ΚΡΙΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Κριέ, η περίοδος αυτή με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Τοξότη στις 7 του μήνα προβλέπει ότι η φιλοδοξία σου θα σε μεταφέρει σε μέρη που δεν έχεις φτάσει ποτέ πριν. Ακολούθησε  τα ένστικτά σου, άκουσε τη φωνή που σου λέει τι πραγματικά θέλεις, είναι μια μεγάλη  πρόκληση να βάλεις μπροστά τους στόχους σου και να είσαι βέβαιος πως θα τους πετύχεις. Και αυτό είναι πραγματικά υπέροχο διότι θα σε φέρει κοντά σε ανθρώπους που είχες για καιρό χάσει την επαφή μαζί τους. Η τύχη σε ευνοεί σε όλα τα επίπεδα, χαμογέλασε λοιπόν καθώς πολλά από αυτά που επιθυμούσες τόσο να πετύχεις επιτέλους έφτασε η ώρα αυτή.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν και δεν έχεις και κανένα ιδιαίτερο παράπονο αφού η ακτινοβολία σου, η λάμψη και ο ερωτισμός σου τραβούν πολλά βλέμματα επάνω σου, ένα από αυτά …θα σε κερδίσει! Εσύ που είσαι σε σχέση θα δεις με μεγάλη ικανοποίηση πως τα πράγματα πάνε πολύ καλύτερα στον τομέα επικοινωνίας με το ταίρι σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Τα επαγγελματικά σου την περίοδο αυτή είναι γεμάτα από την αίσθηση της φιλοδοξίας σου για τέλεια αποτελέσματα. Έχεις δουλέψει πολύ σκληρά τον τελευταίο καιρό, πράγμα που δεν πέρασε απαρατήρητο, απεναντίας τόσο οι προϊστάμενοι όσο και οι συνάδελφοι σου  αναγνωρίζουν την αξία και τη συνέπεια σου. Η έκπληξη που πραγματικά όμως δεν περιμένεις είναι η πρόταση ενός επαγγελματικού  ταξιδιού, το οποίο να είσαι βέβαιος ότι  θα προωθήσει μέσα στο μυαλό σου  τα σχέδια για νέα πιο αποφασιστικά ανοίγματα. Στα οικονομικά σου όλα φαίνονται καλύτερα και σου δίνουν τη δυνατότητα να κάνεις κάτι που ήθελες από καιρό.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Ταύρε, το διάστημα αυτό με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Τοξότη στις 7 του μήνα θα είναι πολύ όμορφο, γεμάτο με ευχάριστες εκπλήξεις και συναντήσεις με ανθρώπους που με τη θετική τους αύρα θα σε βοηθήσουν να φτάσεις ακόμα πιο κοντά στους στόχους που έχεις θέσει σε κοινωνικό επίπεδο. Ένα ταξίδι που θα κάνεις θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από ένα μεγάλο μερίδιο άγχους και πίεσης που βιώνεις καθώς θεωρείς ότι σου έχουν το τελευταίο διάστημα μαζευτεί πολλές ευθύνες. Χαλάρωσε κι όλα θα σε ανταμείψουν. Φαίνεται πως έχεις πλησιάσει πολύ τον εαυτό σου και οι εσωτερικές σου αναζητήσεις σε βοηθούν να προχωρήσεις σε σημαντικές αλλαγές που αφορούν εσένα. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον ευχάριστα νέα θα σε κάνουν να χαρείς ιδιαίτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου εσύ που δεν έχεις ακόμα ταίρι και ψάχνεις να βρεις εκείνο το ένα και μοναδικό που θα σε συναρπάσει, καλό είναι να σκεφτείς τι θες και να μην ψάχνεσαι άσκοπα. Προσπάθησε να διασκεδάσεις με τους φίλους σου και ο έρωτας μην ανησυχείς θα σου χτυπήσει σύντομα την πόρτα. Εσύ που είσαι σε σχέση θα δεις με μεγάλη ικανοποίηση πως τα πράγματα πάνε πολύ καλύτερα στον τομέα επικοινωνίας με το ταίρι σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα φαίνεται πως η ύπαρξη μιας πολύ σημαντικής κι ενδιαφέρουσας πρότασης για μελλοντική συνεργασία η οποία θα σου αποφέρει πολλά κέρδη, μονοπωλεί το ενδιαφέρον και την προσοχή σου. Μη βιαστείς να κλείσεις συμφωνίες, αν προηγουμένως δεν εξετάσεις όλα τα ενδεχόμενα. Στα οικονομικά σου θα χρειαστεί να κρατήσεις αρκετά σφιχτό  το χέρι σου, μην ανοίγεσαι καθώς τα απρόοπτα δεν ενημερώνουν!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Δίδυμε, το διάστημα αυτό με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Τοξότη στις 7 του μήνα θα σε ξεκουράσει και θα σε χαλαρώσει καθώς θα έχεις την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με άτομα του περιβάλλοντος σου που από καιρό είχες να δεις. Οι επόμενες μέρες θα σου προσφέρουν πολλές εκπλήξεις και θα σου δώσουν την ευκαιρία να πλησιάσεις ακόμα πιο κοντά σε αυτά που έχεις κατά νου. Προσπάθησε να μην εμπλακείς σε οικογενειακά θέματα ή εντάσεις γιατί αυτό θα σου προκαλέσει περισσότερη πίεση κι είναι κάτι που καλό είναι να μην το αφήσεις να σε αποδιοργανώσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου με τη βοήθεια του Ερμή θα βιώσεις μια πολύ ήρεμη, αρμονική και ευχάριστη εβδομάδα γεμάτη πάθος κι ένταση με το ταίρι σου. Θα έχεις τη διάθεση να γίνεις ακόμα πιο δοτικός κι αυτό θα αρέσει αφάνταστα στο ταίρι σου. Εσύ πάλι που είσαι μόνος αυτή την εποχή, απόλαυσε τα φλερτ που σου παρουσιάζονται και σε κολακεύουν, βγες με φίλους και παρέες και χαλάρωσε.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Επαγγελματικά, αν και την περίοδο αυτή δεν είσαι και στην καλύτερη φάση της παραγωγικότητάς σου καθώς κάποιες προσωπικές δυσκολίες σε έχουν αποσυντονίσει, ωστόσο παλεύεις αρκετά σκληρά για να κλείσεις όλες τις δυνατές εκκρεμότητες που αφορούν θέματα δουλειάς, θέτεις νέους στόχους και φαίνεται η διάθεσή σου να θες να βάλεις ακόμα πιο ψηλά τον πήχη των απαιτήσεων σου και των προσδοκιών σου. Στα οικονομικά σου έχει βελτιωθεί πολύ η κατάσταση και σου επιτρέπεται επιτέλους να χαμογελάσεις αφού θα μπορέσεις να κάνεις πράγματα που σου αρέσουν και σε ευχαριστούν. Είσαι σε πολύ καλό δρόμο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Καρκίνε, αυτή την περίοδο με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Τοξότη στις 7 του μήνα, τα πράγματα θα είναι πολύ καλά για σένα, γι΄αυτό μην αγχώνεσαι και μη βιάζεσαι για τίποτα, όλα κινούνται ευνοϊκά γύρω σου και σε προάγουν σε καταστάσεις που θα σε κάνουν να νιώσεις ακόμα πιο δυνατός και ασφαλής. Συναναστροφές με τοπικούς παράγοντες και κοινωνικές συναναστροφές που θα σου προτείνουν συνεργασίες σε εκδηλώσεις και διοργανώσεις θα είναι στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων σου αυτή την εβδομάδα. Στο μεταξύ η λύση ενός οικογενειακού ζητήματος που σε είσαι πολύ στεναχωρήσει το προηγούμενο διάστημα, θα σε ικανοποιήσει απροσδόκητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αισθηματική σου ζωή αυτές τις μέρες θα έχει πολλές ξεχωριστές, τρυφερές και ευχάριστες στιγμές. Θα νιώσεις έντονες στιγμές, ακαταμάχητη έλξη για το ταίρι σου, και διάθεση να αποδράσεις από την καθημερινότητα. Ένα σύντομο ταξίδι θα σε φέρει κοντά στις επιθυμίες και τα θέλω σου, και θα απολαύσεις μοναδικές στιγμές με το ταίρι σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Αυτό το διάστημα στον εργασιακό σου τομέα όλα φαίνεται να κυλούν με ηρεμία και τάξη. Αν θες ωστόσο να πετύχεις τα όσα έχεις κατά νου, μη βιάζεσαι για νέες συμφωνίες και επαγγελματικά σχέδια. Μην αποκαλύπτεις σε συναδέλφους τα σχέδιά σου και τους στόχους σου, γενικά αυτή την περίοδο, κράτησε χαμηλό το προφίλ σου και τα καλύτερα πολύ σύντομα θα σε ανταμείψουν. Οικονομικά έχει βελτιωθεί πολύ η εικόνα σου σε επίπεδο οφειλών και υποχρεώσεων, αυτό σου δίνει τη χαρά της ικανοποίησης, συνέχισε με εγκράτεια.

ΛΕΩΝ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Λέοντα, η περίοδος αυτή με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Τοξότη στις 7 του μήνα θα σε κάνει να έχεις κάθε λόγο να χαμογελάς και να νιώθεις ικανοποιημένος καθώς τα άστρα σου προσφέρουν απλόχερα την εύνοια τους σε ό,τι κι αν προσπαθήσεις να κάνεις. Θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες σε εξόδους και νέες γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τους στόχους σου και να θέσεις νέους ακόμα πιο υψηλούς. Ταξίδια και ευχάριστες μετακινήσεις θα είναι στο επίκεντρο των αναζητήσεών σου και θα σε ανταμείψουν απλόχερα. Προσπάθησε να αποφύγεις ξεκαθαρίσματα με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος, πολλά πράγματα που θα βγουν στην επιφάνεια θα σε αναστατώσουν, αλλά είσαι έτοιμος κάθε στιγμή να αντιμετωπίσεις κάθε κακία που εκφράζεται από πρόσωπα του περιβάλλοντός σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου αυτό το διάστημα βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο καθώς η επικοινωνία με το ταίρι σου σε οδηγεί στο να νιώθεις πως όλα είναι καλά μεταξύ σας. Εσύ πάλι που είσαι μόνος μπορείς να κινηθείς όπως θέλεις και θα έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στον εργασιακό σου χώρο, αυτές οι μέρες σε πιέζουν αρκετά καθώς νιώθεις έντονα την ανάγκη για ηρεμία και χαλάρωση. Κάποιες μικροσυγκρούσεις με άτομα από τη δουλειά σου θα σε στεναχωρήσουν, αλλά εσύ σκέψου και προχώρα πιο πέρα, μην αφήνεις τη μικρότητα των άλλων να σου χαλάει την ψυχολογία με τίποτα. Ένα νομικό θέμα το οποίο έχεις δρομολογήσει εδώ και καιρό σιγά σιγά φτάνει στην ολοκλήρωσή του, γεγονός που θα σε γεμίσει ανακούφιση και ικανοποίηση.  Στο μεταξύ τα οικονομικά σου βελτιώνονται αισθητά, νέα έσοδα προσπίπτουν και αυτό σε κάνει να χαμογελάς και να νιώθεις ιδιαίτερα ασφαλής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Παρθένε, αυτή η περίοδος με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Τοξότη στις 7 του μήνα θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα καθώς συναντήσεις με άτομα από το παρελθόν θα σου φέρουν μεγάλη χαρά κι έκπληξη, ενώ πολλές θα είναι οι ευκαιρίες για ταξίδια και αποδράσεις που θα σου γεμίζουν τις μπαταρίες και θα σου φτιάχνουν συνεχώς καλύτερη τη διάθεση. Θα επιλυθούν θέματα που αφορούν νομικά έγγραφα κι εκκρεμότητες που είχαν παραμείνει στάσιμα, ενώ ξεκαθαρίσματα με άτομα του περιβάλλοντός σου θα σε βοηθήσουν να κατανοήσεις πράγματα και αλήθειες που μέχρι τώρα αγνοούσες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου αυτή την εβδομάδα θα γεμίσει από τη θετική αύρα σου καθώς η επικοινωνία με το ταίρι σου θα γίνει πιο εποικοδομητική και  θα υπάρξει μια αρμονία πρωτόγνωρη που θα ανεβάσει τον ερωτισμό σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στον εργασιακό σου τομέα, την περίοδο αυτή  θα προκύψουν θέματα που ίσως σου προκαλέσουν ένταση και πίεση. Απόφυγε προστριβές και διαφωνίες με συναδέλφους και μην μπαίνεις στη διαδικασία να έρθεις σε ρήξεις! Πολύ σύντομα θα ανταμειφθείς για τις ιδέες και την εργατικότητα που σε χαρακτηρίζει. Στα οικονομικά σου, αν και εικόνα τους έχει σταθεροποιηθεί, πρόσεχε μην ανοίγεσαι και μην αφήνεσαι σε άσκοπες σπατάλες. Κινήσου με σύνεση!

ΖΥΓΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Ζυγέ, η περίοδος αυτή με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Τοξότη στις 7 του μήνα θα σε κάνει να νιώθεις ότι  έχεις κάθε λόγο να χαμογελάς, αφού θα σου φέρει μεγάλη εύνοια σε όλους τους τομείς. Θα έχεις την ευκαιρία να συναντήσεις άτομα που θα σε βοηθήσουν στην εξέλιξη και την επίτευξη των στόχων σου. Νέα ξεκινήματα και ευχάριστες εξελίξεις θα σε αιφνιδιάσουν και θα σου προσδώσουν πολλά χαμόγελα! Έντονο θα είναι τα συναισθήματα, που έχεις μέσα σου, και θα νιώθεις πολύ δυνατή την επιθυμία να εξωτερικευτείς. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον κάποια ζητήματα κληρονομικά θα λάβουν τη λύση που θα σε δικαιώσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου εσύ που είσαι σε σχέση ετοιμάσου να ζήσεις τις πιο δυνατές συγκινήσεις, καθώς μια αύρα ανανέωσης των επιθυμιών σου θα γεμίσει τη σχέση σου. Εσύ που είσαι ελεύθερος ακόμη πολύ σύντομα θα εμφανιστεί από το παρελθόν σου ένα άτομο το οποίο θα αποτελέσει σταθμό στη ζωή σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά σου πέρασες αρκετά πιεστικές καταστάσεις, αλλά τώρα όλα θα είναι καλύτερα για σένα τα πράγματα. Μην επιχειρήσεις τις προσεχείς ημέρες  ανοίγματα ούτε να προωθήσεις νέες  συμφωνίες, δώσε χρόνο στον εαυτό σου γιατί τα καλύτερα έρχονται, μη βιάζεσαι λοιπόν, καλύτερα να καθυστερήσεις στη λήψη αποφάσεων παρά να μπεις σε διαδικασίες που θα σε ταλαιπωρήσουν. Στα οικονομικά σου, προσπάθησε να περιορίσεις όσο μπορείς τις άσκοπες σπατάλες,  έχεις ξεφύγει αρκετά από το πρόγραμμα του προϋπολογισμού σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Σκορπιέ, τα νέα για σένα την περίοδο αυτή με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Τοξότη στις 7 του μήνα είναι πολύ ενδιαφέροντα, αφού θα γεμίσεις με αισιοδοξία καθώς οι ψυχικές και πνευματικές σου δυνάμεις βρίσκονται στο αποκορύφωμά τους. Θα αισθανθείς δικαιωμένος καθώς θα λάβεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς από ένα νομικό θέμα που σε είχε από καιρό απασχολήσει. Η σκέψη ενός ταξιδιού ευνοείται πως είναι πολύ καλή για να χαλαρώσεις και να αναζητήσεις την παρέα καλών φίλων και γνωστών, προκειμένου να βγεις από τη ρουτίνα και την καθημερινότητα. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον είναι πιθανό να έρθεις σε αντιπαράθεση με κάποιο πρόσωπο, αν δεν κρατήσεις την ψυχραιμία σου ή ακόμα καλύτερα απόσταση σιωπής υπάρχει κίνδυνος να οδηγηθείς σε οριστική ρήξη και αυτό καλό είναι  να το αποφύγεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο ενθουσιασμός που διακρίνει τη σχέση σου θα είναι πολύ έντονος αυτές τις μέρες καθώς θα έχεις την ευκαιρία με την εύνοια της Αφροδίτης να έρθεις ακόμα πιο κοντά στο ταίρι σου και να ζήσεις μοναδικές ζεστές και τρυφερές στιγμές. Εσύ που είσαι μόνος προσπάθησε να καταλάβεις ότι οι προκλήσεις που σε πλησιάζουν θα σε οδηγήσουν στο να ζήσεις και να αισθανθείς  κάτι πολύ ξεχωριστό.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα εργασιακά σου, την περίοδο αυτή, θα εστιάσεις στην προσωπική σου  ανάπτυξη. Πάνω απ ‘όλα, αυτό περιλαμβάνει τις επενδύσεις, τις ικανότητές σου και τα ενδιαφέροντά σου. Οι προκλήσεις στο εργασιακό σου περιβάλλον, θα ξυπνήσουν το αγωνιστικό σου πνεύμα και σε οδηγήσουν σε εντατικότερη δράση. Μην καθυστερείς να πάρεις αποφάσεις και ρίσκα και σύντομα θα δεις ότι τα επιτεύγματά σου είναι αποτέλεσμα της οργανωμένης δουλειάς σου κι όχι της τύχης. Στα οικονομικά σου υπάρχει μια τάση να δημιουργείς νέες ανάγκες συγκράτησε λίγο το χέρι σου και μη σπαταλάς άσκοπα τις οικονομίες σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Τοξότη, η περίοδος αυτή με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Τοξότη στις 7 του μήνα θα σε ωθήσει στη σωματική άσκηση και την αθλητική δραστηριότητα καθώς έχεις ανάγκη να κάνεις  όσο ποτέ τα πράγματα που θέλεις και σε εκφράζουν. Θα έχεις την πλανητική εύνοια σε νέες  γνωριμίες και συναντήσεις με ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν στην επίτευξη στόχων που αφορούν τη δουλειά, την οικογένεια, τις σχέσεις και τα οικονομικά σου. Μείνε ανοιχτός και δεκτικός σε προτάσεις που ενδέχεται να λάβεις. Ένα ταξίδι θα ανανεώσει την αύρα σου και στο τέλος της εβδομάδας θα νιώσεις μεγάλη ικανοποίηση και χαρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι σε σχέση αυτή την εβδομάδα θα νιώσεις εξαιρετικά αισθησιακές και ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σου. Η σεξουαλική σου ενέργεια είναι μια μορφή δημιουργικότητας και η φυσική σου ομορφιά θα είναι κορυφαία προτεραιότητα για σένα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά σου μπορείς να αισθανθείς πολύ καθαρά ότι έχεις μια θετική αλλαγή. Τώρα μπορείς να κάνεις τις επιλογές σου σε αυτό που θες πραγματικά. Πάρε το χρόνο σου σε νέα έργα και κάνε  προσεκτική προετοιμασία. Η καμπύλη της συμπάθειάς σου αυξάνει στο χώρο εργασίας σου,  η κριτική που λαμβάνεις από ανωτέρους σου είναι καλοπροαίρετη και σε κάνει να νιώθεις ακόμη πιο πολύ δυνατός και να νιώθεις την αξία σου. Στα οικονομικά, πατάς πιο καλά στα πόδια σου και αυτό σε βοηθάει να αποφεύγεις την τάση σπατάλης, συνέχισε έτσι!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Αιγόκερε, η περίοδος αυτή με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Τοξότη στις 7 του μήνα πλανητικά σε ευνοεί κατά πολύ στην πραγματοποίηση στόχων και σχεδίων. Το σύμπαν σου παρέχει πολλή δύναμη, ανεβάζει τη διάθεση και τη θετική σου σκέψη καθώς νιώθεις ικανοποίηση για εκκρεμότητες που έκλεισες και υποθέσεις που έφερες τη λύση και την επίλυσή τους. Χρησιμοποίησε τους ευνοϊκούς αστερισμούς για να σταθεροποιήσεις τη θέση σου και να ανεβείς στη σκάλα της επιτυχίας. Όλα φαίνονται να σου χαμογελούν και να σου προσδίδουν την ικανοποίηση που σου αξίζει. Ασχολήσου με τον εαυτό σου και με τα άτομα της οικογένειάς σου, μοιράσου χρόνο με αγαπημένα πρόσωπα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου θα έχεις μεγάλη χαρά να απολαύσεις ρομαντικές στιγμές οι οποίες θα έρθουν με εκπληκτικούς τρόπους. Εάν είσαι μόνος, η Αφροδίτη μπορεί να σου φέρει την αγάπη που επιθυμείς, καθώς η ενέργεια σου θα ακτινοβολεί αυτές τις μέρες και η γοητεία σου θα ανεβάσει τον υδράργυρο στο περιβάλλον γύρω σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά σου είναι πολύ ευνοϊκό το διάστημα αυτό, για να επεξεργαστείς τους στόχους σου, να αναθεωρήσεις ιδέες και αρχικές σκέψεις που είχες, να κάνεις τους υπολογισμούς σου σε υπέρ και κατά και να προωθήσεις τα νέα επαγγελματικά σου ενδιαφέροντα. Πολύ πιθανό μια διένεξη μεταξύ της εργασίας σου και ιδιωτικής σου  ζωής να σε ενοχλήσει, αλλά καλό είναι να μη δώσεις βαρύτητα και να συνεχίσεις τον προγραμματισμό σου, όπως θεωρείς ότι σε εκφράζει. Στα οικονομικά, έχεις αρκετές πιέσεις, αλλά δεν το βάζεις κάτω, συνέχισε τις συναλλαγές σου με εγκράτεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Υδροχόε, η περίοδος αυτή με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Τοξότη στις 7 του μήνα θα σε γεμίσει ενέργεια, δράση και θετική σκέψη. Νέες γνωριμίες, δυνατές συγκινήσεις, συναντήσεις με πρόσωπα από το εξωτερικό θα σε φέρουν μπροστά σε σκέψεις ουσιαστικών αλλαγών στην πορεία της ζωής σου. Θα δεχτείς μια πρόταση για μετακίνηση ή και αλλαγές σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Μη βιάζεσαι να πάρεις αποφάσεις και μην ενθουσιάζεσαι γιατί θα χρειαστεί να οπλιστείς με υπομονή, να ζυγίσεις τα πράγματα με ακρίβεια και να μην μπεις σε ρίσκα. Προσπάθησε να αφιερώσεις χρόνο στα δικά σου πρόσωπα, το έχουν ανάγκη και θα σου κάνει και σένα καλό η επαφή μαζί τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου εσύ που έχεις βρει το πρόσωπο που σε συγκινεί και σε ενδιαφέρει αυτή την εβδομάδα θα πάρεις κάποιες σημαντικές αποφάσεις και να βάλεις ακόμα περισσότερη ένταση στο πάθος και την έλξη που νιώθεις για το ταίρι σου. Θα υπάρξουν κάποιες εξαιρετικές ρομαντικές στιγμές που θα σε βγάλουν εντελώς από την καθημερινότητα και τη ρουτίνα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά σου την περίοδο αυτή θα είσαι φιλικός, επιμελής και συνεπής καθώς το εργασιακό σου περιβάλλον χαρακτηρίζεται από ισορροπία και ηρεμία. Δε θα υπάρξουν εντάσεις ούτε θα σε στεναχωρήσει κάτι, απεναντίας οι συνάδελφοί σου σε εκτιμούν πραγματικά, σε εμπιστεύονται κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για να σε κάνει να νιώθεις σίγουρος και δυνατός. Στα οικονομικά σου, υπάρχουν εκκρεμότητες που κρούουν τον κώδωνα, μην αμελείς προσπάθησε να καλύπτεις τις οφειλές σου όσο πιο γρήγορα μπορείς.

ΙΧΘΕΙΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Ιχθύ, η περίοδος αυτή με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Τοξότη στις 7 του μήνα θα σε κάνει να νιώσεις καλά και βαθιά ικανοποιημένος, καθώς έχεις μια ιδιαίτερη αρμονία με τον εαυτό σου. Χρειάζονται τακτικά διαλείμματα χαλάρωσης. Να το θυμάσαι αυτό και να το προσφέρεις στον εαυτό σου, αφού τον τελευταίο καιρό είναι αλήθεια ότι τον έχεις ταλαιπωρήσει. Έχεις την πλανητική εύνοια να συναντήσεις ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν στα κοινωνικά και επαγγελματικά σου σχέδια. Ένα οικογενειακό ζήτημα θα σε απασχολήσει αρκετά και καλό είναι να αναζητήσεις τη βοήθεια κοντινών προσώπων σου για να το αντιμετωπίσεις με επιτυχία, μην ξεχνάς στιγμή ότι υπάρχουν γύρω σου άνθρωποι που σε νοιάζονται και είναι δίπλα σου κάθε φορά που τους χρειάζεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου εσύ που είσαι μόνος θα σου δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσεις την αληθινή αγάπη στο πρόσωπο ενός ατόμου που θα σε πλησιάσει άμεσα. Κάνε καλή χρήση αυτού του υπέροχου χρόνου, μην χάνεις καμία ευκαιρία, κράτησε τα μάτια σου ανοιχτά, καθώς είναι βέβαιη η επιτυχία σου στην αγάπη.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά σου φαίνεται πως τα πράγματα πηγαίνουν καλά, κατακτάς τα καθήκοντά σου με επιδεξιότητα και είσαι γεμάτος  με χαρά και δημιουργικότητα Φυσικά, αυτό ισχύει και για τους συναδέλφους και σε κάνει δημοφιλές μέλος της ομάδας. Επωφελήσου  από αυτή την ορμή και, πάνω απ ‘όλα, προσπάθησε να προωθήσεις έργα που είναι κοντά στα ενδιαφέροντα και τους στόχους σου, άλλωστε είναι πολύ εύκολο για σένα να πείσεις τους συναδέλφους σου με τις ιδέες που έχεις. Στα οικονομικά προσπάθησε να συνεχίζεις έτσι, κινήσου με συνέπεια κι οργάνωση και σύντομα θα καλύψεις όλες σου τις υποχρεώσεις.