ΚΡΙΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Φίλε Κριέ, η εβδομάδα αυτή με τον κυβερνήτη σου Άρη να εισέρχεται στους Ιχθείς στις 15 του μήνα θα σε κάνει να αναθεωρήσεις πολλά από αυτά που μέχρι τώρα είχες δεδομένα. Θα περάσεις αρκετές εντάσεις τόσο στο κοινωνικό και οικογενειακό σου περιβάλλον, όσο και με τον ίδιο σου τον εαυτό, καθώς η πίεση που θα επικρατήσει θα σε κάνει να θες να εξαφανιστείς από παντού. Αυτό βέβαια δεν είναι λύση, αφού εκλογικεύοντας τα πράγματα  θα δεις ότι με καλούς χειρισμούς μπορείς να τα αντιμετωπίσεις όλα χωρίς να πληγώσεις περισσότερο τον εαυτό σου. Δώσε προτεραιότητα στον εαυτό σου και πρόσεχε την υγεία σου, μην αναλώνεσαι με μικρά πράγματα που αποδεικνύονται ανώφελα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου με την Αφροδίτη να σταματά την ανάδρομη πορεία της από το ζώδιο του Ζυγού θα δεις ότι η  εύνοια δε σε εγκαταλείπει αφού αυτή την εβδομάδα μπορεί να γνωρίσεις το δυνατό έρωτα της ζωής σου. Χαλάρωσε και θα δεις πως το πλανητικό σκηνικό στο σύνολο του έχει πολύ τρυφερά και ερωτικά σχέδια για σένα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στον επαγγελματικό σου τομέα αυτή την εβδομάδα θα νιώσεις αρκετά κουρασμένος, αφού ο φόρτος εργασίας δε θα είναι και λίγος, ωστόσο μην το βάζεις κάτω, οι δυνάμεις σου είναι αστείρευτες και αυτό είναι πολύ δυνατό όπλο στον εργασιακό σου χώρο. Απόφυγε διενέξεις με συναδέλφους, συνέχισε να δουλεύεις με τους ρυθμούς σου, την υπευθυνότητα και την συνέπεια που σε διακρίνει και σύντομα οι προσπάθειες σου θα αποδώσουν καρπούς. Στα οικονομικά σου τα απρόβλεπτα έξοδα του τελευταίου διαστήματος σε έχουν αρκετά ανησυχήσει, γι΄αυτό προσπάθησε να κινηθείς με σύνεση και εγκράτεια χωρίς τάση για σπατάλες.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Φίλε Ταύρε, αυτή η εβδομάδα με την Αφροδίτη να σταματά την ανάδρομη πορεία της από το ζώδιο του Ζυγού θα κυλήσει αρκετά ομαλά και χωρίς εντάσεις ή απρόβλεπτα. Θα υπάρχει μια σχετική ηρεμία που θα σε φέρει κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα, θα βρεις χρόνο για εξόδους και κοινωνικές συναναστροφές τις οποίες το τελευταίο διάστημα τις είχες αφήσει στο περιθώριο. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον θα έχεις όμορφες και ζεστές στιγμές με δικά σου πρόσωπα, συζητήσεις και επικοινωνία με πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό και αυτό θα σου προσδώσει μεγάλη χαρά καθώς η αναθέρμανση των σχέσεων μεταξύ σας θα σε ευχαριστήσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου την εβδομάδα αυτή με τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από τον Τοξότη το Σάββατο δεν είναι απίθανο να συναντήσεις ένα πρόσωπο από το παρελθόν που στην ουσία δεν είχες ποτέ ξεχάσει και ένας νέος, δυνατός και συναρπαστικός έρωτας να κερδίσει την καρδιά και το μυαλό σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στον επαγγελματικό σου τομέα όλα θα κυλήσουν όμορφα και χαλαρά, οι σχέσεις σου με τους συναδέλφους σου θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα και δεν αποκλείεται στην πρόταση ενός επαγγελματικού ταξιδιού να ανοίξεις τους επαγγελματικούς σου ορίζοντες και τα μελλοντικά σου σχέδια ώστε να κάνεις αλλαγές που θα σε ωφελήσουν σε όλα τα επίπεδα. Τα σχέδια σου για εξέλιξη απ΄ ότι φαίνεται δεν είναι και τόσο μακρινά. Χρειάζεται ωστόσο στα οικονομικά σου να κινηθείς με περισσότερη συνέπεια, γιατί η περίοδος που διανύεις δεν είναι κι η καλύτερη στον οικονομικό τομέα. Μην υποκύψεις στην παροχή κάποιου δανείου σε φιλικό πρόσωπο γιατί ενδέχεται να βρεθείς ζημιωμένος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι προβλέψεις σας

Φίλε Δίδυμε, την εβδομάδα αυτή με την Αφροδίτη να σταματά την ανάδρομη πορεία της από το ζώδιο του Ζυγού την Παρασκευή και τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από τον Τοξότη το Σάββατο τα πράγματα θα κυλήσουν με αποχρώσεις όλων των χρωμάτων της ίριδας, η διάθεσή σου θα είναι αρκετά καλή αλλά θα υπάρξουν και μεταπτώσεις που θα σε ρίχνουν στο γκρι και το μαύρο. Κάποιες απογοητεύσεις που θα πάρεις από κοντινά σου πρόσωπα θα σε αποδιοργανώσουν, ενώ ενδέχεται να οδηγηθείς σε οριστικές ρήξεις σε επίπεδο συνεργασιών. Από την άλλη η παρουσία κάποιων καλών φίλων θα σου ανεβάσει και πάλι την διάθεση, μην ξεχνάς ότι τα σκαμπανεβάσματα είναι αυτά που κάνουν ενδιαφέρουσα τη ζωή και τις αναζητήσεις μας σε αυτή.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου απόλαυσε για λίγο ακόμα την αίσθηση της ελευθερίας με τους φίλους και τις χαλαρές εξόδους σου, γιατί πολύ σύντομα κάτι καλό προβάλλει στη ζωή σου. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά!

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Εργασιακά τα πράγματα αυτή την εβδομάδα θα σε προβληματίσουν αρκετά, καθώς είναι στιγμές που το εργασιακό σου περιβάλλον σε πνίγει και οι συναδελφικές σχέσεις δεν είναι όπως τις είχες κατά νου. Μην εμπλέκεσαι σε θέματα που αφορούν τους άλλους, και μην δίνεις χώρο για σχόλια σε άτομα του περιβάλλοντός σου, κάνε τη δουλειά σου όσο καλύτερα μπορείς και θα δεις ότι όσοι επιβουλεύονται την εργατικότητά σου θα βγουν από κάτω. Συνέχισε να εργάζεσαι με συνέπεια και οργάνωση, και πολύ σύντομα θα παρουσιαστούν επαγγελματικές ευκαιρίες και αμοιβές που σου αξίζουν. Προσοχή στα οικονομικά σου, μην αφήνεσαι σε σπατάλες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Φίλε Καρκίνε, η εβδομάδα που ξεκινά με την Αφροδίτη να σταματά την ανάδρομη πορεία της από το ζώδιο του Ζυγού την Παρασκευή και τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από τον Τοξότη το Σάββατο, θα σε προβληματίσει αρκετά σε εσωτερικό επίπεδο σχετικά με το αν έχεις πάρει τις σωστές αποφάσεις ιδιαίτερα στο κοινωνικό σου περιβάλλον. Η διάθεσή σου να προσφέρεις στους άλλους σε γεμίζει και σε κάνει να νιώθεις δημιουργικός. Θα κουραστείς λίγο αλλά όλα αυτήν την εποχή, σου υπόσχονται επιτυχία και εκπλήρωση. Στόχοι που τέθηκαν πριν από πολύ καιρό φτάνουν στην επίτευξή τους. Έχεις κάθε λόγο λοιπόν να νιώθεις δικαιωμένος και ικανοποιημένος. Έξοδοι με φίλους και ωραίες οικογενειακές στιγμές φαίνεται να σε κερδίζουν και να ικανοποιούν τις ανάγκες σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου εσύ που ψάχνεις να βρεις το έτερον ήμισυ σου, μην ανησυχείς, η Αφροδίτη σε ορθή πορεία από την Παρασκευή και μετά σου επιφυλάσσει μια απροσδόκητη έκπληξη καθώς ένας δυνατός έρωτας θα εισβάλλει για τα καλά στη ζωή σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά σου απ΄ ότι φαίνεται τίποτα δεν είναι για σένα ακατόρθωτο. Ξέρεις να ξεπερνάς τις όποιες δυσκολίες προκύπτουν με ιδιαίτερη ευστροφία και άψογους χειρισμούς που σε κάνουν να κερδίζεις τη συμπάθεια των άλλων ακόμα και στο πιο ανταγωνιστικό εργασιακό περιβάλλον. Μη φοβάσαι τίποτα, αφού το επαγγελματικό σου άστρο λάμπει σε κάθε σου βήμα. Στα οικονομικά σου προσπάθησε να αποφύγεις κινήσεις γρήγορες ή βιαστικές που αφορούν οικονομικές συμφωνίες. Δεν είναι το κατάλληλο διάστημα για ρίσκα, πρόσεχε τις οικονομικές συναλλαγές και δοσοληψίες σου.

ΛΕΩΝ

Οι προβλέψεις σας

Φίλε Λέων, η εβδομάδα αυτή θα σου δώσει την ευκαιρία να ασχοληθείς  με τον εαυτό σου σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου. Με την Αφροδίτη να σταματά την ανάδρομη πορεία της από το ζώδιο του Ζυγού την Παρασκευή και τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από τον Τοξότη το Σάββατο θα κάνεις μια γενική ανασκόπηση των όσων μέχρι τώρα έχεις δημιουργήσει, θα δεις τις αστοχίες που προφανώς έχεις κάνει και θα αναθεωρήσεις πολλά από αυτά που μέχρι πρόσφατα θεωρούσες δεδομένα. Θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις νέα πρόσωπα πολύ ενδιαφέροντα και αυτό θα σε κάνει να νιώθεις καλά, καθώς το καινούριο στη ζωή σου αποτελεί πόλο έλξης. Οι γνωριμίες σου σε κοινωνικό επίπεδο θα σε βοηθήσουν να πετύχεις κάποιους στόχους που έχεις θέσει. Ενδεχομένως κάποιες εντάσεις που προκαλούνται από το οικογενειακό σου περιβάλλον, να σε κάνουν να νιώσεις πίεση και άγχος, καλό είναι λοιπόν να τις αποφύγεις για το δικό σου καλό και την ψυχική ισορροπία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου καλό είναι να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν και σε γεμίζουν, δε θα λείπουν η ρομαντική διάθεση και η έλξη από κάποιο πρόσωπο που θα σε πλησιάσει αλλά αυτό δε σημαίνει πως μπορείς να επενδύσεις σε μια μελλοντική σχέση… ο έρωτας που περιμένεις δε θα αργήσει να έρθει, και μην ανησυχείς η Αφροδίτη θα σου δώσει αμέσως τα σημάδια του.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά σου η μαχητικότητα, ο δυναμισμός σου και η συνέπειά σου πολύ σύντομα θα ανταμειφθούν με την αναγνώριση που θα λάβεις μέσα από την προαγωγή που τόσο περιμένεις τον τελευταίο καιρό. Έχεις υψηλούς στόχους και οφείλεις να δουλέψεις πολύ γι΄ αυτούς. Ξέρεις να κερδίζεις μάχες και με το ιδιαίτερο πείσμα που σε διακρίνει θα τα καταφέρεις όλα. Όλα είναι υπό τον έλεγχό σου! Στα οικονομικά σου η βοήθεια από μια οικονομική πηγή θα σου προσδώσει μεγάλη ανακούφιση, αφού θα καταφέρεις επιτέλους να καλύψεις υποχρεώσεις που είχες ανοιχτές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Φίλε Παρθένε, η εβδομάδα αυτή με την Αφροδίτη να σταματά την ανάδρομη πορεία της την Παρασκευή από το ζώδιο του Ζυγού θα είναι αρκετά χαλαρή και ήρεμη. Στον κοινωνικό τομέα θα γνωρίσεις πολύ ξεχωριστά κι ενδιαφέροντα άτομα που θα σε ευνοήσουν σε σχέδια και στόχους που έχεις κατά νου τον τελευταίο καιρό. Είσαι αξιαγάπητος και αξιολάτρευτος και υπάρχουν πολλοί που αναγνωρίζουν την αξία και την ευθύτητα σου. Έχεις πολλή δύναμη μέσα σου. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον κάποιες εντάσεις θα σε ενοχλήσουν και αυτό θα σε αποδιοργανώσει για λίγο, αλλά να θυμάσαι όλα εξαρτώνται από εσένα και τους χειρισμούς σου, προστάτεψε τον εαυτό σου με κάθε τρόπο από αρνητικούς ανθρώπους που σε περιβάλλουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου εσύ που είσαι ελεύθερος και πολλές φορές έχεις νιώσει την ανάγκη να είσαι με το ταίρι που ονειρεύεσαι, με το πρόσωπο που έχεις σαν εικόνα και όνειρο στη ζωή σου, να ξέρεις πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, αφού πολύ σύντομα θα σου χτυπήσει η Αφροδίτη την πόρτα της καρδιάς σου και ένας νέος και δυνατός έρωτας θα λάμψει μέσα σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στη δουλειά σου αγαπητέ Παρθένε όλα θα κυλήσουν εποικοδομητικά στον επαγγελματικό σου τομέα. Η εργατικότητα, η συνέπεια και το ήθος σου σε κάνουν και ξεχωρίζεις στο συναδελφικό σου χώρο, ενώ η πρόταση ενός επαγγελματικού ταξιδιού θα είναι η αφορμή να σκεφτείς πολλές αλλαγές που θα σου αυξήσουν τη δημιουργικότητά σου και θα σε γεμίσουν ενέργεια. Στα οικονομικά σου υπάρχει εύνοια την εβδομάδα αυτή, αφού κάποια κληρονομικά θέματα θα σε δικαιώσουν κι αυτό θα σε ανακουφίσει αρκετά ώστε να πατήσεις ακόμα πιο γερά στα πόδια σου. Οικονομικά, πατάς πιο γερά στα πόδια σου.

ΖΥΓΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Φίλε Ζυγέ, αυτή η εβδομάδα με την Αφροδίτη να σταματά την ανάδρομη πορεία της από το ζώδιο σου την Παρασκευή θα είναι πολύ ικανοποιητική, θετική και γεμάτη εύνοια σε όλους τους τομείς της ζωής σου, τους στόχους σου και την κατάκτηση των θέλω σου. Είναι ένα διάστημα που κυριολεκτικά σου ανοίγει τις πόρτες του, σε κάθε σου επιθυμία. Μετακινήσεις, συνεργασίες, επικοινωνία, παρέες, φίλοι, οικογένεια, όλα κινούνται με θετική αύρα στη ζωή σου. Με την αισιόδοξη διάθεση που σε διακατέχει ιδιαίτερα αυτή την περίοδο, όλα τα αντιμετωπίζεις πιο ώριμα και σοφά. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον θα υπάρξουν πολλές και ζεστές στιγμές που θα σε φέρουν ακόμα πιο κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου εσύ που είσαι ελεύθερος απόλαυσε τις εξόδους με καλή παρέα φίλων και γνωστών, κάνε πράγματα που σε ευχαριστούν και σε χαλαρώνουν και πολύ σύντομα ένα πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον θα κερδίσει τον έρωτα και την προσοχή σου, ετοιμάσου να ζήσεις το δυνατό και το έντονο που ονειρεύεσαι, ο έρωτας έρχεται να σε συνεπάρει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Τα επαγγελματικά σου παρ΄ όλους τους προβληματισμούς σου και τις αναστολές σου όλο και βελτιώνονται αφού νέες ευκαιρίες παρουσιάζονται μέρα με τη μέρα, έχεις την αστρική εύνοια σε ρίσκα και νέα σχέδια. Να είσαι βέβαιος ότι το κοφτερό σου μυαλό και η επιχειρηματική σου διαύγεια θα σε οδηγήσουν στα αποτελέσματα που επιδιώκεις. Όσον αφορά τα οικονομικά σου, αυτές τις μέρες θα βρεις λύσεις για θέματα που σε είχαν ταλαιπωρήσει στο παρελθόν. Όλα θα τα οργανώσεις καλύτερα με τη σωστή κρίση και τη λήψη ορθών αποφάσεων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Φίλε Σκορπιέ, αυτή η εβδομάδα με την Αφροδίτη να σταματά την ανάδρομη πορεία της από το ζώδιο του Ζυγού την Παρασκευή και τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από τον Τοξότη το Σάββατο θα είναι αρκετά μπερδεμένη σε επίπεδο διαπροσωπικών σχέσεων και αποφάσεων. Κάποια πράγματα που θα ειπωθούν θα προκαλέσουν την δυσαρέσκεια σου, αλλά αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να τα βάψεις μαύρα ή να χαλάσεις την ψυχολογία σου γιατί κάποιοι έχουν διαφορετικές απόψεις και προσπαθούν να απορρίψουν τις δικές σου. Εσύ κράτα ό,τι θεωρείς σωστό και προχώρα με καθαρή λογική στους στόχους που θέτεις. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον, έρθει η ισορροπία των σχέσεων στο επίπεδο που ήθελες αφού ξεκαθαρίστηκαν διαφωνίες και αντιθέσεις, κι αυτό πλέον σε ικανοποιεί στο βαθμό που θες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου εσύ που είσαι μόνος και ψάχνεις το ταίρι σου στις εξόδους σου, στο διαδίκτυο, στη δουλειά ή στο δρόμο, μην αγχώνεσαι καθώς από εκεί που δεν το περιμένεις θα έχεις μια πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση που στα σχέδια της Αφροδίτης είναι να ζήσεις τον έρωτα που προσμένεις τόσο καιρό.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στην εργασία σου όλα θα πάνε καλά, αν εξαιρέσεις στην αρχή της εβδομάδας κάποιες εντάσεις και μικροπαράπονα που θα σε εκνευρίσουν. Όμως ως το τέλος της εβδομάδας το σκηνικό θα έχει αλλάξει ριζικά, αφού όλα θα πάνε καλά χάρη στην εξυπνάδα και την ικανότητά σου να διαχειρίζεσαι τέτοιες καταστάσεις. Στα οικονομικά είναι μια καλή περίοδος να ασχοληθείς με ανοιχτές κληρονομικές υποθέσεις και να κλείσεις οικονομικές πληγές του παρελθόντος, να εξοφλήσεις λογαριασμούς σου και να αυξήσεις τα εισοδήματά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι προβλέψεις σας

Φίλε Τοξότη, όλα μέσα στην εβδομάδα αυτή θα κινηθούν ικανοποιητικά για σένα. Με την Αφροδίτη να σταματά την ανάδρομη πορεία της από το ζώδιο του Ζυγού την Παρασκευή θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις εξόδους με φίλους, παρέες και συναδέλφους που θα σε χαλαρώσουν και θα σε ξεκουράσουν. Η διάθεσή σου είναι πολύ ανεβασμένη κι αυτό είναι που σε κάνει περισσότερο αγαπητό στο περιβάλλον σου. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον θα εκτιμηθεί πολύ από τα αγαπημένα σου πρόσωπα  η συνέπεια και η ειλικρίνεια με την οποία χειρίζεσαι τις σχέσεις σου, ενώ παράλληλα θα λάβεις μια πολύ μεγάλη χαρά από τη συνάντησή σου με ένα πρόσωπο αγαπημένο σου από το παρελθόν σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου εσύ που είσαι μόνος και ακόμα ψάχνεις να βρεις ανάμεσα στο πλήθος τον άνθρωπό σου, σύντομα να νιώσεις μια παρουσία στη ζωή σου να σε γοητεύει και να σε παρασύρει στα ερωτικά μονοπάτια μοναδικά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά σου έχεις κάθε λόγο να χαμογελάς και να νιώθεις ικανοποίηση από τον εαυτό σου, αφού ένας πολύ δυνατός και υψηλός στόχος σου φτάνει στην ολοκλήρωσή του. Δούλεψες σκληρά, έτσι σύντομα θα ανταμειφθείς για την οργανωτικότητα και τη συνέπειά σου. Λίγη προσοχή στα οικονομικά σου χρειάζεται από το Σάββατο και μετά που ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του από το ζώδιο σου, γι΄ αυτό μην αφήνεσαι σε άσκοπες σπατάλες. Προγραμμάτισε καλύτερα τις υποχρεώσεις σου για να μη νιώθεις άγχος και πίεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι προβλέψεις σας

Φίλε Αιγόκερε, η εβδομάδα αυτή θα είναι λίγο περίεργη και παράξενη μέσα σου καθώς η διάθεσή σου θα έχει απότομα σκαμπανεβάσματα. Νιώθεις πολύ πιεσμένος κι αυτό σε αποδιοργανώνει, προσπάθησε να ηρεμήσεις, δεν είναι όλα στη ζωή μαύρα ή άσπρα, δώσε στον εαυτό σου το χρόνο που χρειάζεται, αγάπησε περισσότερο το είναι σου. Θα έχεις προσκλήσεις για να μπεις σε διάφορα προγράμματα κοινωνικού ενδιαφέροντος, καλό είναι να μην αρνηθείς και να δημιουργείς προϋποθέσεις και νέα ανοίγματα σε συναναστροφές που θα σε βοηθήσουν κοινωνικά, επαγγελματικά και θα σε ωφελήσουν ατομικά ως άνθρωπο. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον υπάρχουν κάποια θέματα που σε προβληματίζουν και σε στεναχωρούν. Όλα θα πάνε καλύτερα, αν προσπαθήσεις να βγάλεις τον αρνητισμό και την απογοήτευση που σε σκιάζει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου οι έξοδοι με καλές παρέες και ευχάριστες αποδράσεις είναι μια πολύ καλή ιδέα και πρόταση, αφού ίσως μια έξοδος να είναι και η αιτία να σπάσει επιτέλους η μοναξιά το ρόδι της και να σε φέρει κοντά στον έρωτα που αποζητάς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στη δουλειά σου αυτή την εβδομάδα όλα θα πάνε καλά και θα κυλήσουν όπως θες. Διακρίνεσαι για τη συνέπεια και την εργατικότητά σου. Πολύ πιθανό να λάβεις την πρόταση μιας νέας συνεργασίας που καλό είναι να τη δεις σφαιρικά και να την αξιολογήσεις θετικά, αφού αποτελεί μια πραγματική ευκαιρία επαγγελματικής εξέλιξης. Προσοχή στα οικονομικά σου, αυτή την εβδομάδα θα προκύψουν έξοδα που θα χρειαστεί να κινηθείς με συνέπεια και προγραμματισμό προκειμένου να ανταποκριθείς, μην ανοίγεσαι γιατί υπάρχει κίνδυνος να βγεις εκτεθειμένος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Φίλε Υδροχόε, αυτή η εβδομάδα, θα σε προβληματίσει αρκετά, ρήξεις, ανατροπές και αλλαγή σχεδίων σε πολλούς από τους στόχους που είχες θέσει θα έρθουν στο προσκήνιο και θα σε προβληματίσουν αρκετά,. Να σκέφτεσαι ότι κάθε εμπόδιο είναι για καλό αφού πολύ γρήγορα θα δεις ΄ότι όλα θα πάνε όπως τα θες κι ακόμα καλύτερα. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον το Σάββατο που ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του από τον Τοξότη θα υπάρξουν μερικές διαφωνίες σε ζητήματα που θα θέσετε υπό συζήτηση, προσπάθησε να ακούσεις και τους άλλους και μην κλείνεις τα αυτιά σου σε κάθε διαφορετική άποψη. Απόφυγε τις συγκρούσεις και κάνε πράγματα που σε χαλαρώνουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου κάνε ευχάριστα πράγματα, ασχολήσου  με τον εαυτό σου, βγες στα μαγαζιά, αγόρασε πράγματα που θα σε τονώσουν, το μόνος δεν υπάρχει στο πάντα, προσπάθησε να το χαρείς, όσο σου διαθέτει το χρόνο του, καθώς πολύ σύντομα θα βρεις το ταίρι των ονείρων σου!

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Τα επαγγελματικά σου, αυτή την εβδομάδα έχουν κάθε λόγο να σου χαμογελούν. Έχε εμπιστοσύνη στις δυνατότητες και το μυαλό σου. Η αναγνώρισή σου από το εργασιακό σου περιβάλλον σου δίνει απόλυτη ικανοποίηση και χαρά. Στα οικονομικά σου τα πράγματα θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα και θα έχεις εύνοια καθώς η ολοκλήρωση εκκρεμών υποθέσεων πλέον θα αποτελέσει ανακούφιση για σένα, καθώς θα ωφεληθείς πολύ περισσότερο από το όσο πίστευες.

ΙΧΘΕΙΣ

Οι προβλέψεις σας

Φίλε Ιχθύ, η εβδομάδα που έρχεται θα κινηθεί σε ικανοποιητικά επίπεδα. Με την Αφροδίτη να σταματά την ανάδρομη πορεία της από το ζώδιο του Ζυγού την Παρασκευή θα έχεις την ευκαιρία για συναντήσεις με φίλους καλή παρέα, με παλιούς γνώριμους, ενώ παράλληλα θα έχεις εύνοια στα συναισθηματικά σου, αλλά και στα επαγγελματικά σου. Είναι μια εβδομάδα που θα σου προσφέρει μια γλυκιά αίσθηση και μια πολύ χαρούμενη διάθεση. Η αύρα σου είναι γεμάτη με θετική ενέργεια κι αυτό είναι ορατό στο περιβάλλον σου που σε θαυμάζει. Απόλαυσε τις όμορφες στιγμές με αγαπημένα σου πρόσωπα που σε κάνουν να νιώθεις και να είσαι καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι ελεύθερος ακόμη και ψάχνεις το άλλο σου μισό, μάλλον με τον Αρη να εισέρχεται στο ζώδιο σου  στις  15 του μήνα ήρθε ο καιρός που ο έρωτας θα χτυπήσει πολύ δυνατά την πόρτα της καρδιάς σου. Πολύ σύντομα θα γνωρίσεις το πρόσωπο που θα γεννήσει μέσα σου την αίσθηση του έρωτα και τη δύναμη της αγάπης.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά σου η εβδομάδα αυτή θα κυλήσει με κάποιες ανατροπές ή και πιθανόν συγκρούσεις με πρόσωπα που συνεργάζεσαι εδώ και καιρό. Κάποιοι συνάδελφοί σου σχολιάζουν πράγματα που πολύ σύντομα όταν τα πληροφορηθείς να στεναχωρηθείς ή και να απογοητευτείς. Μην τους δώσεις χώρο και συνέχισε την εργασία σου να την κάνεις τόσο καλά όσο ξέρεις, αφού πολύ σύντομα θα δεις ότι θα δικαιωθείς και θα τους αποδείξεις ότι οι μικρότητες δεν είναι του τύπου σου. Πρόσεχε λίγο τα οικονομικά σου, το καμπανάκι σε προειδοποιεί να πατήσεις φρένο στα έξοδά σου, γιατί υπάρχουν ανοιχτές πληγές του παρελθόντος που ακόμα είναι σε εκκρεμότητα.

Σχόλια

σχόλια