ΚΡΙΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Κριέ, η εβδομάδα αυτή θα ξεκινήσει πολύ δυναμικά με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σου, βοηθώντας σε να ξεκαθαρίσεις το τοπίο και να αφήσεις χώρο για πιο ευχάριστα πράγματα στη ζωή σου. Μην αναλώνεσαι άλλο σε καταστάσεις που δεν έχουν μέλλον. Με την Σελήνη στους Διδύμους την Παρασκευή και το Σάββατο θα έχεις μια εξαιρετική ευκαιρία να εμπλουτίσεις τις γνωριμίες σου και να κάνεις την κοινωνική σου ζωή πιο ενδιαφέρουσα. Ευχάριστες συγκεντρώσεις και διασκεδαστικές παρέες θα γεμίσουν το χρόνο σου και θα σε κάνουν να αποβάλλεις την συσσωρευμένη ένταση και το άγχος της εβδομάδας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις πολύ όμορφες και ζεστές στιγμές με το ταίρι σου. Ξεκινώντας, ωστόσο, η εβδομάδα, φρόντισε να ελέγξεις λίγο τον κυνισμό σου και την απόλυτη συμπεριφορά προς τον άνθρωπο που , μην ξεχνάς, σε συντροφεύει στη ζωή. Το Σαββατοκύριακο θα είναι ιδανικό για να βγείτε με παρέα και να περάσετε πολύ διασκεδαστικά. Ειδικά αν είσαι μόνος, είναι καλή ημέρα για να προσεγγίσεις νέα πρόσωπα και να ψάξεις να βρεις μια νέα συγκίνηση. Η Κυριακή αναμένεται λίγο πιο χαλαρή, ωθώντας σε να απολαύσεις το σπίτι με την Σελήνη στον Καρκίνο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στην εργασία θα σου δοθούν ευκαιρίες αυτή την εβδομάδα για να προβάλεις τις ικανότητές σου και να προωθήσεις την καριέρα σου. Δούλεψε με μεθοδικότητα επάνω στα σχέδια που έχεις κάνει και θα δεις ότι θα βρεθεί η αφορμή να τα αναδείξεις. Τα οικονομικά φαίνεται πως θα έχουν σταθερότητα, αλλά θα πρέπει να κινηθείς και εσύ αντίστοιχα για να μην θέσεις την ισορροπία σε κίνδυνο.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Ταύρε, η εβδομάδα αυτή είναι πολύ σημαντική για εσένα, καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου την Τετάρτη και την Πέμπτη. Οι δυο ημέρες αυτές θα είναι εξαίσιες για να κάνεις επαφές, γνωριμίες, να προάγεις τις συνεργασίες και να λύσεις θέματα που αφορούν στις κάθε είδους σχέσεις σου. Τα επαγγελματικά ευνοούνται, ενώ θα βρεις τρόπους να χειριστείς μια υπόθεση που σε έχει παιδέψει πολύ τον τελευταίο καιρό. Τώρα θα είναι κατάλληλη περίοδος για να λύσεις τις διαφορές που έχεις με κάποια πρόσωπα και να ζεστάνεις την ατμόσφαιρα στο σπίτι. Υπάρχει κάτι καλύτερο από την οικογενειακή θαλπωρή;

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου θα έχεις μια εβδομάδα με ποικιλία. Το ξεκίνημά της είναι δυναμικό και γεμάτο ορμές που σε παρασύρουν σε μεγάλες απολαύσεις εσένα και τον σύντροφό σου. Είναι καλή ευκαιρία για να χαρίσεις την χαμένη της ζωντάνια στην σχέση σου. Το Σαββατοκύριακο θα έχεις την ευκαιρία να μιλήσεις με το ταίρι σου με περισσότερη κατανόηση και ουσία. Οι συζητήσεις θα είναι στοχευμένες και θα έχουν ενδιαφέροντα αποτελέσματα. Διώξε τώρα τα σύννεφα της αμφιβολίας. Αν είσαι μόνος, το Σάββατο μην αρνηθείς καμιά πρόταση για έξοδο. Δεν είναι ημέρα να την σπαταλήσεις μένοντας σπίτι!

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στην εργασία σου τα πράγματα θα κυλήσουν αρκετά καλά. Είναι εβδομάδα που πρέπει να στοχεύσεις στις συνεργασίες και να συσφίξεις τις σχέσεις σου με τα πρόσωπα που βρίσκονται στον εργασιακό χώρο. Μπορείς να διώξεις τις σκιές που υπάρχουν και να κάνεις τα πράγματα πιο ξεκάθαρα. Ακόμη και μια συζήτηση για αύξηση ή για τη διεκδίκηση κάποιων δικαιωμάτων σου μπορεί να έχεις πολύ ενδιαφέροντα αποτελέσματα! Έτσι, τα οικονομικά σου θα μπορέσουν να ελπίζουν σε ένα καλύτερο μέλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Δίδυμε, η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με τον καλύτερο τρόπο. Με δυναμισμό, μαχητικότητα και ανεξάντλητη ενέργεια. Την Παρασκευή και το Σάββατο που η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου, επωφελήσου της ευκαιρίες και προώθησε τις συνεργασίες σου, κάνε συζητήσεις που έχουν να σου δώσουν σημαντικές πληροφορίες, μίλα με τον σύντροφό σου πιο ανοιχτά και χωρίς περιστροφές. Μοιράσου τα συναισθήματα και τις σκέψεις με πρόσωπα που εμπιστεύεσαι και αγαπάς. Να ξέρεις ότι έχεις να λάβεις πολύτιμες συμβουλές που πολύ σύντομα θα κληθείς να τις αξιοποιήσεις. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι να ελέγξεις την ορμητικότητα που δίνει η Σελήνη στον Κριό. Μην πράττεις απερίσκεπτα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά φαίνεται πως θα υπάρξουν οι ευκαιρίες για να βελτιώσεις τα πράγματα, αλλά θα χρειαστεί να πάρεις κάποιες πρωτοβουλίες. Το παρελθόν είναι παρελθόν και καλά θα κάνεις να το αφήσεις εκεί που ανήκει. Έτσι, δραστηριοποίησου και δείξε στο ταίρι σου το ενδιαφέρον σου έμπρακτα. Αν είσαι μόνος αξιοποίησε το Σαββατοκύριακο αυτό για να περάσεις καλά. Η παρέα και η κοινωνικοποίηση είναι το κλειδί που σου ανοίγει την πόρτα για μια νέα περίοδο στη ζωή σου. Από εκεί προκύπτει μια συναρπαστική γνωριμία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στην εργασία τα πράγματα θα κυλήσουν αρκετά καλά τις ημέρες που έρχονται και οι ενέργειες που θα κάνεις θα δώσουν τα αποτελέσματα που θέλεις, όσον αφορά τις κοινωνικές σου επαφές, στην προώθηση της δουλειάς σου και στην αναβάθμιση της καριέρας σου. Φρόντισε να κάνεις σημαντικές συναντήσεις που χρειάζονται διαπραγματευτικές ικανότητες. Στα οικονομικά υπάρχει μια σχετική πίεση και ειδικά κάποια έξοδα που αναμένονται σου προκαλούν επιπρόσθετο άγχος. Διατήρησε την αυτοκυριαρχία σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Καρκίνε, προτάσεις και ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα φαίνεται πως θα προκύψουν από το ξεκίνημα κιόλας αυτής της εβδομάδας. Με την Σελήνη στον Κριό, λοιπόν, μπορείς να θέσεις σε εφαρμογή κάποιο σχέδιο και να κυνηγήσεις με δυναμισμό μια ιδέα που από καιρό σε συναρπάζει. Φρόντισε, ωστόσο, να μην αφήσεις τον παρορμητισμό να σε οδηγήσει σε πράξεις και λόγια που αργότερα θα μετανιώσεις. Με την Σελήνη στους Διδύμους την Παρασκευή και το Σάββατο είναι μια καλή ευκαιρία για να  κάνεις νέες γνωριμίες και συζητήσεις με συνεργάτες. Την Κυριακή θα την απολαύσεις ιδιαιτέρως καθώς το ζώδιό σου θα φιλοξενήσει την Σελήνη, πράγμα που θα σου χαρίσει την εσωτερική αρμονία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Όσο και αν τρέξεις μέσα στην εβδομάδα για τους δουλειές, όσες υποχρεώσεις και αν έχεις ο σύντροφός σου θα είναι το πρόσωπο με το οποίο θα μοιραστείς πολλές ανησυχίες σου. Διάφορα πράγματα εξελίσσονται γύρω σου και το ταίρι σου θα είναι αυτό που θα σε βγάλει  από το αδιέξοδο που πότε πότε μπαίνεις. Η Κυριακή αναμένεται ιδανική για την συναισθηματική σου ζωή, τόσο αν είσαι δεσμευμένος, όσο και αν αναζητάς το σωστό πρόσωπο για να μοιραστείς την ζωή σου. Η ένταση φεύγει και νιώθεις την γλυκύτητα που σου χαρίζει το πλανητικό σκηνικό.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

την εργασία σου η εβδομάδα αυτή θα σου χαρίσει πολλές ευκαιρίες για να προχωρήσεις τις εκκρεμότητές σου. Βέβαια στο ξεκίνημά της θα πρέπει να προσέξεις πολύ στις διαπραγματεύσεις σου γιατί θα τείνεις να στέκεσαι απόλυτος στις απόψεις σου. Καλύτερα να αναβάλλεις τέτοιες συζητήσεις για την Τετάρτη ή την Πέμπτη που η Σελήνη στον Ταύρο κάνει τις συνεργασίες πιο ομαλές. Οι ημέρες αυτές ευνοούν και τις οικονομικές σου υποθέσεις. Φρόντισε τις ημέρες αυτές να ασχοληθείς σοβαρά με τον τομέα αυτό.

ΛΕΩΝ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Λέων, η εβδομάδα αυτή θα σε κάνει να σκεφτείς σοβαρά τους στόχους σου και να αναπροσαρμόσεις τα σχέδια που έχεις κάνει προκειμένου να τα πετύχεις. Με τις κατάλληλες επαφές και συζητήσεις μπορείς να πάρεις εξαιρετικές ιδέες και κατευθύνσεις. Η Σελήνη στους Διδύμους την Παρασκευή και το Σάββατο σου προσφέρει απλόχερα την εύνοιά της για να κάνεις αποτελεσματικές επικοινωνίες ή ακόμη και να ταξιδέψεις για επαγγελματικούς λόγους. Τις ίδιες ημέρες θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείς για να λύσεις τις διαφωνίες μέσα στην σχέση σου ή για να μιλήσεις επιτέλους για όσα νιώθεις σε ένα νέο πρόσωπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου θα χρειαστεί να κάνεις κάποιες συζητήσεις με τον άνθρωπό σου καθώς κάποια θέματα που έχουν προκύψει έχουν φέρει γκρίνια και διαφωνίες στο σπίτι. Φρόντισε να διατηρήσεις τον έλεγχο του προγράμματός σου, γιατί οι υποχρεώσεις σε έχουν, επίσης, απομακρύνει από το ταίρι σου. Αξιοποίησε την Κυριακή αυτή με την Σελήνη στον Καρκίνο που σε κάνει να αναζητάς την οικογενειακή θαλπωρή. Τότε τα συναισθήματα θα γίνουν πιο ζεστά και θα σε κατακλύσουν, απελευθερώνοντάς σε από την πίεση που σου έχει ασκηθεί κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στην εργασία η εβδομάδα έχει αρκετές απαιτήσεις από εσένα καθώς εσύ ο ίδιος θα έχεις την θέληση να πετύχεις πολλά. Έχεις δυναμισμό και ενεργητικότητα που δεν σε αφήνουν να ησυχάσεις αν δεν πετύχεις αυτό που έχεις στο μυαλό σου. Φρόντισε να μην το παρακάνεις και να βάλεις μια σειρά στις υποχρεώσεις σου που θα σου επιτρέψει και τα αποτελέσματα που θέλεις να πετύχεις, αλλά και τον εαυτό σου να μην εξουθενώσεις. Όσον αφορά στις οικονομικές σου υποχρεώσεις η Τετάρτη και η Πέμπτη είναι καλές ημέρες για να τις διευθετήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Παρθένε, την εβδομάδα αυτή θα πρέπει να αξιοποιήσεις τις ημέρες που η Σελήνη κινείται στον Ταύρο. Δηλαδή, η Τετάρτη και η Πέμπτη είναι ιδανικές ημέρες για να επαναφέρεις την ισορροπία στις σχέσεις σου. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς με διάφορους τρόπους να πλησιάσεις φίλους, οικογένεια και συνεργάτες και μέσα από συζητήσεις ή κάποιες ενέργειες που θα κάνεις να εξομαλύνεις και πάλι την κατάσταση. Τότε είναι που τα οικονομικά σου μπορούν να επωφεληθούν με τον καλύτερο τρόπο, ειδικά αν υπάρχουν κάποιες συνεργασίες σε εξέλιξη ή κάποιες οικονομικές προτάσεις που μέχρι τώρα ήταν σε αναμονή.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου εξελίσσεται αρκετά καλά και αυτή την εβδομάδα θα έχεις την ευκαιρία να την κάνεις αρκετά καλύτερη. Μην περιμένεις βέβαια, να γίνουν να εξαλειφθούν οι καβγάδες ή οι διαφωνίες, καθώς μέσα από αυτά μπορείς και εξελίσσεις τον δεσμό σου, ενώ παράλληλα μαθαίνει ο ένας καλύτερα τον άλλον. Διατήρησε ωστόσο τις ισορροπίες και αξιοποίησε αυτή την Κυριακή που το πλανητικό σκηνικό διώχνει την ένταση από μέσα σου, μαλακώνει τον εκνευρισμό και το άγχος και σε κάνει να σκέφτεσαι με περισσότερο ενδιαφέρον τις ανάγκες του συντρόφου σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στην εργασία σου η επικοινωνία θα είναι η λύση στα προβλήματά σου αυτή την εβδομάδα. Τα σχέδιά σου θα πάρουν σάρκα και οστά και αυτό θα είναι το αποτέλεσμα κάποιων επαφών που θα έχεις. Με κάποιον τρόπο, έμμεσο ή άμεσο, θα έχεις την εύνοια των προσώπων αυτών για να κάνεις το επόμενο βήμα. Στα οικονομικά, διατήρησε τον έλεγχο και κάνε προσεκτικά βήματα. Θα υπάρξουν καλές προϋποθέσεις για κλείσεις οικονομικές υποχρεώσεις και να δρομολογήσεις τα σχέδιά σου στον τομέα αυτόν.

ΖΥΓΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Ζυγέ την εβδομάδα αυτή θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις νέα πρόσωπα, τα οποία θα σε βοηθήσουν πολύ στις μελλοντικές σου κινήσεις. Με την Σελήνη στους Διδύμους την Παρασκευή και το Σάββατο η δουλειά σου θα είναι αποδοτική και θα μπορέσεις να έχεις εξαιρετικές συνομιλίες με συνεργάτες καταφέρνοντας έτσι τα αποτελέσματα που θέλεις. Η Σελήνη στον Καρκίνο από την Κυριακή είναι μια εξαιρετική θέση που σου χαρίζει καλύτερη διάθεση και σε κάνει να νιώθεις καλύτερα με τον εαυτό σου. Οι δικοί σου άνθρωποι τίθενται σε προτεραιότητα και αυτό που θα σε ευχαριστήσει είναι να κάνεις πράγματα που θα τους δώσουν ικανοποίηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου φρόντισε να μοιραστείς τις ανησυχίες σου με τον σύντροφό σου, γιατί θα έχεις την τάση να αποτραβιέσαι από κοντά του και να λειτουργείς πιο ανεξάρτητα. Ελευθερία δεν σημαίνει να κρατάς τον άνθρωπό σου έξω από τη ζωή σου, αλλά να μπορείς να συνυπάρχεις αρμονικά μαζί του. Αν είσαι μόνος, το Σαββατοκύριακο αυτό η Σελήνη θα σε βοηθήσει και να εξομολογηθείς τα συναισθήματά σου στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και να περάσεις όμορφα μαζί του, καθώς από τον Δίδυμο και τον Καρκίνο θα σε βοηθήσει και να ανοιχθείς και να νιώσεις όμορφα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Η εβδομάδα αυτή αναμένεται να είναι γεμάτη επαγγελματικά, για αυτό καλά θα κάνεις να φυλάξεις τις δυνάμεις σου και να μην πέσεις με ορμητικότητα στην δουλειά από το ξεκίνημά της. Βάλε προτεραιότητες και οργανώσου, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις τα πάντα την ίδια στιγμή και αυτό θα σε αγχώσει πολύ. Η συνεργασία με συναδέλφους θα φανεί εξαιρετικά βοηθητική, ειδικά την Τετάρτη και την Πέμπτη για αυτό μην διστάσεις να την επιδιώξεις. Στα οικονομικά αρχίζει να επέρχεται ισορροπία μέσα από κάποιες τακτοποιήσεις που θα κληθείς να κάνεις στα μέσα της εβδομάδας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Φίλε Σκορπιέ, η εβδομάδα αυτή σε αναγκάζει να βγεις από το καβούκι σου και να αφήσεις τις πολλές σκέψεις για λίγο στην άκρη. Είναι ώρα δραστηριοποίησης και έντονης κοινωνικοποίησης. Η Σελήνη στους Διδύμους την Παρασκευή και το Σάββατο θα σε φέρει με κάποιον τρόπο ανάμεσα σε κόσμο. Είναι καλές ημέρες για να προάγεις το επαγγελματικό σου προφίλ, αλλά και να ζητήσεις βοήθεια σε κάποια προσωπικά σου σχέδια. Μετά από μια εβδομάδα με τρελούς ρυθμούς, η Σελήνη στον Καρκίνο την Κυριακή σε βοηθάει να απολαύσεις την οικογενειακή εστία και να χαλαρώσεις δίπλα στα πρόσωπα που αγαπάς πολύ. Άφησε τις έγνοιες και αφιέρωσε ποιοτικό χρόνο στην οικογένειά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η πίεση και το τρέξιμο της καθημερινότητας σε κάνουν να αγωνιάς πολύ και αυτό το μεταφέρεις στον σύντροφό σου με τον λάθος τρόπο. Έτσι, η σχέση σου φθείρεται και σε κάνει να νιώθεις ακόμη πιο άσχημα. Την εβδομάδα αυτή θα σου δοθεί η ευκαιρία να μιλήσεις με ειλικρίνεια και ευθύτητα έτσι ώστε να ξεκαθαρίσουν κάποιες καταστάσεις που έχουν δημιουργηθεί από το «πουθενά». Το Σαββατοκύριακο αξιοποίησέ το για να κάνεις μια μικρή εξόρμηση και να ξαναζωντανέψεις το ειλικρινές συναίσθημα με τον άνθρωπό σου, τώρα που η Σελήνη θα βρίσκεται στον Καρκίνο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Επαγγελματικά θα σου δοθούν οι προοπτικές που χρειάζεσαι για να πας τη δουλειά σου ένα βήμα πιο πέρα. Η καριέρα σου θα έχει την ευκαιρία να εξελιχθεί σύμφωνα με τις βλέψεις σου, αρκεί να κάνεις τις σωστές επαφές τη σωστή στιγμή. Απαιτείται κινητοποίηση τις ημέρες αυτές, ειδάλλως δεν πρόκειται να έρθει τίποτα από μόνο του και να σου χαριστεί, ειδικά τώρα  που μιλάμε για επιχειρήσεις και κέρδος. Στα οικονομικά λοιπόν, πρέπει να τρέξεις λίγο περισσότερο αν θέλεις να δεις το ταμείο σου να γεμίσει με ζεστό χρήμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι προβλέψεις σας

Φίλε Τοξότη αν θέλεις να κάνεις καινούρια ξεκινήματα αυτή την εβδομάδα καλύτερα να τα δρομολογήσεις για τις αρχές της εβδομάδας που η Σελήνη θα βρίσκεται στον Κριό. Τις ημέρες αυτές θα έχεις την ενέργεια και τον δυναμισμό για να πειθαρχήσεις στο πρόγραμμά σου και να πιέσεις τις καταστάσεις έτσι ώστε οι εξελίξεις να είναι αυτές που θέλεις. Με το πέρασμα της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου θα έχεις πιο πολύ την τάση να ικανοποιήσεις τις ανάγκες σου και να περάσεις καλά. Οι αποφάσεις που θα πάρεις τώρα θα έχουν σταθερότητα και θα αποδειχθούν μακροβιότερες. Με την συμπαθητική σου φύση να εκφράζεται πριν από κάθε άλλη σου πτυχή μπορείς να κάνεις προσεγγίσεις τόσο επαγγελματικά, αλλά ιδανικότερα στον αισθηματικό τομέα. Μπορείς να φλερτάρεις και να απολαύσεις μια όμορφη παρέα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου θα αξίζει να εκμεταλλευτείς την Τετάρτη και την Πέμπτη που η Σελήνη θα βρίσκεται στον Ταύρο. Το πλανητικό σκηνικό θα σου χαρίσει αρμονία και καλή διάθεση. Την Κυριακή από την άλλη με την Σελήνη στον Καρκίνο  η ημέρα θα μοιάζει σαν και εκείνες που βλέπεις κανείς σε ταινία. Η ανάγκη σου να προσφέρεις χαρά στον άνθρωπό σου θα είναι πρώτη στις προτεραιότητές σου. Ένα γεύμα στο σπίτι φτιαγμένο με αγάπη και ενδιαφέρον θα σας κάνει να ξεχάσετε για λίγο όσα σας κατατρέχουν στην καθημερινότητα. Αν πάλι δεν έχεις συντροφιά αυτό το διάστημα, μπορείς εύκολα να κάνεις νέες γνωριμίες μέσα από φιλικές συναναστροφές.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στην εργασία είναι πιθανό να προκύψουν κάποια προβλήματα, αλλά θα πρέπει να χαλιναγωγήσεις την ορμητική φύση που ξυπνάει μέσα σου και σε οδηγεί να διεκδικήσεις με πάθος αυτά που σου ανήκουν δικαιωματικά. Προσπάθησε να συμπεριφερθείς με διαλλακτικότητα και να κάνεις κάποιους συμβιβασμούς αν θέλεις να κερδίσεις τον αγώνα και όχι μόνο μια μάχη. Στα οικονομικά πρέπει να ελέγξεις την τάση που έχεις να ξοδεύεις ασυλλόγιστα. Έτσι, οι ευκαιρίες που θα προκύψουν θα είναι ικανές να κάνουν τα οικονομικά σου πολύ καλύτερα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Αιγόκερε, η εβδομάδα αυτή περιλαμβάνει μια ποικιλία συναισθημάτων και καταστάσεων. Κάνει ένα δυναμικό ξεκίνημα που σου δίνει την ευκαιρία να βάλεις γερά θεμέλια για ένα καινούριο σου σχέδιο ή να προωθήσεις με πάθος και δυναμισμό κάποιο σχέδιο σε εξέλιξη. Με την Σελήνη στους Διδύμους την Παρασκευή και το Σάββατο θα σου δοθεί η ευκαιρία να σκεφτείς πολλά πράγματα που σε απασχολούν ιδιαιτέρως τον τελευταίο καιρό και να βρεις καταπληκτικές ιδέες που θα σε ικανοποιήσουν βγάζοντάς σε από το αδιέξοδο. Οι μετακινήσεις και οι αλλαγές ευνοούνται, οπότε αν έχεις κάτι σχετικό κατά νου δραστηριοποιήσου αυτές τις ημέρες. Στα αισθηματικά θα έχεις την ευκαιρία να εκφραστείς λίγο διαφορετικά κάνοντας το κλίμα πολύ πιο ζεστό και συναισθηματικό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου θα έχεις την εύνοια του πλανητικού σκηνικού, έτσι ώστε να κάνεις την ατμόσφαιρα στη σχέση σου πιο όμορφη. Η Σελήνη στον Ταύρο στα μέσα της εβδομάδας προωθεί τα ζητήματα καρδιάς και σχέσεων. Η κατανόηση θα είναι χαρακτηριστική και χάρη σε αυτήν πολλά ζητήματα θα αποφύγουν εντάσεις. Γίνεσαι λιγότερο παρορμητικός τώρα και μπορείς με ειλικρίνεια να διορθώσεις ό,τι έχει υπάρξει προβληματικό ως τώρα. Κι αν πάλι η μοναξιά σου έχει γίνει μόνιμη συντροφιά, είναι καιρός να την βγάλεις από την ζωή σου και να προετοιμαστείς κάτι ιδιαίτερα συναρπαστικό. Κάτι νέο φαίνεται να προκύπτει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στην εργασία καλό είναι να μην εφησυχάσεις καθώς οι εξελίξεις θα είναι αρκετές και εσύ θα πρέπει να ασχοληθείς με πολλά πράγματα. Η λύση είναι μια. Ψυχραιμία, οργάνωση και καλή συνεργασία. Για να το πετύχεις αυτό, όμως, θα πρέπει να χαλιναγωγήσεις την επιθετικότητα και τον εκνευρισμό, ειδικά στις αρχές της εβδομάδας. Τα οικονομικά σου δεν είναι όπως τα θέλεις γι αυτό καλό θα είναι να κινηθείς με πολλή σύνεση και να μην κάνεις καθόλου περιττά έξοδα ή αγορές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Υδροχόε, είσαι εκ φύσεως ένα πλάσμα που λατρεύει την ανεξαρτησία και την ελεύθερη βούληση. Με την Σελήνη στον Κριό από το ξεκίνημα κιόλας αυτής της εβδομάδας φαίνεται ότι τα χαρακτηριστικά αυτά ενισχύονται, αλλά θα πρέπει να κάνεις κάτι ώστε να τα αξιοποιήσεις δημιουργικά. Θα είναι πολύ εύκολο να παρασυρθείς από την ορμητικότητά σου και να κάνεις πράγματα που δεν θα σου φέρουν καλές εξελίξεις. Για αυτό δείξε εγκράτεια και προσπάθησε να εκλογικεύσεις τις αντιδράσεις σου. Μετά από μια γεμάτη εβδομάδα θα ακολουθήσει ένα Σαββατοκύριακο ιδανικό για εξορμήσεις και καλή παρέα. Με την Σελήνη στον Καρκίνο την Κυριακή, η ένταση μέσα σου καταλαγιάζει και σου χαρίζει καλή διάθεση και ιδανικές συνθήκες για να απολαύσεις την οικογενειακή ηρεμία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου θα έχουν μια αρκετά καλή εβδομάδα, καθώς στα μέσα της εβδομάδας και την Κυριακή η Σελήνη θα βρίσκεται σε δυο ζώδια που προωθούν την καλή επικοινωνία μέσα στην σχέση. Από τον Ταύρο και τον Καρκίνο αντίστοιχα, δέχεσαι θετικότατες επιρροές έτσι ώστε να έρθεις κοντά με τα πρόσωπα που αγαπάς. Η ηρεμία, η ασφάλεια και η αρμονία θα επικρατήσουν στους κόλπους της σχέσης και θα σου χαρίσουν την ψυχολογική ισορροπία που έχεις τόσο πολύ ανάγκη.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στην εργασία τα πράγματα πηγαίνουν αρκετά καλά. Θα χρειαστεί, όμως, να κάνεις κάποιες αλλαγές για να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις κατά νου. Μέσα από επικοινωνία και συζήτηση θα μπορέσεις να προχωρήσεις με μια συνεργασία. Θα υπάρξουν οι κατάλληλες συνθήκες για να την εδραιώσεις. Τα περιττά έξοδα είναι απαγορευτικά τις ημέρες αυτές, ειδικά λίγο πριν το τελείωμα της εβδομάδας που φαίνεται ότι υπάρχει η τάση να παρασυρθείς σε έξοδα που δεν μπορεί να καλύψει η τσέπη σου.

ΙΧΘΕΙΣ

Οι προβλέψεις σας

Φίλε Ιχθύ, την εβδομάδα αυτή θα κληθείς να ξεκαθαρίσεις τα συναισθήματά σου απέναντι σε μια σχέση που έχεις στην προσωπική σου ζωή. Τώρα είναι μια στιγμή που μπορείς να πάρεις μια απόφαση, με στέρεες βάσεις και αποφασιστικότητα. Στα επαγγελματικά θα έχεις μια γεμάτη εβδομάδα και θα πρέπει να κρίνεις κάποιες καταστάσεις αντικειμενικά, έτσι ώστε να κάνεις κάποιες επιλογές που θα σε βγάλουν από την ανασφάλεια που βιώνεις τώρα. Αξιοποίησε την Κυριακή αυτή, με την Σελήνη στον Καρκίνο για να γαληνεύσει η ψυχή σου και να απολαύσεις στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης με καλή παρέα. Η ημέρα είναι κατάλληλη και για οικογενειακές συγκεντρώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί το προηγούμενο διάστημα δεν είναι και τόσο ξεκάθαρη με αποτέλεσμα να νιώθεις την ανάγκη να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους. Καλά θα κάνεις να μην το αναβάλλεις άλλο, γιατί τώρα είναι μια περίοδος που μπορείς να λύσεις τις διαφορές σου με κατανόηση και σεβασμό. Υπάρχει ξεκάθαρη σκέψη και εσωτερική αρμονία. Έτσι δεν κινδυνεύεις να παρασυρθείς σε λάθος αποφάσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Τα επαγγελματικά σου φαίνεται να εξελίσσονται αρκετά καλά και θα μπορέσεις να δρομολογήσεις κάποιες σκέψεις που έχεις. Μέσα από συνεργασία μπορείς να κάνεις τα πράγματα πιο φιλικά για εσένα και να στρώσεις το έδαφος για να προχωρήσεις με κάποιες ιδέες σου. Στα οικονομικά, έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις, που πρέπει να καλύψεις και αυτό σε αγχώνει και σε αποδιοργανώνει στους υπόλοιπους τομείς. Φρόντισε να αποφύγεις τα πολλά έξοδα και όλα θα πάνε όπως ακριβώς θέλεις.