Η Μαντόνα δημοσίευσε χτες στο Instagram διάφορες φωτογραφίες και βίντεο από το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, που το πέρασε με τα παιδιά της και φίλους, αλλά όλοι σήμερα ασχολούνται (ξανά) με τις τρίχες στη μασχάλη της Λούρδης.

Η 21χρονη κόρη της διάσημης τραγουδίστριας ως γνωστόν δεν αποτριχώνει τις μασχάλες της, προτιμώντας μια πιο φυσική ομορφιά. Ωστόσο στη χτεσινή φωτογραφία κάπως υπερέβαλε αφού για πρώτη φορά πόζαρε στο φακό έχοντας τόσο έντονη τριχοφυΐα. Και φυσικά η φωτογραφία έγινε viral και θέμα σε πολλά μίντια.

Το στιγμιότυπο ανέβασε στο λογαριασμό της η Μαντόνα, που κοινοποίησε διάφορες φωτογραφίες με τα παιδιά της, μία εκ των οποίων αυτή που είναι αγκαλιά με τη Λούρδη που με σηκωμένα χέρια αγκαλιάζει την μητέρα της.

«Είμαστε έτοιμοι για σένα 2018», έγραψε στη λεζάντα η Μαντόνα.

Νωρίτερα μες στην ημέρα, η Μαντόνα δημοσίευσε μια φωτογραφίες με τις δίδυμες κόρες της, Esther και Stella, που υιοθέτησε από το Μαλάουι μες στη χρονιά.

Η τραγουδίστρια έχει ακόμη μία κόρη, την 11χρονη Mercy, κι έναν γιο, τον 12χρονο David, που υιοθέτησε επίσης από το Μαλάουι.

Είναι η βιολογική μητέρα του 17χρονου Rocco και της 21χρονης Lourdes, που είναι το μεγαλύτερο παιδί της.