Καλός θα είναι ο καιρός το επόμενο διήμερο σε ολόκληρη τη χώρα, με ηλιοφάνεια και λίγες νεφώσεις, ενώ τοπικές βροχές ή μπόρες θα σημειώνονται κυρίως τις απογευματινές ώρες στα βορειοανατολικά ηπειρωτικά. Το Σάββατο, πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες θα επηρεάσουν τα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τμήματα κυρίως το απόγευμα.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 και πρόσκαιρα στα νοτιοανατολικά 7 μποφόρ.

Τέλος, η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Πιο αναλυτικά, σήμερα Πέμπτη:

Στην Αττική, γενικά αίθριος καιρός, μεταβλητοί άνεμοι 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 23 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις και στα ανατολικά παροδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία από 16 έως 34 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, καλός καιρός και το θερμόμετρο από 20 έως 33 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις τις θερμές ώρες στα ορεινά, βορειοδυτικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 16 έως 34 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, γενικά αίθριος καιρός και ο υδράργυρος από 15 έως 35 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, ήλιος και θερμοκρασία έως 31 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, γενικά αίθριος καιρός, βόρειοι άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 22 έως 33 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, ηλιοφάνεια, άνεμοι βορείων διευθύνσεων 4 με 6 και στα νότια 7 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 35 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις το απόγευμα. Ο υδράργυρος από 19 έως 36 βαθμούς.