ΚΡΙΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Κριέ, η εβδομάδα αυτή με τον Άρη να επιστρέφει στο ζώδιο σου στις 7 του μήνα θα είναι πολιορκημένη από απρόβλεπτα και απρόοπτα καθώς πολλά ευχάριστα θα σε κερδίσουν, ενώ κάποιες αστοχίες σου θα σου φανούν με ένα πιο ενδελεχές βλέμμα, πως αποτελούν σημάδια για να προβείς σε αναθεωρήσεις σχετικά με τον τρόπο που σκέφτεσαι και λειτουργείς. Οι κοινωνικές σου συναναστροφές, βρίσκονται σε εύνοια. Η εποχή είναι κατάλληλη για ένα ταξίδι ή μια απόδραση με φίλους ή την παρέα σου. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον θα υπάρξουν κάποιες εντάσεις από τις οποίες θα νιώσεις πως η αδικία κάποιων δικών σου προσώπων σε πνίγει, προσπάθησε να κρατήσεις αποστάσεις γιατί τα πράγματα είναι αρκετά έντονα και η εμπλοκή σου είναι πιθανό να φέρει ρήξεις που θα σε πληγώσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου εσύ που είσαι ακόμη ελεύθερος και μόνος και ψάχνεις στο πλήθος το άλλο σου μισό, προσπάθησε να μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις στο πρόσωπο που έχει εκδηλώσει το τελευταίο διάστημα ενδιαφέρον για σένα, προσπάθησε να είσαι χαλαρός και άσε το χρόνο να δείξει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Τα επαγγελματικά σου τα πράγματα αυτή την εβδομάδα θα χαρακτηριστούν από κούραση και μια τάση απογοήτευσης, καθώς μια αναβολή κάποιων επαγγελματικών σχεδίων σου θα σε κάνει να θες να αλλάξεις πλεύση στους στόχους σου και ενδεχομένως να σκεφτείς και την προοπτική αλλαγής της εργασίας σου. Σίγουρα δεν είναι καλή εποχή για να ρισκάρεις σε κάτι νέο, θα ήταν προτιμότερο να οπλιστείς με υπομονή και επιμονή και να είσαι βέβαιος ότι πολύ σύντομα όλα θα αλλάξουν. Στα οικονομικά σου τα πράγματα θα κινηθούν καλά, αφού η αύξηση των εσόδων σου, σου δίνει πλέον την ευκαιρία να καλύψεις ανοιχτές υποχρεώσεις και να πάρεις ανάσα απ΄ ό,τι σε βαραίνει, αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να αφεθείς σε ανοίγματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Ταύρε, η εβδομάδα αυτή με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Σκορπιό στις 7 του μήνα θα είναι μια καταπληκτική περίοδος που θα σε κάνει να νιώσεις χαρά και ικανοποίηση. Η αυξημένη κοινωνικότητά σου σε βρίσκει να απολαμβάνεις όμορφες και ήρεμες στιγμές με φίλους και παρέες. Θα ευνοηθούν νέες γνωριμίες που θα αποδειχτούν σημαντικές, αφού θα σε βοηθήσουν στην υλοποίηση των στόχων σου. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον, κάποιο πολύ κοντινό σου πρόσωπο θα χρειαστεί τη στήριξη και τη βοήθειά σου, η οποία θα είναι πολύτιμη και πολύ σημαντική. Προσπάθησε να είσαι δίπλα σε αυτούς που σε χρειάζονται γιατί έτσι κάνεις καλό και στον εαυτό σου γιατί καταλαβαίνεις πόσο δυναμικός είναι ο ρόλος σου για το στενό περιβάλλον σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου προσπάθησε να αφήσεις τις φοβίες σου στην άκρη, κάνε βήματα μπροστά στη ζωή σου, μην αφήνεις εμπειρίες του παρελθόντος να σε κρατούν στάσιμο και να νιώθεις φοβισμένος σε κάθε νέο που βλέπεις πως σε προκαλεί στην ζωή σου ή σε ελκύει. Πολύ σύντομα θα προβάλλει ο έρωτας που ονειρεύεσαι στη ζωή σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά σου η εβδομάδα αυτή θα είναι απλόχερη και δοτική, αφού η αναγνώρισή σου από τους συνεργάτες σου θα σου αποδώσει καρπούς που σου αξίζουν. Όλα δείχνουν πως η καριέρα σου ολοένα και κερδίζει μπόνους. Ένα επαγγελματικό ταξίδι πολύ πιθανό να είναι μια προοπτική ανέλιξης θα σε κάνει να νιώσεις ακόμα πιο δυνατός. Τα οικονομικά σου κινούνται θετικά, καθώς έχεις καταφέρει με σωστή διαχείριση και προγραμματισμό να καλύψεις τις υποχρεώσεις σου και να αυξήσεις τα εισοδήματά σου. Προσοχή μην ανοιχτείς σε δάνεια και οικονομικές διευκολύνσεις, γιατί αυτό μπορεί να γίνει αιτία να δημιουργηθούν ρήξεις σε σχέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Δίδυμε, με αισιοδοξία και θετική διάθεση φαίνεται να ξεκινά η εβδομάδα αυτή με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Σκορπιό στις 7 του μήνα και να σε ευνοεί, αν και στο τέλος της θα υπάρξουν κάποιες ανακατατάξεις που δε θα σου αρέσουν και πολύ. Βέβαια καλό είναι να αντιμετωπίσεις καθετί με ψυχραιμία και θα δεις ότι για όλα υπάρχει λύση και διέξοδος. Οι αστοχίες και οι δυσκολίες είναι μέσα στη ζωή και κάθε φορά κάνουν την εμφάνιση τους για να μας κάνουν να νιώθουμε ακόμα δυνατοί και πιο σοφοί. Άτομα από το παρελθόν θα σου κάνουν μια σημαντική έκπληξη με την παρουσία τους που θα σε συγκινήσει. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον ευνοούνται οι συζητήσεις και τα ξεκαθαρίσματα με ανοιχτούς λογαριασμούς του παρελθόντος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου μην αγχώνεσαι γιατί δε θα είσαι για πολύ μόνος αγαπητέ Δίδυμε. Νέες παρέες και συναντήσεις με φίλους θα σε φέρουν μπροστά σε ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον πρόσωπο που θα σε κερδίσει αμέσως.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά σου αυτή την εβδομάδα θα σου δοθεί η ευκαιρία να δείξεις με περισσότερο ζήλο τις ικανότητές σου. Είσαι εργατικός και αυτό σου έχει αποδώσει καταξίωση και εκτίμηση στο εργασιακό σου περιβάλλον. Ίσως μερικές εντάσεις με συναδέλφους σε πικράνουν, αλλά εσύ ακόμα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις έχεις τις διαφυγές σου και σύντομα όλα θα κινηθούν υπέρ σου. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα θα κινηθούν αρκετά καλά και ικανοποιητικά, ωστόσο μην κάνεις ανοίγματα και μην μπαίνεις σε ρίσκα που μπορεί να σε εκθέσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Καρκίνε, η εβδομάδα αυτή θα κυλήσει πολύ όμορφα και ευνοϊκά με τις καλές επιρροές που θα δεχτείς από την Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 7 στον Σκορπιό. Οι σωστές κινήσεις που έχεις κάνει αποδίδουν τους καρπούς που θες και σε ικανοποιούν. Προσπάθησε τις μέρες αυτές να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς, να κάνεις ευχάριστα πράγματα και να γεμίσεις το είναι σου με όσα εσύ θες χωρίς να καταπιέσεις τον εαυτό σου για τους άλλους. Σου αξίζει η ηρεμία γιατί με αυτήν γεμίζεις ενέργεια και δύναμη. Να ακολουθήσεις προτάσεις για εξόδους με καλή παρέα θα σου κάνει πολύ καλό η όμορφη παρέα και οι χαμηλοί τόνοι. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον, ένα πρόβλημα που έχει προκύψει σε έχει απασχολήσει πολύ, αλλά με τη λογική και την ευστροφία που διαθέτεις όλα θα τα λύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου καλό είναι να προτείνεις μια μικρή απόδραση από την καθημερινότητα, αυτό θα σας φέρει πιο κοντά και θα βοηθήσει πολύ το ταίρι σου να καταλάβει πόσο πολύ το νοιάζεσαι και ενδιαφέρεσαι γι΄ αυτό. Εσύ πάλι που είσαι μόνος, απόλαυσε την ελευθερία της μοναχικότητας σου, βγες έξω με φίλους, άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο, θα εμφανιστούν πολλές οι ευκαιρίες για φλερτ που θα σε γοητεύσουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Τα επαγγελματικά σου αυτή την εβδομάδα θα διανύσουν μια φάση που θα σε κουράσουν και μερικές φορές θα σε απογοητεύσει η κακή συνεργασία με κάποιους συναδέλφους που δεν είναι και τόσο ειλικρινείς απέναντί σου. Μπορεί να λένε άλλα μπροστά σου, αλλά υπάρχει κι ένα παρασκήνιο που αυτό θα σε ενοχλήσει αρκετά. Μην δώσεις χώρο μέσα σου στα αρνητικά που θα εισπράξεις, και πολύ σύντομα θα δεις πως θα δικαιωθείς. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα είναι λίγο πιεσμένα την εβδομάδα αυτή, αφού κάποιες υποχρεώσεις που δεν έχεις ακόμα καλύψει θα σε αποσυντονίσουν, προσπάθησε να κινηθείς με πρόγραμμα και συνέπεια.

ΛΕΩΝ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Λέοντα, αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να κινηθείς με διακριτικούς ρυθμούς προκειμένου να πετύχεις τους στόχους που έχεις θέσει σε επαγγελματικό, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο. Θα χρειαστεί να χειριστείς με ιδιαίτερη διπλωματία κάποιες σκέψεις σου για μην έρθεις σε ρήξη με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Γενικά αυτό το διάστημα χρειάζεται να προσέξεις περισσότερο τα λόγια σου γιατί μπορεί να πληγώσεις ανθρώπους. Απόφυγε το απόλυτο των απόψεών σου και προσπάθησε να χαλαρώσεις. Πιθανό είναι να κάνεις ένα ταξίδι, προκειμένου να βρεις την ηρεμία και τη χαλάρωση που θες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου δεν περνάς κι άσχημα την περίοδο αυτή αγαπητέ Λέοντα. Οι ευκαιρίες για φλερτ είναι πολλές και φαίνεται ότι το απολαμβάνεις, ωστόσο η Αφροδίτη που σε ευνοεί από τον Ζυγό πολύ σύντομα θα σε φέρει στο δρόμο του έρωτα που θα αναγνωρίσεις στην παρουσία ενός προσώπου που θα εμφανιστεί στη ζωή σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά σου, η εβδομάδα αυτή θα σου χαρίσει πολλές ευκαιρίες, που αν τις χειριστείς και τις αντιμετωπίσεις έξυπνα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πετύχεις στόχους που από καιρό επιθυμείς. Η εργατικότητα και η συνέπειά σου ανταμείβονται κι αυτό σου δίνει ικανοποίηση και τονώνει την αυτοπεποίθησή σου. Είναι ο κατάλληλος χρόνος να θέσεις νέους πιο δυναμικούς στόχους. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα θα κινηθούν χωρίς απρόοπτα, προσπάθησε να συνεχίσεις έτσι και πολύ γρήγορα θα καλύψεις όλους τους ανοιχτούς λογαριασμούς σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Παρθένε, η εβδομάδα αυτή με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Σκορπιό στις 7 του μήνα θα σου χαρίσει αρκετή ικανοποίηση, θα έχεις όμορφη διάθεση, θα χαλαρώσεις και θα ηρεμήσεις με καλή παρέα και φίλους. Τις μέρες αυτές θα νιώσεις πολύ ωραία με την παρουσία φίλων και γνωστών, ενώ είναι πολύ πιθανό να γνωρίσεις κάποια άτομα που θα σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις κάποια σχέδια που επιθυμείς πολύ. Κοινωνικές συναναστροφές και συναντήσεις θα δώσουν όμορφο χρώμα στη ζωή σου. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον θα υπάρχει μια όμορφη και αρμονική ατμόσφαιρα και διάθεση να είσαι κοντά σε κοντινά σου πρόσωπα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου τα νέα είναι ευχάριστα και για σένα που είσαι ακόμα μόνος, αφού η εμφάνιση ενός προσώπου από το παρελθόν θα σε συγκλονίσει, ένας παλιός και δυνατός έρωτας που δεν έχει σβήσει, απ΄ ότι φαίνεται θα ανάψει πολύ δυνατά και θα σε φέρει μπροστά στο πιο όμορφο διάστημα της ζωής σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά σου αυτή την εβδομάδα περίμενε αλλαγές ευχάριστες και που σίγουρα δε θα σε αφήσουν αδιάφορο, καθώς θα αποτελέσουν βήμα σημαντικό για την εξέλιξη και την επαγγελματική σου ανέλιξη. Η συνέπεια και η εργατικότητά σου επιτέλους ανταμείβονται κι έχεις κάθε λόγο να χαμογελάς. Ένα επαγγελματικό ταξίδι θα σε βοηθήσει να δεις και να αξιολογήσεις τις ξεχωριστές σου ικανότητες. Στα οικονομικά σου, έχεις βάλει πολλά πράγματα σε τάξη, όμως αυτό δεν πρέπει να σε εφησυχάζει, συνέχισε με εγκράτεια και πρόγραμμα τη διευθέτηση των οικονομικών σου υποχρεώσεων.

ΖΥΓΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Ζυγέ, η εβδομάδα αυτή θα αποτελέσει μια πολύ σημαντική περίοδο, καθώς με την επιστροφή του Άρη στον Κριό από τις 7 του μήνα και μετά θα έρθεις αντιμέτωπος με θέματα που έχεις αφήσει εδώ και καιρό στην άκρη και θα ζητήσεις από μόνος να τα βάλεις σε τάξη και να τα τακτοποιήσεις. Στον κοινωνικό τομέα φαίνεται να αυξάνει το εύρος των γνωριμιών σου που θα σου φανούν πολύ χρήσιμες στο μέλλον. Προσπάθησε να έρθεις πιο κοντά με πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος και να ρίξεις τα όποια τείχη σας χώριζαν ή σας απομάκρυναν, θα δεις ότι όλα μπορούν να γίνουν, αν αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο και δώσεις χώρο στην κατανόηση και την καλή διάθεση των άλλων. Όλα φαίνεται πως θα πάνε πολύ καλύτερα στο άμεσο μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου καλό είναι να απολαύσεις τα φλερτ, που αυτή την εποχή με την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιο σου και να σε ευνοεί είναι πράγματι πολλά κι ενδιαφέροντα και πολύ σύντομα θα νιώσεις ένα δυνατό ερωτικό σκίρτημα να σε αγγίξει πολύ δυνατά στο είναι σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά σου, αν και συχνά διαμαρτύρεσαι και φαίνεται πως έχεις κουραστεί οι απολαβές σου, θα είναι ένας πολύ σοβαρός λόγος που θα σε κάνει να χαμογελάσεις. Οι σχέσεις σου με τους συναδέλφους σου θα είναι πολύ καλές αυτές τις μέρες, με χαρακτηριστικό την αρμονία και την ηρεμία. Ένα επαγγελματικό ταξίδι που είχες κατά νου, ίσως πραγματοποιηθεί πολύ νωρίτερα, απ΄ότι είχες δρομολογήσει. Η άνοδος των οικονομικών σου, θα σε κάνει να νιώσεις ικανοποίηση και ευχαρίστηση και να πατήσεις πιο γερά στα πόδια σου, αφού μεγάλο βάρος υποχρεώσεών σου το έχεις πλέον καλύψει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Σκορπιέ, την εβδομάδα αυτή τα νέα για σένα έχουν την αύρα της επιτυχίας, αποδοχής και αναγνώρισης. Με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο σου στις 7 του μήνα θετικά θα εξελιχτούν τα περισσότερα από αυτά που είχες δρομολογήσει. Προσπάθησε να ανοιχτείς ακόμα περισσότερο στους ανθρώπους του φιλικού περιβάλλοντός σου και θα δεις πως θα νιώσεις πολύ καλύτερα. Συναντήσεις με φίλους και μικρές αποδράσεις σε ήσυχα μέρη θα σε ξεκουράσουν και θα αναπτερώσουν τη διάθεσή σου. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον θα έχεις πολύ όμορφες στιγμές με αγαπημένα σου πρόσωπα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, σύντομα θα σε συγκινήσει μια απρόσμενη συνάντηση με ένα πολύ ενδιαφέρον πρόσωπο που θα σε μαγνητίσει και θα κερδίσει αμέσως την προσοχή σου, ίσως αυτός να είναι γίνει ένας πολύ καλός λόγος για να περάσεις τη ζωή σου σε άλλο επίπεδο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα εργασιακά σου, την εβδομάδα αυτή, αν και οι ρυθμοί θα είναι πολύ έντονοι και οι απαιτήσεις αυξημένες, έχεις πολλές αντοχές και θα ανταπεξέλθεις άξια σε κάθε νέα πρόκληση. Όλα στη δουλειά σου δείχνουν πως θα έχουν καλύτερη πορεία, αλλαγές στο εργασιακό αντικείμενο που θα σου προτείνουν, καλό είναι να τις δεις και να τις σκεφτείς πολύ σοβαρά, γιατί ενδεχομένως να αποτελούν μια μοναδική ευκαιρία για σένα. Στα οικονομικά σου, προσπάθησε να περιορίσεις τις άσκοπες σπατάλες, οι καιροί επιβάλλουν σύνεση και συνέπεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Τοξότη, η εβδομάδα αυτή με τον Δία να κάνει την είσοδο του στο ζώδιο σου στις 8 του μήνα θα έχει αρκετές εκπλήξεις τα πράγματα θα είναι αρκετά καλά και θετικά για σένα. Οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν τις επόμενες μέρες είναι πολύ ιδανικές για να τις εκμεταλλευτείς. Οι στόχοι σου πλησιάζουν στην επίτευξή τους κι αυτό σε κάνει να νιώθεις ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τον εαυτό σου. Συναντήσεις με φίλους, γνωστούς και άτομα του περιβάλλοντός σου θα σε κάνουν να περάσεις στιγμές ευχάριστες, χαλαρές και να επανατοποθετήσεις πολλές από τις σκέψεις σου σχετικά με την αξία της παρέας σου. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον, θα έρθεις σε επαφή με αγαπημένα σου πρόσωπα που είχες καιρό να δεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου μάλλον πλησιάζει ο καιρός να σκεφτείς μια επισημότερη πρόταση συγκατοίκησης, είναι κατάλληλη περίοδος για τέτοιες κινήσεις. Εσύ που είσαι μόνος, ετοιμάσου να το ξεχάσεις, μια απρόσμενη συνάντηση θα σε ταρακουνήσει και θα σου δώσει μεγάλες συγκινήσεις, αφού ένα πρόσωπο από το παρελθόν θα σου κλέψει την καρδιά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά σου η εβδομάδα αυτή θα είναι αρκετά ανταποδοτική, αφού η συνέπεια και η εργατικότητά σου, σε κάνει να αποφεύγεις τις κακές διαθέσεις ή παγίδες που τυχόν μπαίνουν από τους συναδέλφους. Κράτα τις αποστάσεις σου, κάνε τη δουλειά σου με προθυμία, η οποία σε χαρακτηρίζει κι άφησε τους άλλους να είναι στο παρασκήνιο. Τα οικονομικά σου έχουν βελτιωθεί κατά πολύ, αυτό δε σημαίνει όμως πως πρέπει να αρχίσεις σπατάλες και άστοχες οικονομικές κινήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Αιγόκερε, η εβδομάδα αυτή θα σε καλέσει να προσπαθήσεις να ηρεμήσεις, να αποφύγεις τις πιέσεις και το άγχος καθώς είναι πολλές οι φορές που νιώθεις μεγάλη εσωτερική ένταση. Γνωρίζεις πως οι αντοχές σου χτυπούν αρκετά συχνά στο κόκκινο, αλλά οι δυνατές και δύσκολες προκλήσεις είναι αυτές που σε συγκινούν και αποτελούν τα δικά σου στοιχήματα ζωής. Προσπάθησε να χαλαρώσεις σε εξόδους με φίλους. Το διάστημα αυτό με την Αφροδίτη να παραμένει στον Ζυγό προσφέρεται για χαλάρωση και ξεκούραση, άδειασε το μυαλό σου κι άσε λίγο έξω από τη ζωή σου το αυστηρό σου πρόγραμμα. Κάνε περιπάτους, πήγαινε σε όμορφα και ήρεμα μέρη στον ελεύθερο χρόνο σου, προσπάθησε να γεμίσεις το είναι σου με πράγματα που σε ευχαριστούν, γιατί αν αφεθείς στις εντάσεις σου υπάρχει κίνδυνος να νιώσεις κάποια προβλήματα υγείας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου αν είναι μόνος σου είναι καλύτερα να απολαύσεις την παρέα των φίλων σου αυτό το διάστημα, η Αφροδίτη σύντομα θα σου αποκαλύψει τα σχέδιά της αλλά ίσως ακόμη δεν είναι κατάλληλη στιγμή. Εσύ που είσαι σε μόνιμη σχέση θα έχεις την συμπαράσταση του συντρόφου σου οτιδήποτε ζητήσεις να κάνεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά σου όλα πάνε μια χαρά και η εβδομάδα αυτή θα είναι ικανοποιητική σε κάθε επίπεδο που αφορά την εργασία σου, τις σχέσεις σου με τους συναδέλφους και τους στόχους που έχεις θέσει. Μην αρνηθείς την πρόταση ενός επαγγελματικού ταξιδιού, είναι πιθανό να σε φέρει πιο κοντά σε πρόσωπα που είναι σημαντικά για την επαγγελματική σου ανέλιξη. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα του τελευταίου διαστήματος έχουν ξεπεράσει τα όρια του προγραμματισμού σου, προσπάθησε να δείξεις περισσότερη εγκράτεια κι όλα θα φτιάξουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Υδροχόε, η εβδομάδα αυτή θα έχει αρκετή πίεση και άγχος, οι απαιτήσεις θα είναι αυξημένες αφού έχεις αφήσει αρκετές εκκρεμότητες ανοιχτές. Είσαι δυνατός και δημιουργικός, πράγμα που αυξάνει την κοινωνικότητά σου και το εύρος των γνωριμιών σου. Προσπάθησε να απολαύσεις εξόδους με φίλους και καλή παρέα και θα δεις ότι τίποτα δε θα σε εμποδίσει να καταφέρεις την πραγματοποίηση των στόχων σου, γιατί οι άλλοι πιστεύουν πολύ στις ικανότητές σου. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον θα υπάρξουν κάποιες συζητήσεις με άτομα κοντινά σου, θα ξεπεραστούν κάποιες ατυχείς στιγμές που σας είχαν απομακρύνει και θα ανοίξει ένας νέος δρόμος σε επίπεδο σχέσεων και επικοινωνίας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου θα διαπιστώσεις πολύ σύντομα ότι γύρω σου υπάρχουν άτομα που δείχνουν ενδιαφέρον και συμπάθεια για σένα. Μια βραδινή έξοδος με φίλους θα γίνει αφορμή να συναντήσεις αυτό που ζητά σαν έχεις στη ζωή σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά σου αν και οι συνεργασίες σου είχαν τις δυσκολίες τους, απέδωσαν όμως καρπούς. Μπορεί να ταλαιπωρήθηκες αρκετά, οι φιλοδοξίες σου αρκετές φορές να έγιναν αντικείμενο σχολιασμών και παρεξηγήσεων, ωστόσο ξέρεις να αποδεικνύεις τις καθαρές και έντιμες προθέσεις σου. Όλα παίρνουν πλέον το δρόμο των καλύτερων σχέσεων σε επαγγελματικό επίπεδο κι εσύ νιώθεις ολοένα και μεγαλύτερη ικανοποίηση. Τα έξοδά σου σε βγάζουν από τον προγραμματισμό σου, προσπάθησε να μετριάσεις τις σπατάλες και να είσαι βέβαιος πως θα τα καταφέρεις.

ΙΧΘΕΙΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Ιχθύ, η εβδομάδα αυτή με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Σκορπιό στις 7 του μήνα θα είναι πολύ ευνοϊκή για να χαλαρώσεις, να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και με το καθετί που σου δίνει χαρά και ευχαρίστηση. Απόφυγε κάποιες μικροεντάσεις ή την εμπλοκή σου σε διαφορές που αφορούν τρίτους, μην μπαίνεις σε διαδικασίες λόγου και αντίλογου. Μια βόλτα με φίλους είναι η καλύτερη απόδραση στις πιέσεις που τυχόν δέχεσαι. Προστάτεψε τον εαυτό σου από τις κακές επιδράσεις του περιβάλλοντος, πρόσεχε την υγεία σου, ένας πόνος ή μια ενόχληση που νιώθεις μπορεί να οφείλεται στο άγχος που σε καταβάλλει την περίοδο αυτή, αλλά είναι και ένας πολύ καλός λόγος για να κάνεις ένα πιο λεπτομερή έλεγχο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου προσπάθησε να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τη συντροφικότητα με κάθε καλό που σου προσφέρει. Εσύ που είσαι ακόμη μόνος, πορεύεσαι μέχρι σήμερα, κοίτα λίγο πιο πέρα, το έτερον ήμισυ που επιθυμείς να συναντήσεις στη ζωή σου δεν είναι και τόσο μακριά, καθώς σύντομα η Αφροδίτη που παραμένει στον Ζυγό θα σου δώσει το στίγμα της.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά σου την εβδομάδα αυτή θα χρειαστεί να οργανώσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το πρόγραμμά σου καθώς οι απαιτήσεις είναι πολλές και αυξάνουν ακόμα πιο πολύ, μη σε φοβίζει όμως τίποτα. Πρόγραμμα, συντονισμός και υπομονή χρειάζεται και σύντομα θα πετύχεις τους στόχους που έχεις θέσει στα επαγγελματικά σου σχέδια. Στα οικονομικά τα πράγματα σε ταλαιπωρούν καθώς οι εκκρεμότητες που έχεις είναι πολλές και είναι στιγμές που χάνεσαι. Μην αφήνεις το άγχος και την πίεση της κατάστασης να σε καταβάλλει, μια πηγή βοήθειας από συγγενικό σου πρόσωπο θα σου δώσει κουράγιο και θα καταλάβεις ότι δεν είσαι μόνος.