ΚΡΙΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Στις 21 Οκτωβρίου, η ρομαντική Αφροδίτη θα είναι στον όγδοο οίκο σας της σεξουαλικής οικειότητας. Θα σχηματίσει μια αρμονική γωνία με τον ονειρικό Ποσειδώνα στον δωδέκατο οίκο σας της πνευματικότητας. Αυτό θέτει τη σκηνή για άφθονες φαντασιώσεις. Είστε ικανοποιημένοι με τις ονειροπολήσεις σας… Και δεν σας πειράζει να τις κρατάτε για σας ή να τις μοιράζεστε με το ταίρι σας όταν υπάρχει η διάθεση.

Στις 26 Οκτωβρίου, η συναισθηματική Σελήνη και ο Άρης να συναντιόνται στον έβδομο οίκο σας των σχέσεων. Θα νιώθετε έτοιμοι για δράση στην ερωτική ζωή σας. Παίρνετε πρωτοβουλίες στη σχέση σας πιο φυσικά και εκφράζετε πολύ πιο εύκολα την παθιασμένη, σωματική πτυχή σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Στις 27 Οκτωβρίου θέλετε να απελευθερωθείτε. Ο Άρης στον έκτο οίκο σας της ρουτίνας, σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο στον ένατο οίκο σας της ανώτερης εκπαίδευσης. Μπορεί να δυσκολεύεστε να ονειρευτείτε ταξίδια ή μαθήματα που θα επεκτείνουν τις δεξιότητές σας.

Και για αρκετές ημέρες πριν και μετά, η Σελήνη είναι στον έβδομο οίκο σας των σχέσεων. Η στιγμή είναι ιδανική για να θέσετε προθέσεις που σχετίζονται με τις σχέσεις σας. Θέλετε να βάλετε τον ερωτικό τόνο, να εξοικονομήσετε για μια κοινή επένδυση ή να προχωρήσετε σε κάποια σημαντική πρόταση; Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να γίνει ομάδα με τον άλλον. Η ομαδική δουλειά ανά δύο συν το πάθος, βάζουν τα θεμέλια για μια συναρπαστική νίκη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι προβλέψεις σας

Στις 26 Οκτωβρίου, η συναισθηματική Σελήνη και ο Άρης ζευγαρώνουν στον πέμπτο Οίκο σας του έρωτα. Σας κάνουν πιο παιχνιδιάρηδες, πιο ερωτικούς και αυθόρμητους με το ταίρι σας. Η αυτοπεποίθησή σας έχει πάρει φωτιά και νιώθετε ότι λάμπετε από μέσα σας. Αν θέλετε να κάνετε πραγματικότητα κάποιο ραντεβού ή μια φαντασίωση, τώρα είναι η ώρα.

Έπειτα, επικεντρώνεστε στους στόχους για την άσκηση και τη διατροφή σας στις 27. Τότε η Νέα Σελήνη είναι στον έκτο οίκο σας της ευεξίας. Θα δοκιμάσετε μια νέα γυμναστική ή θα πειραματιστείτε στην κουζίνα. Ακόμα κι αν ξεκινήσετε με μικρά βήματα, έχετε μπει στο σωστό δρόμο. Όλα έχουν να κάνουν με τις λεπτομέρειες τώρα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Αν αντιμετωπίζατε μια δύσκολη κατάσταση στη σχέση σας, κάντε μια συζήτηση στις 24 Οκτωβρίου. Τότε η συναισθηματική Σελήνη στον τρίτο οίκο σας της επικοινωνίας, σχηματίζει μια αρμονική γωνία με τον Κρόνο στον έβδομο οίκο σας των σχέσεων. Θα έχετε καθαρό μυαλό και ευαισθησία, που θα σας βοηθήσουν να βρείτε κοινό έδαφος.

Κάντε κάτι μαζί, που θα σας βοηθήσει να εκφραστείτε δημιουργικά στις 27 Οκτωβρίου. Η Νέα Σελήνη θα είναι στον πέμπτο Οίκο σας του έρωτα. Την ίδια στιγμή, θα επικεντρώνεστε σε δραστηριότητες που σας φέρνουν ευχαρίστηση. Εκμεταλλευτείτε στο έπακρο αυτή τη διέλευση και προχωρήστε μπροστά με ευχάριστο και διασκεδαστικό ρυθμό.

ΛΕΩΝ

Οι προβλέψεις σας

Στις 24 Οκτωβρίου μπορείτε να εκφράσετε φυσικά τις ανησυχίες σας σε συναδέλφους και προϊσταμένους. Η Σελήνη στον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος, σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με τον Κρόνο στον έκτο οίκο σας της ρουτίνας. Θα είστε πιο πρόθυμοι να τεμαχίσετε τα δύσκολα θέματα που προκύπτουν καθημερινά, για να τα λύσετε με άλλους. Μαζί μπορείτε να βρείτε μια καλή λύση.

Πριν και μετά τις 27, με τη νέα Σελήνη στον τέταρτο οίκο σας της οικογενειακής ζωής, θα βάλετε πρώτη την οικογένειά σας. Οι δραστηριότητες στο σπίτι θα σας κάνουν χαρούμενους. Είτε μαγειρεύετε είτε απλώς κάνετε συζητήσεις, στόχος σας είναι η ενίσχυση των δεσμών σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Μπορεί να εκπλαγείτε από την αυτοπεποίθησή σας σε όλες τις συζητήσεις: Θα έχετε τον Ήλιο στον τρίτο οίκο σας της επικοινωνίας, από τις 23 Οκτωβρίου έως τις 22 Νοεμβρίου. Εκμεταλλευτείτε το κάνοντας παρουσιάσεις ή συζητήσεις με το ταίρι σας, για τομείς που θα θέλατε περισσότερη αμοιβαιότητα.

Στις 26 Οκτωβρίου, η συναισθηματική Σελήνη και ο Άρης ζευγαρώνουν στον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος και σας στέλνουν χρήματα. Η αυτοπεποίθηση, η ικανότητά σας να παίρνετε πρωτοβουλία και η εσωτερική σας δύναμη για τους επαγγελματικούς στόχους, είναι αυξημένες. Κάντε δική σας αυτή τη διάθεση και θα κερδίσετε.

ΖΥΓΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Θα θέλετε να μοιραστείτε τις επιθυμίες σας με πολύ πιο ευθύ τρόπο στις 26 Οκτωβρίου. Τότε η Σελήνη και ο Άρης συναντιούνται στο ζώδιό σας. Επίσης, θα έχετε στενότερη επαφή με τα συναισθήματα και τη σεξουαλική ορμή σας. Εκφραστείτε λοιπόν ελεύθερα σε κάποιον ξεχωριστό και θα δείτε εκπληκτικά αποτελέσματα.

Γύρω στις 27 Οκτωβρίου, με τη νέα Σελήνη στον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος, θα επικεντρωθείτε στους οικονομικούς στόχους σας. Βεβαιωθείτε πως τα σχέδιά σας είναι ευθυγραμμισμένα με τις μακροπρόθεσμες προσδοκίες σας. Αντί να κοιτάτε μόνο το αποτέλεσμα, δεσμευτείτε σε ευκαιρίες που φέρνουν μετασχηματισμό και σας αγγίζουν συναισθηματικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Ο γεμάτος αυτοπεποίθηση Ήλιος είναι στο ζώδιό σας από τις 23 Οκτωβρίου έως τις 22 Νοεμβρίου: Έχετε τη δύναμη να αφήσετε το σημάδι σας. Είναι καιρός να εκφραστείτε ανοιχτά και να θέσετε τον τόνο για το επόμενο ηλιακό έτος. Περιμένατε να κάνετε την πρώτη κίνηση σε έναν επαγγελματικό στόχο ή σε κάποιον σχετικό με την ευεξία σας; Τώρα είναι ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε.

Έπειτα, θα επικεντρωθείτε στο να ανακαλύψετε ξανά τον εαυτό σας: Γύρω στις 27 του μήνα, με τη νέα Σελήνη στο ζώδιό σας. Ό,τι αποφασίσετε να κάνετε τώρα, επαγγελματικά ή στην εξωτερική σας εμφάνιση, θα έχει σημαντικό βάρος. Ο δρόμος είναι ανοιχτός για να κάνετε πραγματικότητα τα όνειρά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι προβλέψεις σας

Ο γεμάτος αυτοπεποίθηση Ήλιος, περνά από τον δωδέκατο οίκο σας της πνευματικότητας από τις 23 Οκτωβρίου έως τις 22 Νοεμβρίου. Μπορεί να θέλετε να περνάτε χρόνο μόνοι σας, να σχεδιάζετε το επαγγελματικό σας μονοπάτι ή να κάνετε άλλα όνειρα. Στραφείτε στη διαίσθησή σας και εμπιστευτείτε τη, θα σας οδηγήσει κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης.

Στις 26 Οκτωβρίου, η συναισθηματική Σελήνη και ο Άρης βρίσκονται στον ενδέκατο Οίκο σας της δικτύωσης. Μαζί σας δίνουν τα ηνία σε ένα ομαδικό έργο. Μόλις πάρετε τον ηγετικό ρόλο, βεβαιωθείτε ότι όλοι προσφέρουν τα δυνατά τους σημεία. Όσο πιο ισορροπημένη είναι η συνεργασία, τόσο πιο κερδοφόρα τα αποτελέσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι προβλέψεις σας

Ο Ήλιος περνά από τον ενδέκατο οίκο σας της δικτύωσης, από τις 23 Οκτωβρίου έως τις 22 Νοεμβρίου. Περνάτε χρόνο με φίλους και συναδέλφους και θα κάνετε μεγάλη πρόοδο στους στόχους σας. Μην διστάσετε να αδράξετε την ευκαιρία να κάνετε ένα μοναχικό πρότζεκτ ομαδικό!

Μπορεί στις 27 να νιώθετε ότι οι ανώτεροι προσπαθούν να μπουν στον δρόμο των στόχων σας. Τότε ο Άρης στον δέκατο Οίκο σας της καριέρας, σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο στο ζώδιό σας. Όσο πιέζετε προς τα εμπρός, τόσο πιο πολλή αντίσταση νιώθετε ότι λαμβάνετε. Αντί να παλεύετε, μείνετε σε όσα έχετε ήδη να κάνετε… Κρατήστε την πιο επιθετική προσέγγιση για όταν αλλάξει αυτή η ενέργεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Στις 24 Οκτωβρίου, η συναισθηματική Σελήνη είναι στον όγδοο οίκο σας της σεξουαλικής οικειότητας. Θα σχηματίσει αρμονικό τρίγωνο με τον Κρόνο στον δωδέκατο Οίκο σας της πνευματικότητας. Μπορείτε να συζητήσετε πιο βαθιά, ψυχολογικά θέματα με το ταίρι σας ή οποιονδήποτε άλλο αγαπημένο σας. Μην διστάζετε να εκφραστείτε και θα μπορέσετε να βελτιώσετε τους δεσμούς σας.

Μπορεί να σχεδιάζετε μια τελείως νέα προσέγγιση στα επαγγελματικά σας στις 27 Οκτωβρίου. Τότε η νέα Σελήνη είναι στον δέκατο Οίκο σας της καριέρα. Είναι ώρα να σκεφτείτε τι θέλετε πραγματικά και τι χρειάζεστε, για να το κάνετε δικό σας. Μπορεί τώρα να είναι η ιδανική περίοδος για να πάρετε περισσότερες ευθύνες, να ζητήσετε αύξηση ή προαγωγή.

ΙΧΘΕΙΣ

Οι προβλέψεις σας

Ο γεμάτος αυτοπεποίθηση Ήλιος περνά από τον ένατο οίκο σας της περιπέτειας, από τις 23 Οκτωβρίου έως τις 22 Νοεμβρίου. Θα νιώθετε ότι θέλετε περισσότερα από τη ζωή, απ’ όσα σας προσφέρει η καθημερινότητα. Θα θέλετε να δείτε τον κόσμο ή να βιώσετε πιο πολλά, απ’ όσα έχει να σας προσφέρει η γειτονιά σας. Σκεφτείτε μουσεία, μαθήματα, στούντιο γυμναστικής. Κάθε ευκαιρία για να επεκτείνετε τον νου σας και να μάθετε, θα σας κάνει να νιώθετε ικανοποιημένοι.

Στις 26 Οκτωβρίου, η συναισθηματική Σελήνη συνδέεται με τον προσανατολισμένο στη δράση Άρη στον όγδοο Οίκο σας της σεξουαλικής οικειότητας. Η όρεξή σας για σωματική σύνδεση αυξάνεται. Ενδώστε στην ορμή να είστε τελείως ανοιχτοί στην εξερεύνηση αυτής της διάθεσης. Αξίζετε το αποτέλεσμα, που θα σας γεμίσει με ένταση και ικανοποίηση.