Το «Γ.Καραϊσκάκης» συγκεντρώνει τις πιθανότητες, να αποτελέσει την έδρα της εθνικής Ελλάδας για τους δύο πρώτους αγώνες των προκριματικών του Euro 2020. Οι απαραίτητες εργασίες που γίνονται στο Παγκρήτιο στάδιο «τρενάρουν» τη μετακίνηση της «γαλανόλευκης» στο Ηράκλειο.

Όπως είναι γνωστό εδώ και δύο μήνες, οι προσπάθειες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος για πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2020 (και όχι μόνο), θα φιλοξενούνται στην Κρήτη. Ωστόσο, ορισμένα έργα στο Παγκρήτιο δεν επιτρέπουν την άμεση μετακίνηση της εθνικής  στο Ηράκλειο.

Έτσι οι αρμόδιοι άνθρωποι της ΕΠΟ αναζητούν την πλέον κατάλληλη έδρα για την ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη. Τόσο διοίκηση της Ομοσπονδίας όσο και το τεχνικό τιμ επιθυμούν την επιστροφή της εθνική στο «Γ. Καραϊσκάκης», όμως για να συμβεί αυτό είναι απαραίτητη η σύμφωνη γνώμη του Ολυμπιακού.

Η απάντηση του πειραϊκού συλλόγου αναμένεται να δοθεί στις επόμενες ημέρες, ενώ να επισημάνουμε ότι σε περίπτωση που είναι θετική, η «γαλανόλευκη» θα παίξει στο φαληρικό γήπεδο μόνο τα δύο πρώτα ματς, με Ιταλία (08/06) και Αρμενία (11/06).