ΚΡΙΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Κριέ, η εβδομάδα αυτή θα σε ικανοποιήσει σε όλα τα επίπεδα, κοινωνική ζωή πλούσια σε δράση κι ενδιαφέροντα, νέες γνωριμίες, ευκαιρίες για την ανάδειξη των ικανοτήτων σου θα προσθέσουν στο προφίλ σου ακόμα πιο έντονη δραστηριότητα και αύρα. Απόφυγε αντιπαραθέσεις κάθε είδους είτε με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος είτε με γνωστούς ή φίλους, γιατί δε θα οδηγήσουν σε καμιά λύση αφού δεν βλέπουν οι άλλοι τα πράγματα όπως εσύ.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι σε σχέση απόλαυσε όλα τα καλά που σου προσφέρει αυτό το διάστημα. Αφιέρωσε χρόνο στο ταίρι σου, άκουσε τις πραγματικές του επιθυμίες και ένα σύντομο ταξίδι ως απόδραση από την καθημερινότητα θα σας φέρει πιο κοντά και θα αναθερμάνει τη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνος θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες που θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον, χαλάρωσε και απόλαυσε τις προκλήσεις και τις προσκλήσεις της Αφροδίτης στο παιχνίδι του έρωτα… το καλοκαίρι όσο προχωρά θα σου φέρει πολλές εκπλήξεις!

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στον εργασιακό σου τομέα μερικά πράγματα βλέπεις πως παραμένουν στάσιμα κι αυτό σου προκαλεί ένταση, αβεβαιότητα και άγχος. Καλύτερα να χαλαρώσεις, να κινηθείς με τους ρυθμούς του καλοκαιριού και να αποβάλλεις για λίγο την αυστηρότητα στους ρυθμούς της δουλειάς σου. Κράτα λίγο το χέρι σου στα οικονομικά σου ανοίγματα γιατί μπορεί μερικές κινήσεις σου να σε κάνουν να μετανιώσεις!

ΤΑΥΡΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Ταύρε, η εβδομάδα αυτή είναι αρκετά θετική και δοτική για σένα. Μερικά ζητήματα από το παρελθόν θα σε απασχολήσουν και θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου. Προσπάθησε να αποφύγεις εντάσεις που μπορεί να προκληθούν από άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Θα έχεις πολλές ευκαιρίες να αυξήσεις την κοινωνικότητά σου και να διευρύνεις τον κοινωνικό κύκλο των γνωριμιών σου. Προσπάθησε να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν και σε χαλαρώνουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι σε σχέση συναισθηματικά φαίνεται να υπάρχει απόλυτη ηρεμία και επικοινωνία με το ταίρι σου. Εξωτερικεύεις με μεγαλύτερη ευκολία τα συναισθήματά σου, δείχνεις να επικοινωνείς και να εκφράζεις με μεγαλύτερη άνεση τα συναισθήματά σου στο ταίρι σου κι αυτό  έχει ανεβάσει κατά πολύ το θερμόμετρο των επιθυμιών και του πάθους σας! Εσύ που είσαι ελεύθερος αυτή την περίοδο και γεμίζεις το χρόνο σου με διασκεδάσεις, εξόδους με φίλους και χαλαρώνεις, πολύ σύντομα η είσοδος ενός ατόμου στη ζωή σου θα φέρει τα πάνω κάτω καθώς ο έρωτας θα είναι πολύ ανταποδοτικός για σένα!

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα εργασιακά σου αν και η επικοινωνία σου με τους συναδέλφους σου έχει βελτιωθεί κατά πολύ, το άγχος όμως που σε καταβάλλει αυτές τις μέρες θα είναι ανασταλτικός παράγοντας και θα σου δημιουργήσει ένταση, γι΄ αυτό προσπάθησε να χαλαρώσεις λίγο και να μην απαιτείς από τον εαυτό σου περισσότερα πράγματα από αυτά που μπορείς. Στα οικονομικά σου όλα βελτιώνονται κι αυτό σε χαροποιεί, καθώς πλησιάζει το διάστημα που θα σε φέρει κοντά στις διακοπές σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Δίδυμε, η εβδομάδα αυτή, αν και θα ξεκινήσει με κάποιες σχετικές δυσκολίες ωστόσο εσύ με την ευστροφία σου και την ιδιαίτερη ικανότητά σου να αντιστέκεσαι σε ότι προσπαθεί να σε καταβάλλει, θα καταφέρεις να διαφοροποιήσεις τα πάντα προς το καλύτερο. Χαλάρωσε… απόφυγε αρνητικούς ανθρώπους και γέμισε τις μπαταρίες σου με αισιοδοξία!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εμπιστεύσου το ένστικτό σου, αφήσου στη σχέση σου και το ταίρι σου θα σου προσδώσει την ηρεμία, τη χαλάρωση και την ασφάλεια που έχεις ανάγκη αυτές τις μέρες, ένα ταξίδι που ίσως αναβληθεί ίσως σου προκαλέσει ένταση, μην αφήσεις να σε γεμίσει αρνητική ενέργεια και νεύρα… να σκέφτεσαι κάθε εμπόδιο για καλό και σύντομα θα ανταμειφθείς! Εσύ που δεν έχεις σχέση καλό είναι να διατηρήσεις  τη χαλαρότητα της εποχής, παιχνιδιάρικη και ξέγνοιαστη διάθεση, εξόδους με φίλους, φλερτ και ερωτικά παιχνίδια σου πάνε γάντι αυτές τις μέρες. Χαλάρωσε λοιπόν και απόλαυσε το!

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Ένα επαγγελματικό ταξίδι θα σε κάνει πιο αποφασιστικό στα βήματα που έχεις σκεφτεί ως προς την επίτευξη των μελλοντικών σου στόχων σχετικά με την επαγγελματική σου θέση. Η καλυτέρευση των οικονομικών σου σε έχει κάνει να νιώθεις ικανοποίηση, αλλά δε σημαίνει πως μπορείς να ανοιχτείς σε επενδύσεις, κράτα λίγο σφιχτά το χέρι σου και στο άμεσο μέλλον θα απολαύσεις τα οφέλη της αύξησης των εσόδων σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Καρκίνε, η εβδομάδα αυτή θα είναι πολύ καλή για σένα, αν και έχεις συσσωρεύσει μεγάλη κούραση τα αποτελέσματα της κοινωνικής σου καταξίωσης σε δικαιώνουν και επιβεβαιώνουν την αξία σου τόσο στους άλλους όσο και στον ίδιο σου τον εαυτό. Σημαντικές εξελίξεις θα έχεις σε θέματα που αφορούν την οικογένεια και τις σχέσεις με συγγενικά πρόσωπα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου σε τονώνει και σε ικανοποιεί σε όλα τα επίπεδα κι αυτό σε κάνει να λάμπεις και να γίνεται αισθητό και στο περιβάλλον σου.  Το ταίρι σου είναι δίπλα σου και στο αποδεικνύει κάθε στιγμή. Θα έχεις την ευκαιρία να συζητήσεις πιο ουσιαστικά μαζί του και να οργανώσετε από κοινού το μέλλον μας. Ένα ταξίδι θα αναπτερώσει  το πάθος σας και το έχετε κι οι δύο ανάγκη. Εσύ που είσαι ακόμα ελεύθερος πολύ σύντομα θα σε αιφνιδιάσει η ερωτική είσοδος ενός ατόμου στη ζωή σου. Απόλαυσε τη διάθεση του καλοκαιριού θα σε ανταμείψει όσο δε φαντάζεσαι η Αφροδίτη, η οποία κρατά τα πιο καυτά της βέλη!

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Η εβδομάδα αυτή θα σε ανταμείψει  και θα σε γεμίσει ικανοποίηση καθώς οι θυσίες σου, οι κόποι και οι αγώνες σου δικαιώνονται και οι στόχοι σου είναι πλέον πολύ κοντά στην τελική τους έκβαση. Ταξίδια που θα προκύψουν για τις ανάγκες της δουλειάς σου θα σε ωφελήσουν κατά πολύ, αφού θα επανατοποθετήσεις τους στόχους σου και θα βάλεις πιο ψηλά τον πήχη των απαιτήσεών σου. Οικονομικά θα ωφεληθείς κατά πολύ από κληρονομικά ζητήματα που θα σου αποφέρουν κέρδη που δεν είχες φανταστεί.

ΛΕΩΝ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Λέοντα, καθώς κατεβαίνει το θερμόμετρο αυξάνει και η ένταση μέσα σου σχετικά με θέματα που θες να ολοκληρώσεις και να τα κλείσεις. Τυχόν δυσκολίες, αναβολές και αναποδιές να σου χαλάσουν την ψυχολογία, αλλά καλό είναι να σκέφτεσαι πιο χαλαρά. Βγες με φίλους, απόλαυσε βραδινές εξόδους με καλή παρέα, συζήτησε θέματα που σου αρέσουν και σε αποφορτίζουν. Απόφυγε μικροεντάσεις με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος και μην αναλώνεσαι με πράγματα και καταστάσεις που σε στεναχωρούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είσαι αισιόδοξος και αυτό έχει βοηθήσει κατά πολύ τον σύντροφό σου να νιώθει ασφαλής και να επενδύει ακόμα περισσότερο στα μελλοντικά σας σχέδια και όνειρα, τα οποία κατακτάτε κι οι δυο με απόλυτη ικανοποίηση. Υπάρχει μεγάλη εύνοια σε ότι αφορά  το επίπεδο της σχέσης σου κι ένα ταξίδι θα είναι ένα όμορφο δώρο και για τους δυο σας. Εσύ που είσαι ελεύθερος προσπαθείς να αφήσεις πίσω σου καταστάσεις και μνήμες από το παρελθόν. Μην φορτίζεις την ψυχολογία σου, προσπάθησε να χαρείς βραδινές αποδράσεις με φίλους, χαλαρές συζητήσεις και καθετί που χαλαρώνει τη διάθεσή σου… μη βιάζεσαι να ξαναμπείς στη διαδικασία σχέσεων… γέμισε τις μπαταρίες σου τώρα που μπορείς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Είναι γεγονός ότι οι εντάσεις θα επέλθουν και στον εργασιακό σου χώρο, διαφωνίες με συναδέλφους μπορεί να χαλάσουν αρκετά τη διάθεσή σου. Μην αναλώνεσαι με ανθρώπους που δεν καταλαβαίνουν τον τρόπο που λειτουργείς και δρας. Ένα νομικό ζήτημα θα σε απασχολήσει και θα εξελιχθεί ευνοϊκά για σένα! Οικονομικά μπορεί να βελτιώνεται η εικόνα σου, αλλά μην ανοίγεσαι ιδιαίτερα υπάρχουν και απρόοπτα, δείξε εγκράτεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Παρθένε, η εβδομάδα σου ξεκινά με πλούσια κοινωνική δράση, συμμετοχή σε συλλογικές κοινωνικές και δημόσιες δράσεις. Η ικανοποίηση που νιώθεις είναι ορατή, φαίνεται και σε χαροποιεί και ακτινοβολεί επάνω σου. Έχεις κερδίσει το ενδιαφέρον των φίλων και γνωστών και αυτό σε κάνει να νιώθεις δυνατός και με αυξημένη την αυτοεκτίμηση σου και την αυτοεικόνα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Διάχυτος ο ερωτισμός σου και η ρομαντική σου διάθεση αυτές τις μέρες. Είσαι περισσότερο κοντά από ποτέ με το ταίρι σου και η σχέση σας κινείται σε πολύ ζεστά επίπεδα με πολλές τρυφερές στιγμές. Θα περάσεις πολλές όμορφες και υπέροχες εμπειρίες με το ταίρι σου, ένα μικρό ταξίδι απόδρασης από την ρουτίνα  θα αναζωογονήσει σε βάθος τα θέλω σας. Εσύ αγαπητέ ελεύθερε κι ωραίε Παρθένε που είσαι μόνος αυτή την περίοδο, απόλαυσε την παρέα καλών και ξεχωριστών φίλων. Ζήσε τα φλερτ της περιόδου που δε θα είναι λίγα αλλά θα είναι και έντονα και θα σε ενθουσιάσουν. Νέες γνωριμίες θα κερδίσουν την προσοχή σου!

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Αυτές τις μέρες καλό είναι να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις με συναδέλφους, διότι η περίοδος αυτή σε έχει καταβάλλει με άγχος και κούραση όπου δεν αποτελούν καλό οιωνό ώστε να μπορέσεις να επιλύσεις άμεσα θέματα. Στα οικονομικά η εικόνα σου βελτιώνεται κατά πολύ, κι αυτός είναι ένας λόγος που σε κάνει να χαμογελάς, το αξίζεις γιατί κουράστηκες πολύ!

ΖΥΓΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Ζυγέ, με αρκετό άγχος μπαίνει η εβδομάδα αυτή που ωστόσο όσο κι αν νιώσεις την πίεση να σε καταβάλει η κοινωνικότητά σου κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος. Υπάρχει μια διάθεση ανάμικτη σε συναισθήματα. Φίλοι και γνωστοί, έξοδοι κοινωνικού ενδιαφέροντος θα σε βοηθήσουν από τις 31 και μετά που η Αφροδίτη επιστρέφει στο ζώδιο σου να δεις τα πράγματα αλλιώς και να αναθεωρήσεις πολλές από τις μέχρι σήμερα αρχές σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι σε σχέση, μην τραβάς τα άκρα με την απολυτότητά σου, προσπάθησε τις μέρες αυτές να ακούσεις το ταίρι σου και να αφουγκραστείς τις ανησυχίες του. Ένα σύντομο ταξίδι μέσα στο Σαββατοκύριακο θα σε φέρει πιο κοντά με το σύντροφό σου για να δεις πολλά πράγματα μέσα σου και να δεις λάθη σου ή και αστοχίες σου. Εσύ που είσαι ελεύθερος, φλερτάρεις και περνάς ένα υπέροχο διάστημα ανεμελιάς και χαλάρωσης κι αυτό σου πάει πολύ! Βραδιές χαλάρωσης, ηρεμίας και γαλήνης σε γεμίζουν και απ΄ ότι φαίνεται τις έχεις ανάγκη, υποστήριξέ τες λοιπόν!

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Έχεις μια νευρικότητα στον εργασιακό σου τομέα που μπορεί να οφείλεται στην κούραση του προηγούμενου διαστήματος, απόφυγε όμως συνέχεια να διαμαρτύρεσαι και πάρε αποφάσεις που αφορούν στόχους που είχες θέσει… κυνήγησε τα επαγγελματικά σου όνειρα, έχεις όλα τα δυνατά προσόντα να βρεθείς στη θέση που αξίζεις, κινήσου έξυπνα και σύντομα θα κατακτήσεις αυτό που κυνηγάς. Απόφυγε τις σπατάλες, διότι στα οικονομικά σου τον τελευταίο καιρό κινείσαι απρόβλεπτα. Κινήσου με σύνεση!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Σκορπιέ, η εβδομάδα αυτή έρχεται με εντάσεις και διαφωνίες να σε ταρακουνήσουν και να σε αναστατώσουν, όμως στο χέρι σου είναι να κλείσεις την πόρτα σου σε καθετί αρνητικό που έρχεται να σου χαλάσει τη διάθεση και να σε πονέσει. Οικογενειακά θέματα θα απορροφήσουν αρκετά το ενδιαφέρον σου  και θα ικανοποιηθείς γιατί οι λύσεις που θα δοθούν θα σε δικαιώσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι ελεύθερος θα έχεις πολλές ευκαιρίες για νέες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Υπέροχες βραδιές με φίλους, θα σε γεμίζουν ζωντάνια και ευχαρίστηση. Ένα άτομο από το κοντινό σου περιβάλλον πολύ πιθανό να εκφράσει τα συναισθήματά του κι ένας έρωτας νέος και δυνατός να φουντώσει μέσα σου. Εσύ που  είσαι σε σχέση και σκέφτεσαι πολύ έντονα αυτό τον καιρό τα επόμενα βήματά σου είσαι σε πολύ καλό δρόμο καθώς η σχέση σου θα μπει σε μια νέα φάση δυνατών συγκινήσεων και ρομαντισμού. Ένα ταξίδι θα γίνει η αφορμή να αποφασίσετε μια ενδεχόμενη επισημοποίηση… κι η εποχή την επικροτεί, προχωρήστε!

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Πρόσεχε το πώς εκφράζεσαι και το πώς μιλάς με τους συναδέλφους σου, γιατί δεν γνωρίζεις όλο τον παρασκήνιο που παίζεται πίσω σου.  Ένα επαγγελματικό ταξίδι θα σε κάνει να αναθεωρήσεις επαγγελματικά σχέδιά σου και να αρχίσεις να επεξεργάζεσαι νέες προοπτικές και επιχειρηματικά ρίσκα. Απόφυγε οικονομικές σπατάλες, υπάρχει περίπτωση να προκύψουν νέα έξοδα και να μην είσαι έτοιμος γι΄ αυτά, επομένως δείξε εγκράτεια!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Τοξότη, η εβδομάδα αυτή με τον Ερμή να κάνει την είσοδο του στο ζώδιο σου στις 31 θα είναι πλούσια σε όλους  τους τομείς, κοινωνικά και προσωπικά θα κινηθούν σε προτεραιότητα, ενώ πολλές νέες γνωριμίες θα σε φέρουν πιο κοντά στα σχέδια και τους στόχους σου. Ταξίδια αναψυχής θα σε χαλαρώσουν και θα αδειάσουν το είναι σου από τις καθημερινές έγνοιες και προβλήματα. Δώσε στον εαυτό σου χρόνο για απολαύσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτές τις μέρες είναι χαρακτηριστική η τρυφερότητα και ο ρομαντισμός που βιώνεις με το ταίρι σου. Είσαι σε πολύ καλό δρόμο με τη σχέση σου καθώς έχετε κερδίσει την εμπιστοσύνη και την επικοινωνία που σας αξίζει. Τα βήματά σας είναι κοινά και σύντομα θα θέλετε να κάνετε επόμενα πιο σημαντικά, πιο βαθιά, πιο ουσιαστικά βήματα που μπορεί να συνάδουν την επισημοποίηση της σχέσης σας!  Εσύ που είσαι μόνος σύντομα θα βρεις το ταίρι που αποζητάς, η τύχη και η εύνοια της Αφροδίτης είναι δίπλα σου και θα σε ανταμείψει φέρνοντας στο δρόμο σου το άτομο που αποζητάς να συναντήσεις!

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά σου προσπάθησε να μην αφήνεις στιγμή τους στόχους σου, ένα ταξίδι που θα σου προταθεί ίσως είναι η αρχή για ένα νέο επαγγελματικό επιχείρημα που θα σε κάνει πιο άνετο, έτοιμο και αποφασιστικό στο να πάρεις ρίσκα. Στα οικονομικά σου παρόλο που η εικόνα τους έχουν ορατή καλυτέρευση, μην ανοίγεσαι, μην αφήνεσαι σε σπατάλες, κράτα πιο σφιχτό το χέρι σου και θα δεις πως όλα θα πάρουν καλύτερη τροπή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Αιγόκερε, αυτή η εβδομάδα θα ξεκινήσει κάπως παράδοξα, αφού κάποιες ανασφάλειες χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος θα φωλιάσουν μέσα σου. Προσπάθησε να διαχειριστείς τις όποιες καταστάσεις με λογική και σύνεση κι όλα ξέρεις πολύ καλά πως μπορείς να τα λύσεις. Στον κοινωνικό σου τομέα θα έχεις πλούσια δράση και αυτό θα σε κάνει να δεις πως η αξία σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η προσωπική σου ζωή για σένα που είσαι σε σχέση κινείται σε πολύ θετικούς, δυνατούς κι έντονους ρυθμούς. Αυτή την εβδομάδα θα έρθεις πολύ κοντά με το ταίρι σου και ένα ταξίδι θα σας γεμίσει με πάθος, και θα ανεβάσει το θερμόμετρο του πάθους σας  στα ύψη. Είναι η κατάλληλη χρονικά στιγμή να αποκαλύψεις στο ταίρι σου όλους τους δυνατούς πόθους σου, να του μιλήσεις για τα συναισθήματά σου και να κάνεις προτάσεις για επόμενα σχέδια, βήματα, πλάνα. Εσύ που είσαι μόνος, δεν είσαι από αυτούς που δεν ξέρουν να περνούν καλά. Οι έξοδοι με φίλους και καλές παρέες σε ξεκουράζουν και σε γεμίζουν ικανοποίηση, προσπάθησε να περνάς έτσι χαλαρά κι όμορφα και σύντομα ο έρωτάς θα σε ταρακουνήσει και θα σε απογειώσει!

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Ακούραστος, συνειδητοποιημένος, συνεπής και εργατικός είναι όλα αυτά που σε χαρακτηρίζου. Στον εργασιακό σου τομέα νιώθεις την αποδοχή και  αναγνώριση από τους συναδέλφους σου και αυτό σε κινητοποιεί ακόμα περισσότερο για να κάνεις τα επόμενα επαγγελματικά σου σχέδια και να θέσεις ακόμα πιο ψηλούς στόχους, αφού είσαι ένα άτομο που και ικανό είσαι και έξυπνο στην επίτευξη στόχων και  αρχών.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Υδροχόε, η εβδομάδα αυτή θα σε ανταμείψει σε κάθε σου σχέδιο ή πλάνο. Άτομα από το οικογενειακό σου περιβάλλον ίσως σου προκαλέσουν ένταση και κάποιες συζητήσεις να σε κουράσουν και να σου προκαλέσουν ακόμα μεγαλύτερη ένταση, απόφυγε ξεκαθαρίσματα μιας και ο χρόνος δεν είναι υπέρ σου, κράτα χαμηλούς τόνους και μην αφήνεις την αρνητική ενέργεια των άλλων να σε καταβάλλει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου αυτές τις μέρες θα περάσει αρκετές εντάσεις καθώς η επιμονή σου σε μερικά θέματα θα οδηγήσουν το ταίρι σου στο επίπεδο της εξομολόγησης παραπόνων που θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Εσύ που είσαι ελεύθερος απόλαυσε τις εξόδους με τις παρέες και τους φίλους, χαλαρά βράδια με μουσική είναι η καλύτερη περίοδος για να ανεβάσεις τη διάθεσή σου! Το αξίζεις!

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στον εργασιακό σου τομέα τα πράγματα εξελίσσονται μέσα στην εβδομάδα θετικά και ήρεμα, καθώς οι ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες και προϋποθέσεις για να διεκδικήσεις τη θέση για την οποία αγωνίζεσαι εδώ και πολύ καιρό. Όσο κι αν διακρίνεις στο βλέμμα συναδέλφων μια όχι και τόσο θερμή ή καλοπροαίρετη διάθεση, απόφυγε συζητήσεις κι εξηγήσεις. Στα οικονομικά σου έχεις βάλει αρκετά πράγματα σε  τάξη κι αν συνεχίσεις έτσι πολλές από τις πληγές του παρελθόντος θα κλείσουν και να θα ανακουφιστείς από ένα μεγάλο βάρος! Συνέχισε έτσι!

ΙΧΘΕΙΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Ιχθύ, η εβδομάδα αυτή αν σε βρίσκει με αρκετό άγχος σχετικά με  εξελίξεις που περιμένεις τις απαντήσεις τους για θέματα ιδιαίτερης σημασίας για σένα. Κάνε λίγο ακόμα υπομονή και θα δεις πως όλα θα κυλήσουν υπέρ σου. Η κοινωνική σου διάθεση θα σε χαλαρώσει και θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από τυχόν κυκλοθυμικές καταστάσεις που έχεις νιώσει το τελευταίο διάστημα να σε καταβάλλουν. Προσπάθησε να είσαι με ανθρώπους που σου κάνουν καλό και απόφυγε ό,τι σε στεναχωρεί….

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι σε σχέση αυτές τις μέρες θα νιώσεις την πλήρη ικανοποίηση της επικοινωνίας που έχεις με το ταίρι σου. Πλέον η σχέση σας έχει αποδείξει το προφίλ της, τη σταθερότητα και την αλήθεια των συναισθημάτων σας.  Ίσως είναι μια καλή ευκαιρία στην προοπτική μιας μικρής απόδρασης από την καθημερινότητα σας, καθώς ένα μικρό σύντομο ταξίδι το Σαββατοκύριακο θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά σε δεσμεύσεις που από καιρό σκέφτεστε. κι οι δυο. Εσύ που είσαι ελεύθερος και ωραίος και χαλαρός, σύντομα θα έρθεις προ εκπλήξεως καθώς ένα άτομο από το παρελθόν θα σε αιφνιδιάσει με τις αποκαλύψεις του σχετικά με τα όσα αισθάνεται για σένα. Μάλλον η Αφροδίτη σου φέρνει τα καλά της δώρα!

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Τα επαγγελματικά σου, αν και σε προβλημάτισαν αρκετά αυτό το διάστημα, ήρθε ο καιρός να σε ανταμείψουν και αυτή την εβδομάδα να λάβεις τις απαντήσεις που με τόση λαχτάρα περίμενες και θα σε δικαιώσουν και οικονομικά αλλά και ατομικά, αφού για άλλη μια φορά οι ικανότητές σου αποδεικνύουν το πόσο δημιουργικός, οργανωτικός και συνεπής είσαι. Ένα άτομο από το εργασιακό σου περιβάλλον θα σου κάνει μια πολύ ελκυστική επαγγελματική πρόταση, πριν δεχτείς να εξετάσεις όλες τις παραμέτρους.