Με τοπικές νεφώσεις θα κυλήσει ο καιρός το επόμενο διήμερο, ενώ παροδικές βροχές θα σημειωθούν στα ανατολικά και νότια την Πέμπτη με βελτίωση την Παρασκευή. Το Σάββατο, από το απόγευμα στα δυτικά θα σημειωθούν σποραδικές βροχές.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 4 με 6 και στα ανατολικά 6 με 8 μποφόρ με εξασθένηση το Σάββατο και στροφή από τα δυτικά σε νοτίων διευθύνσεων.

Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση την Πέμπτη και μικρή άνοδο το Σάββατο.

Πιο αναλυτικά, σήμερα Πέμπτη:

Στην Αττική, ήλιος με τοπικές νεφώσεις και πιθανότητα ασθενών βροχών, βόρειοι άνεμοι 5 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 6 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ήλιος με πρόσκαιρες νεφώσεις και τοπικές βροχές στη Χαλκιδική. Η θερμοκρασία από μείον 2 έως 10 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, ηλιοφάνεια με παροδική συννεφιά και το θερμόμετρο από 2 έως 10 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ήλιος και βαθμιαία τοπικές νεφώσεις, άνεμοι βορείων διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ με εξασθένηση και η θερμοκρασία από 0 έως 15 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, τοπικές νεφώσεις και ο υδράργυρος από 0 έως 16 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, συννεφιά κατά περιόδους αυξημένη και η θερμοκρασία έως 16 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, τοπικές βροχές κυρίως στην Κρήτη, βόρειοι άνεμοι 7 με 8 μποφόρ και το θερμόμετρο από 10 έως 15 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, ήλιος με παροδική συννεφιά, άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 6 με 8 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 17 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές στα ανατολικά και ο υδράργυρος από 1 έως 11 βαθμούς.