ΚΡΙΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Κριέ, με τον Ήλιο στον Ταύρο και αυτή την εβδομάδα, θα σε χαρακτήριζε κανείς πιο ήρεμος, σταθερό και συνεργάσιμο. Βγαίνει στην επιφάνεια μια πλευρά του εαυτού σου που έχει περισσότερη κατανόηση και λιγότερη ένταση. Αναζητάς την ηρεμία στην καθημερινότητα, αλλά και μέσα σου. Στα συναισθηματικά σου υπάρχει τρυφερότητα και η απόλαυση είναι συνολική. Με τον Ερμή να κινείται στο ζώδιό σου, μπορείς να κάνεις συζητήσεις και επαφές με δυναμισμό και γοητεία. Καλή εβδομάδα για διαπραγματεύσεις στα επαγγελματικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου τα πράγματα θα κυλήσουν καλά. Δεν φαίνεται να υπάρχει τάση για μουρμούρα και γκρίνια. Υπάρχει δυναμισμός και αυτογνωσία. Οπότε το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να χαλαρώσεις στον καναπέ σου με τον σύντροφό σου ή να βγείτε για ένα ποτάκι για να διώξετε την ένταση της εβδομάδας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στην εργασία θα υπάρξουν ευκαιρίες για να δείξεις τα ταλέντα σου. Με τον Άρη στον Αιγόκερω, μπορείς να ενεργήσεις υπολογίζοντας τον παράγοντα τύχη. Επίσης, η αισιοδοξία που θα σε χαρακτηρίζει θα σου δώσει την ώθηση να πάρεις αποφάσεις που διαφορετικά δεν θα λάμβανες. Τα οικονομικά σου έχουν προοπτικές βελτίωσης μέσα από το εμπόριο. Συμφέρουσες αγορές ή αυξημένες πωλήσεις θα σε κάνουν να δεις σημαντικά κέρδη στην τσέπη σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Φίλε Ταύρε, με τον Ήλιο να συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιό σου, συνεχίζεις να δέχεσαι την θετική επιρροή του. Είσαι πιο αποφασισμένος την εβδομάδα αυτή και πολύ πιο αισιόδοξος. Είσαι ξεκάθαρος τόσο στις επιλογές όσο και στα λόγια σου. Η επιμονή στην προσπάθεια, θα είναι ακόμη ένα χαρακτηριστικό που θα έχεις, οπότε μπορείς να περιμένεις και τα αντίστοιχα αποτελέσματα. Είναι στοιχείο που θα χρειαστείς για να αντιμετωπίσεις τα εμπόδια που φέρνει ο ανάδρομος Κρόνος από τον Αιγόκερω.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου αναμένεται να υπάρξει πολλή συζήτηση, αλλά με την μορφή της διασκέδασης και της προσέγγισης. Θα έχεις μια τάση να μιλάς και να εκφράζεσαι για σημαντικά και ασήμαντα. Έτσι, ο σύντροφός σου γίνεται και φίλος που μπορείς να του πεις ό,τι σε απασχολεί. Αν είσαι μόνος, η εκφραστικότητα αυτή σε κάνει προσεγγίσιμο για μια νέα γνωριμία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στην εργασία είναι πολύ καλή η εβδομάδα αυτή για να κάνεις συζητήσεις με συνεργάτες και συναδέλφους γύρω από ζητήματα που αναζητούν λύσεις. Σε διαπραγματευτικό επίπεδο θα είσαι πολύ ικανός, για αυτό μην διστάσεις να πιέσεις λίγο τις καταστάσεις προς όφελός σου. Συμβόλαια και συμφωνίες θα βρίσκονται στο προσκήνιο. Στα οικονομικά αναμένεται σταθερότητα, εφόσον δείξεις τη δέουσα υπευθυνότητα απέναντι στις υποχρεώσεις σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι προβλέψεις σας

Φίλε Δίδυμε, με την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιό σου για λίγο ακόμη, το επίκεντρο του ενδιαφέροντος εστιάζεται στις σχέσεις και στις συνεργασίες. Οι οικογενειακές ισορροπίες θα κάνουν σημαντικά βήματα προς την σταθερότητα και την επικράτηση της ηρεμίας. Χρειάζεται, όμως, δουλειά και ενδιαφέρον. Στα επαγγελματικά είναι περίοδος συζητήσεων και επαφών, αφού φαίνεται ότι κάτι καινούριο προσπαθεί να ξεκινήσει και χρειάζεται καλή συνεννόηση. Με τον Ουρανό στον Κριό, θα καταφέρεις να βρεις ευρηματικές λύσεις που θα διευκολύνουν τις ενέργειές σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου έχεις πολύ θετικές επιρροές για να περάσεις εξαιρετικά με τον σύντροφό σου. Αν διατηρήσεις μια κόσμια συμπεριφορά και αφήσεις την ενεργητικότητά σου να εκφραστεί στις προσωπικές στιγμές, όχι μόνο θα νιώσεις πιο ανάλαφρος και απαλλαγμένος από την ένταση, αλλά θα έρθεις κοντά και με τον άνθρωπο που αγαπάς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά σου την εβδομάδα αυτή θα καταφέρεις να βρεις εξαιρετικές ιδέες γύρω από ζητήματα που σε απασχολούν. Θα καταφέρεις να ελίσσεσαι αποτελεσματικά ανάμεσα στα εμπόδια που προκύπτουν και να λειτουργείς αρκετά ανεξάρτητα. Οι αλλαγές που επιδιώκεις είναι πολύ πιθανό να έρθουν μέσα από τις δικές σου όμως ενέργειες, καθώς το πλανητικό σκηνικό σε βοηθάει να τις υλοποιήσεις. Στα οικονομικά αναμένεται σταθερότητα με την υπογραφή συμβολαίων και συμφωνιών.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Φίλε Καρκίνε, η Αφροδίτη στους Διδύμους βοηθάει τις συνεργασίες σου και τις προωθεί μέσα από σημαντικές συζητήσεις. Μπορείς να επιδιώξεις νέες επαφές με υποψήφιους συνεργάτες που θα σε βοηθήσουν να δεις τα κέρδη σου να αυξάνονται. Σε προσωπικό επίπεδο, φαίνεται ότι θα κληθείς να συζητήσεις για θέματα που εδώ και καιρό έχεις αφήσει στην άκρη. Με τον Άρη στον Αιγόκερω, θα έχεις την χαρά να δραστηριοποιείσαι έχοντας την τύχη στο πλευρό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου θα νιώσεις έντονη σεξουαλικότητα και θα θελήσεις να απομονωθείς με το ταίρι σου για να εκφραστείς πλέον χωρίς λόγια. Αν είσαι μόνος, μπορείς να ανατρέψεις τα δεδομένα και να γίνεις άψογος «κυνηγός». Έχεις πυγμή και αυτοπεποίθηση για να κερδίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά μπορείς να κάνεις αρκετές συζητήσεις που θα διαλευκάνουν τις υποθέσεις που σε αφορούν, αλλά πρέπει να είσαι προσεκτικός, γιατί υπάρχει μια παρορμητική τάση που σε κάνει να λες περισσότερα από αυτά που πρέπει. Απόφυγε να εκθέσεις τον εαυτό σου στα μάτια τρίτων και ειδικά εκείνων που σε εποπτεύουν. Τα οικονομικά δείχνουν σημάδια ανάκαμψης, γεγονός που σε γεμίζει αισιοδοξία.

ΛΕΩΝ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Λέων, ο κυβερνήτης σου Ήλιος συνεχίζει να κινείται στον Κριό μέχρι και το τέλος της εβδομάδας αυτής. Οπότε συνεχίζεις να δείχνεις το πρόσωπο του καλού παιδιού, του άψογου συνεργάτη, του ιδανικού συντρόφου. Μπορείς εύκολα να συμβιβαστείς μέσα σε μια συνεργασία προκειμένου η εξέλιξη να είναι θετική και για τις δυο πλευρές. Ωστόσο, θα πρέπει να διαχειριστείς καλύτερα την ανασφάλεια που γεννιέται μέσα σου και σε κάνει πολλές φορές να αμφιταλαντεύεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου μπορείς να μοιραστείς χρόνο και σκέψεις με τον άνθρωπό σου και μάλιστα με ωραίες εξελίξεις. Από τη μια υπάρχει η δυνατότητα να εκφράσεις το πάθος σου και την ορμητικότητά σου με τον τρόπο που μόνο εσύ ξέρεις. Από την άλλη, μπορείς να αρκεστείς σε ανάλαφρες συζητήσεις που θα σε αποσπάσουν από την ένταση της ημέρας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά με τον Άρη στον Αιγόκερω θα μπορέσεις να κινητοποιηθείς γρήγορα και αποτελεσματικά με στόχο την υλοποίηση των σχεδίων σου. Η τύχη θα βρίσκεται στο πλευρό σου, ενώ μέσα από ένα επαγγελματικό ταξίδι θα καταφέρεις να επιφέρεις τα αποτελέσματα που θέλεις. Η δουλειά σου θα βοηθηθεί πολύ και η καριέρα σου μπορεί να κάνει σταθερά βήματα. Στα οικονομικά είναι πολύ πιθανό να προκύψουν έξοδα που θα σε αναγκάσουν να στερηθείς απολαύσεις που είχες προγραμματίσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Παρθένε, τα εμπόδια που φέρνει την εβδομάδα αυτή η ανάδρομη πορεία του Πλούτωνα στον Αιγόκερω θα καταφέρεις να τα ξεπεράσεις με την ευνοϊκή θέση του Ήλιου στον Ταύρο. Η επιρροή που δέχεσαι από τον Ήλιο σε βοηθάει να κινηθείς μεθοδικά, με σταθερότητα και ηρεμία. Μέσα από τη βοήθεια που θα λάβεις θα καταφέρεις να ξεπεράσεις κάθε αναποδιά. Οι σχέσεις σου με φίλους και συνεργάτες θα σε απασχολήσουν αρκετά, καθώς έχεις την ανάγκη να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα και να βελτιώσεις το κλίμα μέσα σε αυτές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Όμορφη και χαλαρή αναμένεται η εβδομάδα στα αισθηματικά. Δεν υπάρχει κόμπλεξ, δεν έχεις διάθεση για γκρίνιες και εντάσεις. Θέλεις απλά να βρεθείς με το ταίρι σου, να μοιραστείς τις σκέψεις σου, να νιώσεις την παρουσία του. Απόλαυσε τη βραδιά και φρόντισε να πλησιάσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αν είσαι μόνος. Μια χαλαρή συζήτηση αποτελεί ένα ιδανικό πρώτο βήμα…

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στη δουλειά σου την εβδομάδα αυτή θα πρέπει να είσαι πιο ψύχραιμος και να δείξεις υπομονή, καθώς θα υπάρξουν πολλές συζητήσεις. Όχι ότι δεν είσαι επικοινωνιακός, αλλά τις ημέρες αυτές τίποτα δεν θα ξεφύγει από σχολιασμό και ανάλυση. Ίσως αυτό σε δυσκολέψει ή σε καθυστερήσει, για αυτό φρόντισε να κατευθύνεις εσύ τις συζητήσεις με τον χρόνο και στην κατεύθυνση που σε εξυπηρετεί. Στα οικονομικά, η περίοδος αυτή σε βοηθάει να βρεις έξυπνες ιδέες που θα κάνουν τα οικονομικά σου να αυξηθούν.

ΖΥΓΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Φίλε Ζυγέ, η Αφροδίτη που σε κυβερνά θα κινείται για λίγο ακόμη στους Διδύμους. Τί σημαίνει αυτό για εσένα; Οι σχέσεις σου θα περιλαμβάνουν πολλές συζητήσεις και περισσότερη διάθεση για ουσιαστική επικοινωνία. Αυτές συμπεριλαμβάνουν και τις προσωπικές και τις επαγγελματικές. Από την άλλη, αναμένεται σταθερότητα και ηρεμία στις δουλειές σου αν ασχολείσαι με το εμπόριο. Τα αισθηματικά σου βελτιώνονται καθώς στον τομέα αυτό θα υπάρχει περισσότερη αισιοδοξία και χιούμορ. Οι όμορφες στιγμές με τον άνθρωπό σου θα σε αναζωογονήσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου μπορείς να περάσεις στιγμές δημιουργίας και πάθους με τον σύντροφό σου. Κουβαλάς μέσα σου όλη αυτή τη θετική ενέργεια που σε κάνει να συμπεριφέρεσαι αυθόρμητα και με ορμή. Κάνε μια έκπληξη στο ταίρι σου, παράσυρέ τον στον δικό σου κόσμο και απολαύστε μαζί μια πρωτότυπη βραδιά!

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στη δουλειά οι υποχρεώσεις είναι πολλές, αλλά με τον Ουρανό στον Κριό και αυτή την εβδομάδα μην φοβάσαι τίποτα. Θα καταφέρνεις να βρίσκεις λύσεις εκεί που τα πράγματα δυσκολεύουν, έξυπνες ιδέες θα εξοικονομούν πολύτιμο χρόνο εργασίας, ενώ με τον τρόπο που μπορείς να προκαλέσεις μεγάλες και σημαντικές αλλαγές προς όφελός σου. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να πηγαίνουν λίγο καλύτερα και θα έχεις την ευκαιρία να επενδύσεις τα χρήματα σου και να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Σκορπιέ, οι επιρροές που δέχεσαι αυτή την εβδομάδα από το πλανητικό σκηνικό είναι ποικίλες και αντικρουόμενες. Ο Πλούτωνας κινείται ανάδρομα στον Κριό, γεγονός που δεν δίνει ώθηση στην εξέλιξη των πραγμάτων και στην ολοκλήρωση των μεγάλων αλλαγών που θέλεις. Υπάρχουν καθυστερήσεις και μικροεμπόδια που πρέπει να ξεπεράσεις. Από την άλλη, ο Ήλιος στον Ταύρο σου δίνει θετική ενέργεια και ηρεμία για να αντιμετωπίσεις τις αντιξοότητες. Μέσα από τη συνεργασία, μπορείς να βρεις τις ιδανικές λύσεις, τόσο στο σπίτι όσο και στην δουλειά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στην αισθηματική σου ζωή φαίνεται πως υπάρχει μια έντονη τάση να «περάσεις καλά» με τον σύντροφό σου. Η σεξουαλικότητά σου ενισχύεται ακόμη περισσότερο με τον Ερμή στον Κριό μέχρι 13 Μαΐου και σε ωθεί να ζήσεις στιγμές πάθους, αλλά και λύτρωσης ταυτόχρονα. Αν είσαι μόνος, η τάση αυτή θα σε κάνει ακόμη πιο διεκδικητικό, αλλά πρόσεξε γιατί χάνεις εύκολα το ενδιαφέρον σου. Φρόντισε να αξίζει το πρόσωπο που θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στην εργασία η εβδομάδα αυτή θα κυλήσει με πολλές υποχρεώσεις, συζητήσεις και αναζητήσεις. Μικρά εμπόδια δυσκολεύουν τις εργασίες σου, αλλά χωρίς να έχουν την ικανότητα να σου δημιουργήσουν ουσιώδη προβλήματα. Υπομονή! Από την άλλη, οι αποφάσεις που θα λαμβάνονται στη δουλειά θα έπονται μακροσκελών συζητήσεων. Ίσως σου φανεί λίγο κουραστικό, αλλά δεν φαίνεται να το αποφεύγεις. Τα οικονομικά παρουσιάζουν σταθερότητα και αυτό σου προσφέρει ανακούφιση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι προβλέψεις σας

Φίλε Τοξότη, αν θέλεις να κάνεις μεγάλες αλλαγές και να πάρεις τα ρίσκα σου, η εβδομάδα αυτή σε ωθεί προς αυτή την κατεύθυνση. Ο Ουρανός στον Κριό, κάνει την εφευρετικότητά σου ενθουσιώδη με αποτέλεσμα να βρίσκεις τρόπους να επιλύσεις και τα πιο δύσκολα προβλήματα. Παράλληλα αυξάνει και την ανεξαρτησία σου, οπότε θα είσαι πιο ευθύς και ξεκάθαρος σε όποιον ή ό,τι προσπαθεί να την περιορίσει. Με τον Ήλιο στον Ταύρο, οι διαπροσωπικές σου σχέσεις βρίσκονται στο προσκήνιο και θα ασχοληθείς σοβαρά για να τις κάνεις καλύτερες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου μπορείς με όλη αυτή την ενέργεια που σε διακατέχει να φροντίσεις για τα προβλήματα της σχέσης σου. Στήριξε τον σύντροφό σου και βοήθησέ τον να λύσει τα προβλήματα που τον τριβελίζουν. Έτσι, θα υπάρξει καλύτερη διάθεση και όρεξη που θα αφιερωθεί στη σχέση. Αν είσαι μόνος, μην κάθεσαι σπίτι. Ίσως ένα πρόσωπο να μπει ξαφνικά στη ζωή σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Ο Ερμής στον Κριό φέρνει δραστηριοποίηση στα επαγγελματικά σου. Αυτό σημαίνει ότι και αυτή την εβδομάδα μπορείς να κάνεις πολλά και να καταφέρεις ακόμη περισσότερα. Ό,τι και αν περιλαμβάνεται στο πρόγραμμά σου θα καταφέρεις να το φέρεις εις πέρας με θετικά αποτελέσματα και με σχετική άνεση. Η φιλοδοξία σε παρακινεί και θα δεις ότι μέσα από συνεργασίες και ομαδική δουλειά θα μπορέσεις να φτάσεις εκεί που θέλεις. Τα οικονομικά βελτιώνονται αισθητά και σταθεροποιούνται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι προβλέψεις σας

Φίλε Αιγόκερε, η εβδομάδα αυτή σου δίνει δυναμική και ευαισθησία ταυτόχρονα. Ο Ήλιος από τον Ταύρο θα σου χαρίσει για λίγο ακόμη τρυφερότητα στις σχέσεις σου, ευαισθησία και καλές συνεργασίες. Η αγάπη θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου και οι ενέργειές σου θα υποκινούνται από αυτήν. Στα επαγγελματικά σου δίνει συνέπεια και σταθερότητα, με αποτέλεσμα να δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό για ένα άψογο αποτέλεσμα. Με την Αφροδίτη στους Διδύμους, θα μπορέσεις να βελτιώσεις το κλίμα στη σχέση σου μέσα από έναν ειλικρινή διάλογο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά μπορούν να κυλήσουν με πολύ ενδιαφέρον. Υπάρχει ενέργεια μέσα σου που πρέπει με κάποιον τρόπο να εκφραστεί. Σε συνδυασμό με το πάθος και την σεξουαλική ορμή η βραδιά σε ωθεί να απολαύσεις την αγκαλιά του συντρόφου σου και να ξαναζωντανέψεις τη φλόγα της σχέσης.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στην εργασία η οργάνωση θα είναι απαραίτητη αυτή την εβδομάδα για να ανταπεξέλθεις σωστά στις απαιτήσεις που θα προκύψουν. Βάλε πρόγραμμα και μείνε πιστός σε αυτό, καθώς ο Κρόνος που κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σου θα φροντίσει να σου φέρει κάποιες μικρές δυσκολίες. Στα οικονομικά σου εξοικονόμησε κάποια χρήματα για να περάσεις χωρίς άγχος τις μέρες που ακολουθούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Υδροχόε, μέχρι το τέλος της εβδομάδας αυτής θα πρέπει να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου χαρίσει η ευνοϊκή θέση του κυβερνήτη σου, Ουρανού, από τον Κριό. Τίποτα δεν θα καταφέρει να σε υποτάξει και να περιορίσει την ελευθερία σου. Κινείσαι με δυναμισμό και πάθος με στόχο να φέρεις τις αλλαγές που θέλεις. Μην διστάσεις να κάνεις αυτό που θέλεις προκειμένου να νιώσεις καλύτερα και να δημιουργήσεις ένα καλύτερο μέλλον για εσένα και την οικογένειά σου. Έξυπνες ιδέες θα σε βγάλουν από την δύσκολη θέση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις μια βραδιά πάθους με τον σύντροφό σου. Η τάση αυτή υπάρχει μέσα σου ακόμη και στην περίπτωση που είσαι μόνος. Οπότε, είναι πολύ πιθανό να οδηγηθείς σε μια νέα γνωριμία που μόνο εσύ ξέρεις που θα θελήσεις να την φτάσεις απόψε…

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά σου η εβδομάδα αυτή θα σου δώσει την ευκαιρία να προωθήσεις τις υποθέσεις σου, καθώς ο Ερμής στον Κριό θα σου δώσει το χέρι βοηθείας που θέλεις. Με δυναμικές επαφές και συναντήσεις θα καταφέρεις να σπρώξεις λίγο τα πράγματα προς τα εκεί που θέλεις. Στα οικονομικά τα πράγματα σταθεροποιούνται και αυτό θα σε βοηθήσει να προγραμματίσεις καλύτερα τα επόμενα βήματά σου.

ΙΧΘΕΙΣ

Οι προβλέψεις σας

Φίλε Ιχθύ, πολλή σκέψη και περισυλλογή έχει και αυτή η εβδομάδα. Υπάρχουν πράγματα που θέλεις να αλλάξεις ή πράγματα από τα οποία θέλεις να απαλλαγείς και δεν είναι τόσο ασήμαντα. Ψάχνεις να βρεις τον σωστό τρόπο, εκείνον που θα επιφέρεις τις αλλαγές πιο ήπια και σταθερά. Πρέπει να κάνεις υπομονή όμως, καθώς ο ανάδρομος Δίας από τον Σκορπιό, δεν ευνοεί ακόμη την υλοποίηση αυτής της επιδίωξής σου. Με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου, από την άλλη, θα έχεις την εσωτερική ισορροπία και την διάθεση να σχεδιάσεις το μέλλον σου αξιοποιώντας την αυξημένη σου διαίσθηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου αν δεν ενδώσεις στις αδυναμίες και τα πάθη του σώματος που σήμερα κορυφώνονται, μπορείς εναλλακτικά να επικοινωνήσεις με τον σύντροφό σου κάνοντας μια ευχάριστη συζήτηση γύρω από ανάλαφρα ζητήματα που θα σας βοηθήσει να εκτονώσετε την ένταση της εβδομάδας. Έχεις ανάγκη να αποστασιοποιηθείς για λίγο από τις πηγές συναισθηματικής φόρτισης.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη στους Διδύμους, φέρνει συνέπεια στα επαγγελματικά σου, με αποτέλεσμα οι εργασίες να κινούνται με βάση το πρόγραμμα. Ακόμη και οι αναποδιές που προκύπτουν, ξεπερνιούνται με ευκολία. Λίγη προσοχή δώσε μόνο στις συζητήσεις που κάνεις με τους συνεργάτες ή τους συναδέλφους, καθώς μέσα στην πίεση της δουλειάς μπορεί να οξυνθούν τα πνεύματα, μιας και ο Ερμής θα συνεχίσει κινείται στον Κριό μέχρι και το τέλος της εβδομάδας. Τα οικονομικά βελτιώνονται. Η ισορροπία που αναζητάς φαίνεται ότι είναι επιτεύξιμη.