ΚΡΙΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Κριέ, η εβδομάδα που έρχεται υπόσχεται θετικές εξελίξεις. Σου δίνει μια μοναδική ενέργεια, καθώς το ξεκίνημά της σου χαρίζει αυτοπεποίθηση και πάθος για να κυνηγήσεις τους στόχους σου. Σε κοινωνικό επίπεδο θα έχεις τη δυνατότητα να κάνεις σημαντικές επαφές και να κερδίσεις πολύτιμη γνώση, καθώς η γνώμη των γύρω θα έχει ιδιαίτερη σημασία για εσένα. Το αίσθημα θα παίξει σπουδαίο ρόλο, καθώς με την Αφροδίτη να κάνει την είσοδό της στον Σκορπιό, το πάθος γίνεται έντονο και η ανάγκη σου να εμβαθύνεις ψάχνοντας την ουσία θα είναι κυρίαρχη. Πρόσεξε λίγο την ένταση που φαίνεται να δημιουργείται στο τέλος της εβδομάδας με την Σελήνη να σχηματίζει δύσκολη όψη με τον Ερμή.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, θα έχεις την ευκαιρία να ζήσεις το απόλυτο πάθος, σαρκικό και αισθηματικό, ειδικά την Τρίτη, με την Αφροδίτη να κάνει την είσοδό της στον Σκορπιό. Θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις βγεις με τον σύντροφό σου, να κάνετε βόλτες, να αναζωογονήσετε τη σχέση σας και να διασκεδάσετε σα να βρίσκεστε στην αρχή της σχέσης. Αν είσαι μόνος, μη χάσεις την ευκαιρία να εκφράσεις το ενδιαφέρον και το πάθος σου στο πρόσωπο που από καιρό σε έχει συνεπάρει. Απόφυγε, όμως, το Σαββατοκύριακο για τις κινήσεις αυτές.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά έχεις τις προοπτικές να τα πας πολύ καλά. Θα είσαι αρκετά διορατικός και οξυδερκής, δύο στοιχεία που θα λειτουργήσουν βοηθητικά για να καταστρώσεις τα σχέδιά σου. Επίσης, θα μπορέσεις να προνοήσεις, έτσι ώστε να αποφύγεις εμπόδια και αναποδιές. Θα είσαι αρκετά φιλόδοξος  και επίμονος, αλλά θα πρέπει να είσαι προσεκτικός για να μετριάσεις την ένταση που δημιουργείται την Πέμπτη λόγω των δύσκολων όψεων που θα πραγματοποιήσει η Σελήνη με τον Ουρανό και την Αφροδίτη. Στα οικονομικά, εκμεταλλεύσου την αυξημένη ευφυΐα σου για να βάλεις μια σειρά στα χρέη σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Η εβδομάδα αυτή αναμένεται πολύ θετική, τόσο στα αισθηματικά σου όσο και στα επαγγελματικά. Η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στον Σκορπιό, γεγονός που δίνει μια πολύ θετική επιρροή. Δημιουργεί άκρως αισθησιακή ατμόσφαιρα, με πάθος και ένταση. Από την άλλη, οι θέσεις των πλανητών κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, σου δίνουν αυτοπεποίθηση και ευελιξία για να μπορέσεις να επιτύχεις τους στόχους σου. Καλό είναι να εκμεταλλευτείς τις ημέρες αυτές για να βάλεις σε μια σειρά τις υποχρεώσεις σου, να περάσεις καλά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, να συγκινηθείς, να εκφραστείς και γενικότερα να ζήσεις την καθημερινότητά σου στο έπακρο. Λίγη προσοχή θα χρειαστεί να δείξεις την Πέμπτη λόγω των δύσκολων όψεων που θα πραγματοποιήσει η Σελήνη με τον Ουρανό και την Αφροδίτη, καθώς ο εκνευρισμός δεν θα είναι δύσκολο να σε παρασύρει. Ομοίως και την Κυριακή. Διατήρησε την ψυχραιμία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στην αισθηματική σου ζωή, ετοιμάσου να δεχθείς την εύνοια του πλανητικού σκηνικού που θα κάνει τα αισθήματά σου ισχυρά, με βάθος και μια τάση να σε πλημμυρίσουν ολοκληρωτικά. Η διάθεση θα είναι άκρως αισθησιακή, καθώς η απόλαυση θα είναι ο πρώτος σου στόχος. Είναι μια καλή περίοδο για να ζωντανέψεις τη σχέση σου και να την βγάλεις από την μονοτονία. Αν πάλι είσαι μόνος, η περίοδος αυτή ενδείκνυται για παθιασμένες εμπειρίες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά, θα διανύσεις μια εβδομάδα αρκετά ευνοϊκή που στο χέρι σου θα είναι να επωφεληθείς στο έπακρο. Μπορείς να πάρεις σωστές πρωτοβουλίες που θα αναδείξουν τη δουλειά και τις ικανότητές σου. Παράλληλα μπορείς να αξιοποιήσεις το κλίμα εμπιστοσύνης που θα υπάρχει την Παρασκευή για να συζητήσεις σημαντικές υποθέσεις. Στα οικονομικά, θα πρέπει να κινηθείς με σοβαρότητα και αισιοδοξία για να δεις τον τραπεζικό σου λογαριασμό να «φουσκώνει».

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Δίδυμε, η εβδομάδα ξεκινάει με τη Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιό σου, γεγονός που κάνει πιο έντονα τα στοιχεία σου, εκφράζοντάς τα μέσα από την ψυχική σου διάθεση. Θέλεις να περάσεις καλά και ξέρεις πώς να το κάνεις, ενώ εκεί που χρειάζεται είσαι διορατικός και εύστροφος. Οι εξελίξεις που θα υπάρξουν θα είναι αρκετά ευνοϊκές και η ατμόσφαιρα αρκετά ζεστή. Μπορείς να διασκεδάσεις με φίλους και αγαπημένους, να πλησιάσεις πρόσωπα που σου κεντρίζουν το ενδιαφέρον, να συζητήσεις με βάθος και ουσία και πάνω από όλα μπορείς να φλερτάρεις χωρίς όρια. Η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο του Σκορπιού δημιουργώντας ένα κλίμα παθιασμένο και γεμάτο μυστήριο. Θα χρειαστεί να δώσεις λίγο προσοχή προς το τέλος της εβδομάδας που οι προβλέψεις μιλούν για εντάσεις και ένα κλίμα ψυχρής λογικής.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά είναι βέβαιο ότι θα περάσεις υπέροχα. Ξέρεις πώς να τραβήξεις το ενδιαφέρον και είσαι σε θέση να ρίξεις τα δίχτυα σου προς το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Το συναίσθημα είναι ανεξέλεγκτο και φαίνεται πως ξεπερνάει κάθε λογική και αντίσταση. Θέλεις να παραδοθείς στο άλλο σου μισό φέρνοντας στο νου τις στιγμές πάθους που έχουν μείνει ξεχασμένες στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Απόλαυσε την κατάσταση και μην προσπαθήσεις να βάλεις όρια, όπως επίσης, μην επιτρέψεις στους ενδοιασμούς να σε συγκρατήσουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά, θα διευκολυνθεί αρκετά η προώθηση των εργασιών σου και αυτό θα οφείλεται κυρίως στην δική σου στάση απέναντι στα πράγματα. Νιώθεις αισιοδοξία, δυναμισμό και αυτοπεποίθηση. Όσα νιώθεις δεν μπορούν να κρυφτούν και αυτό σου δίνει την όψη του νικητή. Συγκράτησε, ωστόσο, την ένταση ή τον εκνευρισμό λίγο πριν το τέλος της εβδομάδας για να διατηρήσεις τις ισορροπίες. Δεν υπάρχει λόγος να ξεφύγεις. Στα οικονομικά, Θα πρέπει να είσαι λίγο προσεκτικός, καθώς η τάση σου να καλοπερνάς και να ζεις με πολυτέλεια δεν θα σου βγει σε καλό αν δεν την ελέγξεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Παρθένε, η εβδομάδα δίνει εξαιρετικές επιρροές στο ζώδιό σου. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό την Τρίτη, στρέφει το ενδιαφέρον σου στην αισθηματική σου ζωή, κάνοντάς σε να νιώθεις πιο ζωντανός, πιο δυναμικός, γεμάτος συναίσθημα και ορμή. Η αίσθηση είναι πρωτόγνωρη, αλλά φρόντισε να τη ζήσεις, γιατί δεν θα έχεις τη δύναμη να την σταματήσεις. Παράλληλα, η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου την Τετάρτη, γεγονός που έρχεται να σε ισορροπήσει λίγο. Γενικότερα, θα σε διακρίνει το πάθος και η ενέργεια. Θέλεις να κάνεις πράγματα, να κλείσεις εκκρεμότητες, να διασκεδάσεις, να ψαχτείς, να σπάσεις τα δεσμά. Ζήσ’ το, λοιπόν! Λίγη προσοχή χρειάζεται το Σαββατοκύριακο, ωστόσο. Φρόντισε να είσαι συγκρατημένος ως προς την ένταση που σε διακατέχει και να μην επιτρέψεις στη λογική να ισοπεδώσει τα πάντα στο πέρασμά της.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, τί περισσότερο να πει κανείς; Η νέα θέση της Αφροδίτης στον Σκορπιό, δίνει τόση ένταση στο συναίσθημα που κάνει την ατμόσφαιρα διαφορετική από ό,τι συνήθως. Έχεις διάθεση για παιχνίδι και για φλερτ, είτε βρίσκεσαι σε σχέση, είτε είσαι ακόμη μόνος. Αν έχεις δεσμό, λοιπόν, είναι ευκαιρία να ξαναθυμηθείς το λόγο που αγάπησες τον σύντροφό σου. Ίσως ακόμη καταφέρεις να πας τη σχέση σου ένα βήμα πιο πέρα, κάνοντας την βάση της ακόμη πιο βαθιά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά, δεν θα τα πας καθόλου άσχημα, αν φυσικά αποφασίσεις να μείνεις συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις σου. Μπορείς να πραγματοποιήσεις συναντήσεις και να συζητήσεις για σημαντικά ζητήματα που εδώ και καιρό προσπαθείς να διαχειριστείς. Στα οικονομικά σου είναι μια περίοδος που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς για να κάνεις σωστές κινήσεις με στόχο την ευημερία.

ΛΕΩΝ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Λέων, ο τομέας που δέχεται τα φώτα της προσοχής είναι ο συναισθηματικός. Και πώς να γίνει διαφορετικά; Η Αφροδίτη μπαίνει στον Σκορπιό, οπότε ετοιμάσου για συναίσθημα με ένταση στα ύψη. Θέλεις να βιώσεις σε βάθος το πάθος, ενώ θα έχεις την τάση να αναζητάς την ουσία στη σχέση, χωρίς επιφανειακούς συμβιβασμούς. Παράλληλα, η εύνοια του πλανητικού σκηνικού σου δίνει ένα σημαντικό «χέρι βοηθείας» για να μπορέσεις να επιτύχεις και τις πιο βαθιές σου επιθυμίες. Και το σίγουρο είναι ότι η θέση της Αφροδίτης, ξέρει να φέρνει στην επιφάνεια θαμμένους πόθους και «θέλω». Όχι μόνο στα προσωπικά σου…  Για αυτό, μην αφήσεις ούτε μια στιγμή να πάει χαμένη. Εκμεταλλεύσου και την καλή, κριτική σου σκέψη για να κάνεις μεγάλα βήματα προς τα εμπρός.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πάθος και πόθος! Το συναίσθημα αγγίζει τον πυρήνα της ύπαρξής σου, νιώθεις σχεδόν ανήμπορος μπροστά στις επιθυμίες που σου γεννιούνται. Μοναδική σου λύτρωση η ικανοποίηση και των πιο βαθιών σου φαντασιώσεων. Βρες τον παρτενέρ που θα σε συνοδέψει και μην αφήσεις τίποτα να σταθεί εμπόδιο. Αν, ήδη, βρίσκεσαι σε σχέση, τόλμησε το κάτι διαφορετικό, αυτό που θα δώσει μια φρέσκια ματιά. Έχεις δικαίωμα και υποχρέωση να ζήσεις το πάθος σου, χωρίς ενοχές και συστολές.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά θα πρέπει να οργανωθείς καλά και να μην επιτρέψεις σε τρίτους να επηρεάζουν τις απόψεις σου. Θα έχεις την τάση να λαμβάνεις τις απόψεις των τρίτων, για αυτό προτίμησε να μην τις ακούς. Στα οικονομικά, μπορείς να κάνεις σημαντικά βήματα βελτίωσης αν παίξεις σωστά τα χαρτιά σου. Η αλήθεια είναι ότι έχεις τα προσόντα να το κάνεις. Απόφυγε τις σπατάλες το Σαββατοκύριακο, καθώς υπάρχει μια τάση εκτόνωσης και ξοδέματος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Παρθένε, αν εξαιρέσεις το τελείωμα της εβδομάδας, οι προβλέψεις είναι πολύ ευοίωνες για το σύνολό της. Το ξεκίνημά της θα είναι πολύ δυναμικό, γεμάτο αυτοπεποίθηση και δυναμισμό. Είσαι σε θέση να πάρεις πρωτοβουλίες που θα αποδειχθούν σωστές, αρκεί να αφιερώσεις την δέουσα προσοχή. Στα αισθηματικά σου, θα έχεις την ευκαιρία να βιώσεις υπέροχες στιγμές και να νιώσεις συναισθήματα βαθιά και δυνατά. Η Αφροδίτη μπαίνει στον Σκορπιό την Τρίτη και σε συνδυασμό με το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό, θα έχεις όλες τις προϋποθέσεις για να ζήσεις κινηματογραφικές εμπειρίες. Θα έχεις επίσης, την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά στο συναίσθημά σου που δεν σχετίζεται απαραίτητα με τις αισθηματικές σου σχέσεις. Λίγη προσοχή χρειάζεται το τελείωμα της εβδομάδας που δίνει πιθανότητες για εντάσεις και αντιπαραθέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Λάμψη, μυστήριο, έξαψη, πόθος και όλα αυτά είναι απλά ενδεικτικά των όσων θα ακολουθήσουν την εβδομάδα αυτή. Ξυπνούν πάθη και συναισθήματα που νόμιζες πως δεν υπήρχαν πια. Έχεις μια ανάγκη να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου, αλλά η έλξη είναι μυστηριώδης, κατακτητική και ζηλιάρα. Μην βάλεις τη λογική μπροστά, γιατί αυτή τη φορά θα είναι ανίσχυρη μπροστά στις επιρροές που δέχεσαι.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά, θα έχεις την ευκαιρία να προωθήσεις τη δουλειά σου και να κερδίσεις την αναγνώριση που θα σε αποζημιώσει για τους κόπους σου. Θα είσαι αρκετά φιλόδοξος και αυτή η τάση σου θα σε βοηθήσει να κάνεις κινήσεις προς όφελος της καριέρας σου. Ξέρεις πως να διεκδικήσεις το συμφέρον σου και αυτό σου δίνει πλεονέκτημα στις διαπραγματεύσεις. Προγραμμάτισε, λοιπόν, τις συναντήσεις σου κυρίως για την Παρασκευή. Στα οικονομικά, είσαι σε θέση να κάνεις κινήσεις τακτοποίησης, αρκεί να μην φτάσεις στην υπερβολή.

ΖΥΓΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Ζυγέ, η εβδομάδα που έρχεται είναι κατάλληλη για να περάσεις καλά, να φλερτάρεις, να εκφράσεις την αγάπη σου, να βρεθείς κοντά με αγαπημένα πρόσωπα, να προωθήσεις τις δουλειές σου, αλλά όλα με μέτρο και σύνεση. Η εβδομάδα ξεκινώντας σου φέρνει ψυχική ανάταση και αυτοπεποίθηση. Η Τρίτη με την Αφροδίτη να κάνει την είσοδό της στον Σκορπιό δίνει προοπτικές για μια νύχτα πάθους και έξαψης. Τις υπόλοιπες ημέρες μέχρι το Σαββατοκύριακο αξιοποίησέ τις για να βρεθείς με οικογένεια και φίλους, ανακτώντας δυνάμεις. Επίσης, θα μπορέσεις να προσφέρεις τη στήριξή σου σε όσους το χρειάζονται, να περάσεις καλά, να κάνεις συναντήσεις, αλλά πρόσεξε τις δύσκολες όψεις της Σελήνης με τον Ουρανό και την Αφροδίτη την Πέμπτη που δημιουργούν ένταση, καβγάδες και αλαζονεία. Το Σαββατοκύριακο σου δίνει ορθολογική σκέψη, αλλά πρόσεχε μην το παρακάνεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η εβδομάδα αυτή έρχεται για να ταράξει τα ήσυχα νερά της αισθηματικής σου ζωής. Η νέα θέση της Αφροδίτης στον Σκορπιό την Τρίτη, δίνει πάθος και ένταση στο συναίσθημα. Έχεις ανάγκη να νιώσεις τη σαρκική απόλαυση, αλλά όχι μένοντας στην επιφάνεια. Το δέσιμο με τον σύντροφό σου θα είναι κάτι πιο βαθύ, πιο ουσιαστικό. Αν πάλι δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, η γοητεία που θα εκπέμπεις θα γίνει δυνατό όπλο για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Δυναμική εβδομάδα και στα επαγγελματικά. Φρόντισε για τις υποχρεώσεις σου δίνοντας ένα τέλος στις εκκρεμότητες. Προχώρησε με τα σχέδιά σου και πάρε πρωτοβουλίες, όπου χρειάζεται, έτσι ώστε να μην μείνεις στάσιμος. Θα είσαι αρκετά δυναμικός και ευέλικτος, αλλά θα πρέπει να προσέξεις λίγο πριν το τέλος της εργάσιμης εβδομάδας, γιατί είναι πιθανό να δημιουργηθούν διαφωνίες που θα φέρουν αναστάτωση. Στα οικονομικά, μπορείς να κάνεις ένα πρόγραμμα για να τα συμμαζέψεις τώρα που και διάθεση έχεις, αλλά και καθαρό μυαλό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Σκορπιέ, η σημαντικότερη πλανητική επιρροή αυτή την εβδομάδα θα συμβεί στο ζώδιό σου, καθώς η Αφροδίτη μπαίνει σε αυτό. Όπως καταλαβαίνεις, το ενδιαφέρον σου θα στραφεί έντονα σε ό,τι αφορά το συναισθηματικό σου υπόβαθρο που σχετίζεται με τις αισθηματικές σου σχέσεις. Πάθος, ένταση, μυστικότητα είναι λίγα από τα στοιχεία που θα συνθέσουν την εικόνα. Παράλληλα, θα σου δοθεί η ευκαιρία να κάνεις σημαντικά βήματα στην καριέρα σου, μέσα από τον δυναμισμό που προσφέρει η εβδομάδα, την κριτική σκέψη και την αυτοπεποίθηση. Λίγη προσοχή, μόνο, θα πρέπει να δείξεις το Σαββατοκύριακο που η ψυχρή λογική θα κάνει την κυριαρχία της αισθητή και ίσως υπάρξουν στιγμές έντασης.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σου και μόνο για ρομαντισμό δεν μπορεί να μιλήσει κανείς. Η Αφροδίτη αυτή ξυπνάει τις αισθήσεις, συναισθήματα και πάθη που ήταν κρυμμένα. Τα συναισθήματα δεν σου είναι άγνωστα, νιώθεις οικειότητα με αυτή την κατάσταση και ξέρεις πως να συμπεριφερθείς μέσα σε αυτή. Πέσε στη φωτιά και απόλαυσε την ικανοποίηση που μπορείς να προσφέρεις στον εαυτό σου και το ταίρι σου. Αν βρίσκεσαι σε αναζήτηση συντρόφου, να ξέρεις ότι η γοητεία σου θα σου ανοίξει δρόμους! Μην διστάσεις ούτε στιγμή!

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις σημαντικά βήματα προόδου, αν κινηθείς σωστά και αξιοποιήσεις τις επιρροές των πλανητών. Το ξεκίνημα και το τελείωμα της εβδομάδας είναι ιδανικό για να κάνεις συναντήσεις, να διεκδικήσεις τα συμφέροντά σου και όλα αυτά κάτω από ένα πέπλο καλής διάθεσης και αισιοδοξίας. Στα οικονομικά, βάλε το μυαλό σου να δουλέψει και είναι βέβαιο πως θα βρεις πρακτικές λύσεις που θα σου αποφέρουν χρήματα στην τσέπη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Τοξότη, η εβδομάδα είναι πολύ σημαντική για να την αφήσεις ανεκμετάλλευτη. Σε όποιο επίπεδο και αν την εξετάσεις θα δεις ότι έχεις να ωφεληθείς σημαντικά. Το πρώτο και σημαντικότερο είναι η εύνοια που δέχεσαι στα αισθηματικά με την Αφροδίτη να μπαίνει στο ζώδιο του Σκορπιού. Οι αισθήσεις αφυπνίζονται και το πάθος βγαίνει στην επιφάνεια για να χαρίσει μοναδικές απολαύσεις. Στα προσωπικά και οικογενειακά, θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά, καθώς έχεις την ανάγκη να βρεθείς με οικείους και να χαλαρώσεις στην ασφάλεια της παρέας τους. Στα επαγγελματικά, δεν θα σου λείπει ο δυναμισμός και η καλή διάθεση, οπότε αξιοποίησέ τα για να φτάσεις πιο σύντομα στον στόχο σου. Λίγη προσοχή στην Πέμπτη λόγω των δύσκολων όψεων που θα πραγματοποιήσει η Σελήνη με τον Ουρανό και την Αφροδίτη και το Σαββατοκύριακο που υπάρχουν επιρροές για εντάσεις και εκνευρισμό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου δεν χρειάζεται να ταλαιπωρήσεις το μυαλό σου με σκέψεις και ανησυχίες. Απλά αφέσου στον χείμαρρο των συναισθημάτων, της σαρκικής απόλαυσης, της τέλειας ένωσης! Ό,τι βιώνεις είναι δυνατό και βαθύ. Δεν αρκείσαι σε μετριότητες. Είναι η τέλεια στιγμή για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή για να ξαναζωντανέψεις μια σχέση που έχει πέσει στη μονοτονία. Προσοχή στις ατασθαλίες…

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά θα μπορέσεις να κάνεις σημαντικά βήματα. Ξεκινάς με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου και σιγουριά για το μέγεθος των ικανοτήτων σου. Ξέρεις πώς να ελιχθείς, σωστά και χωρίς να προκαλέσεις αναστάτωση. Στον τομέα της επικοινωνίας μπορείς να τα πας πολύ καλά και να πείσεις για τις ιδέες και την άποψή σου. Προσοχή στην Πέμπτη, που κρύβει εντάσεις και νεύρα. Στα οικονομικά, μπορείς να τα πας καλά και να κάνεις συζητήσεις με σωστά άτομα για να σε βοηθήσουν να βάλεις μια τάξη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Αιγόκερε, η εβδομάδα αναμένεται δημιουργική, προοδευτική και άκρως αισθησιακή. Έχεις την ευκαιρία να κάνεις τις κινήσεις σου για να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Η διορατικότητά σου θα σε βοηθήσει να κάνεις σωστές επιλογές και να πάρεις σωστές πρωτοβουλίες. Είσαι επικοινωνιακός και επιβλητικός όπου χρειάζεται προκειμένου να πετύχεις το στόχο σου. Θα νιώσεις την ανάγκη να έρθεις πιο κοντά με την οικογένειά σου, έτσι ώστε να νιώσεις ασφάλεια και σιγουριά, συναισθήματα που θα σε γεμίσουν δύναμη. Στα αισθηματικά, θα βιώσεις υπέροχες εμπειρίες με την Αφροδίτη να κάνει την είσοδό της στον Σκορπιό την Τρίτη. Πάθος και αισθησιακή διάθεση θα χαρακτηρίσουν τις προσωπικές σου στιγμές. Μην φοβάσαι να αφεθείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά η φλόγα ζωντανεύει και μάλιστα γίνεται τόσο ισχυρή που θα κάψει και εσένα και τον σύντροφό σου. Βέβαια, δεν είναι για κακό, γιατί καμιά φορά αξίζει να αφήνεις τη λογική και τους τύπους και να πέφτεις στη φωτιά του πάθους και του συναισθήματος. Αν είσαι μόνος, νιώθεις σιγουριά και μια εσωτερική δύναμη σου δίνει ώθηση να κατακτήσεις το πρόσωπο που σου έχει εξάψει τη φαντασία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά, θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις αρκεί να το αποφασίσεις και να δώσεις ώθηση όπου χρειάζεται. Μπορείς να κάνεις το παιχνίδι σου, έτσι ώστε να διεκδικήσεις ό,τι νιώθεις πως σου αξίζει χωρίς να δημιουργήσεις προβλήματα. Δέχεσαι την εκτίμηση των γύρω σου και αυτό σε βοηθάει να τους προσεγγίσεις για να πετύχεις τα σχέδιά σου. Στα οικονομικά, έχεις καθαρή σκέψη που σε βοηθάει να τα βάλεις σε μια σειρά και να διεκδικήσεις το κάτι παραπάνω.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Υδροχόε, η εβδομάδα αυτή σε βρίσκει αισιόδοξο, δυναμικό και διαθέσιμο να δώσεις τις μάχες σου. Όχι, όμως, με το σκληρό σου πρόσωπο. Θα έχεις την ευχέρεια να δραστηριοποιηθείς, να ελιχθείς στις καταστάσεις, να πάρεις έξυπνες αποφάσεις και να δεις σε βάθος τα πράγματα. Οι δικοί σου άνθρωποι θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην ψυχική σου ισορροπία, καθώς η συναναστροφή τους σου προσφέρει ασφάλεια και σιγουριά. Στα αισθηματικά σου θα βιώσεις έντονες επιρροές από την Τρίτη, καθώς η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στον Σκορπιό και φέρνει πάθος στις αισθηματικές σου σχέσεις. Λίγη προσοχή στο Σαββατοκύριακο που φέρνει κάποιες μικρές εντάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου τα άστρα σου χαμογελούν και μάλιστα πονηρά. Η νέα θέση της Αφροδίτης στον Σκορπιό, σε κάνει αισθησιακό, τολμηρό και ακαταμάχητο. Το συναίσθημα γίνεται έντονο και αποκτάει βάθος. Τίποτα μέτριο δεν σε ικανοποιεί και για αυτό θα φροντίσεις να το αναζητήσεις χωρίς συμβιβασμούς. Η σχέση αποκτάει ξανά ενδιαφέρον και αν είσαι μόνος οι ημέρες είναι κατάλληλες για να κάνεις τις κινήσεις σου…

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά, μπορείς να κινηθείς με δύναμη και τόλμη, έτσι ώστε να κάνεις νέα ανοίγματα ή να διεκδικήσεις αξιώσεις. Μια προαγωγή, μια αύξηση, δεν θα είναι δύσκολο να την αποκτήσεις αν αξιοποιήσεις την οξυδέρκεια που σου χαρίζει το πλανητικό σκηνικό. Είσαι διορατικός και αυτό σε κάνει δυνατό παίχτη. Στα οικονομικά, φέρσου με μεθοδικότητα και εξυπνάδα και θα κάνεις θαύματα.

ΙΧΘΕΙΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Ιχθύ, η εβδομάδα αναμένεται άκρως ενδιαφέρουσα σε όλα σχεδόν τα επίπεδα. Το πάθος και το συναίσθημα θα είναι στα ύψη χάρη στην είσοδο της Αφροδίτης στον Σκορπιό. Θα ζήσεις υπέροχες στιγμές στον τομέα αυτό. Στα επαγγελματικά είσαι σε θέση να διαπραγματευτείς και να διεκδικήσεις το κάτι παραπάνω, με έξυπνους χειρισμούς και καταφέρνοντας να ελιχθείς. Σε οικογενειακό επίπεδο, θα έχεις την τάση να έρθεις πιο κοντά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα για να εισπράξεις την ζεστασιά και την ασφάλεια που μόνο εκείνοι μπορούν να σου προσφέρουν. Δώσε λίγη προσοχή στο τελείωμα της εβδομάδας που ίσως σε κάνει πιο οξύθυμο από ό,τι συνήθως.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου μόνο ήρεμα δεν θα χαρακτήριζες τα πράγματα. Θα υπάρχει ένταση, αλλά όχι λόγω εκνευρισμού. Το πάθος και το συναίσθημα είναι εκείνο που θα σε καθοδηγούν. Θα δώσουν νέα πνοή στη σχέση και νέες προοπτικές αν αναζητάς έναν σύντροφο. Άφησε την ανασφάλεια στην άκρη, γιατί σε αυτές τις ημέρες δεν ταιριάζει καθόλου! Ζήσε και απόλαυσε τις στιγμές σου όσο μπορείς!

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά μπορείς να έχεις μια καρποφόρα εβδομάδα, κάνοντας κινήσεις που θα δημιουργήσουν κατάλληλο έδαφος για να αναπτυχθείς. Ξέρεις πώς να διαπραγματευτείς προς όφελος των συμφερόντων σου και αυτό σου δίνει ιδιαίτερο προβάδισμα. Με τον πρόσχαρο χαρακτήρα σου και την αισιοδοξία έχεις πολλά να κερδίσεις. Στα οικονομικά, αξιοποίησε τη λογική και την μεθοδικότητα για να βρεις λύσεις που θα σου αποφέρουν έσοδα.

Σχόλια

σχόλια