ΚΡΙΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Τη Δευτέρα, μια λεπτομέρεια παραπάνω και μπορεί να χαθούν όλα από τη μνήμη σας. Είναι φανταστικό που έχετε νέο πρόγραμμα υγείας. Αλλά είναι σημαντικό να βάλετε προτεραιότητα και την ψυχική υγεία σας επίσης… Και το να φορτώνεστε περισσότερο άγχος απ’ όσο μπορείτε να διαχειριστείτε, δεν βοηθάει. Ο τρόπος να ξεφύγετε από τις σκέψεις σας την Τετάρτη, είναι να επικεντρωθείτε στις ανάγκες κάποιου άλλου.

Για να ηρεμήσετε την Πέμπτη και την Παρασκευή, προσπαθήστε να συγκεντρωθείτε στην ταχύτητα με την οποία μεγαλώνει το γρασίδι. Η ενδοσκόπηση προς το τέλος της εβδομάδας, έρχεται σε αντίθεση με το σαββατοκύριακο που θα περάσετε: Γεμάτο δράση, εκπλήξεις και συναρπαστικούς ανθρώπους.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Η Δευτέρα μοιάζει πολύ με ημέρα του 19ου αιώνα: Γλυκόλογα, κόρτε, κήποι, τέχνη και γοητεία γεμίζουν την ημέρα. Γίνεται προφανές μέχρι την Τρίτη, ότι είστε οι πρωταγωνιστές της ιστορίας αυτής. Η Τετάρτη δεν είναι καθόλου βαρετή.

Η συναισθηματική αποκορύφωση φτάνει την Πέμπτη και την Παρασκευή. Αν η ζωή σας ήταν ταινία, θα υπήρχε μια στιγμή έντασης: Ένας τσακωμός ή ένας κατακλυσμός που θα έφερνε μια σκηνή μεγάλου πάθους… Και το Σάββατο, μια συζήτηση για γάμο. Ίσως ακούγεται περισσότερο σαν μυθιστόρημα της Τζέιν Όστιν. Τέλος πάντων, η Κυριακή σας επιστρέφει πάλι στην πραγματικότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι προβλέψεις σας

Κάθε φορά που προσθέτετε τους αριθμούς, καταλήγετε με διαφορετικό αποτέλεσμα. Είναι ενοχλητικό. Αυτό που χρειάζεστε, είναι κάποιον που τα καταφέρνει στα μαθηματικά. Στην αρχή της εβδομάδας είναι απαραίτητο να μοιραστείτε τις ευθύνες, ειδικά καθώς την Τρίτη και την Τετάρτη θα είστε αφηρημένοι. Το να αφήσετε τους άλλους να αναλάβουν τα πάντα, είναι απαραίτητο για να μπορείτε να βολτάρετε χέρι χέρι στο πάρκο με κάποιον ξεχωριστό.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή βρίσκεστε ξανά να κάνετε υπολογισμούς, αν και όχι μαθηματικού τύπου: Συναισθηματικούς υπολογισμούς. Η καρδιά είναι αναστατωμένη. Το Σάββατο κινείστε αργά αλλά την Κυριακή ανεβάζετε ταχύτητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Το μυαλό σας τρέχει στην αρχή της εβδομάδας και πάλι νιώθετε ότι βρίσκεστε πίσω: Ο κόσμος σας κινείται σε πλήρη ταχύτητα. Ωστόσο, απολαμβάνετε τον τρελό ρυθμό. Αν βρείτε μια στιγμή, μπορεί να δοκιμάσετε να κάνετε μια συζήτηση με έναν συνάδελφό σας. Αλλά μπορεί να πρέπει να περιμένετε μέχρι την Τετάρτη για έστω κι ένα λεπτό ξεκούρασης.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή δεν μπορείτε να πάρετε αποφάσεις. Το Σάββατο, ακόμα και τα μικρότερα θέματα φέρνουν μεγάλες προσωπικές κρίσεις. Την Κυριακή ανασυνταχθείτε. Κάντε κάτι για τον εαυτό σας.

ΛΕΩΝ

Οι προβλέψεις σας

Μπορείτε να πληρώσετε ένα ακριβό γεύμα τη Δευτέρα, αλλά ένα φθηνότερο θα σας κάνει πιο χαρούμενους. Είστε πιο συντηρητικοί απ’ όσο συνήθως… Αλλά την Τρίτη και την Τετάρτη είστε και πιο κοινωνικοί, δεν είναι κακός συνδυασμός. Φέρνετε όμορφη ενέργεια σε κάθε χώρο. Ο έρωτας έχει έντονη παρουσία την Τετάρτη.

Αλλά την Πέμπτη και την Παρασκευή δεν είναι καθόλου στο νου σας. Η οικογένειά σας έχει εντονότερη παρουσία. Κάποιος σηκώνει μια πέτρα για σας το Σάββατο και σας αποκαλύπτει έναν τελείως νέο κόσμο. Επιστρέψτε στην ερωτική ζωή σας την Κυριακή. Ίσως ένα ραντεβού για καφέ;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Τώρα που το γραφείο σας είναι τακτοποιημένο και πήρατε ένα ακόμα βραβεία για την καταπληκτική σας επίδοση, τι άλλο; Αυτή είναι η ερώτηση τη Δευτέρα. Σε τι μελλοντικά έργα θα ρίξετε τη διάνοιά σας; Την Τρίτη και την Τετάρτη είστε γεμάτοι ιδέες αλλά θέλετε να κάνετε το επόμενο βήμα σας όσο πιο βαθύ και σημαντικό γίνεται.

Αυτή μπορεί να είναι μια εβδομάδα συμβουλών από τους φίλους σας – από διάφορους φίλους σας. Από την Πέμπτη μέχρι το Σάββατο χάνεστε στη συζήτηση… Αλλά οι οικογενειακές υποχρεώσεις την Κυριακή σας επιστρέφουν σε σταθερό έδαφος.

ΖΥΓΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Ποτέ δεν ξέρετε από πού πρόκειται να έρθει η επόμενη μεγάλη ιδέα. Ακούτε τη Δευτέρα, σε κάθε κατάσταση: όταν κάθεστε στην απέναντι πλευρά του τραπεζιού από έναν φίλο, όταν συναντιέστε με κάποιον για δουλειά, όταν το ραδιόφωνο παίζει κάτι στο παρασκήνιο.

Την Τρίτη και την Τετάρτη η προσοχή σας γυρνάει προς τα μέσα και γίνεστε το θέμα όλων των ενδιαφερόντων. Αλλά η Πέμπτη και η Παρασκευή είναι πιο ψυχρές ημέρες συγκριτικά, πιο πρακτικές και επαγγελματικές. Τα λεφτά είναι το κυρίως θέμα το Σάββατο, αλλά την Κυριακή είναι ο ιδεαλισμός και οι καλές πράξεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Μια μικρή χάρη σε έναν φίλο τη Δευτέρα – κάτι που θα σκεφτείτε μετά βίας – θα επιστρέψει δέκα φορές αργότερα μέσα στην εβδομάδα. Στο μεταξύ, η Τρίτη και η Τετάρτη απαιτούν υπομονή. Οι αποφάσεις θα είναι δύσκολες, οι φιγούρες εξουσίας θα είναι δύσκολες, η κοινωνικοποίηση θα είναι δύσκολη. Αλλά είναι απλώς ένα κομμάτι.

Μέχρι την Πέμπτη και την Παρασκευή ο άνεμος γυρνάει και ξαφνικά είστε το πιο τυχερό άτομο. Μαγνητισμός, ενέργεια και δύναμη αυξάνουν τα ήδη δυνατά ταλέντα σας. Η αναγέννηση και η αναζωογόνηση είναι τα θέματα του Σαββάτου – και την Κυριακή παίρνετε ρίσκα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι προβλέψεις σας

Μόνο και μόνο επειδή ο εργοδότης σας είναι ενοχλητικός τη Δευτέρα, δεν σημαίνει ότι μπορείτε να φύγετε μετά το μεσημεριανό και να μην γυρίσετε ποτέ. Έχετε υποχρεώσεις απέναντι σε κάποιους. Ευτυχώς, την Τρίτη και την Τετάρτη οι αλληλεπιδράσεις σας με τους άλλους σας ανταμείβουν. Οι άλλοι σας γεμίζουν δώρα.

Παθαίνετε παραλήρημα από την ευγνωμοσύνη, γεγονός που εξηγεί γιατί είστε χαμένοι στις σκέψεις σας την Πέμπτη και την Παρασκευή. Η φαντασία σας είναι ενεργή και είστε απολύτως ικανοποιημένοι μόνοι σας. Μέχρι το Σάββατο αναρωτιέστε για την ευρύτερη εικόνα… Αλλά την Κυριακή είστε πολύ απασχολημένοι να παίζεται παιχνίδια με φίλους για να σκεφτείτε οτιδήποτε άλλο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι προβλέψεις σας

Οι πιο χρήσιμες πληροφορίες μπορεί να έρθουν από μακριά τη Δευτέρα, μέσω τηλεφώνου ή email. Έχετε καλή διάθεση – το επιπλέον όφελος από την επαφή με έναν παλιό φίλο. Όλα είναι πιθανά – αυτή είναι η αρχή την Τρίτη και την Τετάρτη. Την Πέμπτη και την Παρασκευή επικεντρώνεστε τόσο σε μια δουλειά, που μπορείτε να κλείσετε εκτός όλο τον θόρυβο. Μερικές από τις καλύτερες ιδέες σας μπορεί να έρθουν στη μέση ενός εστιατορίου.

Το Σάββατο αποσπάστε από τον κοινωνικό κύκλο σας τόσο πολύ, που κάποιος μπορεί να σας χαιρετά μπροστά στο πρόσωπό σας και να μην ακούτε. Η Κυριακή είναι καλή ημέρα για να επανασυνδεθείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Η επιφάνεια μπορεί να είναι ομαλή και καθαρή: Τόσο ομαλή που μπορείτε να γλιστρήσετε πάνω της, τόσο καθαρή που μπορείτε να φάτε – αλλά τι συμβαίνει από κάτω; Είναι το μονοπάτι σας τόσο σταθερό όσο πιστεύετε; Ο σκεπτικισμός είναι χρήσιμος στην αρχή της εβδομάδας. Αλλά μην είστε τόσο σκεπτικιστές που να πιστεύουν οι άλλοι (λανθασμένα) ότι τους κρίνετε… Αυτό μπορεί να συμβεί την Τετάρτη.

Η Πέμπτη και η Παρασκευή φέρνουν ένα αργό τέλος στην εβδομάδα. Νιώθετε περίεργα για κάτι, αλλά δεν μπορείτε να καταλάβετε για τι. Θα γίνει ξεκάθαρο το Σάββατο: Σχετίζεται με την ένταση ανάμεσα στην ιδιωτικότητα και την έκθεση. Μην κοινωνικοποιηθείτε μέχρι την Κυριακή.

ΙΧΘΕΙΣ

Οι προβλέψεις σας

Μαθαίνετε περισσότερα για κάποιον κάθε μέρα, ακόμα και τις μέρες που δεν βρίσκεστε. Το μόνο πρόβλημα με το να μην βρίσκεστε, είναι ότι σας δίνει τον χρόνο να υπεραναλύετε τα πράγματα. Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας μπορεί να έχετε κατασκευάσει μια πολύπλοκη ιστορία συναισθηματικών αποθέσεων και αποσύρσεων… Που πιθανώς να μην έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Γι’ αυτό προσέξτε. Ηρεμήστε. Η αίσθηση που έχετε στο τέλος της εβδομάδας, ότι γίνεστε χαλί και σας πατάνε, μπορεί να είναι εν μέρει αληθής. Αλλά προσεγγίστε το θέμα χωρίς να είστε προκατειλημμένοι. Η Κυριακή είναι ημέρα τύχης.