ΚΡΙΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Κριέ, η εβδομάδα αυτή ξεκινάει ήρεμα. Υπάρχει κατανόηση, χαλαρή διάθεση και μια ευνοϊκή επιρροή. Μέχρι και την Πέμπτη που κλείνει ο μήνας, θα έχεις τη δυνατότητα να λειτουργήσεις με αρκετό δυναμισμό και αποφασιστικότητα σε κάθε τομέα, χάρη στη Σελήνη στον Κριό. Από την Παρασκευή που μπαίνει ο Δεκέμβριος και ταυτόχρονα η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Τοξότη, δημιουργείται μια ιδιαίτερη εύνοια ως προς τις σχέσεις και τις συνεργασίες. Ξεκινάει μια περίοδος εξελίξεων και αλλαγών που σε βοηθούν να προοδεύσεις και εσύ ο ίδιος μέσα από αυτές. Την Κυριακή με την Πανσέληνο στους Διδύμους, καλό είναι να είσαι λίγο πιο προσεκτικός, αν και αυτή τη φορά δεν αναμένονται ιδιαίτερες δυσκολίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με την Αφροδίτη να μπαίνει στον Τοξότη την Παρασκευή η σχέση σου σίγουρα επηρεάζεται. Υπάρχει αισιοδοξία και περισσότερο συναίσθημα. Ξεκινάει μια περίοδος κατά την οποία τα δεδομένα μπαίνουν σε νέες βάσεις και πολύ πιθανό να νιώσεις έτοιμος για ένα επόμενο βήμα. Αν είσαι μόνος, είναι μπορεί μια νέα γνωριμία να εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο και πιο ουσιαστικό. Αξιοποίησε την τάση αυτή κατά βούληση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στην εργασία σου καλό είναι αυτή την εβδομάδα να την εκμεταλλευτείς για να προωθήσεις  τις συνεργασίες σου. Κάνε βήματα προς όφελος των υπαρχουσών συνεργασιών ή βάλε τις βάσεις για νέες. Μέχρι και την Κυριακή θα υπάρχει εύνοια για αυτό. Από την Κυριακή και μετά ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του από τον Τοξότη, γεγονός που βάζει στον πάγο την επικοινωνία. Θα χρειαστεί να καταβάλεις παραπάνω προσπάθειες για να περάσεις τα σχέδιά σου. Στα οικονομικά, είναι μια καλή εβδομάδα για να πειθαρχήσεις στο οικονομικό σου πλάνο ή να το αναδιαμορφώσεις αν χρειαστεί.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Ταύρε, ο Νοέμβριος κλείνει ομαλά μέσα σε αυτή την εβδομάδα, δίνοντάς σου την ευκαιρία να κινηθείς αρκετά δυναμικά διεκπεραιώνοντας τις εκκρεμότητες. Η Σελήνη στον Κριό μέχρι και την Πέμπτη θα σου δίνει την ενέργεια και την ζωτικότητα που χρειάζεσαι. Από την Παρασκευή και μετά που ξεκινάει ο μήνας, φαίνεται πως ξεκινάει παράλληλα μια νέα περίοδος για τη σχέση σου ή τον γάμο σου ή μια συνεργασία που έχεις σε επαγγελματικό επίπεδο. Μπορείς πλέον να κάνεις σχέδια για το μέλλον και να τα δρομολογήσεις γνωρίζοντας ότι αναμένονται αλλαγές που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα. Ίσως ακόμη και ένα ταξίδι που σχετίζεται με τη δουλειά ή την αισθηματική σου σχέση να προκύψει άμεσα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου η εβδομάδα αναμένεται να κυλήσει αρκετά καλά. Υπάρχει σεξουαλικότητα, καλή διάθεση και η Αφροδίτη στον Τοξότη την Παρασκευή σε βάζει σε μια διαδικασία να σκεφτείς τί θα γίνει από εδώ και πέρα. Είναι πολύ πιθανό να φλερτάρεις με την ιδέα του γάμου ή της επισημοποίησης. Ίσως ακόμη να υπάρχει ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και επιτέλους να δείξει ανταπόκριση. Έτσι, ένα νέο συναισθηματικό ταξίδι θα ξεκινήσει. Την Κυριακή με την Πανσέληνο στους Διδύμους, φρόντισε να διατηρήσεις ήρεμο το κλίμα και να περιορίσεις τις συζητήσεις γύρω από ευαίσθητα θέματα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στην εργασία σου τα πράγματα θα κυλήσουν αρκετά καλά. Θα έχεις την ευκαιρία να διεκδικήσεις με πάθος όσα σου αναλογούν, να βάλεις σε σειρά τα σχέδιά σου και να αγωνιστείς για τα πιστεύω σου. Νέες συνεργασίες ξεκινούν σιγά σιγά και αναμένεται να σου φέρουν ευχάριστες αλλαγές, είτε σε επίπεδο καριέρας, είτε στην καθημερινή σου εργασία. Στα οικονομικά, θα πρέπει να φροντίσεις να κάνεις την πώληση που θέλεις μέσα σε αυτή την εβδομάδα. Από την επόμενη θα είναι πιο δύσκολο με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία από τον Τοξότη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι προβλέψεις σας

Φίλε Δίδυμε, η εβδομάδα αυτή αναμένεται να κυλήσει αρκετά ομαλά και μάλιστα θα λειτουργήσει ως ένα προπαρασκευαστικό στάδιο πριν από εκείνο που θα έρθουν οι πολυπόθητες αλλαγές. Η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στον Τοξότη την Παρασκευή και αυτό σημαίνει ότι από εδώ και μπρος τα πράγματα αλλάζουν στις σχέσεις σου και στις συνεργασίες. Είναι πολύ πιθανό τώρα να κλείσει μια συμφωνία που επεδίωκες εδώ και καιρό. Επίσης, υπάρχει μια ηρεμία και μια σταθερότητα στις συνεργασίες σου, γεγονός που σε κάνει να νιώθεις πιο ήρεμος και ικανοποιημένος. Την περίοδο αυτή θα φανεί η δουλειά που έκανες το προηγούμενο διάστημα. Επίσης, αν κινείσαι στον χώρο της ομορφιάς, να ξέρεις ότι θα νιώσεις ιδιαίτερη εύνοια ή οι δουλειές σου θα επεκταθούν σημαντικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, η εβδομάδα θα είναι κάτι παραπάνω από ευνοϊκή. Υπάρχει συναίσθημα, πάθος, καλή επικοινωνία και διάθεση για εξέλιξη. Ειδικά με την είσοδο της Αφροδίτης στον Τοξότη, τα πράγματα θα κυλήσουν πολύ πιο γρήγορα προς μια προοδευτική κατεύθυνση. Ίσως μπεις στη διαδικασία ενός γάμου, ίσως αποφασίσεις να μετακινηθείς στο εξωτερικό μαζί με τον σύντροφό σου ή ακόμη μπορεί να επιλέξεις και την διάλυση μιας σχέσης που φαίνεται πως δεν λειτουργεί πια, ούτε για εσένα ούτε για τον σύντροφό σου. Έτσι, μια νέα περίοδος θα ξεκινήσει που μέσα από τις αλλαγές θα δεις τη ζωή σου να βελτιώνεται. Λίγη προσοχή την Κυριακή με την Πανσέληνο στο ζώδιό σου. φρόντισε να εξισορροπείς τις εντάσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στην εργασία σου θα έχεις μια πολύ δυναμική εβδομάδα που μπορείς να καταφέρεις πολλά. Μπορείς να ολοκληρώσεις τις εργασίες που σε ταλαιπωρούν εδώ και καιρό και να δρομολογήσεις τα σχέδιά σου. Επίσης, από εδώ και μπρος θα δεις την καριέρα σου να βελτιώνεται μέσα από τις σχέσεις που αναπτύσσεις με συνεργάτες και συναδέλφους. Αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας, μια νέα συνεργασία ή οι εξελίξεις που θα φέρει μια υφιστάμενη θα σου φέρει χρήματα. Αν πάλι δουλεύεις για κάποιον εργοδότη, φρόντισε να διατηρήσεις καλές επαφές με συναδέλφους και ανωτέρους αν θέλεις να κινηθείς ανοδικά στην ιεραρχία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Καρκίνε, η εβδομάδα αυτή σηματοδοτεί και την έναρξη του Δεκεμβρίου. Ο μήνας αυτός, λοιπόν, μπαίνει με σημαντικά αστρολογικά φαινόμενα. Από τη μία η Αφροδίτη κάνει την είσοδός της στον Τοξότη την Παρασκευή και φέρνει επιτέλους εξελίξεις στις σχέσεις σου κάθε λογής. Στα προσωπικά σου, μπορείς να βελτιώσεις τις σχέσεις με την οικογένειά σου ή να πας τη σχέση σου ένα βήμα παρακάτω. Σε κοινωνικό επίπεδο, οι επαφές με τους γύρω σου διευκολύνονται και μέσα από αυτές θα μπορέσεις να νιώσεις την εξέλιξη που επιδιώκεις ως άτομο. Την Κυριακή η Πανσέληνος στους Διδύμους και το ξεκίνημα της ανάδρομης πορείας του Ερμή από τον Τοξότη, έρχονται να ταράξουν λίγο τα νερά της επικοινωνίας, όποια και αν είναι αυτή. Προσπάθησε να έχεις τις αισθήσεις σου σε εγρήγορση για να μην υπάρξει παρεξήγηση. Λίγη προσοχή και στις μετακινήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου το σημαντικό γεγονός είναι η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη. Αυτή φέρνει αισιοδοξία και τύχη στην σχέση σου, όπως επίσης και την δυνατότητα ενός ταξιδιού ή μιας μετακόμισης. Αν είσαι μόνος, τώρα ξεκινάει μια φάση που θα σε βοηθήσει να ξεδιαλύνεις τις επαφές και τις γνωριμίες και να δεις αν τελικά κάποια από αυτές μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι πιο μόνιμο και ουσιαστικό. Η στασιμότητα σε κάποιες σχέσεις θα ξεπεραστεί με κάθε τρόπο. Η δέσμευση είναι μια εξέλιξη, αλλά και ο χωρισμός από μια ανούσια και ανενεργή σχέση είναι βήμα προόδου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στην εργασία σου είναι μια εβδομάδα που μπορείς και θέλεις να εργαστείς σκληρά, με ενέργεια και αποφασιστικότητα για να κλείσεις τις εκκρεμότητες και να αναλάβεις νέες υποχρεώσεις. Με τον τρόπο που κινείσαι και την αποτελεσματικότητα που έχεις μπορείς να βελτιώσεις την εικόνα σου στους ανωτέρους ή στους συνεργάτες σου. Το γεγονός αυτό θα λειτουργήσει θετικά και επικουρικά στην περίοδο που ξεκινάει την Παρασκευή και κατά την οποία θα μπορέσεις να δεις τις επαγγελματικές σου σχέσεις να σου αποδίδουν σημαντική βοήθεια. Η βοήθεια αυτή μπορεί να μεταφραστεί ακόμη και σε χρήμα. Και σε αυτόν τον τομέα φαίνεται πως έχεις να κερδίσεις πολλά.

ΛΕΩΝ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Λέων, την εβδομάδα αυτή φρόντισε να περάσεις πολύ όμορφα, γιατί το πλανητικό σκηνικό σου δίνει πολύ θετικές επιρροές και σε βοηθάει να είσαι δυναμικός, γεμάτος ευεξία και αισιοδοξία, ενώ παράλληλα προκαλεί τις εξελίξεις που θα βιώσεις όσον αφορά στις ανθρώπινες σχέσεις. Ανάλογα με το είδος της σχέσης που έχει πρόβλημα στην δική σου ζωή, μπορείς να αξιοποιήσεις το διάστημα από την Παρασκευή και μετά για να την βελτιώσεις και να την εξελίξεις. Βλέπεις, η Αφροδίτη μπαίνει στον Τοξότη και αυτό μεταφράζεται σε πρόοδο, επέκταση και τύχη στις επαφές που κάνεις. Την Κυριακή πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο των Διδύμων, ενώ παράλληλα ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του από τον Τοξότη. Τα πράγματα χρειάζονται λίγη προσοχή την ημέρα αυτή χωρίς να περιμένεις, απαραίτητα, κάτι δραματικό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου την εβδομάδα αυτή θα νιώσεις τα πράγματα να αλλάζουν σιγά σιγά. Η σχέση σου μπαίνει σε μια νέα εποχή και καλά θα κάνεις να μιλήσεις με το ταίρι σου για να συμφωνήσετε την πορεία που θέλετε να ακολουθήσετε. Μπορεί πάλι να ξέρετε και οι δυο πού θέλετε να πάτε και τώρα θα δεις ότι τα πράγματα θα αρχίσουν να εξελίσσονται προς τα εκεί. Με υπομονή και αισιοδοξία οι αλλαγές που θα έρθουν θα προσφέρουν ικανοποίηση και δικαίωση. Ακόμη και στην περίπτωση που δεν έχεις βρει ακόμη τον σύντροφό σου, να ξέρεις ότι με τις αλλαγές στις σχέσεις πολλά μπορούν να προκύψουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στην εργασία σου θα μπορέσεις να κάνεις πολλά και σημαντικά πράγματα. Με τη Σελήνη στον Κριό μέχρι την Πέμπτη θα έχεις την ιδανική ψυχολογία για να κάνεις το κλείσιμο του μήνα επιτυχώς. Από εκεί και πέρα οι επιτυχίες δεν θα σχετίζονται με τη δική σου ανεξάρτητη εργασία. Μέσα από τη συνεργασία και την ομαδική δουλειά θα μπορέσεις να δεις τα πράγματα να πηγαίνουν παρακάτω και να ολοκληρώνονται. Μια πιθανή συνεργασία ή ένα αποτελεσματικό ομαδικό εγχείρημα πρόκειται να σου φέρει χρήματα και αναγνώριση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Φίλε Παρθένε, η εβδομάδα αυτή θα έχει αρκετό ενδιαφέρον σε όλους τους τομείς. Καλό είναι να ασχοληθείς με απαιτητικές εργασίες και υποθέσεις που απαιτούν τις δικές σου ενέργειες, την αποφασιστικότητά σου και γενικότερα να δράσεις μόνος και με αποτελεσματικότητα. Οι εκκρεμότητες εκείνες που πρέπει να κλείσεις, αλλά δεν είχες την ψυχική δύναμη να το κάνεις τώρα διευθετούνται κατάλληλα. Το Σαββατοκύριακο θα είναι αρκετά ευνοϊκό, καθώς θα έχεις την διάθεση και να διασκεδάσεις και να εκτονώσεις την ένταση και το τρέξιμο της εβδομάδας. Έχεις δουλέψει αρκετά, οι προσωπικές υποθέσεις σου έχουν καταναλώσει ενέργεια και τώρα μπορείς να διασκεδάσεις με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Την Κυριακή θα χρειαστεί να είσαι λίγο προσεκτικός όμως. Η επικοινωνία και οι μεταφορές ίσως να μην είναι τόσο εύκολες όσο θα ήθελες. Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στους Διδύμους και παράλληλα ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία στον Τοξότη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Απόλαυσε την εβδομάδα αυτή στον τομέα των αισθηματικών σου. Είναι μια καλή περίοδος για να ξαναζωντανέψεις τη σχέση, να εκφραστείς σεξουαλικά, να σπάσεις τη μονοτονία. Αν είσαι μόνος, διεκδίκησε το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Άλλωστε θα νιώθεις τόσο σίγουρος για τον εαυτό σου που η επιλογή αυτή θα μοιάζει μονόδρομος. Από το τέλος αυτής της εβδομάδας και μετά πάντως θα δεις σημαντικές εξελίξεις στην υπάρχουσα σχέση σου ή σε μια γνωριμία που φαίνεται ότι προσπαθεί να γίνει κάτι πιο ιδιαίτερο. Η Αφροδίτη μπαίνει στον Τοξότη την Παρασκευή, οπότε ετοιμάσου για όμορφες εκπλήξεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στην εργασία σου θα έχεις μια εβδομάδα γεμάτη και απολαυστική. Θα έχεις την χαρά να εργαστείς έχοντας τρομερά αποθέματα ενέργειας και μεγάλη αυτοπεποίθηση. Νιώθεις τη σιγουριά των ικανοτήτων σου και είναι μια καλή ευκαιρία να τις αναδείξεις και να τις κάνεις εμφανείς. Να είσαι σίγουρος ότι οι ανώτεροί σου θα εκτιμήσουν τις προσπάθειές σου. Καθώς η Αφροδίτη επηρεάζει και τις επαγγελματικές σχέσεις, να ξέρεις ότι μέσα από αυτές, θα μπορέσεις να βελτιωθείς, να αναδειχθείς ή ακόμη και να κάνεις την οικονομική σου κατάσταση πολύ καλύτερη.

ΖΥΓΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Φίλε Ζυγέ, την εβδομάδα αυτή θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις πολλά πράγματα και να ανταπεξέλθεις πολύ καλά σε ό,τι σου ζητηθεί. Θα είσαι αυτός που μπορεί να ισορροπήσει άψογα μεταξύ οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής και μάλιστα να χειριστεί υποθέσεις που χρειάζονται γερό στομάχι και πάθος. Με την Αφροδίτη να μπαίνει στον Τοξότη την Παρασκευή θα διαπιστώσεις και εσύ ο ίδιος ότι ξεκινάει μια νέα εποχή όσον αφορά στις σχέσεις που διατηρείς με τους γύρω σε κάθε τομέα. Τώρα μπορείς να δουλέψεις πάνω σε αυτές, να βελτιώσεις το κλίμα και τα δεδομένα και να πορευτείς με νέο αέρα. Την Κυριακή με την Πανσέληνο στους Διδύμους, θα πρέπει να είσαι λίγο πιο προσεκτικός στις μετακινήσεις σου και στον τρόπο που εκφράζεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αισθηματική σου ζωή επηρεάζεται από την είσοδο της Αφροδίτης στον Τοξότη αναπόφευκτα. Αυτό σημαίνει ότι τα πράγματα δεν θα μείνουν ίδια και θα νιώσεις ακόμη και εσύ ο ίδιος την ανάγκη αυτή. Θα σου δοθεί η δυνατότητα να ζήσεις νέες καταστάσεις στη σχέση σου. Ακόμη και αν είσαι μόνος αλλάζει ο τρόπος που κάνεις τις επαφές σου ή αν υπάρχει κάποιο πρόσωπο με το οποίο έχεις έρθει κοντά τελευταία, τώρα τα πράγματα θα εξελιχθούν πιο γρήγορα προς μια πιο ξεκάθαρη κατεύθυνση. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό από την Τρίτη μέχρι και την Πέμπτη τονίζει την σεξουαλικότητά σου και σε κάνει πιο διεκδικητικό.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά θα τα πας πολύ καλά αυτή την εβδομάδα. Θα έχεις τα αποθέματα ενέργειας που απαιτούνται για να κάνεις τα βήματα που θέλεις. Οι δυσκολίες ξεπερνιούνται και θα νιώσεις ότι τα πράγματα θα αρχίσουν να κυλούν και να εξελίσσονται. Το κουβάρι ξετυλίγεται και έτσι κάθε υποχρέωση διευθετείται σιγά σιγά. Στα οικονομικά, αναμένεται ανάπτυξη μέσα από τις συνεργασίες σου ή μέσα από συμβουλές που θα λάβεις από τρίτους. Έχε τα αυτιά σου ανοιχτά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Σκορπιέ, η εβδομάδα ξεκινάει πολύ ομαλά και συνεχίζεται με δυναμισμό και ενέργεια. Θα νιώθεις αυτοπεποίθηση που θα σε βοηθήσει να ανταπεξέλθεις σε κάθε τομέα της ζωής σου. Υπάρχουν απαιτήσεις από την οικογένεια; Ή μήπως το αφεντικό σου, σού ζητάει περισσότερο χρόνο και καλύτερες αποδόσεις; Η εβδομάδα αυτή έρχεται για να σε στηρίξει σε αυτού του είδους τις πιέσεις και να τα πας μια χαρά χωρίς να αγχώνεσαι. Το Σαββατοκύριακο θα είναι ιδανικό για επαφές και συζητήσεις, καθώς η Αφροδίτη μπαίνει τον Τοξότη και αυτό σημαίνει ότι οι σχέσεις σου με τους γύρω σου εξελίσσονται και με τον τρόπο αυτό καταφέρνεις να βρεις λύσεις σε προβλήματα που σε επηρεάζουν άμεσα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου θα έχεις μια εβδομάδα με πάθος και ενέργεια. Η λίμπιντο θα είναι ανεβασμένη και θα νιώθεις ιδιαίτερα ορμητικά συναισθήματα που θα τα μεταφέρεις στον σύντροφό σου. Είναι πολύ καλές οι ημέρες αυτές για να έρθεις κοντά με το ταίρι σου και να ξεπεράσετε εμπόδια. Το καλό είναι ότι τώρα δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Απεναντίας, οι πράξεις είναι που θα «μιλήσουν»! Την Κυριακή με την Πανσέληνο στους Διδύμους και τον Ερμή να ξεκινάει την ανάδρομη πορεία από τον Τοξότη, καλό είναι να μην ανοίξεις συζητήσεις για θέματα που πονάνε.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά η εβδομάδα αυτή σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις τις εκκρεμότητες και να προσπαθήσεις να βάλεις τα πράγματα σε μια σειρά. Μπορείς να τα πας καλά σε διαπραγματεύσεις και να υπερασπιστείς τη δουλειά σου με θέρμη και πάθος. Οι συνεργασίες θα διευκολυνθούν πολύ από εδώ και μπρος με την Αφροδίτη να μπαίνει στον Τοξότη την Παρασκευή, οπότε μη βιαστείς να κλείσεις τις συμφωνίες. Θα έχεις πολύ χρόνο μπροστά σου. Στα οικονομικά, εκμεταλλεύσου την εβδομάδα για να αυξήσεις τα έσοδα μέσα από το εμπόριο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Τοξότη, όλα κινούνται γύρω από εσένα αυτή την εβδομάδα! Η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σου την Παρασκευή από τη μια πλευρά και ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του από το ζώδιό σου την Κυριακή, από την άλλη. Όπως καταλαβαίνεις το παιχνίδι παίζεται στις σχέσεις και στην επικοινωνία. Πλέον θα διαπιστώσεις ότι οι συνεργασίες, ο γάμος σου, μια πιθανή νέα σχέση, οι φιλίες σου, θα μπουν σε μια νέα κατάσταση. Από εδώ και μπρος θα υπάρξουν πιο πολλές εξελίξεις και πιο έντονες, με μια θετική ματιά και ώθηση. Θα καθορίσουν το μέλλον και τη θέση σου μέσα σε αυτές. Παράλληλα, ο τρόπος που αλληλεπιδράς με τους γύρω σου θα αλλάξει για να προσαρμοστεί στο κλίμα αδράνειας που θα υπάρξει. Θα πρέπει να μιλάς πιο καθαρά και να μην βιάζεσαι να συμπεράνεις πράγματα προτού κατανοήσεις πλήρως ό,τι ακούς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά ήρθε πλέον η στιγμή για να μιλήσεις με το ταίρι σου για την πορεία και το μέλλον της σχέσης σου. Φαίνεται πως κάτι καλύτερο ξημερώνει για τους δυο σας και θα πρέπει να το συμφωνήσετε από κοινού. Ένας γάμος, ένας αρραβώνας, ένα παιδί θα πάει τον δεσμό σας ένα βήμα παραπέρα. Αν είσαι μόνος, με την Αφροδίτη να μπαίνει στο ζώδιό σου την Παρασκευή, μην χάσεις την ευκαιρία να σπρώξεις τα πράγματα και να γίνεις πιο ξεκάθαρος με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Επίσης, δεν αποκλείεται μια φιλική σχέση να εξελιχθεί διαφορετικά από ό,τι πίστευες… Λίγη προσοχή στην έκφραση την Κυριακή με την Πανσέληνο στους Διδύμους.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στην εργασία σου με τη Σελήνη στον Κριό από την Τρίτη μέχρι και την Πέμπτη θα έχεις την ευκαιρία να ξεπεράσεις πολλά εμπόδια και να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις. Είναι εκείνες οι ημέρες του μήνα που νιώθεις ότι μπορείς να καταφέρεις τα πάντα. Θα νιώθεις τέτοια αυτοπεποίθηση που όλα θα μοιάζουν εφικτά. Οπότε, μην χάσεις λεπτό! Με τον Ερμή να ξεκινάει ανάδρομη πορεία την Κυριακή θα πρέπει να έχεις φροντίσει να ολοκληρώσεις τις πωλήσεις που θέλεις να κάνεις ή τις εμπορικές συναλλαγές μέχρι τότε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι προβλέψεις σας

Φίλε Αιγόκερε, η εβδομάδα αυτή θα σου δώσει την ευκαιρία να τακτοποιήσεις τις εκκρεμείς υποθέσεις σου με τον καλύτερο τρόπο. Θα έχεις τόση ζωντάνια και δύναμη μέσα σου που σχεδόν τίποτα δεν θα καταφέρει να σε αγχώσει. Βλέπεις η Σελήνη στον Κριό από την Τρίτη μέχρι και την Πέμπτη σου δίνει αστείρευτη ενέργεια. Θα μπορέσεις να συνδυάσεις όλες τις υποχρεώσεις αρκεί να βάλεις ένα καλό πρόγραμμα και να πειθαρχήσεις σε αυτό. Το Σαββατοκύριακό αναμένεται αρκετά διασκεδαστικό, αλλά την Κυριακή με την Πανσέληνο στους Διδύμους θα πρέπει να φροντίσεις να είσαι λίγο πιο προσεκτικός. Δεν θα είναι τόσο άσχημη αυτή η Πανσέληνος, αλλά είναι βέβαιο πως θα δημιουργήσει μια αναταραχή στην έκφραση, έστω και μικρή!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου θα έχεις τη διάθεση και την όρεξη να περάσεις καλά και μάλιστα θα έχεις αρκετή ενέργεια για να παρασύρεις και το ταίρι σου στους τρελούς ρυθμούς. Σηκωθείτε από τον καναπέ και κάντε κάτι διαφορετικό. Άφησε το κορμί να εκφράσει τα πάθη του και να σας παρασύρει σε κόσμους απόλαυσης και ικανοποίησης. Από την Παρασκευή που η Αφροδίτη εισέρχεται στον Τοξότη η σχέση παίρνει νέα τροπή. Αν ήθελες να επισημοποιήσεις τη σχέση σου, τώρα μπορείς να ξεκινήσεις να μιλάς για αυτό και μάλιστα να το δρομολογήσεις χωρίς άλλη καθυστέρηση. Αν είσαι μόνος, δεν αποκλείεται να μπεις σε μια νέα σχέση ή τουλάχιστον τώρα να ξεκινήσει ένα ρομαντικό ειδύλλιο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά η εβδομάδα αυτή είναι κατάλληλη για συναντήσεις και πολλή δουλειά. Δεν είναι απίθανο να νιώσεις την ανάγκη να μείνεις μέχρι αργά στη δουλειά σου προκειμένου να λύσεις τα προβλήματα που έχεις ή να ξεμπερδέψεις με τις εκκρεμότητες που σε ταλαιπωρούν εδώ και καιρό. Αξιοποίησε την ορμητικότητα που έχεις, αλλά συνδύασέ την με λογική και πρόγραμμα. Θα κάνεις θαύματα! Μέχρι και την Κυριακή φρόντισε να έχεις ολοκληρώσει την πώληση που έχεις κατά νου και που πρόκειται να σου αποφέρει χρήματα, καθώς από την ημέρα αυτή ξεκινάει ανάδρομη πορεία ο Ερμής από τον Τοξότη και θα δυσκολέψει την ενέργεια αυτή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Φίλε Υδροχόε, τίποτα δεν σε σταματάει την εβδομάδα αυτή! Ενώ ξεκινάς με μια χαλαρή διάθεση – η Σελήνη θα είναι στους Ιχθείς τη Δευτέρα- θα πορευτείς με περισσότερο δυναμισμό μέχρι και την Πέμπτη – με τη Σελήνη στον Κριό. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να αξιοποιήσεις την χειμαρρώδη διάθεση που έχεις για να τακτοποιήσεις, να διευθετήσεις, να ελέγξεις, να ολοκληρώσεις ό,τι έχεις κατά νου. Θέλεις να κλείσεις επαγγελματικές εκκρεμότητες; Κάνε το! Θέλεις να οργανώσεις το οικογενειακό πρόγραμμα και να διευθετήσεις οικογενειακές υποχρεώσεις; Κάνε το! Θέλεις να καταπιαστείς με χόμπι και ενασχολήσεις που αφορούν σε εσένα τον ίδιο; Θα έχεις και την διάθεση και την ενέργεια να τα καταφέρεις όλα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μια νέα εποχή ξεκινάει καθώς η Αφροδίτη μπαίνει στον Τοξότη. Τί σημαίνει αυτό; Αν βρίσκεσαι σε σχέση θα έχεις τη χαρά να βιώσεις αλλαγές και εξελίξεις που θα κάνουν τη σχέση σου να «γευθεί» νέες εμπειρίες κλείνοντας τον υπάρχοντα κύκλο. Αν πάλι είσαι μόνος, ετοιμάσου για νέα δεδομένα! Μια επαγγελματική ή φιλική σχέση μπορεί τώρα να πάει ένα βήμα παραπέρα και να αποκτήσει μια πιο ιδιαίτερη και αισθηματική υπόσταση. Σε κάθε περίπτωση η στασιμότητα στις κάθε είδους σχέσεις ξεπερνιέται και υπάρχει μια δραστηριοποίηση που ξυπνάει συναισθήματα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στην εργασία σου μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα αυτή την εβδομάδα. Χαρακτηρίζεσαι από έντονη δράση και κίνηση. Θα πιάσεις τον εαυτό σου να κάνει μονίμως κάτι, αλλά όχι άσκοπα. Θα βάζεις τα πράγματα στη θέση τους και αυτό θα σε γεμίζει ικανοποίηση. Με την Πανσέληνο στους Διδύμους την Κυριακή, καλύτερα να μην ασχοληθείς με θέματα εργασίας που απαιτούν διαπραγματεύσεις. Καλύτερα να ξεκουραστείς.  Επίσης, η ανάδρομη πορεία του Ερμή που ξεκινάει από τον Τοξότη την ίδια ημέρα, σηματοδοτεί μια περίοδο αδράνειας στις επαφές σου. Θα χρειαστεί να προσπαθήσεις λίγο περισσότερο για να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση μέσω του εμπορίου και των πωλήσεων.

ΙΧΘΕΙΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Ιχθύ, την εβδομάδα αυτή θα μπορέσεις να ισορροπήσεις με ευκολία τις υποχρεώσεις σου ανάμεσα στην οικογένεια και την καριέρα. Θα έχεις τόση ενέργεια και δυναμισμό που μπορείς όλα να τα προγραμματίσεις και να τα φέρεις εις πέρας χωρίς άγχος και πίεση. Βέβαια, θα πρέπει να κινείσαι χωρίς βιασύνη. Η Πανσέληνος της Κυριακής στους Διδύμους σε ωθεί να ρίξεις λίγο τους τόνους και να φροντίσεις να είσαι λίγο πια διαλλακτικός. Δεδομένου ότι ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του από τον Τοξότη την Κυριακή θα πρέπει να κανονίσεις μέχρι τότε ένα ταξίδι που πρέπει να κάνεις. Μην το αναβάλλεις κι άλλο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αισθηματική σου ζωή θα είναι αισθητά βελτιωμένη την εβδομάδα αυτή. Θα έχεις πιο πολύ κέφι και όρεξη να βρεθείς με τον άνθρωπό σου και να απολαύσει ο ένας τον άλλον. Από την Παρασκευή που η Αφροδίτη μπαίνει στον Τοξότη, η σχέση σου περνάει σε μια άλλη εποχή. Τώρα μπορείς να δεις τα πράγματα με άλλη ματιά και να βοηθήσεις την κατάσταση να εξελιχθεί προς τα εκεί που θέλεις. Αν είσαι μόνος, θα ξεκαθαρίσουν οι σχέσεις σου και θα μπορέσεις να δεις με πιο πρόσωπο μπορείς να κάνεις δεσμό και ποιες γνωριμίες δεν μπορούν να πάνε παρακάτω.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στην εργασία σου όλα αναμένονται πολύ θετικά και αυτό θα οφείλεται, κυρίως, στην δική σου διάθεση. Είναι η Σελήνη στον Κριό που θα σου δίνει μια ζωντάνια και έναν ιδιαίτερο δυναμισμό. Ξυπνάει μέσα σου την επιθυμία να τακτοποιήσεις τα πάντα και μάλιστα με έναν απόλυτο και ισοπεδωτικό τρόπο. Οι εκκρεμότητες πρέπει να κλείσουν για να νιώσεις ελεύθερος να κάνεις τις επόμενες κινήσεις σου. Στα οικονομικά, προχώρησε αυτή την εβδομάδα στις αγοροπωλησίες που θέλεις για να έχεις το οικονομικό συμφέρον που επιδιώκεις.

Σχόλια

σχόλια