ΚΡΙΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Ο πρώτος που μπαίνει στο λεωφορείο διαλέγει τη θέση που θέλει. Αν και σε όποιο λεωφορείο κι αν μπείτε στην αρχή της εβδομάδας, μπορεί να κάνει κυκλική διαδρομή. Η περιπέτεια βρίσκεται στην ατμόσφαιρα. Την Τρίτη και την Τετάρτη οι παρακάμψεις αποδίδουν: Ό,τι φέρνει ο κόσμος στο μονοπάτι σας σάς είναι χρήσιμο με κάποιο τρόπο.

Η φήμη σας στη δουλειά είναι στις σκέψεις σας: Τίποτα δεν σας ικανοποιεί περισσότερο από το να πετύχετε την Πέμπτη και την Παρασκευή. Αλλά όπως ξέρετε, ότι ανεβαίνει κατεβαίνει κιόλας: Το σαββατοκύριακο είναι η κατάβαση. Κάντε όσο το δυνατόν λιγότερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Κάποιος μπορεί να προσπαθεί να πάρει τα λεφτά σας στην αρχή της εβδομάδας. Είστε πολύ έξυπνοι για να το επιτρέψετε όμως. Οι τρόποι σας δρουν σαν οδοστρωτήρες και μπορείτε να πείσετε κάποιον να στρέψει αλλού τον θυμό του, με τη γοητεία σας και μόνο. Στα μέσα της εβδομάδας, οι σκέψεις σας είναι στα ταξίδια: Μόνο για τον λόγο αυτό, είστε πρόθυμοι να αποχωριστείτε τα χρήματά σας. Θέλετε να δείτε όλα τα μέρη που δεν έχετε δει.

Η Παρασκευή σας βρίσκει να προσπαθείτε να μην επηρεαστείτε από τις εκκεντρικότητες των άλλων. Το Σάββατο και την Κυριακή, οι φίλοι σας είναι στο πλευρό σας και σας υποστηρίζουν όσο ποτέ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι προβλέψεις σας

Εσείς και ο συνεργός σας στο έγκλημα (ή στον έρωτα) είστε σε διαφορετικό επίπεδο τη Δευτέρα – μια ανώτερη σφαίρα από όλους τους υπόλοιπους. Είναι χρυσή. Αφήστε τον εαυτό σας να το απολαύσει. Μπορείτε να κάνετε τα πάντα. Είστε αφέντες της μοίρας σας. Την Τρίτη και την Τετάρτη θα είναι λίγο πιο δύσκολο να ελέγξετε τη μοίρα σας.

Αλλά την Πέμπτη, κάτι σας κάνει να καταλάβετε ότι δεν ξέρετε καν τι είναι αυτό που θέλετε. Οπότε, ευτυχώς που δεν ελέγχετε εσείς το μέλλον. Οι απόψεις σας ποτέ δεν ήταν τόσο στον αέρα όσο είναι την Παρασκευή. Το Σάββατο και η Κυριακή είναι βαθιές, ονειρικές ημέρες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Οι πηγές ενέργειας είναι δυσεύρετες τη Δευτέρα: Όλο το πετρέλαιο του κόσμου δεν μπορεί να ανάψει τη μηχανή σας. Υπάρχει ένα πρόβλημα στην κοινωνική ή προσωπική ζωή σας και μπορεί για μερικές μέρες να μην μπορείτε να καταλάβετε τι είναι. Την Τρίτη και την Τετάρτη πέφτετε σχεδόν σε χειμερία νάρκη. Θέλετε να μείνετε μόνοι.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή, στις συζητήσεις σας βρείτε διανοητική σύνδεση και όχι συναισθηματική. Και το Σάββατο και την Κυριακή, δώστε στον εαυτό σας την πλήρη άδεια να χαζεύει απ’ το παράθυρο, να κυνηγήσει πεταλούδες, να διαβάσει… Ό,τι πραγματικά θέλει να κάνει.

ΛΕΩΝ

Οι προβλέψεις σας

Τη Δευτέρα προτρέχετε. Αν είστε ελεύθεροι, θα φαντάζεστε το μήνα του μέλιτος με κάποιον που μόλις γνωρίσατε. Αν είστε παντρεμένοι, θα θέλετε παρορμητικά να κλείσετε εισιτήρια για τις Μπαχάμες: Ακόμα κι αν αυτή τη στιγμή αυτό δεν είναι καθόλου πρακτικό. Την Τρίτη και την Τετάρτη, η χαρά θα έρθει από την προσοχή στην υγεία σας και από το να διαθέσετε τη βοήθειά σας σε όποιον φίλο τη χρειάζεται.

Η Πέμπτη είναι δοκιμή για την υπομονή σας. Η Παρασκευή είναι ημέρα λύσεων – φτάνουν χωρίς δυσκολία στο μυαλό σας. Αλλά το Σάββατο και την Κυριακή, το παρόν είναι μια εντυπωσιακή γκάμα νέων αινιγμάτων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Θα θέλατε να είστε ο αρχηγός της αγέλης στην αρχή της εβδομάδας. Αλλά ό,τι κι αν κάνετε, δεν σας δίνει το πλεονέκτημα. Χτυπάτε με δύναμη τα πόδια σας και κουνιούνται μόνο ένα εκατοστό. Είναι λες και περπατάτε πάνω σε κινούμενες σκάλες αλλά από την αντίθετη κατεύθυνση. Την Τρίτη και την Τετάρτη, απηυδισμένοι πλέον, θα αφήσετε τις σκάλες να σας πάνε όπου θέλουν. Ευτυχώς, θα είναι στην αγκαλιά κάποιου πολύ χαρισματικού.

Η Πέμπτη και η Παρασκευή, όμως, φέρνουν τη γνώση που χρειάζεστε για να πάρετε ξανά τον έλεγχο της ζωής σας. Αυτό το σαββατοκύριακο θα βρείτε στο δρόμο σας μερικούς φίλους που βρίσκονται στην ίδια κατάσταση με αυτή που ήσασταν εσείς τη Δευτέρα.

ΖΥΓΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Τη Δευτέρα έχετε την ισορροπία της φώκιας αλλά και τις επικοινωνιακές ικανότητές της, επίσης. Οι ιδέες σας είναι καλές και οι αποκρίσεις σας εμπνέουν ακόμα μεγαλύτερες ιδέες. Ωστόσο, η Τρίτη και η Τετάρτη είναι απογοητευτικές. Βρίσκεστε μέσα στο κεφάλι σας και οι σκέψεις σας γυρνούν προς το παρελθόν. Συγκεκριμένα, μέρη του παρελθόντος σας για τα οποία νιώθετε άσχημα.

Η Πέμπτη και η Παρασκευή δεν φέρνουν άσχημα συναισθήματα, μόνο την ανησυχία του έρωτα (την καλή ανησυχία). Και το Σάββατο και η Κυριακή είναι τόσο γεμάτες μέρες, που θα είστε τυχεροί αν βρείτε έστω ένα δευτερόλεπτο για να σκεφτείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Οι πιο αφηρημένες έννοιες θα έχουν άμεση σύνδεση με την καθημερινή ζωή σας στην αρχή της εβδομάδας. Μπορεί να νιώθετε πολύ επηρεασμένοι από τη φιλοσοφία. Μπορεί επίσης να έχετε την αίσθηση ότι κάτι είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό. Η αλήθεια είναι ότι τα πράγματα απλώς πάνε καλά τώρα.

Στα μέσα της εβδομάδας καταφέρνετε να κάνετε δυο συνεργάτες – που δεν συμφωνούν ούτε για την ώρα – να κάνουν μια συμφωνία. Το αποτέλεσμα την Πέμπτη και την Παρασκευή, μέρες που προσδιορίζονται από συναισθηματικές εκρήξεις στο μέτωπο του σπιτιού, είναι μια διαφωτιστική ανακάλυψη. Το Σάββατο και την Κυριακή, παίξτε ή απλώς συζητήστε στην αυλή κάποιου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι προβλέψεις σας

Η ομάδα των φίλων σας σάς παρέχει ό,τι χρειαστείτε στην αρχή της εβδομάδας: Σεβασμό, αυτοπεποίθηση, αστεία για να σας χαλαρώσουν. Βρείτε έναν τρόπο να τους δείξετε πώς νιώθετε. Τα σημειώματα θα ήταν ιδανικά. Την Τρίτη και την Τετάρτη μπορεί να γράψετε πολλά: Μικρά, γλυκά, ίσως σε γραφομηχανή, ίσως σε ποστ-ιτ – μικρά γράμματα θαυμασμού.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή η προσοχή σας στρέφετε στους αγνώστους. Σας αρέσει να ξέρετε τι μουσική ακούνε και τι σκέφτονται τη νύχτα όταν πέφτουν για ύπνο. Η περιέργειά σας είναι ατελείωτη. Το σαββατοκύριακο επεκτείνει το μυαλό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι προβλέψεις σας

Μερικές φορές, η εφεύρεση της δομής – οι περιορισμοί που βάζετε στον εαυτό σας – είναι παραδόξως απελευθερωτική. Ξεκαθαρίζει τους στόχους σας και προσδιορίζει τα μέσα για την πραγματοποίησή τους. Οι στόχοι σας, όσο ευγενείς κι αν είναι, μπορεί να μην φαίνονται επιτεύξιμοι στην αρχή της εβδομάδας… Αλλά μέχρι την Τετάρτη θα έχετε φτάσει πιο μακριά απ’ όσο φαντάζεστε.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή, το μέλλον παραμένει το κύριο ενδιαφέρον σας. Μπορεί ακόμα και να μη σταματάτε να το συζητάτε, ακόμα και με αγνώστους. Θα είναι καλό να βγείτε από το σπίτι – και το μυαλό σας – το Σάββατο. Πηγαίνετε σε μια συναυλία ή για ταινία. Η Κυριακή σας βρίσκει και πάλι εξαιρετικά παραγωγικούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Δεν είστε μόνοι τη Δευτέρα. Έχετε πίσω σας τα στρατεύματά σας σε κάθε συμβολή. Είστε δυνατοί, αλλά επιλέγετε να ασκήσετε την εξουσία σας με θετικούς, φιλάνθρωπους τρόπους. Η Τρίτη και η Τετάρτη είναι απρόσμενα περίπλοκες ημέρες και αποπροσανατολίζεστε κάπως μέσα στη δίνη.

Την Πέμπτη, όμως, θα πλέετε προς πιο ήρεμα νερά και πιο καθαρούς ουρανούς. Και η Παρασκευή είναι φωτεινή – μεταφορικά, ας ελπίσουμε και κυριολεκτικά – και όλοι το ερμηνεύουν ως αντανάκλαση από σας. Το Σάββατο και την Κυριακή μπορεί να αποσυντονιστείτε από τις ανάγκες κάποιου άλλου, αλλά με χαρά θα δείξετε τη συμπόνια σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Οι προβλέψεις σας

Η υπερβολική επίγνωση που βιώνετε στην αρχή της εβδομάδας, μπορεί να είναι κάπως εξαντλητική αλλά είναι και εξαιρετικά χρήσιμη. Θέματα που πρέπει να προσέχετε: Ανώτερους, τον τρόπο που εκφράζετε τις απόψεις σας, τη διαφορά ανάμεσα στο σωστό και το λάθος. Είναι μια τσάντα με διάφορα δώρα μέσα. Αυτό που μπορείτε να κάνετε για να απαλύνετε το άγχος σας, είναι να μιλήσετε με φίλους την Τετάρτη.

Κάντε λίγη εθελοντική δουλειά την Πέμπτη ή απλώς να βοηθήσετε κάποιον με τα ψώνια του σούπερ μάρκετ. Η Παρασκευή μπορεί να είναι απογοητευτική γιατί δεν θα μπορείτε να επικεντρωθείτε σε τίποτα. Η Κυριακή, ωστόσο, είναι πασπαλισμένη με τρούφα.

Πηγή