ΚΡΙΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Κριέ, είσαι στη φάση εκείνη που όλα δείχνουν πως η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη όσο και το θερμόμετρο. Οι κοινωνικές σου συναναστροφές, οι σχέσεις σου με το περιβάλλον σου βρίσκονται σε εύνοια. Η εποχή είναι κατάλληλη για ένα ταξίδι ή μια απόδραση με φίλους ή την παρέα σου. Είσαι γεμάτος ενέργεια και θετική αύρα, μην αφήσεις επομένως κανέναν και για κανένα λόγο να σου χαλάσει αυτή την υπέροχη διάθεση… ο χρόνος είναι υπέρ σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου εσύ που είσαι σε κάποια σχέση θα έχεις την ευκαιρία αυτή την εβδομάδα με την Αφροδίτη να επιμένει στον Υδροχόο να νιώσεις πιο κοντά με το ταίρι σου. Το ταίρι σου είναι έτοιμο να σου προσφέρει ακριβώς ότι έχεις ανάγκη και να γίνεις ευτυχισμένος.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Κουράστηκες, αγωνίστηκες, οι θυσίες σου όμως είναι έτοιμες να σε ανταμείψουν επαγγελματικά. Ένα ταξίδι ή μια επαγγελματική συνάντηση με υψηλά ιστάμενα πρόσωπα του εργασιακού σου περιβάλλοντος θα είναι ευκαιρίες που δε θα πρέπει σε καμία περίπτωση να χάσεις ή να αναβάλλεις! Τα επαγγελματικά σου έχουν άστρο αυτήν την περίοδο, μην αφήνεις καμιά ευκαιρία να πάει χαμένη! Στα οικονομικά σου υπάρχει ορατή βελτίωση και άνοδος των εσόδων σου, αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να αφεθείς σε ανοίγματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Ταύρε, το διάστημα αυτό έχει πολλά χαμόγελα για σένα σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Ευνοούνται κοινωνικές συναναστροφές, συμμετοχή σε εκδηλώσεις ανθρωπιστικού ενδιαφέροντος, έξοδοι με καλή παρέα και γενικά η διάθεσή σου είναι γεμάτη με καλή και χαμογελαστή όψη. Μπορεί κάποιες ανοιχτές οικογενειακές υποθέσεις να σου φέρουν μια ανησυχία ωστόσο ξέρεις πώς να τα αντιμετωπίζεις όλα με ήρεμο και αποφασιστικό τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου αυτό το διάστημα θα χαρακτηριστεί από την ανάγκη σου να νιώσεις αρμονία και ζεστασιά στη σχέση σου, αλλά αυτό δε γίνεται πάντα γιατί το ταίρι σου αυτή την περίοδο δεν είναι σε θέση να σε ακολουθήσει, έτσι βγες, απόδρασε με φίλους, απόλαυσε ένα ποτό ή ένα δείπνο με καλή παρέα και αποφόρτισε το μυαλό σου από άσχημες σκέψεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Οι στόχοι που θέτεις στα επαγγελματικά σου σε κάνουν να γίνεσαι ολοένα και πιο εργατικός, οργανωτικός και δημιουργικός! Έχεις αποδείξει το ταλέντο σου και την ευστροφία σου κι αυτό σύντομα θα ανταμειφθεί και υλικά και ηθικά… Στα επαγγελματικά σου σχέδια πλέον η επίτευξη κάθε δυνατού στόχου φαίνεται να είναι πολύ κοντά σου. Πρόσεχε τα οικονομικά σου, μην ανοίγεσαι και μην παίρνεις ρίσκα… κινήσου με συνέπεια!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Δίδυμε, η διάθεσή σου είναι γεμάτη με δυναμισμό και θετική ενέργεια. Έχεις πολύ ανεβασμένη την κοινωνική σου δραστηριότητα αυτή την εποχή κι αυτό σε κάνει να νιώθεις δυνατός και καλά κάνεις! Εύνοια στην τύχη σε διατρέχει αυτές τις μέρες. Να μην απορρίψεις την πρόταση ενός ταξιδιού, θα σε ανανεώσει! Απόφυγε τυχόν μικροεντάσεις με άτομα του περιβάλλοντός σου, αποστασιοποιήσου από καταστάσεις που δε σε ωφελούν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στην αισθηματική σου ζωή, το διάστημα αυτό θα έχεις έντονη την ανάγκη να ανανεώσεις τα αισθήματα, τον ερωτισμό σου και την επικοινωνία σου. Θα σου δοθεί η αμέριστη ευκαιρία να κάνεις όλες εκείνες τις δυνατές κινήσεις που θα σε βοηθήσουν να σταθεροποιήσεις πιο άμεσα τα σχέδια και τις επιθυμίες σου στα αισθηματικά σου και να τα οδηγήσεις στο δρόμο που θες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Επαγγελματικές προτάσεις θα σε ενεργοποιήσουν και θα σου κινήσουν το ενδιαφέρον. Ο ζήλος σου στην εργασία σου, σε ανταμείβει ηθικά και υλικά! Πρόσεχε τα ανοίγματά σου, προσπάθησε να κλείσεις πληγές του παρελθόντος με εκκρεμότητες σε θέματα που αφορούν κληρονομιές και έγγραφα νομικά! Πρόσεχε τα οικονομικά σου, αν και είναι σε άνοδο…. μην ξεφεύγεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Καρκίνε, αυτή την εποχή έχεις πολλή ενέργεια κι αυτό διαφαίνεται σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Κοινωνικές συναναστροφές με ανθρώπους που έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και θα σε ωφελήσουν κατά πολύ στην κοινωνική σου ανέλιξη. Έξοδοι με φίλους και παρέες θα σε χαλαρώσουν αυτή την περίοδο και θα σε ηρεμήσουν, απόλαυσε μικρές αποδράσεις που σε ανανεώνουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, την περίοδο αυτή θα κάνεις ένα εσωτερικό διάλογο γνωρίζοντας πολύ καλά μέσα σου ότι η πορεία μιας σχέσης βασίζεται στους από κοινού στόχους και επιθυμίες. Έτσι τις μέρες αυτές θα αξιολογήσεις και θα επαναξιολογήσεις τις επιθυμίες και τα θέλω σου ώστε να πας την σχέση σου εκεί που εσύ θέλεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Τα επαγγελματικά σου όση κούραση κι αν έχουν, εσύ πάντα έχεις τον τρόπο να αντιμετωπίζεις την κάθε δυσκολία ή εμπόδιο. Ένα επαγγελματικό ταξίδι θα σε εμπνεύσει ακόμα πιο πολύ στις επαγγελματικές σου αναζητήσεις. Απόφυγε εντάσεις με συναδέλφους, μην δίνεις χώρο σε μικρότητες. Στα οικονομικά σου, συγκρατήσου μην ανοίγεσαι, είναι μια περίοδος που πρέπει να κινηθείς με περισσότερη εγκράτεια!

ΛΕΩΝ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Λέοντα, με περισσότερη διάθεση θα ασχοληθείς με άτομα του περιβάλλοντός σου. Αυτήν την περίοδο ύστερα από τις τελευταίες εντάσεις που πέρασες, όλα σε δικαιώνουν και σε κάνουν να νιώθεις και πάλι δυνατός και αποφασιστικός. Έξοδοι με παρέες θα σε κάνουν να είσαι το επίκεντρο προσοχής .Δεν μπορείς να συμφωνείς με όλους ούτε να συμφωνούν οι άλλοι μαζί σου, επομένως κράτα τις αποστάσεις από πιεστικά περιβάλλοντα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου τα πράγματα βαδίζουν σε ένα καλύτερο δρόμο. αφού πια λύνεις τη σιωπή σου, ανοίγεις τα αισθηματικά σου χαρτιά και εκφράζεις τις επιθυμίες και τα θέλω σου. Θα κάνεις μια εκ βάθους συζήτηση με το ταίρι σου από την οποία να ξέρεις πως θα βγεις τόσο εσύ όσο και ο αγαπημένος σου κερδισμένος, αφού α λυθούν πολλά από αυτά που η σιωπή δεν άφηνε να εκφραστούν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Δυναμικός και ενεργητικός όσο ποτέ, έχεις απογειώσει τα επαγγελματικά σου ενδιαφέροντα. Οι στόχοι που θέτεις ο ένας μετά τον άλλο κατακτώνται κι εσύ ευθύς θέτεις νέους πιο υψηλούς στόχους. Ένα επαγγελματικό ταξίδι θα σε φέρει ακόμα πιο κοντά στο στόχο που θα βάλεις σε προτεραιότητα. Απόφυγε τις σπατάλες, μην ανοίγεσαι και μην μπαίνετε σε σπατάλες που δε σας ωφελούν πουθενά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Παρθένε, είσαι ιδιαίτερα σε καλή διάθεση αυτές τις μέρες. Νιώθεις μια υπέροχη ηρεμία και εισπράττεις ικανοποίηση από τον εαυτό σου. Έχεις καταλήξει σε ορθές αποφάσεις για πολλά που σε απασχόλησαν αυτό το διάστημα. Καλό είναι να κάνεις πράγματα για σένα που σου προσφέρουν χαρά. Έξοδοι με φίλους και συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα, θα αναπτερώσουν το ηθικό σου… όλα δείχνουν πως η περίοδος αυτή σε οδηγεί σε μονοπάτια που επιθυμείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου την περίοδο αυτή θα είναι στα καλύτερά τους, αφού η Αφροδίτη θα σε φέρει μπροστά σε ένα δυνατό ερωτισμό και η σχέση σου αυτή την περίοδο θα αποκτήσει ένα πολύ ευχάριστο νόημα, σηματοδοτώντας νέες αρχές και πολλές τρυφερές στιγμές πλούσιες σε φαντασία και ερωτισμό.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Τα επαγγελματικά σου έχουν μια σταθερότητα και φαίνεται πως όλα τα έχεις βάλει σε τάξη. Κάποιες εντάσεις στο εργασιακό σου περιβάλλον καλό είναι να τύχουν της αδιαφορίας σου, μην δίνεις χώρο σε αρνητικά σχόλια να σου χαλάσουν τη διάθεση για κανένα λόγο. Προάσπισε τον εαυτό σου… και συνέχισε με το ίδιο ενδιαφέρον να κάνεις τη δουλειά σου τόσο καλά όσο ξέρεις και σε ικανοποιεί. Ένα επαγγελματικό ταξίδι θα σου «ανοίξει περισσότερο την όρεξη» και θα σε βάλει στη διαδικασία να βάλεις νέους στόχους. Μην ανοιχτείς αυτή την περίοδο σε οικονομικές διαδικασίες που θα σε βάλουν σε περιπέτειες, κινήσου με σύνεση!

ΖΥΓΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Ζυγέ, αυτή την περίοδο είσαι περισσότερο κοινωνικός, επικοινωνιακός, δεχτικός σε εξόδους και παρέες με καλούς φίλους. Έχεις ανάγκη από χαλάρωση και ξεκούραση αυτόν τον καιρό, κι αυτό είναι ένα δώρο που οφείλεις στον εαυτό σου. Απόφυγε συναναστροφές με άτομα που σε πιέζουν και σε αποσυντονίζουν και διάθεσε τον χρόνο σου μόνο εκεί που εσύ περνάς καλά και φορτίζεις τις δυνάμεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου τα νέα είναι ευχάριστα καθώς τα σύννεφα που είχαν εισβάλει στο κατώφλι της σχέσης σου αρχίζουν σιγά σιγά υποχωρούν, η καλή διάθεση για επίλυση των όποιων διαφορών, η διάθεση των ξεκαθαρισμάτων με θέματα του παρελθόντος, η διαίσθηση σου και η πεποίθησή σου πως μπορείτε όλα να τα ξεπεράσετε με τη δύναμη της αγάπης σας, θα σας βοηθήσει να ξαναχτίσετε τα όνειρα σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Η ανάγκη σου για ξεκούραση από τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις είναι έντονη. Χρειάζεσαι ένα μικρό διάλειμμα και μάλλον ήρθε ο καιρός να το κάνεις δώρο στον εαυτό σου. Οι εντάσεις του προηγούμενου διαστήματος, οι παρεξηγήσεις με συναδέλφους και η έλλειψη επικοινωνίας στο χώρο της δουλειάς σου σε αποσυντόνισαν, πάρε το χρόνο σου και τις αποστάσεις σου. Στα οικονομικά υπάρχει μια εύνοια που σε κάνει να νιώθεις πως πατάς γερά στα πόδια σου, ωστόσο μην αφεθείς σε περιττά έξοδα και σπατάλες, γιατί αυτό σε αποσυντονίζει και σου δημιουργεί εντάσεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Σκορπιέ, ακολούθησε το ένστικτο τις επιθυμίες σου. Όλα δείχνουν πως βελτιώνονται σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου, τόσο στο κοινωνικό όσο και στο προσωπικό. Φιλοδοξίες και στόχοι που θέτεις επιτυγχάνονται κι αυτό σου δίνει πραγματικά φτερά. Απόφυγε συναντήσεις με άτομα που σε είχαν πληγώσει στο παρελθόν, δε χρειάζεται να αναλώνεις το χρόνο και την καλή σου διάθεση με ανθρώπους που θέτουν το εγώ τους σε προτεραιότητα. Βγες με φίλους, χαλάρωσε σε εξόδους που σε γεμίζουν ικανοποίηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι ελεύθερος, είσαι και αισθάνεσαι αρκετά ικανοποιημένος από τον τρόπο που ζεις και εκφράζεσαι, η ύπαρξη ενός συντρόφου ή ενός ανθρώπου είναι ένα κεφάλαιο που σε απασχολεί, αλλά δε φαίνεται να είσαι διατεθειμένος να συμβιβαστείς με πρόσωπα που δε σε εκφράζουν στο ακέραιο. Απόλαυσε λοιπόν το χρόνο σου και άσε να σου φέρει αυτός με τη βοήθεια της Αφροδίτης το πρόσωπο που θα αγαπήσεις πραγματικά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Είσαι σε πολύ καλό δρόμο σε σχέση με την εξέλιξη και τις απαιτήσεις των επαγγελματικών σου σχεδίων. Στόχοι που είχες θέσει πραγματοποιήθηκαν και σου έδωσαν μεγάλη ικανοποίηση. Στο μεταξύ μη βιάζεσαι, χαλάρωσε λίγο σου αξίζει ένα διάλειμμα, θα εμφανιστούν νέα δεδομένα που θα αποτελέσουν μεγάλη πρόκληση για σένα! Στο μεταξύ στα οικονομικά σου κινήσου με φειδώ, δεν είναι καιρός για να κάνεις άστοχες οικονομικές κινήσεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι προβλέψεις σας

Αυτό το διάστημα έχεις περισσότερη ανάγκη να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις. Μια τάση ανανέωσης της εμφάνισής σου θα προκύψει αυτές τις μέρες κι αυτό θα σε αναζωογονήσει πολύ! Έξοδοι με φίλους και ήρεμες, ήσυχες βραδιές θα σε αποφορτίσουν από τις εντάσεις που υπήρξαν το προηγούμενο διάστημα κι έγιναν αιτία να κλειστείς αρκετές φορές στον εαυτό σου. Να αποφύγεις ξεκαθαρίσματα με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος σχετικά με κληρονομικά θέματα, ξεκουράσου πρώτα και σιγά σιγά όλα θα τα διευθετήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου έχουν αρκετά μπερδέματα την περίοδο αυτή, το να μένεις σε μια σχέση που σε τραβάει η συνήθεια και ο συμβιβασμός είναι πια ώριμο μέσα σου πως δεν έχει μέλλον και πολύ σωστά, όσο κι αν σκέφτεσαι πως το τέλος θα πληγώσει το σύντροφό σου, πρέπει να βάλεις τελεία και να κλείσεις μια και καλή το κεφάλαιο αυτό στη ζωή σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Δουλεύεις σκληρά κι ήρθε η ώρα να ανταμειφθείς! Μια νέα επαγγελματική πρόκληση θα σε βάλει στη διαδικασία να αναμετρηθείς με τα πραγματικά επαγγελματικά σου ενδιαφέροντα. Οι ικανότητές σου είναι πολύ ανεπτυγμένες και είσαι έτοιμος να αναλάβεις ρίσκα που σίγουρα θα σου φέρουν τα κέρδη που επιθυμείς! Στα οικονομικά σου όλα δείχνουν να είσαι σε πολύ καλό δρόμο και φαίνεται να αυξάνουν ακόμα και πιο πολύ!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Αιγόκερε, πέρασες ένα διάστημα με πίεση και άγχος και τώρα φαίνεται η αρχή του καλοκαιριού να σε γεμίζει με θετική αύρα. Ευνοούνται κοινωνικές συναναστροφές, έξοδοι με φίλους και συνεργάτες! Καλό είναι να αποφύγεις συναντήσεις με άτομα του περιβάλλοντός σου που σου προκαλούν ένταση. Η ψυχολογία σου έχει ανάγκη την αποφόρτιση από κάθε τι που σε βυθίζει προς τα κάτω! Χαμογέλασε το αξίζεις και το οφείλεις σε σένα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, η σχέση σου αυτό το διάστημα σε παρακινεί να ακούσεις την καρδιά σου και να ακολουθήσεις τους χτύπους της. Η σχέση σου θα έχει πολύ φλογερές και τρυφερές στιγμές στη ζώνη του ερωτισμού σου να χτυπά κόκκινο σε επιθυμίες και πόθους.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Έχεις μια απίστευτη ικανότητα να δουλεύεις εντατικά, ακούραστα και οργανωμένα, κάτι που πολλές φορές γίνεται επίκεντρο σχολίων από συναδέλφους, μην πτοείσαι και μην δίνεις σημασία. Ωστόσο ένα διάλειμμα το χρειάζεσαι και μάλλον ήρθε ο καιρός να το κάνεις! Εκτός από τη δουλειά υπάρχουν κι άλλα πράγματα που μπορούν να σε ικανοποιήσουν και να σου δώσουν χαρά! Με τα οικονομικά σου, περιόρισε λίγο τα έξοδά σου, μην ανοίγεσαι, πάτα φρένο πριν νιώσεις την πίεση σου να πιάνει κόκκινο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Υδροχόε, αυτή την περίοδο γενικά είσαι καλά, αν εξαιρέσεις τις στιγμές που τα σκαμπανεβάσματα της ψυχολογίας σου σε αναστατώνουν! Η αποδοχή σου από νέα περιβάλλοντα και οι νέες γνωριμίες κοινωνικού ενδιαφέροντος, θα σε κάνουν να νιώσεις τη σημαντικότητά σου και την αξία σου ως άτομο να επιβεβαιώνεται! Βραδιές με φίλους και ήσυχες έξοδοι θα σε χαλαρώσουν, ενώ ένα κληρονομικό ζήτημα θα σε απασχολήσει θετικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου εσύ που είσαι σε σχέση θα νιώσεις όμορφα με το ταίρι σου αφού η εύνοια των μετακινήσεων, των συζητήσεων, των αποκαλύψεων θα δώσει μια νέα ρότα στην πορεία της σχέσης σας. Η εβδομάδα αυτή υπόσχεται μια θεαματική αναζωογόνηση στα συναισθήματα και στη διάθεσή σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά σου, άλλοτε νιώθεις την ικανοποίηση να πλημμυρίζει από μέσα σου κι άλλοτε νιώθεις πως η απογοήτευση και η ένταση σε χαρακτηρίζει. Έχεις ανάγκη από ηρεμία, γι΄ αυτό δεν είναι άσχημη η ιδέα να επισπεύσεις την άδειά σου… βάλε σε προτεραιότητα τον εαυτό σου! Τα οικονομικά σου αυτή την περίοδο σου χαμογελούν, κάνε στοχευμένες κινήσεις, ανανέωσε την ψυχολογία σου και μην τσιγκουνευτείς να διαθέσεις για σένα κάτι παραπάνω, το αξίζεις!

ΙΧΘΕΙΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Ιχθύ, είσαι στην αρχή μιας καλής και υπέροχης φάσης στη ζωή σου! Ευνοούνται ταξίδια, έξοδοι με φίλους, αποδράσεις από την καθημερινότητα, κοινωνικές επαφές και νέες γνωριμίες. Παραμέρισε από τη ζωή σου καθετί αρνητικό που σε επηρεάζει και σου χαλά τη διάθεση. Έχεις δουλέψει πολύ με τον εαυτό σου, γι΄αυτό καλό είναι να δίνεις στον εαυτό σου τη χαρά που αξίζεις. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που καλό είναι να τις δεις πιο σοβαρά, έχουν πολλές εκπλήξεις για το μέλλον σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου εσύ που είσαι σε σχέση έχεις έντονη την επιθυμία μέσα σου να αφεθείς στο ταίρι σου, να νιώσεις τη στοργή και την αγάπη του που τόσο έχεις ανάγκη, ακόμα κι όταν ξέρεις πως εκ των περιστάσεων αυτό τον καιρό είναι δύσκολο και για τους δυο σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Εργατικός και ακούραστος όπως πάντα! Η αυτοπεποίθησή σου έχει ανεβάσει τις αποδόσεις σου κι αυτό είναι πραγματικό δώρο για σένα! Έχε τα μάτια σου ανοιχτά, προτάσεις που θα σου γίνουν για επαγγελματικές αλλαγές, μην σε φοβίζουν. Σύντομα θα δεις τα σχέδια σου να υλοποιούνται! Στα οικονομικά σου προσπαθείς εδώ και καιρό να βάλεις τάξη, σιγά σιγά όλα παίρνουν το δρόμο τους και σε αυτή την κατεύθυνση, μην αγχώνεσαι το καλοκαίρι θα σε ανταμείψει για όλα!

Σχόλια

σχόλια