ΚΡΙΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Κριέ πολλά από τα θέματα που σε είχαν απασχολήσει για καιρό στο παρελθόν θα τα αντιμετωπίσεις με πιο αποφασιστικό τρόπο και θα τα δεις από άλλη οπτική γωνία. Είσαι πολύ κοντά στους στόχους σου κι αυτό σε γεμίζει ικανοποίηση και χαρά, περίμενε λίγο και θα δεις ότι η τύχη και η εύνοια θα σου χαμογελάσουν. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον πρόσεχε τις αντιπαραθέσεις και τις εντάσεις, κράτα όσο το δυνατό μεγαλύτερες αποστάσεις ασφαλείας από καταστάσεις που σε ρίχνουν ψυχολογικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου εσύ που ψάχνεις το ταίρι σου στις εξόδους και στις παρέες σου πολύ σύντομα θα δεις ότι ο έρωτας θα χτυπήσει την πόρτα της καρδιάς σου. Η αισθηματική σου ζωή αυτές τις μέρες θα έχει πολλές ξεχωριστές, τρυφερές και ευχάριστες στιγμές. Θα νιώσεις έντονες στιγμές, ακαταμάχητη έλξη για το ταίρι σου, και διάθεση να αποδράσεις από την καθημερινότητα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα εργασιακά σου ο δυναμισμός και η ενεργητικότητά σου θα σε κάνουν ακόμα πιο παραγωγικό και δραστήριο. Κάποιο επαγγελματικό ταξίδι θα σου ανοίξει τα φτερά για νέες συνεργασίες και συμφωνίες, ακόμα και στην πιθανότητα αλλαγών στο αντικείμενο εργασίας σου θα το διαπραγματευτείς και θα σου αποδώσει τα οφέλη αυτά που σου αξίζουν. Στα οικονομικά σου υπάρχει μια πολύ καλή εικόνα καθώς όλα φαίνονται να βελτιώνονται και να αποδίδουν αύξηση στα έσοδά σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Η περίοδος αυτή από την αρχή κιόλας της εβδομάδας θα έχει αρκετή πίεση δεδομένου ότι οι υποχρεώσεις σου αυξάνουν και το άγχος  σε καταβάλλει.. Μην αφήνεις τις εντάσεις του περιβάλλοντός σου να σε επηρεάζουν και να σε αποσυντονίζουν. Διατήρησε το πρόγραμμά σου και τη συνέπεια της οργανωτικότητάς σου και θα δεις ότι οι χειρισμοί σου θα αμβλύνουν τις όποιες εντάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ένα μικρό και σύντομο ταξίδι ως απόδραση από την καθημερινότητα θα σε φέρει πιο κοντά στο ταίρι σου και στην εκπλήρωση των επιθυμιών και των πόθων σας. Εσύ πάλι που είσαι μόνος τα πράγματα δείχνουν πως πολύ σύντομα ένα πρόσωπο θα εισβάλλει στη ζωή σου και θα σε απογειώσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στον εργασιακό σου τομέα, η αλήθεια είναι ότι έχεις καταβάλλει τον εαυτό σου και έχεις κουραστεί αρκετά. Από τα μέσα της εβδομάδας θα υπάρξει μια πολύ σημαντική αλλαγή καθώς η πρόταση μιας νέας θέσης θα σε εμπνεύσει κατά πολύ και θα ανεβάσει τη διάθεσή σου. Στα οικονομικά σου καθώς οι υποχρεώσεις σου έχουν αυξηθεί προσπάθησε να κινείσαι με σύνεση και μην ανοίγεσαι σε άσκοπες σπατάλες που για τις οποίες θα μετανιώσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Δίδυμε, αυτή την εβδομάδα προσπάθησε με κάθε τρόπο  να αποφύγεις εντάσεις και συγκρούσεις με άτομα του περιβάλλοντός σου. Άνοιξε τις επαφές σου στον κοινωνικό σου κύκλο, γνώρισε ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν να υλοποιήσεις σχέδια του μέλλοντος. Με την εύνοια του Άρη στους Ιχθείς θα λύσεις θέματα που αφορούν εκκρεμότητες σε οικογενειακά ζητήματα που μέχρι τώρα σε έχουν ταλαιπωρήσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα υπάρξουν αρκετές τρυφερές στιγμές χαλάρωσης και αρμονίας στη σχέση σου κι αυτό θα σε ωφελήσει στο να νιώσεις μια αύρα ανανέωσης στα αισθήματά σου.  Εσύ πάλι που ψάχνεις να βρεις το άλλο σου μισό, μην εξιδανικεύεις ό,τι σε πλησιάζει μια δεύτερη ματιά πιο ουσιαστική θα σε βγάλει από μπελάδες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Οι επαγγελματικοί σου στόχοι φαίνεται να γίνονται πιο εφικτοί και να είσαι πολύ κοντά σε αυτό που έχεις κατά νου. Μην εμπιστεύεσαι ανθρώπους που σου λένε πολλά, προσπάθησε να διατηρείς χαμηλούς τόνους και θα πάρεις πολύ σύντομα τη θέση ή την εργασία που επιθυμείς. Προσπάθησε να οργανώσεις τα οικονομικά σου, μπορεί να έχεις αυξημένες υποχρεώσεις αλλά μην αγχώνεσαι όλα θα τα καταφέρεις χάρη στον προγραμματισμό σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Καρκίνε, αυτή την εβδομάδα θα ασχοληθείς πιο ουσιαστικά με θέματα που είχαν παραμείνει στάσιμα και σου έδιναν την εντύπωση πως θα παραμείνουν χωρίς λύση. Το πλανητικό σκηνικό κινείται ευνοϊκά για σένα και η τακτοποίηση εκκρεμοτήτων είναι πλέον θέμα χρόνου. Στα οικογενειακά σου θα υπάρξουν μερικά μπερδέματα που ωστόσο χάρη στην υπομονή σου θα βρουν τη λύση που επιθυμείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου μην απογοητεύεσαι γιατί πολύ σύντομα θα βρεις στο πρόσωπο που θα γνωρίσεις όλα εκείνα που θες και σε εκφράζουν. Πολύ σύντομα η ευτυχία και η χαρά στα ερωτικά σου θα λάμψει και αυτό ισχύει και για τους δεσμευμένους του ζωδίου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα εργασιακά σου δεν έχεις κανένα παράπονο καθώς όλα πηγαίνουν καλά κι όπως σε ικανοποιούν και σε εκφράζουν. Ένα επαγγελματικό ταξίδι θα ανανεώσει το εργασιακό σου πνεύμα και θα σε γεμίσει ενέργεια. Στα οικονομικά σου μην αφήνεις πληγές του παρελθόντος να σου χαλούν την ψυχολογία, προσπάθησε να οργανώσεις τις υποχρεώσεις σου, να τις ιεραρχήσεις και σύντομα θα δεις τα αποτελέσματα που θες να κατακτήσεις.

ΛΕΩΝ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Λέοντα, η εβδομάδα αυτή θα είναι γεμάτη με θετική αύρα για σένα καθώς οι εξελίξεις που αναμένονται θα σε δικαιώσουν σε πολλούς τομείς κοινωνικά και προσωπικά. Η διάθεση κι ο δυναμισμός σου θα είναι σε ανεβασμένα επίπεδα κι αυτό θα σε γεμίσει αυτοπεποίθηση και ικανοποίηση. Στα οικογενειακά ζητήματα θα υπάρξουν θετικές αλλαγές καθώς συζητήσεις με δικά σου πρόσωπα θα σε απελευθερώσουν και θα σε φέρουν ακόμη πιο κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου πρόσεξε καλύτερα το πρόσωπο που έχει εισβάλει στη ζωή σου, τα αισθήματά του είναι πολύ δυνατά και σύντομα θα τα καταλάβεις. Εσύ που είσαι σε σχέση ένα σύντομο ταξίδι θα σε φέρει κοντά στις επιθυμίες και τα θέλω σου, και θα απολαύσεις μοναδικές στιγμές με το ταίρι σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Εργασιακά τα πας τόσο καλά όσο κι εσύ δεν είχες φανταστεί, νέες συνεργασίες και  καινούρια ξεκινήματα θα σε κερδίσουν και οι στόχοι σου θα γίνουν ακόμα πιο προσιτοί. Στα οικονομικά σου το βάρος των υποχρεώσεων είναι αυξημένο, ωστόσο πολύ σύντομα χάρη στον προγραμματισμό σου θα τα βάλεις όλα σε τάξη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Παρθένε, αυτή την εβδομάδα  θα υπάρξουν πολλά γεγονότα που θα σε βρουν απροετοίμαστο, αλλά έχεις πάντα τον τρόπο να τα διευθετείς όλα με την  ιδιαίτερη ευστροφία σου. Με την εύνοια που σου προσφέρει η Αφροδίτη για τελευταίες μέρες στον Ζυγό θα πάρεις χαρές από το κοινωνικό και οικογενειακό σου περιβάλλον που θα σε αναζωογονήσουν και θα τονώσουν την ψυχολογία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου εσύ που είσαι μόνος σου ο Άρης στους Ιχθείς σε ευνοεί σε νέες γνωριμίες, στις εξόδους σου με τους φίλους σου όπου πολύ σύντομα κάτι καλό θα συμβεί. Ο χρόνος είναι ένας σημαντικός παράγοντας, για σένα που είσαι εδώ και καιρό σε μια σχέση, αλλά είναι επίσης είναι ιδιαίτερα σημαντικό να ανακαλύπτεις και να γνωρίζεις  ακόμα περισσότερο το ταίρι σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα εργασιακά σου αυτή την εβδομάδα θα τα πας καλά χωρίς εντάσεις αλλαγές ή προβληματισμούς. Η συνέπεια και η οργάνωση που σε διακρίνει θα είναι τα ισχυρά ατού σου στην διεκδίκηση της θέσης ή του νέου αντικειμένου που θες να αναλάβεις. Στα οικονομικά σου η αλήθεια είναι πως είσαι αρκετά προβληματισμένος, ωστόσο μην αγχώνεσαι γιατί θα δεις πολύ γρήγορα μια εισροή εσόδων που θα σε ανεβάσει και θα σε ηρεμήσει.

ΖΥΓΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Ζυγέ, περνάς μια περίεργη φάση που θες να κάνεις πολλά διαφορετικά πράγματα στη ζωή σου. Είσαι αρκετά μπερδεμένος μέσα σου, έτσι μερικές άστοχες εκρήξεις σου γίνονται αιτία να σου χαλούν τη διάθεση, αλλά και τη σχέση σου με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου. Προσπάθησε να χαλαρώσεις, βγες έξω με φίλους και μην αφήνεις να βυθίζεσαι σε σκέψεις που σε βουλιάζουν, χαλάρωσε και βάλε θετική σκέψη και αύρα μέσα σου, ο χρόνος κινείται υπέρ σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αμοιβαία αγάπη που μπορείτε να επεξεργαστείτε  τόσο εσύ όσο και ο σύντροφος σου είναι κάτι υπέροχο, που αυτές τις μέρες θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά, μακριά από τη ρουτίνα και την καθημερινότητα, αφού μια απόδραση που σκέφτεστε είναι μια καλή απόφαση για χαλάρωση και ηρεμία. Εσύ που είσαι μόνος σου κάνε ό,τι σου λέει η καρδιά σου και θα δεις ότι το ένστικτό σου θα σε οδηγήσει στο σωστό κι επιθυμητό μονοπάτι.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά σου όλα θα κινηθούν καλύτερα σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα. Οι επαγγελματικοί σου στόχοι φτάνουν πολύ κοντά στην εκπλήρωσή τους κι όλα θα σε δικαιώσουν. Στα οικονομικά σου ωστόσο προσπάθησε να βάλεις τάξη,  μην ανοίγεσαι σε σπατάλες, συγκρατήσου και μην ξοδεύεις άσκοπα χρήματα σε περιττές ανάγκες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Σκορπιέ, η εβδομάδα αυτή θα σε βοηθήσει να ξεχωρίσεις πολλά πράγματα, να ξεδιαλύνεις σχέσεις και να βελτιώσεις τον κώδικα επικοινωνίας σου με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Η ταλαιπωρία του τελευταίου διαστήματος σε αποσυντόνισε και σε κούρασε ψυχολογικά, γι΄αυτό προστάτεψε τον εαυτό σου από τις κακόβουλες βλέψεις. Προτίμησε τις παρέες ανθρώπων της εμπιστοσύνης σου και χαλάρωσε το έχεις ανάγκη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που έχεις σχέση είσαι πλέον βέβαιος ότι έχεις βρει το σωστό άτομο και πως τα κοινά σας σημεία αποδεικνύουν πως η σχέση σας πληροί όλες τις προδιαγραφές για να προχωρήσετε παρακάτω. Εάν αισθάνεσαι πραγματικά ασφαλής στο πλάι του συντρόφου σου, δε χρειάζεται να έχεις καμιά αναστολή ή φοβία. Εσύ που είσαι μόνος, καλό είναι να μοιραστείς όμορφες στιγμές με φίλους, να απολαύσεις το φλερτ που σε γοητεύουν. Ασχολήσου με την εμφάνιση και την ευεξία σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Εργασιακά μην αφήνεις αδιέξοδα να σε γεμίζουν αβεβαιότητα καθώς η εργατικότητα σου, το πείσμα και η τάση που έχεις να θες να κάνεις συνέχεια το καλύτερο στα επαγγελματικά σου σχέδια αυτή την εποχή σε χαρακτηρίζει ακόμη και πιο πολύ. Ένα επαγγελματικό ταξίδι, μια νέα συμφωνία με όρους πολύ συμφέροντες ή ένα νέο επιχειρηματικό σχέδιο θα κερδίσουν έδαφος μέσα σου και θα ωριμάσουν την επιχειρηματική σου δράση. Πρόσεχε τα ανοίγματά σου τα οικονομικά, οι καιροί είναι δύσκολοι και οι υποχρεώσεις χτυπούν στο κόκκινο!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Τοξότη, η εβδομάδα αυτή θα είναι ευνοϊκή για σένα και τους στόχους που έχεις θέσει στη ζωή σου για αλλαγές και νέα ξεκινήματα σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Η ανεβασμένη σου κοινωνικότητα, η διάθεσή σου για νέες συναναστροφές σε κάνουν να βρίσκεις νέα ενδιαφέροντα σε γνωριμίες που θα είναι μελλοντικά σημαντικές για σένα. Απόφυγε εντάσεις ή διαφορές με άτομα του στενού σου περιβάλλοντος. Κάνε πράγματα που σε ευχαριστούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου εσύ που είσαι μόνος θα δεις ότι πολύ σύντομα θα νιώσεις να σε συμπαρασύρει ένας χείμαρρος επιθυμιών καθώς ένας νέος έρωτας θα εισβάλει στη ζωή σου. Είναι η Αφροδίτη που θα σου στείλει το βέλος της, καθώς θα κάνεις  την γνωριμία που έψαχνες τόσο καιρό.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Έχεις δουλέψει πολύ σκληρά, η εργατικότητα και η συνέπειά σου ήρθε ο καιρός να ανταμειφθούν και να πάρεις τη θέση που σου αξίζει. Πρόσεχε λίγο περισσότερο τη συνεργασία σου με τρίτα πρόσωπα, μη νομίζεις ότι όλοι ενεργούν όπως σκέφτονται υπάρχει παρασκήνιο που καλό είναι να το αποφύγεις. Τα οικονομικά σου που έχουν ανακάμψει αισθητά, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μπορείς να κάνεις σπατάλες και άσκοπά έξοδα γιατί οι εκκρεμότητες του παρελθόντος δεν έχουν κλείσει οριστικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Αιγόκερε, αυτή την εβδομάδα θα νιώσεις έντονη κούραση καθώς προβλήματα που προέρχονται από το περιβάλλον σου θα σε καταβάλουν συναισθηματικά. Είσαι άτομο δυνατό κι εύστροφο, μην αφήνεις τους άλλους να σου χαλούν την ισορροπία σου. Πλανητικά θα ευνοηθείς να δώσεις καλύτερες λύσεις στα δικά σου θέματα και να τα τακτοποιήσεις όλα όπως σου αξίζει. Θα παρουσιαστούν νέες ευκαιρίες που θα σε τονώσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου αν ακόμη ανήκεις σε αυτούς που  η μοναξιά παραμένει στην ζωή σου αυτή την περίοδο προσπάθησε να κινηθείς, να βγεις έξω, να διασκεδάσεις να γνωρίσεις νέους ανθρώπους, κάπου εκεί ένας νέος έρωτας θα σε κερδίσει. Εάν παραμένεις σε μόνιμη σχέση να γνωρίζεις πως η Αφροδίτη από την νέα της θέση στον Σκορπιό στο τέλος της εβδομάδας θα ξυπνήσει μέσα σου πάθη που μέχρι τώρα είχες ξεχασμένα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στην δουλειά σου όλα θα πάνε μια χαρά καθώς η επικοινωνία με τους συναδέλφους σου θα είναι πολύ ικανοποιητική και η σκέψη νέων ξεκινημάτων θα σε ανεβάσει σε διάθεση. Στα οικονομικά σου θα υπάρξει σταθερότητα και χωρίς εναλλαγές που να σε κάνουν να νιώσεις ανασφάλεια, μάλιστα κάποιες προτάσεις που θα σου γίνουν θα είναι πολύ ευνοϊκές για την αύξηση των εσόδων σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Υδροχόε, αυτήν την εβδομάδα μπορεί οι υποχρεώσεις σου να είναι πολλές και να νιώσεις κάποια δυσκολία μέσα σου, ωστόσο μην πτοείσαι καθώς όλα θα δρομολογηθούν ορθά και θα σε ανταμείψουν σε επίπεδο στόχων. Κάποια οικογενειακά ζητήματα ίσως σε προβληματίσουν ακόμα πιο πολύ, αλλά με μια στάση λογικής και ειλικρινούς συζήτησης θα λυθούν όλα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου εσύ που φλερτάρεις με τη μοναξιά, προσπάθησε να βγαίνεις πιο συχνά με φίλους και καλές παρέες, σύντομα η Αφροδίτη που εισέρχεται στον Σκορπιό στις 2 θα φέρει δίπλα σου το πρόσωπο που επιθυμείς να έχεις στο πλευρό σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στην δουλειά σου αυτή την εβδομάδα θα τα πας πάρα πολύ καλά καθώς είσαι πολύ κοντά στην εκπλήρωση των στόχων σου, μια προαγωγή ή  ένα επαγγελματικό ταξίδι θα είναι η αφορμή να επιδείξεις ακόμα περισσότερο ζήλο στα σχέδιά σου τα επαγγελματικά. Στα οικονομικά προσπάθησε να μην κάνεις ανοίγματα και να μην αφήνεσαι σε άσκοπες σπατάλες.

ΙΧΘΕΙΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ ιχθύ, αυτή την εβδομάδα, μπορείς να νιώσεις πόσο ωραία είναι η ζωή και να απολαύσεις μοναδικές στιγμές με καλές παρέες, να γνωρίσεις νέους ανθρώπους και να αυξήσεις την κοινωνικότητά σου. Η εύνοια του Αρη είναι δίπλα σου για να σε φέρει ακόμα πιο κοντά στους στόχους και τις επιθυμίες σου. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον θα λάβεις νέα που θα σε ενθουσιάσουν καθώς με πρόσωπα που από καιρό οι σχέσεις σας ήταν σε τεντωμένο σκοινί φαίνεται να αμβλύνονται και η αρμονία να επέρχεται και πάλι στην επικοινωνία σας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ακόμη μόνος  στη ζωή σου δε θα είσαι για πολύ ακόμη, η Αφροδίτη στον Σκορπιό από το τέλος της εβδομάδας σε ευνοεί σε καινούργιες γνωριμίες, πολύ σύντομα θα έρθει  κάτι που θα σε απογειώσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα εργασιακά σου  τα πηγαίνεις πολύ καλά  αν και έχεις κουραστεί και το λες. Ωστόσο πολύ γρήγορα θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες εξέλιξης κι ανέλιξης. Εύνοια σε καινούργια ξεκινήματα συνεργασίες και αλλαγές που θα σου προσφέρουν μεγάλη ικανοποίηση πολύ γρήγορα θα τα ζήσεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι και στην καλύτερη φάση τους, σε προβληματίζουν και γι΄ αυτό προσπάθησε να μην κάνεις άσκοπες σπατάλες.

Σχόλια

σχόλια