Ο Μέριλιν Μάνσον ακυρώνει συναυλίες μετά το ατύχημα που είχε επί σκηνής

Ο Μέριλιν Μάνσον ακύρωσε τις εννέα επόμενες προγραμματισμένες συναυλίες του στο πλαίσιο της περιοδείας Heaven Upside Down Tour, μετά το ατύχημα που είχε στη διάρκεια πρόσφατης συναυλίας στη Νέα Υόρκη, όταν καταπλακώθηκε από από τμήμα του σκηνικού ενώ τραγουδούσε.

«Ο Μέριλιν Μάνσον αναγκάστηκε να ακυρώσει αρκετές από τις ημερομηνίες συναυλιών του τον Οκτώβριο από την περιοδεία του. Το βράδυ του Σαββάτου, ο θρυλικός περφόρμερ υπέστη τραυματισμό επί σκηνής στο τέλος της παράστασης στο Hammerstein Ballroom της Νέας Υόρκης με αποτέλεσμα να διακόψει το σόου.  Νοσηλεύτηκε για τον τραυματισμό σε τοπικό νοσοκομείο και θα μεταφερθεί στο σπίτι του στο Λος Άντζελες», δήλωσε εκπρόσωπος του τραγουδιστή.

«Τα σόου από τη Βοστόνη στις 2 Οκτωβρίου μέχρι το Χιούστον στις 14 Οκτωβρίου θα επαναπρογραμματιστούν για αργότερα. Ο Μάνσον ελπίζει να επιστρέψει σύντομα στη σκηνή», προστίθεται στην ανακοίνωση.

https://twitter.com/PopCrave/status/914351409453305856?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.lifo.gr%2Fnow%2Fpeople%2F162430

Το περιστατικό συνέβη περίπου μία ώρα μετά την έναρξη της συναυλίας του Μάνσον. Ο τραγουδιστής ερμήνευε εκείνη τη στιγμή τη γνωστή διασκευή του τραγουδιού «Sweet Dreams (Are Made of This)» των Eurythmics μπροστά από δύο μεγάλων διαστάσεων ψεύτικα πιστόλια. Σε βίντεο που κυκλοφόρησαν φαίνεται να πλησιάζει και να αρπάζει το συγκεκριμένο κομμάτι του σκηνικού, ενδεχομένως θέλοντας να σκαρφαλώσει σε αυτό, το οποίο όμως κατέρρευσε πέφτοντας πάνω του.

Το συγκρότημα συνέχισε να παίζει για μερικά δευτερόλεπτα ακόμη πριν αντιληφθεί τι έγινε και σταματήσει τη συναυλία.

Δείτε εδώ πως έγινε το ατύχημα:

Πανικός σε συναυλία του Μάνσον: Τον πλάκωσε το σκηνικό κατά την διάρκεια συναυλίας (βίντεο)