ΚΡΙΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Κριέ, αυτή την εβδομάδα με τον Ουρανό να αποχωρεί από το ζώδιο σου στις 5 και να εισέρχεται στον Ταύρο θα υπάρχει εύνοια στη ζωή σου σε όλα τα επίπεδα, καθώς οι ιδέες και οι προτάσεις σου θα σε οδηγήσουν στη σωστή κατεύθυνση. Θα υπάρξουν αξιοσημείωτες βελτιώσεις σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου. Θα έχεις μια πολύ όμορφη και ήσυχη εβδομάδα που θα κυλήσει με τη ζεστασιά και την αίσθηση της αρμονίας που θα βρεις στην παρέα σου με τους φίλους. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον θα υπάρξουν όμορφα νέα αφού θα έχεις ευχάριστες συναντήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου εσύ που είσαι μόνος την περίοδο αυτή, απόλαυσε τη ζωή, ασχολήσου με τον εαυτό σου, δημιούργησε μια ξεκάθαρη βάση στα ζητούμενα σου και ίσως να έχεις μια σημαντική νέα γνωριμία με ένα πρόσωπο που θα κερδίσει το ενδιαφέρον σου. Να ξέρεις ότι η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε κάνει ιδιαίτερα φιλικό και κοινωνικό.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά σου το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν έντονα τα στοιχεία της κόπωσης εξαιτίας του φόρτου εργασίας, τώρα με τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από τις 5 και μετά στους Ιχθείς προσπάθησε να χαλαρώσεις και να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες και τις επαγγελματικές σου προκλήσεις πιο ήρεμα, απόφυγε διενέξεις με συναδέλφους και δες τα πράγματα από θετική σκοπιά. Στα οικονομικά σου σχέδια δεν πρέπει να κάνεις βιαστικά βήματα, διότι εάν η κατάσταση ξεφύγει από τον έλεγχό σου, δε θα μπορέσεις να βελτιώσεις την κατάσταση.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Ταύρε, αυτό το διάστημα με τον Ουρανό να κάνει την είσοδο του στο ζώδιο σου στις 5 θα είσαι πιο θετικός και αισιόδοξος από κάθε άλλη φορά. Θα βρεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις πιο ώριμα με τους δικούς σου ανθρώπους και να απολαύσεις τις ομορφιές μιας ιδανικής και εξαιρετικά ήρεμης περιόδου. Θα είσαι γεμάτος με θετική αύρα ενώ θα νιώσεις την ανάγκη να κάνεις δώρα σε δικούς σου ανθρώπους για να τους ευχαριστήσεις. Είσαι σε μια φάση που πλανητική εύνοια σου προσδίδει ηρεμία σε ανανεώνει και φρεσκάρει τον αέρα σου, ζήσε την κάθε στιγμή.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου εσύ που είσαι μόνος, πιθανότατα πολύ σύντομα να πλησιάσεις κοντά σε κάποιο πολύ ενδιαφέρον πρόσωπο και να ξεκινήσεις μια νέα εκρηκτική ερωτική σχέση. Αν πάλι είσαι σε μόνιμο δεσμό πρόσεξε τι λες στον σύντροφο σου γιατί ο ανάδρομος Ερμής από τις 5 και μετά στους Ιχθείς διαστρεβλώνει τα πάντα και μπορεί να βρεθείς χρεωμένος από το πουθενά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα εργασιακά σου, αν και έχεις νιώσει πίεση και κούραση αυτό τον καιρό, εξακολουθείς με τον ίδιο εντατικό και αυστηρό ρυθμό να δουλεύεις, ωστόσο δεν κρύβεις ότι η σκέψη για την αναζήτηση μιας άλλης εργασίας σε ενθουσιάζει. Στα οικονομικά σου ο προϋπολογισμός σου μπορεί να κινηθεί αρκετά ευνοϊκά, η κατάσταση δείχνει να έχει σταθεροποιηθεί, αλλά πάντα να σκέφτεσαι και τα τυχόν απρόοπτα που μπορεί να προκληθούν, γι΄αυτό κινήσου με συνέπεια και οργάνωση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Δίδυμε, αυτήν την εβδομάδα με τον κυβερνήτη σου Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από τους Ιχθείς στις 5 μάλλον ήρθε η ώρα να οργανώσεις τις σχέσεις σου και να συναντήσεις αγαπημένα σου πρόσωπα από το παρελθόν. Πάρε την ευκαιρία που σου δίνει αυτή η εβδομάδα για να επαναφορτίσεις την μπαταρία σου στον κύκλο των φίλων και συνεργασιών. Αυτό θα σου φέρει νέα δυναμικά και εκρηκτική ενέργεια. Χρειάζεσαι το διάστημα αυτό να πάρεις μια ανάσα χαλάρωσης και ξεκούρασης. Είσαι αληθινός κι αυτό σε κάνει να είσαι ιδιαίτερα αγαπητός και ξεχωριστός κι αυτό στο αναγνωρίζουν τα πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου εσύ που είσαι ακόμη μόνος και ψάχνεις να βρεις το δυνατό έρωτα στη ζωή σου, θα πρέπει να καταλάβεις ότι το πλησίασμα κάποιου προσώπου δεν είναι τυχαίο και σου επιφυλάσσει δυνατές συγκινήσεις. Άνοιξε τα μάτια σου να το αναγνωρίσεις και μην εμμένεις σε καταστάσεις που μόνο πίσω μπορεί να σε τραβήξουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στο εργασιακό σου περιβάλλον δουλεύεις με μεγάλη ένταση και αστείρευτη ενέργεια. Η αποδοτικότητά σου την περίοδο αυτή σε οδηγεί στα επίπεδα που σε ικανοποιούν. Θα καταφέρεις να εκπλήξεις τους συνάδελφους και συνεργάτες σου. Συνέχισε έτσι και σύντομα θα δεις τους καρπούς σου να σου προσφέρουν οικονομικά και προσωπικά οφέλη. Η σχέση σου με τα χρήματα θα σου αποδείξει το πόσο τυχερός είσαι, αφού με τον Ουρανό να εισέρχεται στον Ταύρο από τις 5 και μετά μια νέα πηγή εσόδων θα σε γεμίσει ικανοποίηση και θα σου δοθεί η ευκαιρία να καλύψεις υποχρεώσεις και να επενδύσεις σε κάτι που από καιρό είχες στο μυαλό σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Καρκίνε, πρέπει την περίοδο αυτή με τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από τις 5 και μετά στους Ιχθείς να αναγνωρίσεις τα λάθη σου, να ακούσεις με ιδιαίτερη προσοχή τις συμβουλές των καλών φίλων σου κι αυτών που σε αγαπούν πραγματικά. Μην εμβαθύνεις σε συζητήσεις με άτομα που ξέρεις εκ των προτέρων ότι είναι αμετάκλητα σε ιδέες και σκέψεις, γιατί αυτό θα σου κοστίσει σε χρόνο και νεύρα, τα οποία σου είναι πολύτιμα. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον πολύ πιθανό να υπάρξουν κάποιες εντάσεις που θα σε στεναχωρήσουν, απόφυγε ωστόσο όσο πιο πολύ μπορείς την εμπλοκή σου σε αυτές και προτίμησε τις εξόδους με φίλους και γνωστούς που σε ηρεμούν και θα δεις ότι θα αισθανθείς ανακουφισμένος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου εσύ που είσαι μόνος, με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από την Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στους Ιχθείς στις 6 ξεχωρίζεις για τη γοητεία και τη μοναδικότητα του χιούμορ σου και σύντομα θα νιώσεις την ανάγκη να κάνεις ένα ξεκίνημα με ένα πρόσωπο που τον τελευταίο καιρό είναι κοντά σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στη δουλειά σου αυτή την εβδομάδα, αν και η διάθεσή σου δεν είναι στα καλύτερά της καθώς κάποιες συμφωνίες που είχες προτείνει δεν τηρούνται κι αυτό σε ενοχλεί, ωστόσο μην βγάλεις ακόμη συμπεράσματα, ούτε να προβείς σε οριστικά ξεκαθαρίσματα. Προσπάθησε να δεις ότι δεν μπορούν όλοι να ακολουθούν τις συνεργατικές αλλαγές με την ίδια ευχέρεια που τις χειρίζεσαι εσύ. Γίνε πιο διαλλακτικός, αυτό θα σε βοηθήσει να χειριστείς καλύτερα πολλές καταστάσεις. Στα οικονομικά, την περίοδο αυτή δεν χαμογελάς, αλλά δεν έχεις και κανένα λόγο να στεναχωριέσαι η κατάσταση είναι σταθερή.

ΛΕΩΝ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Λέοντα, αυτή την εβδομάδα με τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από τις 5 και μετά στους Ιχθείς θα πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά το πώς θα μιλήσεις ή θα συμπεριφερθείς σε φίλους και γνωστούς γιατί η απολυτότητά σου είναι πιθανόν να σε απομακρύνει από ανθρώπους που σου έχουν σταθεί κατά πολύ στο παρελθόν. Κοίτα την περίοδο αυτή να κρατήσεις χαμηλούς τους τόνους των συζητήσεων και προσπάθησε να δεις τα πράγματα με θετική αύρα. Με αυτό τον τρόπο θα χειριστείς κάποιες ιδιαίτερες καταστάσεις στο οικογενειακό σου καλύτερα και πιο αποτελεσματικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου εσύ που είσαι ακόμα ελεύθερος, οι πιθανότητες να γνωρίσεις το πρόσωπο που επιθυμείς και που θα είναι σημαντικό για το μέλλον, αυξάνονται τεράστια με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από την Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στους Ιχθείς στις 6. Η αγάπη έρχεται να σε συναντήσει, καιρός ήταν να ζήσεις τα όνειρά σου να πραγματοποιούνται.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στην εργασία δεν θα έχεις κάποιο ιδιαίτερο κίνητρο, γενικά θα είναι τόσο ήρεμα τα πράγματα, χωρίς εξελίξεις ή πιέσεις που θα σε κάνουν να νιώσεις αρκετή βαρεμάρα και οι ώρες θα σου φανούν ατελείωτες, πολύ γρήγορα όμως τα πράγματα θα αρχίσουν να αλλάζουν κάπως κι αυτό θα σε κάνει να νιώσεις κάποια ενεργή κινητοποίηση μέσα σου. Στα οικονομικά σου, αν και δεν προμηνύονται αλλαγές ή διακυμάνσεις, θα νιώσεις μια σχετική πίεση. Προσπάθησε να καλύψεις τις άμεσες ανάγκες σου κι όλα θα βελτιωθούν σιγά σιγά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Παρθένε, την εβδομάδα αυτή με τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από τις 5 και μετά στους Ιχθείς προβλέπονται αρκετά έντονα και περίπλοκα γεγονότα στη ζωή σου. Μπορεί να προκύψουν παρεξηγήσεις με πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντός σου κι αυτό μπορεί από τη μια πλευρά να αποτελέσει πηγή στεναχώριας ή απογοήτευσης, από την άλλη όμως θα είναι μια ευκαιρία να δεις τα πράγματα από διαφορετική οπτική γωνία, να καταλάβεις ακόμα πιο ουσιαστικά το ρόλο κάποιων στη ζωή σου και να κάνεις τελικά αυτό που θες και σου αποδίδει ικανοποίηση. Έτσι θα νιώσεις ισχυρός και θα απομακρύνεις όλες τις ανησυχίες και τις αμφιβολίες σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου εσύ που είσαι ελεύθερος με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από την Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στους Ιχθείς στις 6 θα έρθεις μπροστά στις αλλαγές που περιμένεις εδώ καιρό. Κάπου κοντά σου είναι η δίδυμη αδερφή ψυχή σου και σύντομα θα τη συναντήσεις, καθώς ένας νέος και δυνατός έρωτας θα εισβάλλει σύντομα και καταλυτικά στο είναι σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Η εργασία αποτελεί για σένα ένα ιδιαίτερο κεφάλαιο, ωστόσο δεν είναι μόνο η εργασία σημαντική στη ζωή σου και πρέπει να εξασφαλίσεις μια καλύτερη ισορροπία μεταξύ εργασίας και ιδιωτικής σου ζωής. Μην είσαι τόσο απόλυτος στα επαγγελματικά σου σχέδια και πάντα να σκέφτεσαι πως δεν είσαι μόνος σου. Τα οικονομικά σου σε έχουν βγάλει από τον προϋπολογισμό σου, γι΄ αυτό πρόσεχε περισσότερο τις κινήσεις σου, βάλε τάξη στα έξοδά σου και μην ανοίγεσαι το επόμενο διάστημα.

ΖΥΓΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Ζυγέ, αυτή την εβδομάδα με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από την Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στους Ιχθείς στις 6, μπορείς να καθίσεις και να χαλαρώσεις όσο αφορά τόσο τον προσωπικό αλλά και τον εργασιακό σου χώρο. Θα έχεις μια πολύ αρμονική εβδομάδα. Όλες οι επαφές σου θα είναι χωρίς προβλήματα και όλα θα λειτουργήσουν πολύ καλά. Θα έχεις την ιδιαίτερη θετική αίσθηση πως όλα θα πάνε καλά και αυτό θα σου τονώνει ακόμα περισσότερο την αυτοπεποίθηση και την αυτοεικόνα σου. Θα έρθεις σε επαφή με νέα πρόσωπα από το κοινωνικό σου περιβάλλον που θα σου προτείνουν καινοτόμες ιδέες οι οποίες θα σε ενθουσιάσουν και θα σε τονώσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου εσύ που είσαι μόνος και απολαμβάνεις τα φλερτ και τις ελκτικές δυνάμεις των βλεμμάτων γύρω σου, πολύ σύντομα θα νιώσεις την πιο δυνατή έλξη να σε συναρπάζει στο πρόσωπο ενός πολύ ενδιαφέροντος ατόμου που θα σε πολιορκήσει. Ωστόσο εσύ που έχεις μόνιμο δεσμό πρέπει να προσέχεις γιατί με τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από τις 5 και μετά στους Ιχθείς τα λόγια σου και οι πράξεις μπορεί να παρεξηγηθούν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά σου αυτή την εβδομάδα, τα πράγματα θα είναι πολύ καλά. Μην περιμένεις εκπλήξεις ή εξελίξεις που θα σε ξαφνιάσουν. Όλα θα κυλήσουν με ηρεμία κι αρμονία, σε χαμηλούς τόνους και καλή επικοινωνιακή σχέση με τους συναδέλφους, πράγμα για το οποίο θα νιώσεις μεγάλη ικανοποίηση και ευχαρίστηση. Το αστρικό κλίμα θα είναι κατάλληλο για να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση, εκμεταλλεύσου με κάθε τρόπο τις ευκαιρίες και την τύχη που θα σου παρουσιαστούν και θα δεις ότι θα πάρεις πολύ μεγάλη ικανοποίηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Σκορπιέ, μετά από μια μακρά κούραση θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις αυτήν την εβδομάδα για χαλάρωση και να αναζητήσεις διασκέδαση και ευχαρίστηση. Στην ιδανική περίπτωση, θα περάσεις αυτές τις μέρες κοντά με φίλους και καλή παρέα, αλλά και αγαπημένα συγγενικά πρόσωπα. Παρόλο που υπάρχουν άνθρωποι με τους οποίους δε συμφωνείς με ορισμένα πράγματα, εξαιτίας της καλής ψυχολογικής σου κατάστασης και της ισορροπίας που έχεις μέσα σου, θα είσαι σε θέση να συνεργαστείς για μια μεγάλη υπόθεση και να φέρεις τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου εσύ που ανήκεις στους μόνους, απόλαυσε τα φλερτ που δεν είναι και λίγα. Ωστόσο με τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από τις 5 και μετά στους Ιχθείς προστάτεψε όσο μπορείς τον εαυτό σου, θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός αυτή την εβδομάδα και δε χρειάζεται να πιστεύεις τυφλά στις ωραίες λέξεις που θα σου πει ένα πρόσωπο που θα σε πλησιάσει ιδιαίτερα την περίοδο αυτή.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά σου καλό είναι να μην αφήνεις καμία ευκαιρία χωρίς να την εξετάσεις σε βάθος, δες μέσα σου τα πραγματικά σου επαγγελματικά ενδιαφέροντα και κυνήγησε τα όνειρά σου, μην συμβιβαστείς με πράγματα που δε σε γεμίζουν. Με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από την Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στους Ιχθείς στις 6 το κοφτερό σου μυαλό θα γεμίσει με νέες ιδέες, καθώς ένα επαγγελματικό ταξίδι θα αποτελέσει πρόκληση μοναδική στο να θέσεις υψηλότερους στόχους, μπορείς να τους καταφέρεις και σου αξίζουν. Στα οικονομικά σου η εικόνα σαφώς έχει βελτιωθεί, αλλά καλό είναι να μην κάνεις σπατάλες και κινήσεις που θα σε κάνουν να μετανιώσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Τοξότη, κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας με τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από τις 5 και μετά στους Ιχθείς θα έχεις αρκετά ευάλωτη ψυχολογία, καθώς θα νιώσεις ένα κύμα από ευαισθησίες που θα σε κάνουν να κλειστείς λίγο στον εαυτό σου. Προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά και να βρίσκεσαι κοντά σε ανθρώπους που σε κάνουν να νιώθεις όμορφα και σε ηρεμούν. Κατά τα τέλος της εβδομάδας θα έχεις μια πιο ανάλαφρη σκέψη και διάθεση. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον ίσως να είναι δύσκολο μα όχι ακατόρθωτο να διατηρηθεί μια ζεστή επικοινωνία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου εσύ που είσαι μόνος θα έχεις περισσότερη τύχη από ποτέ και όλα θα αλλάξουν μέσα σε λίγες ώρες. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο και η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στους Ιχθείς στις 6 θα σου φέρουν απρόσμενες εκπλήξεις στα ερωτικά σου, ετοιμάσου να ζήσεις ένα πολύ δυνατό έρωτα με την είσοδο ενός ξεχωριστού προσώπου στη ζωή σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στην εργασία θα έχεις όλους τους πλανήτες στο πλευρό σου αυτό το διάστημα, έτσι θα φτάσεις ακόμα πιο κοντά στους στόχους σου, περισσότερο από ό, τι νομίζεις ή απ΄ όσο είχες προβλέψει, καθώς οι επαγγελματικοί ορίζοντες που σου ανοίγονται θα είναι το μεγαλύτερο δώρο στα όνειρά σου. Ακόμη και στα οικονομικά σου σχέδια θα είσαι τυχερός καθώς θα καταφέρεις να πραγματοποιήσεις καλύψεις μία από τις πιο σημαντικές δαπάνες σου και μπορεί επίσης να πάρεις κάποια χρήματα που δεν τα είχες προβλέψει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Αιγόκερε, αυτή την εβδομάδα με τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από τις 5 και μετά στους Ιχθείς θα αναζητήσεις έντονα την επικοινωνία με τον εαυτό σου, θα αισθανθείς την ανάγκη να απομακρυνθείς από ανθρώπους που σου δημιουργούν ένταση, καθώς η ηρεμία και η ησυχία σε βοηθάει να πάρεις πιο σωστές και ψύχραιμες αποφάσεις. Θα έχεις την ανάγκη να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου, στα αγαπημένα σου πρόσωπα και στην οικογένειά σου, να ασχοληθείς με θέματα που αφορούν τις σχέση σου με πρόσωπα που θεωρείς σημαντικά στη ζωή σου. Γενικά στο τέλος της εβδομάδας θα έχεις καταφέρει να νιώθεις πιο δυνατός και ακμαίος, αφήνοντας πίσω σου πράγματα που δεν σε ωφελούν μέσα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου εσύ που ανήκεις στους μοναχικούς του ζωδίου, θα κάνεις μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία που η ειλικρίνεια και η αύρα σου θα μαγνητίσει το πρόσωπο που θα σε πλησιάσει, δε βιάζεσαι και αυτό σε κάνει να ξέρεις πού πατάς, τι θες στη ζωή σου και τι ζητάς στην ερωτική σου πορεία. Με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στις 6 στους Ιχθείς εκπέμπεις μια απίστευτη έλξη κι αυτή δεν περνάει απαρατήρητη.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά σου, θα είναι μια ξεχωριστή και ιδιαίτερη εβδομάδα. Θα πετύχεις όλα όσα έχεις προγραμματίσει. Αυτό θα σου προσδώσει ικανοποίηση και ανακούφιση καθώς οι αναβολές και οι εκκρεμότητες σε επηρεάζουν αρνητικά κι αυτό έχει προέκταση σε όλες τις πτυχές της ζωής σου, τόσο της επαγγελματικής όσο και της προσωπικής. Τα έσοδά σου θα βελτιωθούν σημαντικά λόγω της καλής διαχείρισης που έκανες πρόσφατα, αλλά και λόγω της βοήθειας συγγενών, προσπάθησε να συνεχίζεις έτσι μα τους ίδιους ρυθμούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Υδροχόε, αυτή η εβδομάδα με τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από τις 5 και μετά στους Ιχθείς θα έχει έντονες και δυνατές ανησυχίες, καθώς θα εμπλακείς σε σκέψεις που θα σου καταναλώσουν τη δύναμή σου. Θα νιώσεις μια μικρή απογοήτευση που πολύ σύντομα όμως θα την ξεπεράσεις και θα δεις τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία. Προσπάθησε να μην πάρεις σοβαρές ή καθοριστικές αποφάσεις, υπάρχουν εκκρεμή προβλήματα που θέλουν το χρόνο τους. Μη βιάζεσαι για συμπεράσματα, προσπάθησε να χαλαρώσεις, και ανάγκη το έχεις και σου αξίζει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου εσύ που είσαι μόνος μέχρι σήμερα, πολύ σύντομα θα δεις ότι η επικοινωνία σου με ένα άτομο θα σε φέρει πιο κοντά στα θέλω και τους πόθους σου. Αντιθέτως εσύ που έχεις μόνιμο δεσμό καλό θα είναι να μιλήσεις μια και καλή για θέματα του παρελθόντος που σε έχουν απομακρύνει από το ταίρι σου και να ξεμπερδεύεις μια και καλή μαζί τους.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά σου υπάρχει κάτι που θα μπορούσε να σε βοηθήσει καθώς σχεδιάζεις ένα βήμα προς ένα συγκεκριμένο στόχο κι αυτό σε έχει απορροφήσει αρκετά τον τελευταίο καιρό. Η εβδομάδα αυτή με τον κυβερνήτη σου Ουρανό να εισέρχεται στον Ταύρο στις 5 θα σου δώσει την ευκαιρία να ανακοινώσεις τα σχέδιά σου και θα δεις ότι η αντίδραση από το εργασιακό σου περιβάλλον είναι η καλύτερη που θα μπορούσε να σου συμβεί. Στα οικονομικά δεν έχεις και την καλύτερη στιγμή σου, καθώς θα αντιμετωπίσεις κάποιες δυσκολίες, έξοδα απρόσμενα σε αποσυντόνισαν και σε αποδιοργάνωσαν. Κινήσου με σύνεση και σιγά σιγά θα ξαναχτίσεις τη διαχείρισή σου σε καλύτερο έδαφος.

ΙΧΘΕΙΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Ιχθύ, η επίδραση των αστεριών με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο σου στις 6 θα είναι αρκετά ευνοϊκή αυτή την εβδομάδα Προσπάθησε να απολαύσεις τις ήρεμες και μοναδικές στιγμές που θα σου προσφέρει η παρέα καλών φίλων. Προσπάθησε να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις καθώς έχεις έντονη κούραση από το προηγούμενο διάστημα. Στην πρόταση ενός ταξιδιού, μην είσαι αρνητικός, προσπάθησε να δεις τα θετικά της περιόδου. Στην οικογένεια θα λάβεις νέα που θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου εσύ που είσαι μόνος διανύεις όμορφες, χαλαρές και ήρεμες μέρες, που σαφέστατα σου κάνουν καλό. Θα γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα ενδιαφερθεί σημαντικά για σένα, καλό είναι να το δεις, από τη θετική του άποψη καθώς δεν αποκλείεται να είναι αυτό το πρόσωπο που ονειρεύεσαι εδώ και χρόνια και πολύ γρήγορα θα ξεκινήσεις μια νέα και πολύ συναρπαστική σχέση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά σου αυτή την εβδομάδα σου υπόσχεται πολλά και ενδιαφέροντα αφού σαν ένας αληθινός επαγγελματίας θα επιτύχεις κάθε σκοπό που έχεις στο μυαλό σου. Θα δημιουργήσεις τις κατάλληλες συνθήκες για νέες συνεργασίες και την προώθηση νέων επαγγελματικών σχεδίων που έχεις κατά νου. Τα οικονομικά σου θα κυλήσουν πολύ καλύτερα αυτές τις μέρες κι αυτό θα σε κάνει να πάρεις πολλές ανάσες ανακούφισης, χωρίς όμως να σημαίνει ότι μπορείς να ανοίγεσαι άσκοπα, χρειάζεται σύνεση.

Σχόλια

σχόλια