william-schimmel

ΚΡΙΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Στις 8 Ιουλίου, ο επικοινωνιακός Ερμής συναντά τον καταφερτζή Άρη στον πέμπτο οίκο σας του ρομαντισμού. Θα νιώθετε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι για ένα δημιουργικό ραντεβού ή για το παιχνίδι κρυφτού που θα παίξετε με το ταίρι σας για να περάσετε ποιοτικό χρόνο μαζί. Θα έχετε επίσης την τάση να δείχνετε όλα τα συναισθήματά σας και να μιλάτε για τις πιο καυτές και ονειρεμένες επιθυμίες σας. Το να εκφράζετε όλα αυτά που θέλετε θα δημιουργήσει τη μαγεία!

Στις 9 Ιουλίου, ο Ήλιος στον τέταρτο οίκο σας της οικιακής ζωής έρχεται σε αντίθεση με τον Κρόνο στον δέκατο οίκο της καριέρας σας. Μπορεί να νιώθετε ιδιαίτερα στρεσαρισμένοι από την έλλειψη ισορροπίας μεταξύ επαγγελματικής και οικογενειακής ζωής. Ίσως κινητοποιηθείτε να υψώσετε το ανάστημά σας σε ένα άτομο με εξουσία. Η ένταση όμως θα είναι μεγάλη αυτή την περίοδο, γι’ αυτό βαδίζετε με προσοχή.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Στις 10 Ιουλίου ο Ήλιος στον τρίτο οίκο σας της επικοινωνίας εναρμονίζεται με τον ονειρικό Ποσειδώνα στον ενδέκατο οίκο της δικτύωσης. Καθιστά την ημέρα ιδανική για να μοιραστείτε τις πιο τρελές σκέψεις, φαντασιώσεις και παρουσιάσεις με τους συναδέλφους ή τους φίλους σας. Προσπαθήστε να αφήνετε τις ιδέες να ρέουν χωρίς κρίση και θα μπορούσατε να εμπνεύσετε μια παρουσίαση που είναι πραγματικά μοναδική και εντυπωσιακή.

Στη συνέχεια, στις 12 Ιουλίου, η συναισθηματική Σελήνη στον όγδοο οίκο σας της σεξουαλικής οικειότητας εναρμονίζεται με τον προσανατολισμένο στη δράση Άρη στον τέταρτο οίκο σας της οικογενειακής ζωής. Μια γλυκιά νύχτα μπορεί να είναι αυτό ακριβώς που λαχταρά η καρδιά σας. Αν είστε δεσμευμένοι, θα νιώσετε ότι μπορείτε να χαλαρώσετε τελείως με τον εαυτό σας και με το ταίρι σας. Αν είστε ελεύθεροι, αφιερώστε το βράδυ στη φροντίδα σας και περιποιηθείτε τον εαυτό σας για να νιώσετε καλά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι προβλέψεις σας

Στις 8 Ιουλίου, ο Ερμής συναντά τον προσανατολισμένο στη δράση Άρη στον τρίτο οίκο σας της επικοινωνίας. Θα πάρετε φόρα επαγγελματικά, θα μαγειρέψετε μαζί με τους συναδέλφους σας μια σειρά από δημιουργικές ιδέες που αποτελούν τροφή για σκέψη. Θα νιώθετε γεμάτοι και παραγωγικοί, γι’ αυτό επωφεληθείτε από τη στιγμή και ανταλλάξτε ιδέες. Θα σας βγει σίγουρα σε καλό!

Στη συνέχεια, στις 12 Ιουλίου, ο Άρης εναρμονίζεται με τη συναισθηματική Σελήνη στον έβδομο οίκο σας των σχέσεων. Ενισχύει την επιθυμία σας να συνδεθείτε με σωματικό και ειλικρινή τρόπο με το ταίρι σας ή ένα νέο ρομαντικό ενδιαφέρον. Θα είστε επίσης ιδιαίτερα συντονισμένοι με τη διαίσθησή σας. Για τον λόγο αυτό, μπορείτε να εμπιστευτείτε ότι νιώθετε ή σας παθιάζει. Είναι ένα φυσικό, όπως και συναρπαστικό, μέρος της διαδρομής σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Θα είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε ένα νέο πρότζεκτ ή να οργανώσετε το οικονομικό σας σχέδιο ακόμα περισσότερο και να κινηθείτε σε πλήρη ταχύτητα στις 8 Ιουλίου. Ο επικοινωνιακός Ερμής και ο προσανατολισμένος στη δράση Άρης ζευγαρώνουν στον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος. Η αυτοπεποίθησή σας και η πνευματική σας οξύτητα είναι υψηλές. Μπορείτε να πετύχετε ό,τι βάλετε στο μυαλό σας. Θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμο τώρα να επιστρέψετε στο σχεδιαστήριο για να αναλύσετε τι έχει πάει καλά και τι δεν λειτούργησε στο παρελθόν.

Στις 10 Ιουλίου, ο Ήλιος στο ζώδιό σας σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο στον έβδομο οίκο σας των σχέσεων. Μπορεί να βρεθείτε εν μέσω αγώνων για την εξουσία με το ταίρι σας ή έναν συνεργάτη. Ξέρετε ότι υπάρχει ένα μάθημα που πρέπει να μάθετε εδώ, παρόλο που ίσως είναι δύσκολο να το καταλάβετε αυτή τη στιγμή.

ΛΕΩΝ

Οι προβλέψεις σας

Στις 8 Ιουλίου, ο επικοινωνιακός Ερμής συναντά τον καταφερτζή Άρη στο ζώδιό σας. Είστε ενθουσιασμένοι, ενεργοποιημένοι και εστιάζεστε στους μεγάλους, προσωπικούς στόχους σας. Μπορείτε να εκφράσετε με λόγια αυτά που έχετε στη καρδιά σας ιδιαίτερα καλά τώρα. Καλό θα ήταν, λοιπόν, να κλείσετε αυτή την τρομακτική συνάντηση με το αφεντικό σας και να του παρουσιάσετε αυτό το φιλόδοξο πρότζεκτ σας. Η ορμή, η αποφασιστικότητα και η φωτιά σας θα φανούν δυνατά και καθαρά.

Στις 10 Ιουλίου, ο Ήλιος στον δωδέκατο οίκο σας της πνευματικότητας εναρμονίζεται με τον ονειρικό Ποσειδώνα στον όγδοο οίκο σας της σεξουαλικής οικειότητας. Μπορεί να θέλετε να αποφύγετε τη καθημερινή σας ρουτίνα ώστε να μπορέσετε να απολαύσετε τις ονειροπολήσεις και τις φαντασιώσεις σας. Κάντε το! Αυτή η μικρή διαφυγή μπορεί να σας βοηθήσει να εκπληρώσετε τις επιθυμίες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Στις 10 Ιουλίου, ο Ήλιος στον ενδέκατο οίκο σας της δικτύωσης εναρμονίζεται με τον ονειρικό Ποσειδώνα στον έβδομο οίκο σας των σχέσεων. Οι προσπάθειές σας να προχωρήσετε σε ένα ομαδικό έργο ενισχύονται από την εστίασή σας στη δημιουργικότητα και την εφαρμογή της φαντασίας σας στη δουλειά σας. Θα σας βοηθήσει επίσης το να συνεργαστείτε με φίλους και, αν είστε δεσμευμένοι, με το ταίρι σας. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να παρασυρθεί από τη στιγμή και ακολουθήστε τις πιο τρελές ιδέες σας και η επιτυχία είναι σίγουρη.

Στη συνέχεια, στις 12 Ιουλίου, η συναισθηματική Σελήνη στον τέταρτο οίκο σας της οικογενειακής ζωής σχηματίζει μια αρμονική γωνία με τον καταφερτζή Άρη στον δωδέκατο οίκο σας της πνευματικότητας. Θα είστε ιδιαίτερα συντονισμένοι με τις ανάγκες σας, αυτά που σας παθιάζουν και τα συναισθήματα των αγαπημένων σας. Θα ενισχύσει τους δεσμούς σας σημαντικά ο ποιοτικός χρόνος για χαλάρωση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΖΥΓΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Στις 8 Ιουλίου, ο επικοινωνιακός Ερμής συναντά τον προσανατολισμένο στη δράση Άρη στον ενδέκατο οίκο σας της δικτύωσης. Καθιστά τη στιγμή ιδανική για να ανταλλάξετε ιδέες και να δείτε τις λεπτομέρειες για ένα ομαδικό έργο με συναδέλφους. Θα είστε ιδιαίτερα εκφραστικοί, αποφασιστικοί και έτοιμοι για δουλειά. Οι συνάδελφοί σας θα τροφοδοτούνται από την ενθουσιώδη ενέργειά σας!

Στη συνέχεια, στις 10 Ιουλίου: Η συναισθηματική Σελήνη στον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος εναρμονίζεται με την καλλιτεχνική Αφροδίτη στον δέκατο οίκο σας της καριέρας. Θα κινητοποιηθείτε να δείτε πιο δημιουργικά τις επαγγελματικές σας προσπάθειες. Αν περιμένατε να παρουσιάσετε μια δημιουργική ιδέα ή ένα σχέδιο που σας παθιάζει, τώρα είναι η ώρα. Συντονιστείτε με την καρδιά σας, μείνετε πιστοί στον εαυτό σας και ακολουθήστε τη διαίσθησή σας και θα δεχτείτε αναγνώριση και ανταμοιβές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Στις 10 Ιουλίου, ο Ήλιος στον ένατο οίκο σας της περιπέτειας σχηματίζει μια αρμονική γωνία με τον ονειρικό Ποσειδώνα στον πέμπτο οίκο σας του έρωτα. Θα μπείτε στον πειρασμό να απομακρυνθείτε από τη ρουτίνα σας και να βυθιστείτε σε μια πολύχρωμη φαντασίωση, ιδανικά με το ταίρι σας ή έναν δυνητικό σύντροφο. Αυτό μπορεί να πάρει τη μορφή κρυφτού από τη δουλειά σας και εκδρομή ή απλώς ένα νυχτερινό ραντεβού κατά το οποίο παρασύρεστε μαζί και απολαμβάνετε την αυθόρμητη διασκέδαση, αντί να κολλάτε σε ένα προγραμματισμένο σχέδιο.

Στις 13 Ιουλίου, η συναισθηματική Σελήνη στον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στον πέμπτο οίκο σας της δημιουργικότητας. Ίσως να έχετε την τάση να βλέπετε πολύ ιδεαλιστικά ή ακραία ένα επαγγελματικό πρότζεκτ. Κάντε ό,τι μπορείτε για να παραμείνετε στα γεγονότα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι προβλέψεις σας

Στις 8 Ιουλίου ο πλανήτης της επικοινωνίας, Ερμής, συναντά τον προσανατολισμένο στη δράση Άρη στον ένατο οίκο σας της περιπέτειας. Θα είστε έτοιμοι για ρίσκα στη δουλειά. Ίσως θελήσετε να κάνετε μια παρουσίαση για ένα τολμηρό έργο. Μια συνάντηση με τους ανωτέρους σας για να μοιραστείτε τις πιο φιλόδοξες ιδέες σας… Ή να νιώσετε την ανάγκη να κάνετε αίτηση για μια συναρπαστική νέα ευκαιρία. Βάζετε όσα έχετε στην καρδιά σας στα λόγια σας και το κάνετε πολύ καλά!

Στις 13 Ιουλίου, η συναισθηματική Σελήνη στο ζώδιό σας σχηματίζει τετράγωνο με τον ονειρικό Ποσειδώνα στον τέταρτο οίκο σας της οικογενειακής ζωής. Ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε συναισθηματικό άγχος, ειδικά όσον αφορά τη δυναμική της σχέσης σας με έναν συγγενή. Ο καλύτερος τρόπος για να αντεπεξέλθετε: Σκεφτείτε όσο πιο ρεαλιστικά μπορείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι προβλέψεις σας

Στις 8 Ιουλίου, ο επικοινωνιακός Ερμής συναντά τον προσανατολισμένο στη δράση Άρη στον όγδοο οίκο σας της σεξουαλικής οικειότητας. Η εκδήλωση των σωματικών και συναισθηματικών αναγκών σας έρχεται πιο φυσικά απ’ ό,τι συνήθως. Καλά θα κάνετε να εκφράσετε αυτά που θέλετε με τολμηρό τρόπο. Η αποδοχή αυτών που σας παθιάζουν μπορεί να οδηγήσει σε μια δυναμική, αξέχαστη στιγμή.

Στις 9 Ιουλίου, ο Ήλιος στον έβδομο οίκο σας των σχέσεων βρίσκεται σε αντίθεση με τον Κρόνο στο ζώδιό σας. Η αντίθεση αυτή σηματοδοτεί εντάσεις και έναν πιθανό αγώνα εξουσίας με το ταίρι σας ή έναν στενό συνάδελφό σας. Προσπαθήστε να μην επιτρέψετε στην υπερηφάνεια σας να πάρει τα ηνία. Εστιάστε, αντίθετα, στα καθήκοντά σας και στο πώς μπορείτε να συνεργαστείτε καλύτερα και να διασχίσετε τη γραμμή του τερματισμού μαζί. Θα ξεπεράσετε την κατάσταση ακόμα πιο δυναμικά ως ομάδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Στις 8 Ιουλίου, ο επικοινωνιακός Ερμής συναντά τον καταφερτζή Άρη στον έβδομο οίκο σας των σχέσεων. Θα έχετε επιπλέον διάθεση να εστιάσετε στη δουλειά προς έναν κοινό στόχο με το ταίρι σας ή τον συνεταίρο σας. Μοιράζεστε τις ιδέες σας πιο εύκολα απ’ ό,τι συνήθως και καταλήγετε σε ένα δυναμικό σχέδιο που σας εξιτάρει και τους δύο. Κυνηγήστε το!

Στη συνέχεια, στις 9 Ιουλίου, ο Ήλιος στον έκτο οίκο σας της καθημερινής ρουτίνας βρίσκεται σε αντίθεση με τον Κρόνο στον δωδέκατο οίκο σας της πνευματικότητας. Το να τα βάζετε με το αφεντικό σας ή να το παρακάνετε με τη γυμναστική μπορεί να επηρεάσει την ευεξία σας. Κάντε ένα διάλειμμα για να ξεκουραστείτε. Δώστε προτεραιότητα στον χρόνο για τον εαυτό σας και σκεφτείτε πώς μπορείτε να προχωρήσετε μπροστά ενώ νιώθετε πιο κεντραρισμένοι.

ΙΧΘΕΙΣ

Οι προβλέψεις σας

Είναι πιο εύκολο τώρα να κάνετε πρόοδο στο σχέδιο που έχετε για την κατάσταση της υγείας σας. Στις 8 Ιουλίου ο επικοινωνιακός Ερμής και ο προσανατολισμένος στη δράση Άρης ενώνουν τις δυνάμεις τους στον έκτο οίκο σας της ευεξίας. Το μυαλό σας θα είναι γεμάτο ιδέες για τη βελτίωση των καθημερινών σας ασκήσεων, για πειραματισμούς με καθαρές, νόστιμες συνταγές ή για μια νέα προσέγγιση όπως ο βελονισμός. Η συζήτηση για τις επιλογές σας με κάποιον που εμπιστεύεστε θα σας κάνει ακόμα πιο αποφασιστικούς.

Στις 13 Ιουλίου, η συναισθηματική Σελήνη στον δέκατο Οίκο σας της καριέρα σχηματίζει τετράγωνο με τον ονειρικό Ποσειδώνα στο ζώδιό σας. Μπορεί να νιώσετε μπερδεμένοι ή εκτός πορείας σε κάποιο σημαντικό πρότζεκτ στη δουλειά. Προσπαθήστε να παραμείνετε στη στιγμή και να επικεντρωθείτε στις εργασίες που έχετε μπροστά σας και αυτή η περαστική φάση θα είναι λιγότερο ενοχλητική.

Πηγή: astro-live.gr

Ακολουθήστε μας στο Facebook