ΚΡΙΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Φίλε Κριέ, η εβδομάδα αυτή αναμένεται να διαταράξει τις ισορροπίες σου και θα δημιουργήσει σύγχυση μεταξύ των αναγκών και των επιθυμιών σου. Είναι η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Άρη στις 21 που θα γεμίσει σύννεφα τις σχέσεις σου με τους γύρω σου και κατ’ επέκταση το ίδιο σου το μυαλό. Τα ευαίσθητα νεύρα θα σε χαρακτηρίζουν, για αυτό φρόντισε να λύσεις τα προσωπικά σου θέματα με περισσότερο αυτοέλεγχο. Ξεκαθάρισε πώς νιώθεις και δες τα πράγματα πιο ρεαλιστικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μέσα από την αισθηματική σου ζωή θα καταφέρεις να κρατήσεις την ισορροπία που βάλλεται από τις αλλαγές που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στη ζωή σου. Ο σύντροφός σου θα παίξει σημαντικό ρόλο αυτήν την εβδομάδα, αφού θα είναι το πρόσωπο που θα σε ξεκουράσει, θα σε καλμάρει και θα σε απαλλάξει από άγχη και σκοτούρες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Η εβδομάδα αυτή φέρνει πολύ καλές προτάσεις και ενδιαφέρουσες συνεργασίες. Τα επαγγελματικά σου έχουν προοπτικές βελτίωσης, ειδικά αν κινηθείς χωρίς χρονοτριβή. Με την Σελήνη στην Παρθένο στην αρχή της εβδομάδας μπορείς να τακτοποιήσεις, να οργανώσεις και να δρομολογήσεις τις υποθέσεις σου με ακρίβεια «χειρουργική»! Στα οικονομικά παρά τα έξοδα, αρχίζεις να βρίσκεις εναλλακτικές που πραγματικά «δουλεύουν».

ΤΑΥΡΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Ταύρε, η εβδομάδα αυτή ευνοεί αρκετά τον οικονομικό τομέα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείς να ξεκινήσεις να κάνεις σπατάλες! Ο Ήλιος εισέρχεται στον Καρκίνο στις 21, γεγονός που θα στρέψει την προσοχή σου στα αισθηματικά και γενικότερα στις προσωπικές σου υποθέσεις. Είναι μια περίοδος που μπορείς να δεις με αυξημένη ευαισθησία τα πράγματα γύρω σου, να ασχοληθείς περισσότερο με την οικογένεια και να φροντίσεις τα πολύ κοντινά σου πρόσωπα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά η εβδομάδα ευνοεί την επικοινωνία και τη συζήτηση. Όπως διαμορφώνεται το πλανητικό σκηνικό, μπορείς να μιλήσεις με ειλικρίνεια και ευθύτητα με τον σύντροφό σου, ελπίζοντας σε θετική ανταπόκριση. Αν είσαι μόνος, αξιοποίησε την ευχέρεια λόγου που θα έχεις για να έρθεις κοντά με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Τα επαγγελματικά φαίνεται ότι μπαίνουν σιγά σιγά σε μια σειρά και θα καταφέρεις να βρεις τρόπο να φτάσεις στον στόχο σου. Με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Δία στις 19 θα έχεις την ευκαιρία να βιώσεις την πρόοδο και την εξέλιξη μέσα από συζητήσεις και επαφές που θα έχεις. Επίσης, είναι πολύ πιθανό να δεις σημαντικά κέρδη μέσα από το εμπόριο, είτε εσύ που το ασκείς ως επάγγελμα, είτε ακόμη και μέσα από μια συμφέρουσα οικονομική δοσοληψία να εξοικονομήσεις ένα σημαντικό ποσό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι προβλέψεις σας

Φίλε Δίδυμε, την εβδομάδα αυτή αξίζει να αξιοποιήσεις τις ημέρες που η Σελήνη κινείται στον Ζυγό. Είναι ημέρες που μπορείς να δείξεις το κοινωνικό σου πρόσωπο, να οργανωθείς προς χάριν της αρμονίας στη ζωή σου και να καταφέρεις να ομαλοποιήσεις τις σχέσεις σου με τους τρίτους. Επιπλέον, την εβδομάδα αυτή μπορείς να εκμεταλλευτείς την εικόνα που δίνεις και να επωφεληθείς της εμπιστοσύνης που θα τύχεις. Φέρε προς την πλευρά σου σημαντικά πρόσωπα που μπορούν να σε βοηθήσουν με τις επιδιώξεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στην αισθηματική σου ζωή τα πράγματα παίρνουν ευνοϊκότερη τροπή μέσα από μια συζήτηση που θα έχεις με τον σύντροφό σου. Μπορείς ακόμη και να μιλήσεις για τις βλέψεις που έχετε για το κοινό σας μέλλον. Αν ανήκεις στους μοναχικούς, μην απορρίψεις προτάσεις για εξόδους, γιατί θα έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις και να συναναστραφείς με ενδιαφέρουσες προσωπικότητες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στην εργασία τα πράγματα κυλούν βολικά, αλλά θα πρέπει να μετριάσεις τις ανασφάλειες και το άγχος που βιώνεις την περίοδο αυτή. Φρόντισε να βάλεις σαφή όρια μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής, γιατί φαίνεται ότι η δουλειά τείνει να καταλαμβάνει τον περισσότερο χρόνο στη ζωή σου και να σε πιέζει αφόρητα. Οι συνεργασίες ευνοούνται, αλλά με την Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Άρη στις 21 καλό είναι να είσαι πιο προσεκτικός. Τα οικονομικά σου ισορροπούν, αλλά θα πρέπει να αλλάξεις ρότα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Φίλε Καρκίνε, από την πρώτη κιόλας ημέρα της εβδομάδας η Σελήνη από την Παρθένο σε βοηθάει να δώσεις λύσεις στον λαβύρινθο των προβλημάτων σου. Θα καταφέρεις να βγεις από την απομόνωση και να βρεις τα πατήματά σου. με τον Ερμή να κινείται στο ζώδιό σου και αυτή την εβδομάδα, επωφελείσαι επικοινωνιακά. Επίσης, η σκέψη γίνεται πιο ξεκάθαρη και οι αποφάσεις λαμβάνονται πιο εύκολα. Εκμεταλλεύσου το για το καλό σου! Τα οικογενειακά ζητήματα βρίσκονται στο προσκήνιο, για αυτό ασχολήσου σοβαρά με αυτά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αισθηματική σου ζωή παρασύρεται και αυτή από την τάση για αλλαγές. Μικρές αλλαγές σε πράγματα που συμβαίνουν στη σχέση μπορούν να την αναζωογονήσουν και να την δυναμώσουν. Ειδικά εσύ που είσαι μόνος και κουράστηκες από την μοναξιά σου αυτήν την εβδομάδα είναι κατάλληλη για να παίξεις το δικό σου παιχνίδι. Καλωσόρισε μια νέα εποχή!

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Η εβδομάδα αυτή θέλει σύνεση στα επαγγελματικά και όχι περίεργα παιχνίδια. Φρόντισε να μείνεις σταθερός με τις επιλογές σου και να μην κάνεις αλλαγές, γιατί το πλανητικό σκηνικό δεν σε ευνοεί ιδιαίτερα. Στα μέσα της εβδομάδας φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, γιατί είναι πιθανό να είσαι πιο ευερέθιστος από ό,τι συνήθως, χάρη στην αντίθεση Αφροδίτης-Άρη. Τα οικονομικά σου σχέδια θα περάσουν περίοδο στασιμότητα, αλλά δεν πρέπει να σε ανησυχεί.

ΛΕΩΝ

Οι προβλέψεις σας

Φίλε Λέων, μέχρι και τις 21 ο κυβερνήτης σου – Ήλιος- θα κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου. Αυτό σημαίνει ότι το συναίσθημα, η οικογένεια και το υποσυνείδητο κυριαρχούν. Είναι ημέρες που εκφράζονται ευαισθησίες ή ακόμη και κάποια γκρίνια που δεν συνηθίζεις να εκδηλώνεις. Η τρυφερότητα είναι διάχυτη στην συμπεριφορά σου, πράγμα που αξίζει να διοχετεύσεις προς τους οικείους σου! Με τον Ήλιο να περνάει στους Διδύμους, από τις 21 και μετά στρέφεσαι περισσότερο στις κοινωνικές σου επαφές, ενώ δημιουργούνται προϋποθέσεις για ταξίδια και μετακινήσεις που έχουν στόχο την πρόοδο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στην αισθηματική σου ζωή θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις καλά και αυτό οφείλεται στη δική σου ανεβασμένη διάθεση. Με έξυπνες και δημιουργικές κινήσεις μπορείς να συμπαρασύρεις τον σύντροφό σου σε όμορφες στιγμές. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, το σύμπαν θα είναι γενναιόδωρο μαζί σου και θα σε βοηθήσει να βρεις αυτό που λαχταράς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά τα πράγματα κυλούν ομαλά αυτή την εβδομάδα και δεν αναμένονται ιδιαίτερες διακυμάνσεις. Από τις πρώτες κιόλας ημέρες τακτοποίησε εκκρεμότητες, κλείσε ανοιχτές υποθέσεις και διευθέτησε ζητήματα που αφορούν και τρίτους, συνεργάτες ή συναδέλφους. Στα οικονομικά η αντίθεση Αφροδίτης και Άρη σου φέρνει εκνευρισμό και σε κάνει να χάνεις λίγο τον έλεγχο. Φρόντισε να επιβληθείς με την λογική σου και όλα θα πάνε καλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Παρθένε, η εβδομάδα ξεκινάει με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σου, πράγμα που σε φέρνει σε επαφή με την θηλυκή σου πλευρά. Το υποσυνείδητο ξυπνάει και σε βοηθάει να αντιληφθείς κάποιες καταστάσεις που δεν «έβλεπες» μέχρι τώρα. Η ένταση καταλαγιάζει μέσα σου και καταφέρνεις να βρεις τις δικές σου ισορροπίες και τους δικούς σου ρυθμούς. Η οικογένεια και τα ζητήματα που την αφορούν μπαίνουν σε προτεραιότητα. Με τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Ουρανό στις 23 η αλλαγή μπορεί να έρθει πιο γρήγορα, καθώς η ανάγκη σου να βιώσεις την ανεξαρτησία λειτουργεί καταλυτικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι πλανήτες φαίνεται πως σε ευνοούν χαρίζοντάς σου γοητεία, λάμψη και σεξαπίλ. Μπορείς να σαγηνεύσεις και πάλι τον σύντροφό σου και να του ξυπνήσεις μέσα του ξεχασμένα συναισθήματα. Ειδικά εσύ που είσαι μόνος, μην σκεφτείς λεπτό να μείνεις σπίτι μόνος. Εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία για κοινωνική συναναστροφή και διασκέδαση!

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στην εργασία θα πρέπει να είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις κάποιες μικρές αναποδιές που θα λειτουργήσουν ως τροχοπέδη στα σχέδιά σου. Όσο πιο ψύχραιμος φανείς, τόσο μικρότερη θα είναι η ζημιά. Τα οικονομικά σου δεν βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, αλλά φαίνεται ότι με τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Ουρανό στις 23 θα καταφέρεις να βρεις ευρηματικές λύσεις στα προβλήματά σου και να απαλλαγείς από το άγχος σου.

ΖΥΓΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Φίλε Ζυγέ, οι ημέρες που έρχονται θα είναι έντονες, αν και η εβδομάδα ξεκινάει αρκετά καλά. Το οργανωτικό σου πνεύμα θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις το πρόγραμμά σου, έτσι ώστε η εβδομάδα να κυλήσει αρμονικά. Είναι η Σελήνη στην Παρθένο, που σε βάζει στη θέση σου! Με την Σελήνη να περνάει στο ζώδιό σου από τις 20 του μήνα, θα πρέπει να δείξεις περισσότερη πυγμή και να μην αιωρείσαι μεταξύ σκέψεων και αποφάσεων. Κινήσου με σιγουριά, ακούγοντας τις ανάγκες του εαυτού σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η βελτίωση στην προσωπική σου ζωή θα είναι αισθητή και θα μπορέσεις να δεις τα πράγματα να αλλάζουν προς το καλύτερο. Το ίδιο ισχύει και για εσένα που ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου. Σύντομα θα αλλάξει η κατάσταση αφού ένα πολύ ενδιαφέρον πρόσωπο μπαίνει στη ζωή σου και την αναστατώνει ευχάριστα!

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Καλό είναι να έχεις περισσότερη προσοχή την εβδομάδα αυτή και ειδικά σε ό,τι αφορά τις επιλογές μέσα στον χώρο της εργασίας. Ίσως κάποια μελλοντικά σχέδια να χρειάζονται μια επιπρόσθετη ώθηση, οπότε φρόντισε να βρεις χρόνο για αυτά. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν αρκετά, καθώς βλέπεις ότι οι υποχρεώσεις αυξάνονται, αλλά οι πόροι σου παραμένουν περιορισμένοι. Οι αποφάσεις πρέπει να ληφθούν άμεσα και να είναι σαφείς. Μην κρύβεσαι άλλο πίσω από προσχήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Φίλε Σκορπιέ, με τον Ήλιο να κινείται στον Καρκίνο μέχρι και τις 21, διατηρείς μια τρυφερή στάση απέναντι στους πολύ κοντινούς σου ανθρώπους. Καταφέρνεις να δείξεις το πρόσωπο της συμπόνιας και της αγάπης με μεγαλύτερη ευαισθησία από ό,τι συνήθως. Φρόντισε μόνο την απότομη συμπεριφορά που μπορεί να εκφραστεί με άσχημο τρόπο αν τα πράγματα σε πιέσουν αρκετά. Η κοινωνική σου πλευρά περιορίζεται και αρκείσαι στην συναναστροφή με τα πρόσωπα της οικογένειας ή αυτά που θεωρείς οικογένειά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα προβλήματα πάντα υπάρχουν, για αυτό φρόντισε να κρατάς ισορροπία ανάμεσα σε αυτά και την αισθηματική σου ζωή. Άφησε για λίγο μακριά της τις έγνοιες και θα δεις πόσο καλά θα περάσεις μέσα στη σχέση σου. θα διαπιστώσεις επίσης, πόσο ενέργεια μπορείς να λάβεις από μια ισορροπημένη σχέση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά είναι μια εβδομάδα που θα κυλήσει αρκετά καλά για εσένα. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα πράγματα θα είναι ήρεμα και χωρίς εμπόδια. Απλούστατα θα είσαι οπλισμένος με επιπρόσθετη υπομονή και πείσμα που τίποτα δεν φαίνεται να καταφέρνει να σε βγάλει εκτός προγραμματισμού. Η ψυχραιμία με την οποία θα αντιμετωπίζεις τα πράγματα θα είναι χαρακτηριστική και θα σου δώσει τον αέρα που θέλεις για να έχεις το προβάδισμα έναντι των εξελίξεων. Στα οικονομικά αρχίζει να αποδίδει καρπούς η σκληρή και μεθοδευμένη σου δουλειά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Τοξότη, η εβδομάδα αυτή περιέχει ποικιλία διαθέσεων και καταστάσεων. Μπορείς να αξιοποιήσεις το ξεκίνημά της για να βάλεις μια τάξη στις υποχρεώσεις σου, να οργανώσεις τα σχέδιά σου και να διασκεδάσεις με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, καθώς η Σελήνη θα κινείται στην Παρθένο και σε βοηθάει αντίστοιχα. Στο τελείωμά της καλείσαι να εκφράσεις πιο εσωτερικές ανάγκες και να βγάλεις στην επιφάνεια συναισθήματα που κρύβονται καλά βαθιά, μέσα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το σύμπαν στέλνει θετικές επιρροές στα αισθηματικά σου δίνοντας καλή διάθεση. Με λιγότερη γκρίνια και περισσότερο συναίσθημα, μπορείς να προσφέρεις στο ταίρι σου στιγμές αγάπης και τρυφερότητας. Η ανταμοιβή θα σε κάνει να ευχαριστηθείς. Ευνοϊκό θα είναι το κλίμα και για εσένα που είσαι μόνος, γιατί θα μπορέσεις να πραγματοποιήσεις μια μεγάλη αλλαγή.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Η εβδομάδα αυτή σε βοηθάει να είσαι κοινωνικός και εξωστρεφής. Είναι καλή περίοδος για να ασχοληθείς με τις συνεργασίες σου και να συνάψεις νέες που θα σε βοηθήσουν να πας παρακάτω με τα επαγγελματικά σου σχέδια. Τα οικονομικά σου φαίνεται ότι θα πάνε αρκετά καλά και αυτό οφείλεται στην τάση για αποταμίευση που εκφράζεις. Βέβαια, φαίνεται ότι θα προκύψουν αλόγιστα έξοδα για χάρη της πολυτέλειας, αλλά φρόντισε να τα διατηρήσεις σε χαμηλά επίπεδα…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Αιγόκερε, η εβδομάδα αυτή ξεκινάει αρκετά δυναμικά. Βέβαια, με τον Ήλιο στον Καρκίνο μέχρι τις 21, διατηρείς μια ήπια στάση, πιο συναισθηματική. Είσαι ανοιχτός σε συζητήσεις και ειδικά σε εκείνες που γίνονται με οικογενειακά πρόσωπα. Είναι καλή στιγμή να επηρεάσεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα και να τα βοηθήσεις μέσα από συμβουλές. Το τελείωμα της εβδομάδας βγάζει στην επιφάνεια συναισθηματικές αντοχές και σου δίνει ένα χέρι βοηθείας για να ξεπεράσεις τα εμπόδια που προκύπτουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Όσο διστάζεις να μιλήσεις ανοιχτά με τον σύντροφό σου, τόσο μια προβληματική κατάσταση διαιωνίζεται. Αυτήν την εβδομάδα, λοιπόν, πάρε την ευκαιρία που σου δίνεται και μίλα ανοιχτά. Ξεκαθάρισε ό,τι είναι μπερδεμένο, ακόμη και αν δεν σου είναι ευχάριστο. Το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Οι εξελίξεις στη δουλειά φαίνεται ότι θα είναι καθοριστικές, ενώ θα καταφέρεις να εξασφαλίσεις την βοήθεια των συνεργατών και συναδέλφων. Θέματα που πρέπει να ολοκληρωθούν θα καταφέρουν να φτάσουν στο τέρμα χάρη στην βοήθεια αυτή. Με τον Ερμή στον Καρκίνο, ένα επαγγελματικό ταξίδι μπορεί εύκολα να συνδυαστεί με διασκέδαση! Στα οικονομικά δεν πρέπει ακόμη να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και ειδικά εκείνες που θα καθορίσουν το μέλλον σου. Κινήσου περισσότερο διεκπαιρεωτικά παρά οργανωτικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Φίλε Υδροχόε, οι ημέρες που έρχονται θα είναι γεμάτες με υποχρεώσεις και δυνατά συναισθήματα. Είναι η Σελήνη που περνάει από το ζώδιο της Παρθένου και φτάνει μέχρι το ζώδιο του Σκορπιού στο τελείωμα της εβδομάδας. Όπως καταλαβαίνεις αυτό σημαίνει ότι θα θελήσεις να κάνεις πολλά πράγματα, να κλείσεις εκκρεμότητες, να τακτοποιήσεις οφειλές, ενώ θα νιώθεις έντονη πίεση από τις εσωτερικές σου ανάγκες που πλέον δεν κρύβονται άλλο. Άκουσε τον εαυτό σου και φρόντισε να τον ικανοποιήσεις αν θέλεις να βιώσεις στιγμές ευτυχίας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η καλή διάθεση θα επηρεάσει θετικά την αισθηματική σου ζωή. Ο σύντροφός σου σε προτιμάει με χαμόγελο, παρά με εκνευρισμό. Τώρα τελευταία κουβαλάς απαισιοδοξία και άγχος, πράγμα που αυτήν την εβδομάδα αλλάζει. Αν είσαι μόνος, ήρθε ώρα να αλλάξεις τρόπο σκέψης, διαφορετικά θα χάσεις την ευκαιρία να αλλάξεις και τη ζωή σου…

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στη δουλειά πρέπει να ελέγξεις τα νεύρα σου και να κρατήσεις τους τόνους χαμηλά. Μην ανακατεύεσαι εκεί που δεν έχεις δουλειά, γιατί με την αντίθεση Αφροδίτη- Άρη στις 21 τα πράγματα μπορούν να γίνουν έντονα και να ξεσπάσουν διαμάχες από το «πουθενά». Παρά τις δυσκολίες θα καταφέρεις να δείξεις πείσμα και τεράστια υπομονή που πολύ γρήγορα θα καταλάβεις πόσο σημαντικά είναι για τα επόμενα βήματά σου. Στα οικονομικά χρειάζεσαι σύνεση και μόνο! Μην παρασύρεσαι από συναισθηματισμούς!

ΙΧΘΕΙΣ

Οι προβλέψεις σας

Φίλε Ιχθύ, μια πολύ ισχυρή επιρροή για την εβδομάδα αυτή έρχεται από τον Ποσειδώνα που κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σου. Γίνεσαι πιο ευαίσθητος και τείνεις να κατηγορείς τον εαυτό σου για πράγματα και καταστάσεις. Φρόντισε να διατηρήσεις την ψυχολογική σου κατάσταση υπό έλεγχο γιατί τα παιχνίδια του μυαλού θα είναι ισχυρά. Βέβαια από την άλλη, υπάρχει ισχυρό ένστικτο και δημιουργική τάση που σε βοηθάει να λυτρωθείς από την πίεση και την ένταση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αισθηματική σου ζωή λειτουργεί εξισορροπητικά ως προς τους άλλους τομείς της ζωής σου. Ο σύντροφός σου είναι από τα πρόσωπα που βρίσκονται πιο κοντά σε εσένα από κάθε άλλο και έτσι μπορεί να σε βοηθήσει πολύ περισσότερο με τις συμβουλές του. Φρόντισε μόνο να του μιλήσεις ευθέως και να μην τον κρατάς σε απόσταση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά η εβδομάδα αυτή σε βοηθάει να κατακτήσεις τους στόχους σου ή τουλάχιστον να κάνεις μεγάλα βήματα προς την κατεύθυνσή τους. Κινήσου με δυναμισμό και άφησε την ανασφάλεια στην άκρη. Προσπάθησε να δείξεις περισσότερη εμπιστοσύνη σε εκείνους που αξίζουν και να μην βάζεις όλους τους συνεργάτες στην ίδια κατηγορία. Στα οικονομικά οι υποχρεώσεις είναι αρκετές και αυτό σου χαλάει τη διάθεση. Μην αφήσεις το συναίσθημα θα κατευθύνει τις οικονομικές σου αποφάσεις.

Σχόλια

σχόλια