ΚΡΙΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Ο Ήλιος κινείται μέσα στον έβδομο οίκο σας των σχέσεων, από τις 23 Σεπτεμβρίου έως τις 23 Οκτωβρίου. Θα θέλετε να πετύχετε πράγματα μαζί με το ταίρι, έναν στενό συνεργάτη ή τον καλύτερο φίλο σας. Αν και εμπιστεύεστε τα ένστικτα και τις ικανότητές σας, αισθάνεστε ότι η συνεργασία θα σας βοηθήσει να φτάσετε τη γραμμή του τερματισμού: Θα σας προσφέρει μια πιο ικανοποιητική εμπειρία τώρα.

Στις 23 Σεπτεμβρίου η συναισθηματική Σελήνη θα είναι στον τέταρτο οίκο σας. Σχηματίζει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον ονειρικό Ποσειδώνα από τον δωδέκατο οίκο σας της πνευματικότητας. Αυτό σας κάνει ιδιαίτερα ευαίσθητους και σας δίνει τη διάθεση να μείνετε σπίτι. Ο χρόνο ηρεμίας στο σπίτι με τους αγαπημένους σας, μπορεί να σας βοηθήσει να ξεκουραστείτε και να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Μπορεί να θέλετε να το διασκεδάσετε υπερβολικά στις 27 Σεπτεμβρίου. Τότε η συναισθηματική Σελήνη στον πέμπτο οίκο σας του έρωτα, σχηματίζει ένα δύσκολο τετράγωνο με τον τυχερό Δία στον όγδοο οίκο σας της σεξουαλικής οικειότητας. Θα περάσετε καλά φλερτάροντας με το ταίρι σας και ίσως να αφήσετε το πρόγραμμά σας για να δείτε πού θα σας πάει η στιγμή… Αλλά κάντε με μέτρο για να μην εξαντληθείτε.

Έπειτα, θα κάνετε έρευνα για νέο τρόπο προσέγγισης της ευεξίας σας γύρω στις 28 Σεπτεμβρίου. Τότε η Νέα Σελήνη επηρεάζει τον σχετικό έκτο οίκο σας. Θα σας έλκουν πρακτικές που υπόσχονται αισθητικά αποτελέσματα, όπως μάσκες ομορφιάς και μασάζ. Αλλά καλύτερα να επικεντρωθείτε στην ισορροπία μυαλού και σώματος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι προβλέψεις σας

Ο γεμάτος αυτοπεποίθηση Ήλιος, θα βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σας του ρομαντισμού από τις 23 Σεπτεμβρίου έως τις 23 Οκτωβρίου. Θα θέλετε να έρθετε σε επαφή με την πιο παιχνιδιάρικη, ανέμελη πλευρά σας. Βρείτε τρόπο να βάλετε στο πρόγραμμά σας δραστηριότητες που σας κάνουν να νιώθετε σαν παιδί ή σαν να ερωτεύεστε απ’ την αρχή. Η ικανοποίηση αυτών των αναγκών θα σας γεμίσει συναισθηματικά.

Στις 25 Σεπτεμβρίου, η συναισθηματική Σελήνη στον τρίτο οίκο σας της επικοινωνίας σχηματίζει μια αρμονική γωνία με τον Δία στον έβδομο οίκο σας των σχέσεων. Σας κάνει να θέλετε να εκφράσετε τα πιο βαθιά σας συναισθήματα στο ταίρι σας ή έναν πιθανό σύντροφο. Θα θέλετε να κρατήσετε όλα τα χαρτιά σας ανοιχτά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Στις 23 Σεπτεμβρίου η συναισθηματική Σελήνη από το ζώδιό σας, σχηματίζει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον ονειρικό Ποσειδώνα στον ένατο οίκο σας της περιπέτειας. Μπορεί να φαντασιώνεστε ένα μακρινό ταξίδι στο οποίο θα συναντήσετε το άλλο σας μισό ή να μοιραστείτε μια νέα εμπειρία με το ταίρι σας. Αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει αυτές τις φαντασιώσεις, καθώς μπορεί να γίνουν πραγματικότητα.

Στις 28 Σεπτεμβρίου η Νέα Σελήνη είναι στον τέταρτο οίκο σας της οικογενειακής ζωής και θα θέλετε να περάσετε χρόνο στο σπίτι. Θα σκέφτεστε τον εαυτό σας και τις σχέσεις σας, τις δραστηριότητες που μπορούν να ενισχύσουν την αίσθηση ασφάλειας. Κάντε ό,τι μπορείτε για να καλλιεργήσετε αυτούς τους τομείς της ζωής σας τώρα. Θα βελτιώσετε τη συναισθηματική κατάστασή σας τις εβδομάδες που έρχονται.

ΛΕΩΝ

Οι προβλέψεις σας

Θα προσέξετε ένα κύμα μηνυμάτων και προσκλήσεων, καθώς ο Ήλιος περνά από τον τρίτο οίκο σας της επικοινωνίας μεταξύ 23 Σεπτεμβρίου και 23 Οκτωβρίου. Θα θέλετε να απολαύσετε όλη αυτή την κοινωνικότητα… Αλλά παράλληλα θα νιώθετε πνιγμένοι από όλο αυτό τον θόρυβο, θα θέλετε να κρυφτείτε στη σπηλιά σας. Να είστε συντηρητικοί με τα «ναι» που λέτε και τις συζητήσεις που ανοίγετε – και θα βρείτε την τέλεια ισορροπία.

Στις 25 Σεπτεμβρίου, η συναισθηματική Σελήνη από το ζώδιό σας σχηματίζει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον Δία στον πέμπτο οίκο σας του έρωτα. Θα παρασυρθείτε σε μια κινηματογραφική στιγμή με κάποιον ξεχωριστό. Η ενέργεια είναι ιδανική για να φτιάξετε όμορφες αναμνήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Θα θέλετε να αναλάβετε σημαντικά έργα με αγαπημένους σας στις 27 Σεπτεμβρίου. Η Σελήνη από το ζώδιό σας, θα σχηματίσει τετράγωνο με τον τυχερό Δία στον τέταρτο οίκο σας της οικογενειακής ζωής. Είτε σχεδιάσετε ένα οικογενειακό πάρτι είτε θέλετε να διακοσμήσετε το σπίτι, η τάση σας θα είναι να κάνετε πολλά σε πολύ λίγο χρόνο. Προσπαθήστε να βρείτε μια πιο οργανωμένη προσέγγιση και θα δουλεύετε στο φουλ.

Στις 28 Σεπτεμβρίου η Νέα Σελήνη κεντρίζει τον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος. Σας δίνει την ιδανική ευκαιρία για να βρείτε ιδέες, για κινήσεις που θα σας φέρουν περισσότερα λεφτά. Αυτά που θα προκύψουν τώρα είναι ο σπόρος – και καλά θα κάνετε να τον φυτέψετε για να τον δείτε να μεγαλώνει.

ΖΥΓΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Η ενίσχυση της αυτοπεποίθησής σας σάς βοηθά να πραγματοποιήσετε τολμηρούς στόχους υγείας: Ο Ήλιος περνά από το ζώδιό σας, από τις 23 Σεπτεμβρίου έως τις 23 Οκτωβρίου. Θέλετε να κάνετε τα πάντα: Πιο εντατική γυμναστική, να τρώτε πιο υγιεινά, να διαλογίζεστε περισσότερο. Γι’ αυτό καλό θα είναι να επικεντρωθείτε σε αυτά που σας παθιάζουν περισσότερο.

Στις 28 Σεπτεμβρίου η Νέα Σελήνη είναι στο ζώδιό σας και θα στρέψει την προσοχή σας σε μια επαγγελματική επιθυμία. Ξέρετε ότι θα χρειαστεί πολλή δουλειά, αλλά θα νιώσετε ολοκληρωμένοι με όλους τους αγαπημένους σας στο πλευρό σας. Πείτε τους πόσο σημαντικό είναι αυτό για σας και θα είναι εκεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Στις 25 Σεπτεμβρίου σας περιμένει μια σημαντική πρόταση: Η συναισθηματική Σελήνη από τον δέκατο οίκο σας της καριέρας, σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με τον Δία στον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος. Θα νιώθετε ιδιαίτερα σίγουροι και τυχεροί, που μπορεί να μεταφραστεί σε μια παρουσίαση που θα κλέψει την παράσταση.

Στις 28 Σεπτεμβρίου η Νέα Σελήνη φωτίζει τον δωδέκατο Οίκο σας της πνευματικότητας. Κάντε ένα βήμα πίσω από την καθημερινότητα. Σκεφτείτε τις ανάγκες και τα όνειρά σας, επανεξετάστε τους στόχους σας και δείτε αν είναι ακόμα εφαρμόσιμοι. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να κάνει ψυχανάλυση – χωρίς να κρίνει τίποτα από αυτά που θα βρει. Δεν χρειάζεται να δράσετε, απαραίτητα: Αυτή η στιγμή έχει να κάνει με τη συναισθηματική εξερεύνηση και την ενίσχυση της πνευματικής κατανόησης. Σύντομα θα ξέρετε πώς να προχωρήσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι προβλέψεις σας

Θα σας προσελκύουν τα ομαδικά έργα με φίλους και συναδέλφους, καθώς ο Ήλιος περνά από τον ενδέκατο οίκο σας της δικτύωσης από 23 Σεπτεμβρίου έως 23 Οκτωβρίου. Η συνεργασία τροφοδοτεί τη φαντασία σας. Νιώθετε ότι δεν υπάρχουν όρια σε αυτά που μπορείτε να πετύχετε, όταν δουλεύετε μαζί με παθιασμένους ανθρώπους.

Στις 23 Σεπτεμβρίου η συναισθηματική Σελήνη θα βρίσκεται στον όγδοο οίκο σας της σεξουαλικής οικειότητας. Θα σχηματίσει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στον τέταρτο οίκο σας της οικογενειακής ζωής. Μπορεί να φαντασιώνεστε μια καυτή βραδιά με το ταίρι σας, ένα σπιτικό γεύμα και χρόνο στο κρεβάτι. Μόλις το κάνετε πραγματικότητα, θα απολαύσετε την πραγματική μαγεία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι προβλέψεις σας

Στις 23 Σεπτεμβρίου η συναισθηματική Σελήνη θα είναι στον έβδομο οίκο σας των σχέσεων. Θα σχηματίσει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον ονειρικό Ποσειδώνα στον τρίτο οίκο σας της επικοινωνίας. Θα θέλετε να εκφράσετε στους κοντινότερους ανθρώπους σας τα όνειρα και τις επιθυμίες σας. Παρασυρθείτε δημιουργικά ενώ ανταλλάσσετε ιδέες και θα καταλήξετε με μια σύνδεση πολύ βαθύτερη.

Έπειτα, θα λαχταράτε να περάσετε και επαγγελματικά στο επόμενο επίπεδο στις 28 Σεπτεμβρίου. Τότε η Νέα Σελήνη επηρεάζει τον δέκατο οίκο σας της καριέρας. Σχεδιάστε τα επόμενα βήματα, στήστε στρατηγικές και, ναι, δείτε τι λέει η διαίσθησή σας: Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι είστε στον σωστό δρόμο, που υπηρετεί το πιο όμορφο όραμά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Στις 23 Σεπτεμβρίου η συναισθηματική Σελήνη θα είναι στον έκτο οίκο σας της ρουτίνας. Θα σχηματίσει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον μυστικιστικό Ποσειδώνα στον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος. Χαθείτε στις ονειροπολήσεις που αφορούν τη δουλειά σας ή μια προσπάθεια. Παίξτε με τη φαντασία σας και έπειτα γράψτε το σχέδιο του παιχνιδιού. Μπορεί να μην είναι τόσο τρελό όσο πιστεύατε αρχικά.

Έπειτα, στις 28 Σεπτεμβρίου, βρείτε τι θέλετε να κάνετε για να βελτιώσετε τις ικανότητές σας. Τότε η Νέα Σελήνη επηρεάζει τον ένατο οίκο σας της ανώτερης εκπαίδευσης. Σκέφτεστε τις δεξιότητες που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε τη δική σας δουλειά; Θέλετε να εξελίξετε το επαγγελματικό μονοπάτι σας; Πάντως σίγουρα σκέφτεστε τα ταλέντα που σας παθιάζουν περισσότερο. Κάντε βήματα, προς οποιαδήποτε κατεύθυνση σας επιτρέπει να τα αναπτύξετε περισσότερο.

ΙΧΘΕΙΣ

Οι προβλέψεις σας

Ο Ήλιος περνά από τον όγδοο οίκο σας της σεξουαλικής οικειότητας, από τις 23 Σεπτεμβρίου έως τις 23 Οκτωβρίου. Θα θέλετε να βρείτε χρόνο να ενισχύσετε τους συναισθηματικούς και σωματικούς δεσμούς σας με το ταίρι σας. Όχι μόνο λαχταράτε αυτή τη βαθιά σύνδεση… Έχετε και φρέσκια αίσθηση αυτοπεποίθησης, που σας βοηθά να μοιραστείτε αυτό που θέλετε και να λάβετε απόλαυση.

Στις 25 Σεπτεμβρίου η συναισθηματική Σελήνη από τον έκτο οίκο σας της ρουτίνας, σχηματίζει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον τυχερό Δία στον δέκατο οίκο σας της καριέρας. Θα θέλετε να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες και μεγαλύτερα έργα. Οι προϊστάμενοι θα προσέξουν τον ενθουσιασμό και τη δημιουργικότητά σας.

astro-live.gr