Την προγραμματισμένη επίσκεψή της, αύριο, στην Τρίπολη για την επέτειο της 25 Μαρτίου ακύρωσε η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, – λίγες ώρες μετά τον Νίκο Παππά στη Λάρισα – σύμφωνα με σχετική ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο βουλευτής Αρκαδίας του ΚΙΝΑΛ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Μόλις λίγες ώρες μετά τη γνωστοποίηση ότι ο υπουργός ψηφιακής πολιτικής Νίκος Παππάς ακυρώνει την προγραμματισμένη επίσκεψή του στη Λάρισα, επικαλούμενος οικογενειακός λόγους, η Κατερίνα Παπακώσταφέρεται με βάση την ανάρτηση του κ. Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου να έχει ακυρώσει και αυτή την αυριανή παρουσία της στην ομώνυμη πόλη της Αρκαδίας.

Συγκεκριμένα, αναφέρει στο facebook: «Η κ Παπακώστα ακύρωσε την παρουσία της στη αυριανή παρέλαση στην Τρίπολη!»

Η κ Παπακώστα ακύρωσε την παρουσία της στη αυριανή παρέλαση στην Τρίπολη!

Publiée par Odysseas Konstantinopoulos sur Dimanche 24 mars 2019

Να σημειωθεί ότι το τελευταίο διάστημα έχουν πυκνώσει οι αποδοκιμασίες κατά στελεχών της κυβέρνησης για την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών, ακόμα και στο εξωτερικό (σ.σ. το περιστατικό με τον κ. Βαρεμένο στη Μελβούνη), με την τελευταία να έχει λάβει αυστηρά μέτρα ασφαλείας με χιλιάδες αστυνομικούς, στις παρελάσεις, όπου παρίστανται υψηλόβαθμοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι.

Άγριες αποδοκιμασίες στον Βαρεμένο στην Μελβούρνη: Φώναξαν «προδότες» και «Ελλάς, Ελλάς, Μακεδονία»