεί. Γενικά η καλή σχέση με τον εαυτό σου θα είναι αυτή που θα σηματοδοτήσει την εβδομάδα σου αυτή.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα προβείς στο να εξομολογηθείς τα αισθήματά σου στο ταίρι σου που μαζί με ένα δώρο θα αποφασίσεις την δέσμευση μαζί του και ίσως πολύ σύντομα την χαρά σας τη μοιραστείτε με πρόσωπα του περιβάλλοντος σας, επισημοποιώντας τα όνειρα και τις επιθυμίες σας. Εσύ που είσαι μόνος σου να ξέρεις υπάρχει και το καλύτερα κι αυτό είναι στο πλάι ενός ξεχωριστού προσώπου που πολύ σύντομα θα φανεί στο δρόμο της ζωής σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά σου, όλα τα οργανώνεις με σωστές κινήσεις κι ενέργειες. Έχεις την αποδοχή και την εκτίμηση των άλλων κι αυτό σε κάνει ακόμα πιο δημιουργικό και παραγωγικό. Ένα επαγγελματικό ταξίδι, θα σε γεμίσει με νέες ιδέες και με τις θετικές επιρροές που θα δεχτείς από την θέση της Αφροδίτης στον Αιγόκερω από τις 4 και μετά θα θέσεις υψηλότερους στόχους για τον εαυτό σου. Από την άλλη τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν και καλό είναι να μην ανοίγεσαι ή κάνεις κινήσεις που θα σε εκθέσουν. Η αύξηση των υποχρεώσεων σου σε καλεί να λειτουργείς με περισσότερη οργάνωση, προγραμματισμό και συνέπεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Δίδυμε, η εβδομάδα αυτή με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από την Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 4 στον Υδροχόο θα είναι μια υπέροχη περίοδος για σένα, σε όλους τους τομείς που επιθυμείς. Κοινωνικά και επαγγελματικά σου σχέδια βαίνουν προς υλοποίηση και η ικανοποίηση θα είναι η συντροφιά σου τις μέρες αυτές. Λύσεις σε οικογενειακά σου ζητήματα θα σου φέρουν γαλήνη, ενώ ένα πρόσωπο από το περιβάλλον σου θα είναι αρωγός σου σε όλα όσα σε στεναχώρησαν το προηγούμενο διάστημα. Θα ασχοληθείς αρκετά με τον εαυτό σου και αυτό θα σε ηρεμήσει αισθητά. Είναι η κατάλληλη περίοδος να πας τα σχέδιά σου όπου εσύ θες και ονειρεύεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά ένα ταξίδι θα σε φέρει πιο κοντά στο ταίρι σου και στην υλοποίηση του επόμενου βήματος μέσα στη σχέση σας. Μάλλον ήρθε ο καιρός να επισημοποιηθεί η σχέση σας και να σκεφτείτε από κοινού μια μετακόμιση ή μια συγκατοίκηση. Και πού ξέρεις, μπορεί πολύ σύντομα εντελώς αληθινά κι απρόσμενα να θελήσετε να διαβείτε σκαλοπάτια δέσμευσης, αφού νιώθετε κι οι δυο την πλήρη ικανοποίηση της κοινής σας πορείας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα εργασιακά σου το παρασκήνιο των προηγούμενων ημερών σε είχε ενοχλήσει πολύ και σε είχε αποδιοργανώσει, αφού αρκετές φορές ήσουν έτοιμος για την έκρηξη αυτή που αν την άφηνες να εκραγεί θα σε ζημίωνε ανεπανόρθωτα. Η υπομονή που έδειξες θα πάρει τώρα που η Αφροδίτη ευνοεί τέτοιες ενέργειες την αμοιβή που χρειάζεσαι και η αποκατάσταση της ισορροπίας θα φέρει μέσα σου την ικανοποίηση που θες. Στα οικονομικά σου τα τελευταία ανοίγματα που έκανες σε αποσυντόνισαν, ωστόσο καλό είναι, την εβδομάδα αυτή να κάνεις έναν πιο οργανωμένο προγραμματισμό και να θέσεις σε ιεραρχία τις ανάγκες σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Καρκίνε, η εβδομάδα αυτή με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Αιγόκερω στις 4 θα έχει αρκετές δυσκολίες σε επίπεδο σχέσεων και επικοινωνίας. Η επιθυμία σου να ανταποκρίνονται οι άλλοι ορθά και σε φιλικό επίπεδο συμφωνιών να κρατούνται οι όροι και οι δεσμεύσεις θα νιώσεις πως δεν ικανοποιείται, καθώς κάποιες παρασκηνιακές συζητήσεις που θα έρθουν στα αυτιά σου θα σε απογοητεύσουν. Μην πτοείσαι όμως γιατί στο τέλος της εβδομάδας με τον Ερμή να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Άρη η εύνοια θα σου χαμογελάσει καθώς θα δεις πολλά από τα πρόσωπα που σε είχαν στεναχωρήσει να πως θα κάνουν στροφή εκατόν ογδόντα μοίρες και θα αλλάξουν δικαιώνοντάς σε.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η κακή επικοινωνία που έχεις με το ταίρι σου το τελευταίο διάστημα σας είχε απομακρύνει, αλλά η καλή σου διάθεση για συζήτηση αποφορτίσει την ατμόσφαιρα από τα αρνητικά της βέλη και θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά χαρίζοντάς σας μοναδικές στιγμές ζεστασιάς και στοργής, πάθους κι έντασης ερωτικής. Εσύ που είσαι μόνος πάρε την ενέργεια που σου δίνει η Αφροδίτη γιατί ένα νέο πάθος ζεστό και φλογερό θα σε αναστατώσει, ένας νέος έρωτας έρχεται να σε ξεσηκώσει!

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα εργασιακά σου μικροεντάσεις και ανταγωνιστικότητα θα είναι το χαρακτηριστικό της εβδομάδας αυτής. Θα ανασκουμπωθείς για τα καλά και θα αυξήσεις στο έπακρο την παραγωγικότητά σου, πράγμα που θα σε βοηθήσει να γεμίσεις κάποια κενά που ένιωθες στο χώρο εργασίας σου. Στα οικονομικά σου αρκετά καλές θα είναι οι συναλλαγές σου με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από την Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 4 στον Υδροχόο και θα καλύψεις πολλές υποχρεώσεις και θα μπορέσεις να ανακάμψεις την οικονομική σου κατάσταση. Όλα μέρα με τη μέρα βελτιώνονται κι έχεις κάθε λόγο να είσαι και να νιώθεις ικανοποίηση.

ΛΕΩΝ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Λέων, αυτή την εβδομάδα με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από την Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 4 στον Υδροχόο θα έχεις το χρόνο να αποκαταστήσεις λάθη και παρεξηγήσεις του παρελθόντος. Θα επανεξετάσεις τη στάση σου σε κάποια άτομα που τον τελευταίο καιρό είχες απομακρύνει από κοντά σου και θα βρεις τον τρόπο να δείξεις με λόγια και πράξεις ότι έχεις καταλάβει το λάθος σου. Με τον τρόπο αυτό θα νιώσεις πολύ καλύτερα γιατί η αξία της επανόρθωσης είναι πολύ σπουδαία στο είναι του καθενός. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον θα έχεις ευχάριστες συναντήσεις με άτομα που ήταν μακριά και σου είχαν λείψει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου η εβδομάδα θα σε γεμίσει με πάθη έντονα και δυνατά και το άτομο που θα εισβάλλει στη ζωή σου είναι έτοιμο να σε αναστατώσει σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου. Να αφήσεις τις αναστολές στην άκρη και το πρόσωπο που από καιρό καταλαβαίνεις πως σε πλησιάζει να του δώσεις την ευκαιρία να έρθει πιο κοντά σου. Το σύμπαν έχει πολλές εκπλήξεις για σένα. Η αγάπη ξέρει πότε θα χτυπήσει την πόρτα σου μην αγχώνεσαι λοιπόν γιατί τα καλύτερα έρχονται!

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά σου κερδίζεις ολοένα και περισσότερο τα στοιχήματα που έχεις βάλει με τον εαυτό σου. Μια νέα επαγγελματική πρόταση θα είναι αυτή που θα σε κάνει να ανοίξεις τα φτερά σου και να εξελίξεις ακόμα περισσότερο την καριέρα σου. Το πάθος και η εργατικότητα που σε διακρίνει ανταμείβονται τώρα που η Αφροδίτη κάνει την είσοδο της στον Αιγόκερω στις 4 και εσύ λαμβάνεις τη χαρά που σου αξίζει. Στα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα θα βάλεις κάτω αρκετές φορές το κομπιουτεράκι σου και θα οργανώσεις ακόμα καλύτερα τις τρέχουσες υποχρεώσεις σου, που αν και είναι πολλές, να μην ανησυχείς όλα ξέρεις να τα κατευθύνεις στα μέτρα και τα σταθμά των δυνατοτήτων σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Παρθένε, αυτή η εβδομάδα θα είναι αρκετά μπερδεμένη με τις επιρροές που δέχεσαι από την νέα θέση της Αφροδίτης στον Αιγόκερω από τις 4 και μετά. Κακή επικοινωνία με άτομα του κοινωνικού σου περιβάλλοντος, διαφωνίες με κοντινά σου πρόσωπα μα και προσωπικές δυσκολίες θα σε δυσκολέψουν αυτές τις μέρες. Σύννεφο είναι και θα περάσει, μην αγχώνεσαι παράλληλα με όλα, βάλε στο μυαλό σου τάξη και ασχολήσου ιεραρχικά με το καθένα δίνοντας προτεραιότητα στα πιο σημαντικά. Δεν μπορείς να είσαι υπεράνθρωπος, έχεις αδυναμίες και ευαισθησίες που όσο κι αν προσπαθείς να τις κρύψεις αυτές θα βρουν τον τρόπο να σου πουν είμαστε εδώ.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πρέπει να είσαι έτοιμος κι αποφασισμένος για όλα μια σχέση βασίζεται στην ειλικρίνεια κι αυτή την προχωρά στα παρακάτω βήματα. Ψάξε μέσα σου τα πραγματικά θέλω σου και προχώρα με κάθε κόστος τη ζωή σου αγαπητέ Παρθένε. Εσύ που είσαι μόνος σου μην βιάζεσαι να απορρίψεις προτάσεις από ένα πρόσωπο που σε έχει πλησιάσει αρκετά το τελευταίο διάστημα, προσπάθησε να του δώσεις λίγο χώρο στη ζωή σου και θα δεις ότι η μοναξιά σου πολύ γρήγορα θα σπάσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στον εργασιακό σου τομέα φαίνεται πως θα έχεις ηρεμία και τάξη. Χωρίς απρόοπτα ή εντάσεις θα κινηθεί η εβδομάδα αυτή αν δράσεις με την λογική και μόνο με αυτή, με πολύ καλές συναδελφικές σχέσεις και καλή συνεργασία. Μπορεί μέσα σου να θες ή να σκέφτεσαι μια αύξηση και η καθυστέρησή της να σε στεναχωρεί, αλλά στο τέλος της εβδομάδας με τον Ερμή να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Αρη στις 8 θα βρεις τον τρόπο να ξαναφέρεις το θέμα στο προσκήνιο και να λάβεις την απάντηση που θες. Στα οικονομικά σου από την άλλη οι πιέσεις που νιώθεις είναι φορές που σε πνίγουν, δεν ξέρεις πώς να κινηθείς αφού οι λογαριασμοί σε προλαβαίνουν, ωστόσο χρειάζεται ψυχραιμία, με τον πανικό δεν επιλύεται κάτι, από τα μέσα της εβδομάδας θα αρχίσεις να τα ξεδιαλύνεις πιο προγραμματισμένα και να τα βάζεις σε μια σειρά.

ΖΥΓΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Ζυγέ η εβδομάδα αυτή με τις αρνητικές επιρροές που δέχεσαι από την νέα θέση της Αφροδίτης στον Αιγόκερω από τις 4 και μετά θα είναι για σένα έντονη και ίσως η υπερβολή σου να κάνει ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα στο περιβάλλον σου. Έχεις κουραστεί και αυτό το δείχνεις έντονα, όμως με τις γκρίνιες δε βγαίνει αποτέλεσμα και αυτό σε κάνει ακόμα περισσότερο αρνητικό. Θες χρόνο κι ελευθερία γι΄αυτό μια απόδραση ή η απόφαση ενός ταξιδιού ή μιας εκδρομής με καλή παρέα θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις. Δεν μπορείς να αλλάξεις τα πάντα εσύ γύρω σου, το μόνο που μπορείς είναι να γίνεις εσύ η αλλαγή του εαυτού σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι μόνος απ΄ ότι φαίνεται δε θα είσαι και για πολύ, αφού με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από την Νέα Σελήνη που θα λάβει χώρα στις 5 στον Υδροχόο ένας δυνατός έρωτας προβάλει στη ζωή σου και σου ανοίγει πάλι τα φτερά να ταξιδέψεις στα όνειρα και τις επιθυμίες σου. εσύ που έχεις μόνιμη σχέση μην προβείς στο να πάρεις βιαστικές αποφάσεις, διότι οι αποφάσεις σου εν θερμώ αποβαίνουν σε κόστη που σε γεμίζουν απόγνωση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά σου όλα θα κυλήσουν μέσα στην εβδομάδα αυτή καλά. Κάθε μέρα θα ανακαλύπτεις και νέα ενδιαφέροντα στον εργασιακό σου χώρο που θα σε ικανοποιούν σε μεγάλο βαθμό. Οι σχέσεις με συναδέλφους και ανώτερους θα έχουν εποικοδομητική αύρα κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για σένα. Στα οικονομικά σου πρέπει ως καλός οδηγός να βάλεις λίγο φρένο στα έξοδά σου, μην κινείσαι επιπόλαια γιατί αυτό μπορεί να σου κοστίσει και να σε εκθέσει περισσότερο απ΄ όσο έχεις φανταστεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Σκορπιέ, η εβδομάδα αυτή με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από την Νέα Σελήνη που θα λάβει χώρα στις 5 στον Υδροχόο θα είναι καλή καθώς εντάσεις και πράγματα που σε είχαν στεναχωρήσει θα επιλυθούν και θα σε γεμίσουν αισιοδοξία και ικανοποίηση. Έχεις κουραστεί αρκετά ως πολύ αυτή την περίοδο και είναι ίσως ο καλύτερος χρόνος να πάρεις την απόφαση να ασχοληθείς με τον εαυτό σου περισσότερο, να κάνεις ευχάριστες συναντήσεις και να δώσεις στον εαυτό σου όσα του αξίζουν. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον θα υπάρξουν κάποιες αναστατώσεις και δυσκολίες, μην πάρεις θέση απομακρύνσου γιατί θα βγουν στην επιφάνεια πράγματα που θα σε πληγώσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Προγραμμάτισε ένα ρομαντικό δείπνο αυτή την εβδομάδα, θα είναι μια πολύ όμορφη έκπληξη για το πρόσωπο που αγαπάς, αυτά τα μικρά και απρόβλεπτά είναι που σας φέρνουν ακόμα πιο κοντά. Εσύ που είσαι μόνος σου θα κάνεις γνωριμίες που θα σε ενθουσιάσουν, ωστόσο κράτα επιφυλάξεις διότι ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός και πολλοί δεν εννοούν τα όσα λένε, στηρίξου στο μυαλό και το ένστικτό σου πριν προχωρήσεις σε μία νέα σχέση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά σου αυτή την εβδομάδα έχεις κάθε λόγο να νιώθεις περήφανος και άξιος, μιας και η προαγωγή που περίμενες φτάνει στην πόρτα σου. Η θέση που περίμενες και είχες αγωνιστεί γι΄ αυτήν είναι πια έτοιμη να σε υποδεχτεί. Στα οικονομικά σου θα έχεις μια σημαντική ανάκαμψη που θα σε βοηθήσει να βάλεις τα πράγματα σε τάξη. Οι περισσότερες από τις υποχρεώσεις και τις εκκρεμότητες που είχες αφήσει ανοιχτές πλέον κλείνουν κι αυτό σε γεμίζει με ιδιαίτερη αυτοεκτίμηση και χαρά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Τοξότη, η εβδομάδα αυτή θα σε αποσυντονίσει κατά πολύ αφού από τη μια έχεις δουλέψει με το μυαλό σου πολλά πράγματα, ωστόσο απροσδόκητα γεγονότα που θα σε βγάλουν από τον προγραμματισμό σου και θα σε δυσκολέψουν. Ωστόσο μην το βάζεις κάτω, εσύ ξέρεις να αντιμετωπίζεις φουρτούνες και θαλασσοταραχές. όλα θα τα ξεπεράσεις χάρη στην υπομονή και την επιμονή που σε διακρίνει. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από την Νέα Σελήνη που θα λάβει χώρα στις 5 στον Υδροχόο θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις σε θέματα που σε απασχολούσαν για καιρό. Αυτό θα είναι μια μεγάλη ανάσα μέσα σου, καθώς η ανακούφιση που θα λάβεις θα είναι μεγάλη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δεν έχεις κανένα λόγο να φοβάσαι τα αισθήματα που νιώθεις, απεναντίας αυτή την εβδομάδα βρες την ευκαιρία να τα εκφράσεις με κάθε τρόπο γιατί ίσως το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου να έχει μεγαλύτερη ανάγκη να τα ακούσει και να τα αφουγκραστεί.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά σου αυτή την εβδομάδα θα κινηθείς περισσότερο καλά και αποδοτικά απ΄ όσο περίμενες, αφού ένα μεγάλο σου όνειρο θα πραγματοποιηθεί και η αναγνώρισή σου θα σε κάνει να αποκτήσεις ακόμα περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και να θέσεις νέους στόχους καθώς η δουλειά σου είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι στη ζωή σου. Στα οικονομικά σου προσπαθείς με οργάνωση και τάξη θα βάλεις τα πράγματα σε τάξη και θα καταφέρεις πολλά χάρη στη συνέπεια που σε διακρίνει. Ένα ζήτημα κληρονομιάς θα σε δικαιώσει και θα σου φέρει ξαφνικά κέρδη που από καιρό θα έπρεπε να είχες λάβει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Αιγόκερε, αυτή την εβδομάδα θα είσαι σε αρκετή ένταση μέσα σου καθώς θα περιμένεις απαντήσεις που εδώ και καιρό περίμενες με μεγάλη αγωνία. Μπορεί τα νέα αυτά να μην είναι όλα όπως ακριβώς τα περιμένεις αλλά θα πρέπει να δείξεις τη δύναμη και την αντοχή σου και να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες που τυχόν θα έρθουν με λογική και ψυχραιμία. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον θα πρέπει να δείξεις υπομονή και κατανόηση, προβλήματα αγαπημένου σου προσώπου θα σε στεναχωρήσουν κι οφείλεις να του σταθείς και να του συμπαρασταθείς γιατί η βοήθειά σου θα είναι πολύτιμη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ίσως ακόμα και η ιδέα της επισημοποίησης της σχέσης σας, ή της επιθυμίας απόκτησης ενός νέου μέλους να είναι στην πιο ώριμη φάση της για να ολοκληρωθεί.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά σου την εβδομάδα αυτή με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από την θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο σου από τις 4 και μετά θα πάνε πολύ καλά. Στο εργασιακό σου περιβάλλον θα νιώθεις μέρα με τη μέρα ακόμα πιο πολύ την αναγνώρισή σου από τους συναδέλφους και τους συνεργάτες σου. Είναι καιρός να βάλεις ακόμα πιο ψηλά τους στόχους σου και να είσαι βέβαιος πως θα τους κατακτήσεις. Στα οικονομικά σου πιέζεσαι αρκετά και την εβδομάδα αυτή θα νιώσεις αρκετή πίεση αφού θα πρέπει να κλείσεις εκκρεμότητες και να πληρώσεις λογαριασμούς που φτάνουν στη λήξη τους, μην πελαγώνεις θα τα καταφέρεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Υδροχόε, η εβδομάδα αυτή θα είναι εκπληκτική για σένα καθώς με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από την Νέα Σελήνη που θα λάβει χώρα στις 5 στο ζώδιο σου η εύνοια θα σε τυλίξει σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Κοινωνικά, επαγγελματικά και προσωπικά θα σε ανταμείψουν όλα περισσότερο απ΄ όσο περίμενες ή φανταζόσουν. Ένα ταξίδι αυτή την εβδομάδα θα είναι δώρο για σένα καθώς θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να γεμίσεις με θετική αύρα μέσα σου. Στο οικογενειακό περιβάλλον σου τα πράγματα είναι ήρεμα και οι σχέσεις σου με τα αγαπημένα σου πρόσωπα θα είναι ήρεμες και αρμονικές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου έχεις κάθε λόγο λοιπόν να χαίρεσαι και να νιώθεις υπέροχα στις στιγμές που μοιράζεσαι με το σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνος σου η κοινωνική σου ζωή θα είναι γεμάτη από ενδιαφέρουσες συναντήσεις και προτάσεις, συζητήσεις που θα σε οδηγήσουν σε νέες συνεργασίες και στην προοπτική καινούριων ανοιγμάτων.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά σου όλα θα κυλήσουν ήρεμα και ήσυχα καθώς έχεις βρει τον τρόπο να διαχειρίζεσαι ακόμα και τις πιο δύσκολες καταστάσεις ή προκλήσεις με οργάνωση και συνέπεια. Το συναδελφικό κλίμα είναι αρμονικό, η αποδοχή των άλλων σε ικανοποιεί και σε κάνει να νιώθεις πως μπορείς να καταφέρεις ακόμα πιο πολλά. Στα οικονομικά σου τα πράγματα δείχνουν πως όλα πάνε καλύτερα από το προηγούμενο διάστημα, καθώς πολλές από τις υποχρεώσεις σου θα καταφέρεις να τις καλύψεις και να ανταποκριθείς θετικά.

ΙΧΘΕΙΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Ιχθύ, αυτή την εβδομάδα τα πράγματα θα είναι αρκετά μπερδεμένα μέσα σου, θα έχεις την ανησυχία κάποιων απαντήσεων που σε έχουν αγχώσει. Ένα ταξίδι που θα κάνεις θα σε φέρει πιο κοντά στους επιθυμητούς στόχους που έχεις και θα σε κάνει να χαρείς. Στον οικογενειακό σου τομέα θα υπάρξουν κάποιες δυσκολίες για σένα καθώς μετακινήσεις ή νέα που θα λάβεις θα σε αιφνιδιάσουν. Ωστόσο η πλανητική εύνοια από την Νέα Σελήνη που θα λάβει χώρα στις 5 στον Υδροχόο είναι στο πλευρό σου και όλα σιγά σιγά θα μπουν σε σειρά και τάξη που θα σε ικανοποιήσει. Ένα νομικό θέμα θα πάρει τη λύση που επιτέλους θα σε δικαιώσει και θα σε κάνει να πιστεύεις στον εαυτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου μην κλείνεις πόρτες επικοινωνίας, αναγνώρισε μέσα σου ότι όλοι μπορούν να κάνουν λάθη, το ότι τα αναγνωρίζουν είναι το σημαντικό. Προσπάθησε να αντιμετωπίσεις τα όσα λέει το ταίρι σου με απόλυτη ηρεμία γιατί ο διάλογος αυτός θα είναι πού σημαντικός για το μέλλον και την πορεία της σχέσης σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα εργασιακά σου, όλα αυτή την εβδομάδα θα πάνε καλά. Στο περιβάλλον της εργασίας σου έχεις την αποδοχή και τη συμπαράσταση των συναδέλφων σου, έχεις κερδίσει την εμπιστοσύνη τους κι αυτό θα σε βοηθήσει να νιώθεις ικανοποίηση και χαρά. Στα οικονομικά σου αν και τα έξοδά σου έχουν αυξηθεί έχεις καταφέρει να τα καλύπτεις όλα και να τα τακτοποιείς χωρίς να αφήνεις ανοιχτές πληγές και εκκρεμότητες. Έχει λοιπόν κάθε λόγο να χαμογελάς και να νιώθεις ικανοποιημένος!